Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

valla ablacım işsiz çok da iş beğenmeyen de çok
istedikleri ücretler bizim verebileceğimizin çok üstünde eee altını kabul etmiyorlar
valla bikaç kişi bulmuşlar dün eleme yapacaklar aralarından
ben gidene kadar da bulunmazsa yanarız

Menülerimi az buldu. Vücut kilo vermeye başladığı için savunmaya geçermiş o yüzden verdiğinden az yememeliymisim. Spor istemiyor daha kilo vermem gerekli daha sonra başlayacağım

Günaydın hanımlar,

Bugün pasaport için randevum var, biyometrik fotoğrafımı aramakla geçirdim bütün akşamı o yüzden foruma giremedim. Terbiyesiz fotoğraflarım kutunun arasına girmiş, meğer ondan bulamıyormuşum bütün akşam :)

Dünkü menüm;

Sabah uyanınca akşamdan hazırladığım 2 bardak suyumu içiyorum. (İçindekiler; 1 kabuk tarçın, 2 dilim elma, 2 karanfir, 1 tk elma sirkesi)

07:15 4 yk yoğurt içine 2 dilim ananas ve 1 çk tarçın
10:00 sade türk kahvesi ve maden suyu
12:30 2 adet haşlanmış yumurta, 4 yk haşlanmış yeşil mercimek, bir kase yoğurt ve bir kase salata
16:00 bir bardak kefir, 1 avuç beyaz leblebi
17:30 3 yk pırasa yemeği

yaklaşık 3 litre su içildi

spor olarak 60 dk jilliandan daha hızlı full cardio yapıldı , daha fazla puanı haketse de 4 puan veriyorum :)
60*4=240 puan Pnrrr-20

Şimdi geçmişe bakayım....

Walla çok güzel afiyet olsun

Günaydın herkese bugün oldukça yoğun olacağım ama size gözükmek istedim.
Dünümü yazayım:
Sabah uyanınca: 1 bardak limonlu sıcak su
Sabah: 1 dilim ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 1 bardak şekersiz çay
Öğlen: Tavuklu sebzeli bulgur pilavı
Öğleden önce: 1 dilim ekmek
Akşam: Sarımsaklı yoğurtlu brokoli ve karnabahar haşlaması
Akşam; 50 dakika cardio, 10 dakika karın ve bacak egzersizi.

Hoşbulduk sevgili pınar :)

Evet ama işte sağlık için devam ediyorum bu şekilde yaşamaya.
Salona gidiyorum evet buraya yazmaya başladıktan sonra daha çok dikkat eder oldum sporuma.
Maalesef daha o hayaldeki kaslı vücuda sahip değilim :)
Daha yumuş yumuş moddayım ama o sıkı vücut da gelecek inşallah.
Senin kilo durumun nedir?

Hoşbulduk sevgili mehlike hatun :)
Bu dediğini yapayım, bende kronik gastrit problemi var, ağrım olduğunda soda ayran yapardım, bu dediğini de deneyeceğim.
Umarım işe yarar.

Evet sağlıklı zayıflamak daha doğrusu kan değerleri çok önemli, 2-3 ayda bir baktırın derim bu değerlerinize.

Geçmiş olsun cnm
Hangi takımda yarismistin, mezunmu oldun
Seneler önce 60-69 kilodakilerde kilo vermiştim çok güzel, gayet motive ediciydi benim adıma.

Hanımlar

Kısa bir hatırlatma, arkadaşça küçük bir uyarı, kilo vermede tecrübeli biri olarak minik bir hikaye yazmak istiyorum izninizle...

Ben 103 kilodan 58 kiloya düşmüş ve yaklaşık bir yıldır da kilosunu korumayı başarmış biriyim. Evet arada iniş çıkışlarım oldu, 62-63 lere sağlık sorunlarından dolayı tekrar çıktım ve yeniden düşüşe geçtim. Hedefim hala 55, sadece kendimi serbest bırakmaya çalışıyorum. O 3 kilo da eninde sonunda gidecek, sadece zamanını bekliyor.

Bu süre zarfında iş yemeği, aile toplantısı, annemin leziz yemekleri, sosyal ortamdaki ısrarlar, psikolojik buhranlar, bitmek bilmeyen çikolata krizleri...Hepsini yaşadım, gördüm,..

Karşı çıkamadığım zamanlar çok oldu ya da 'aman hakettim ben ' diyip yediğim günler de. Bildiğim tek birşey vardı 'o kilolar gidecek'...Karar kesindi. O yüzden dengelemeyi, ertesi güne , ertesi öğüne dikkat etmeyi çok iyi bildim. Adanalıyım, annem muhteşem yemekler yapıyor, oldukça ağır kalorisi bol yemek kültürümüz var. Ağzımdan çıkan tek bir kelime oldu 'yemeyeceğim'... Yemek planım bir gün önceden yapılır, hazırlanır. Annem babam ablam karşımda içli köfte yerken ben haşlanmış karnıbahar yedim. Zor muydu , evet oldukça zor günler de oldu. Ama karşı koymayı başardığım için kendimle gurur duyduğum günlerim daha çoktu.

Dün Şubemde koca bir tepsi şöbiyet ve 2 adet yaş pasta vardı. Şöbiyet bol fıstıklı, karşı konulmayacak cinsten, yaş pastanın biri de bol çikolatalı bayıltacak cinsten. Ama yemeyeceğimi söyleyip, köşeye çekildim.

Demem o ki, herşey sizin içinizde. Kararlı olursanız kilo verebilirsiniz. Bahanelerin arkasına sığınmayın lütfen...

Hepinizi çok seviyorum

Geçmiş olsun fındığa bu arada tam hüsran oldum geldim doktordan valla az yedim diye olan lafı duydum ve istediğimiz gibi kilo verememişim üzüldüm

Menülerimi az buldu. Vücut kilo vermeye başladığı için savunmaya geçermiş o yüzden verdiğinden az yememeliymisim. Spor istemiyor daha kilo vermem gerekli daha sonra başlayacağım

Öncelikle zaten her hafta insan kilo veremez ki, onun listesini uygulasanız dahi veremeyeceğiniz zamanlar olur. Moralinizi bozmayın.

Çok güzel menü

Hayyal hoş geldin gülüm avatarın da anime sevimli kız en sevdiklerimdennn:)
kusura bakma gülüm gecikmeli oldu hoş geldin demem bazen tüm geçmişe bakmadan bildirimlere sadece yazıyorum farkına varamamışım senin gibi bir güzelliğin gurubumuza katıldığına geç olsun güzel olsun ama demiii

maşallah 40 bin kere maşallah işte bu karar ver iste ve başarıyı yudumla

Günaydın herkeslere
Sabah 2 yumurta haşlayım dedim ocağa koyup duşa girdim pat diye 2 ses sıcak suyun altında ne kadar kalmışım bilemiyorum her yer yumurta oldu estağfirullah çekip 2 yumurta daha koydum ocağa haşlandı salata yaptım anammm ağzıma almamla tükürmem bir oldu tuzu 1 yemek kaşığı atmışım sanırım neyse estağfiullah çekip 1 dilim ekmekle 1 kaşık bal sürüp yedim
Şimdi dukan birası içiyorum
Kursa gideceğim evi toparlamam motoru takmam gerekiyor
Herkeslere Allah akıl fikir versin banada
Bi aynaya bakın yarına odaklanın der kaçarım akşama görüşürüz

bu sabah nasibin de yumurta yokmuş
patlayan yumurtanın zibilini temizlemesi de çok büyük dert iyi uğraşmışsın sabah sabah

Sonunda gecmis bitti sukur
Ozaman dunku menum gelsin

1 hurma 2bardak ılık su

Kahvalti 11:00
2 dilim ekmek, 1tk labne
1kk peynir, 5zeytin, 1yk domatey sos
Salatalik domates

Ara 14:30
1 fincan sutlu kahve, 2 kare bitter

Ara 17:00
1 yesil elma, 1 mandalina

Aksam 21:00 (gec oldu farkindaym ama yol ustunde anca yiyebildk feribot gecikcegni bilmedigimizden biside yoktu yanimizda)
1 kase kelle paca corbasu, 2 dilim ekmek
3-4 dal rokka

1.5lt su

Ohhh çok şükür tatlım sag salim varmisiniz
Yat dinlen iyice
Yarın hasret gideririz

Sagol abla cok sukur ya
Bu arada tarti kontrol ettim guzel bugun dikkat edersem ki edicem tabiki hedef gelcek gibi
Normalde kvlerde hep kilo alirdm cnku kabizlik olurdu duzen degisikliginden ama hurmalar iyi yaradi sabah ac karnina tavsiye ederim herkeze

Masallah tugcecim ben hatirliyorum zaten ama yeniden okumak iyi geldi. Gercekten icten istemek hayir diyebilmek gerekiyor kendimde tattigim icin bu duygulari kendimle, senle ve basaran herkezle gurur duyuyorum

Ama merak ettigim kilo korumadada hic mi olsun pastadir tatlidir yemiyorsn cnku ben yiyordm herseyden tabi dengeleyerek fazla olursa ertesi gun kisiyodum mesela.

Kizz naptin solundanmi kalktin ne tlihsizlikdir o biturlu ymurtalar nasip olmamis
Bu resim yaptiginiz kursmu canim kolay gelsinn simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…