- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.221
Yarın gidince korkarak sandalyelere bakacaksultanımmm valla gözüm de canlandı sandalyenin birin de sen oturuyorsun arkan da tüm takım yığılı ama bizi sadece edibe görüyor zavallım tek lokma yiyemiyor bizim manalı bakışlarımızdan
Bir iki haftaya beni yakalarsın, birlikte 75'e ineceğiz bence. Sonra da üçlüce 65
HaaaaaH haaaaOlay korku filmine döndü yalnızArayıp iptal mi etsem
iki elimle tutarım zaten zorlamaya boyun gelmiyor şişiyor hemen kontrollü gidicem zatenBende biraz alisayimda spora sonra ağırlık ta yapicam
Aman baştan çok kilo kaldırma tatlım
Yavas yavas alıştır vucudunu
baya kilo farkı var cnmBir iki haftaya beni yakalarsın, birlikte 75'e ineceğiz bence. Sonra da üçlüce 65
Yok, ben vereyimde sizde verinbirden öyle hissettim gülüm ben ne hissedersem çıkıyor ona göre biz 65 i görene kadar mefkuşum gelir geçer bizi bitiş noktasın dan seslenir hadisenize yaav diye :)
hemde çok uygun :) protein oranı yüksek yogurdumsuPerşembe menüsü gibi olmuş, tebrikler, ultra başarılı. Quark'ı ilk defa duyuyorum, diyete uygun birşey mi?
hayirrrrrrahada yazıyorum şuraya sensiz 65 e gitmemmmm hatta sen önden git bak iyi mi değil mi ona göre bende geleyim :)
Bütün kalbimizle aminnnn
Yoğurt Suyuda sağlık icin çok faydalı cnm tabiki ev yoğurdu@nanekekik
Canım yoğurt suyu içen sen misin
Ne için içiyorsunuz
Zayıflatır mı(evet en çok bunun cevabını merak ediyorum)
İyi gecelerrrİyi geceler kızlar
Geçmiş olsun canım. Hasta Safra kesesinin vücutta kalması çok tehlikeliymiş bende başıma gelince öğrendim. İlk önce bir organ kaybedecek olmanın korkusu ve telaşını yaşamıştım erteletmek için çok rica ettim doktora riskli dedi hemen aldılar. ama şimdi çok net söyleyebilirim en az 10 yaş gençleşmiş hissediyorum.safra kesemde oldukça çok taş varmış şuan için bende sıkıntı yapmıyor ama ilerde alınması lazım dedi)(Allah korusun) kansere kadar yolu var dedı alınmadığı taktirde cumartesi gittim doktora bir sürü tahlil verdi hep karaciğere ilgili olan enzimler yüksek çıkmış bu cumartesi yine gidicem bakalım ne diyecek en son emzirme bitene kadar acele etmeyelim demişti ama bir anda ansızın ağrıda yapabilir dedi
Ne zor kadın olmak ya. Sanada geçmiş olsun canım. Allah sağlıklı uzun ömürler versinYoğurt Suyuda sağlık icin çok faydalı cnm tabiki ev yoğurdu
Nane heralde safra taşları için tavsiye etmişti
Bu arada bende seneler önce aldirmistim safraskesesini
Ayyyy bizim yarınki yapacağımız menüyü yanlışlıkla sizin takima yazmışımGeçmiş olsun canım. Hasta Safra kesesinin vücutta kalması çok tehlikeliymiş bende başıma gelince öğrendim. İlk önce bir organ kaybedecek olmanın korkusu ve telaşını yaşamıştım erteletmek için çok rica ettim doktora riskli dedi hemen aldılar. ama şimdi çok net söyleyebilirim en az 10 yaş gençleşmiş hissediyorum.
Enzimlerin normal değerlere gelmesi için ameliyattan sonra 6ay - 1 yıl süre geçmesi gerekiyor ancak adapte oluyormuş karaciğerimiz.
Allah korusun kötüyü düşünme.
Takımınızın enerjisini çok sevdim bak arkadaşın ne güzel bi mesaj paylaşmış.
Herşey güzel olsun
Amin cnm sagolasin hepberaber inş.Ne zor kadın olmak ya. Sanada geçmiş olsun canım. Allah sağlıklı uzun ömürler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?