- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.201
hareket olsun da nasıl olursa olsun demi :)Oturmaktan iyidir tabiki :)
Patates konusunda haklısın, başağrısının kurbanı oldum.Patatesler olmasa iyi olacakmış
UMARIM dersen olmaz cnm
Kararlı olacaksın
edibem az önce ne geçti aklımdan biliyor musun ben 75 i görene kadar bu hatun beni yakalar diye geçtiPatates konusunda haklısın, başağrısının kurbanı oldum.
Kararlılık konusu da çok doğru. Umarım'ı geri oluyorum. Yarın 11'de bir arkadaşa gideceğim. Ama merak etmeyin, koca haftanın emeğini çöpe atamam. Uygun birşey varsa az birşey yerim yoksa da kusura bakmasın sağlığımdan önemli değil
Hatırlatma için teşekkür ederim kaptanım, önden planlama da bak hemen işe yaradı
Ağzımıza ne atarsak yazıyoruz cnmAfiyet olsun, güzel bence. Yalnız düşündüm de ben iki mısır patlağı yesem yazmadım herhalde, önemsiz görüp. Mesela bugün mandalina yerken kızımın bıraktığı minnacık bir parça muzu ağzıma attım. Onu da yazmalı mıydım kaptanım
9.takim senin arkanda bebeğim :)) hatta masada baş kosede beni görebilirsin :)))Patates konusunda haklısın, başağrısının kurbanı oldum.
Kararlılık konusu da çok doğru. Umarım'ı geri alıyorum. Yarın 11'de bir arkadaşa gideceğim. Ama merak etmeyin, koca haftanın emeğini çöpe atamam. Uygun birşey varsa az birşey yerim yoksa da kusura bakmasın sağlığımdan önemli değil
Hatırlatma için teşekkür ederim kaptanım, önden planlama da bak hemen işe yaradı
koltukta köşe yastığı olmaktan iyidir :))hareket olsun da nasıl olursa olsun demi :)
Ay ağzından bal damlıyor canım benimedibem az önce ne geçti aklımdan biliyor musun ben 75 i görene kadar bu hatun beni yakalar diye geçti
Teşkkür ederim, sizin desteğiniz benim için çok önemli. Yokluğunuzda bunu çok iyi anladım9.takim senin arkanda bebeğim :)) hatta masada baş kosede beni görebilirsin :)))
65 grubuna bende dahilim :))Ay ağzından bal damlıyor canım benim, inşallah bu dediğin gerçek olur. Sonra da el ele 65'e ineriz
Teşkkür ederim, sizin desteğiniz benim için çok önemli. Yokluğunuzda bunu çok iyi anladım
Artık yarın kaçarı yok, hatta bu gazla hiçbir şey yemeyeceğim galiba
YazıyorumMefkurem menün nerede merak ediyorum, ona da bakıp yatacağım. Geçmiş de bitti şükür
sultanımmm valla gözüm de canlandı sandalyenin birin de sen oturuyorsun arkan da tüm takım yığılı ama bizi sadece edibe görüyor zavallım tek lokma yiyemiyor bizim manalı bakışlarımızdan9.takim senin arkanda bebeğim :)) hatta masada baş kosede beni görebilirsin :)))
Bir iki haftaya beni yakalarsın, birlikte 75'e ineceğiz bence. Sonra da üçlüce 6565 grubuna bende dahilim :))
Gerci siz önce göreceksiniz
Bakın bakalım nasil bi duyguymuş :) )
Aç kalma tatlicim sana göre olanlardan ye
totoşum koltuk görmüyor kuru sandalyedeyim hep :))koltukta köşe yastığı olmaktan iyidir :))
Tabiki spor olarak bişeyler yapilsada güzel olur :))
Olay korku filmine döndü yalnızsultanımmm valla gözüm de canlandı sandalyenin birin de sen oturuyorsun arkan da tüm takım yığılı ama bizi sadece edibe görüyor zavallım tek lokma yiyemiyor bizim manalı bakışlarımızdan
birden öyle hissettim gülüm ben ne hissedersem çıkıyor ona göre biz 65 i görene kadar mefkuşum gelir geçer bizi bitiş noktasın dan seslenir hadisenize yaav diye :)Ay ağzından bal damlıyor canım benim, inşallah bu dediğin gerçek olur. Sonra da el ele 65'e ineriz
Teşkkür ederim, sizin desteğiniz benim için çok önemli. Yokluğunuzda bunu çok iyi anladım
Artık yarın kaçarı yok, hatta bu gazla hiçbir şey yemeyeceğim galiba
Bende biraz alisayimda spora sonra ağırlık ta yapicamtotoşum koltuk görmüyor kuru sandalyedeyim hep :))
şaka bir yana önümüzdeki haftadan itibaren ufaktan ağırlık çalışmaya başlıycam zaten 5 ve 10 kg luk ayarlanabilen dambıl tarzı bir şey aldı oğlum kullanayım tekrar
çok fazla hayaletli ama eğlenceli kore dizisi izledim onun etkisi edibem iptal etme sen git ama kesin aklına bunlar gelecek yarın gülümseyeceksin :)Olay korku filmine döndü yalnızArayıp iptal mi etsem
Perşembe menüsü gibi olmuş, tebrikler, ultra başarılı. Quark'ı ilk defa duyuyorum, diyete uygun birşey mi?Çarşamba menüsü
11.00
2 activa
15.00
250 gr quark
1 kivi
18.30
3 avuç içi kadar tavuk göğsü yagsiz tavada
Yoğurt
Su 3 lt
Spor 2 mil leslie
@Pnrrr-20 90 puan
Geç kaldım spora, simdi yapicam hic 3 mil yapacak halim yok
ahada yazıyorum şuraya sensiz 65 e gitmemmmm hatta sen önden git bak iyi mi değil mi ona göre bende geleyim :)65 grubuna bende dahilim :))
Gerci siz önce göreceksiniz
Bakın bakalım nasil bi duyguymuş :) )
Aç kalma tatlicim sana göre olanlardan ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?