- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.241
valla ablacım işsiz çok da iş beğenmeyen de çokbu kadar işsiz var alsalar ya birini
Eeee 2 gün sonra sen gelmicen ne yapacaklar o zaman
Geçmiş olsun cnm
Hangi takımda yarismistin, mezunmu oldun
eliptigi 1 puan yaparız :)) )
aynı dert bende de var
Yeni tencere yemek takimi istiyorum ama yer yok diye almıyorum
Basiniz sağolsun
Cok geçmiş olsun cnm
Neyseki sebeplerin var
Benim gibi keyfi yiyip yiyip almamisin
Listeye girince daha disiplinli olursun
bantta daha cok terliyorum cnm
Bencede haftaya mix yapayım
Bu mesajı görünce alintiladiydim
Neyseki vardınız Evinize
çok geçmiş olsun cnm
İnş ameliyatida iyi gecer
sagol tatlım
Öğün atlayip az yiyince de kilo verilemiyor cnm
Sen listeni yapmaya çalış
Madem para veriyon ise yarasin
Bugün daha doyurucu olmuş
sagol cnm
baya iddali bi menu
sagol cnm
Ev bakmaya gittiler
tek öğün gibi olmus bilemedim
Kuzum mantiylami kilo verecez hele çarşamba günü
tsk. Cnm
tehlikesi taslar tıkama yapabiliyor cnm
Kolik ağrısı gelirse o cok kötü
Dun yuznede zorladinmi acaba cnm
şu icccc ve yarin akşam ekmek olmasin cnm
dolma nasıldı yazmamisin cnm
Lahana sisirdi diyon ama hala yiyosun
Eşten duymak daha da güzel olmali
valla menünün neresinden tutsam elimde kalıyor canan
3 dil ekmek üstüne börek
Bide sisiriyor deyip turşu yiyon
Aksanda makarnayla taclanmis
Patatesler olmasa iyi olacakmış
UMARIM dersen olmaz cnm
Kararlı olacaksın
insanın aradığı şeyleri bulabilmesi ne güzel
Bir dilim kızarmış ekmek aynen beyaz ekmekte olduğu gibi 70 kaloridir. Kızarmış ekmeğin kalorisi daha mı düşüktür? Diyetisyen Berrin Yiğit anlatıyor; Hayır, kızarmış ekmeğin kalorisi daha düşük değildir. Ekmeğin kızartılması yalnızca içeriğindeki suyun buharlaşmasına neden olur o kadar. Enerji yani kalorisinde herhangi bir değişikliğe yol açmaz.
Menülerimi az buldu. Vücut kilo vermeye başladığı için savunmaya geçermiş o yüzden verdiğinden az yememeliymisim. Spor istemiyor daha kilo vermem gerekli daha sonra başlayacağımTekrar hoşgeldin Boyuna göre kilon çok iyi artık bu saatten sonra vücut kas ister şekil ister ahhhh hayalim benimde
Salona gidiyormusun ağırlık çalışıyormusun sağlıklı pro ağırlıklı beslenmen gerekiyor l carnitin cla kullandınmı hiç
Saol beybi de benşm metoda çok yavaş işte birden gitmiyor çoook çalışmam gerekiyo çoook
İnşallah canım inşallah
Ne kadar yaradı sevilay
Ananas güzeli
Ananasmı kabakmı deneyine döndü bizim iş
Ne rahatsızlığın var canım ilaç kullanmışsın
Başınız sağolsun geçmiş olsun şimdi nerdesin evine geçtinmi baya ekşınlı bi sene geçirmişsin
Kış günü bu kadar gezme sana yeter pınarcım otur evinde hamiş hamiş sonra çocuğun bi ayağı dışarda olacak
Geçmiş olsun canım durumu nasıl
Kocişe söyle hemen alsın kaptanım şöyle yağlı yaplı katmer katmer yapışır ince beline
Geçmiş olsun abla gene nereye gittiler
Seninkiler
Niye ki
Menülerin gayet iyiydi ama
Spor için ne söylüyor senin diyetisyen
Walla çok güzel afiyet olsunGünaydın hanımlar,
Bugün pasaport için randevum var, biyometrik fotoğrafımı aramakla geçirdim bütün akşamı o yüzden foruma giremedim. Terbiyesiz fotoğraflarım kutunun arasına girmiş, meğer ondan bulamıyormuşum bütün akşam :)
Dünkü menüm;
Sabah uyanınca akşamdan hazırladığım 2 bardak suyumu içiyorum. (İçindekiler; 1 kabuk tarçın, 2 dilim elma, 2 karanfir, 1 tk elma sirkesi)
07:15 4 yk yoğurt içine 2 dilim ananas ve 1 çk tarçın
10:00 sade türk kahvesi ve maden suyu
12:30 2 adet haşlanmış yumurta, 4 yk haşlanmış yeşil mercimek, bir kase yoğurt ve bir kase salata
16:00 bir bardak kefir, 1 avuç beyaz leblebi
17:30 3 yk pırasa yemeği
yaklaşık 3 litre su içildi
spor olarak 60 dk jilliandan daha hızlı full cardio yapıldı , daha fazla puanı haketse de 4 puan veriyorum :)
60*4=240 puan Pnrrr-20
Şimdi geçmişe bakayım....
Hoşbulduk sevgili pınar :)Hosgeldin cnm
Evet ama işte sağlık için devam ediyorum bu şekilde yaşamaya.Tekrar hoşgeldin Boyuna göre kilon çok iyi artık bu saatten sonra vücut kas ister şekil ister ahhhh hayalim benimde
Salona gidiyormusun ağırlık çalışıyormusun sağlıklı pro ağırlıklı beslenmen gerekiyor l carnitin cla kullandınmı hiç
Hoşbulduk sevgili mehlike hatun :)Oncelikle aramıza hoşgeldin canım, Şok diyetlerden zıyade yardımcı kürler uyguluoruz.
ozellikle yeni alınan kilolarda cok da gerek olmuyor zaten,
Benim ara sıra uyguladığım ayran-soda kürü var.
^3 kasık yoğurda yarım limonu sıkıp, bir şişe sodayı dokuyoruz yavas yavas karıstırarak.
Bu kürü her sabah kahvaltıdan yarım saat once ve akşam yatmadan yarım saat once içiyoruz,
en fazla 2 hafta uygulanıyor.
Hoşgeldin, ben Edibe, 38 yaşında, iki çocuk annesiyim. Online özel ders veriyorum, yani evden çalışıyorum. Sana göre tam bir yağ küpüyüm ama senin yazdıklarını okuyunca bir kez daha hatırladım ki sadece zayıflamak değil, sağlıklı bir şekilde zayıflamak lazım.
Sıkı bir gün olmuş
Seneler önce 60-69 kilodakilerde kilo vermiştim çok güzel, gayet motive ediciydi benim adıma.Geçmiş olsun cnm
Hangi takımda yarismistin, mezunmu oldun
Geçmiş olsun fındığa bu arada tam hüsran oldum geldim doktordan valla az yedim diye olan lafı duydum ve istediğimiz gibi kilo verememişim üzüldüm
Menülerimi az buldu. Vücut kilo vermeye başladığı için savunmaya geçermiş o yüzden verdiğinden az yememeliymisim. Spor istemiyor daha kilo vermem gerekli daha sonra başlayacağım
Çok güzel menüGünaydın hanımlar,
Bugün pasaport için randevum var, biyometrik fotoğrafımı aramakla geçirdim bütün akşamı o yüzden foruma giremedim. Terbiyesiz fotoğraflarım kutunun arasına girmiş, meğer ondan bulamıyormuşum bütün akşam :)
Dünkü menüm;
Sabah uyanınca akşamdan hazırladığım 2 bardak suyumu içiyorum. (İçindekiler; 1 kabuk tarçın, 2 dilim elma, 2 karanfir, 1 tk elma sirkesi)
07:15 4 yk yoğurt içine 2 dilim ananas ve 1 çk tarçın
10:00 sade türk kahvesi ve maden suyu
12:30 2 adet haşlanmış yumurta, 4 yk haşlanmış yeşil mercimek, bir kase yoğurt ve bir kase salata
16:00 bir bardak kefir, 1 avuç beyaz leblebi
17:30 3 yk pırasa yemeği
yaklaşık 3 litre su içildi
spor olarak 60 dk jilliandan daha hızlı full cardio yapıldı , daha fazla puanı haketse de 4 puan veriyorum :)
60*4=240 puan Pnrrr-20
Şimdi geçmişe bakayım....
maşallah 40 bin kere maşallah işte bu karar ver iste ve başarıyı yudumlaHanımlar
Kısa bir hatırlatma, arkadaşça küçük bir uyarı, kilo vermede tecrübeli biri olarak minik bir hikaye yazmak istiyorum izninizle...
Ben 103 kilodan 58 kiloya düşmüş ve yaklaşık bir yıldır da kilosunu korumayı başarmış biriyim. Evet arada iniş çıkışlarım oldu, 62-63 lere sağlık sorunlarından dolayı tekrar çıktım ve yeniden düşüşe geçtim. Hedefim hala 55, sadece kendimi serbest bırakmaya çalışıyorum. O 3 kilo da eninde sonunda gidecek, sadece zamanını bekliyor.
Bu süre zarfında iş yemeği, aile toplantısı, annemin leziz yemekleri, sosyal ortamdaki ısrarlar, psikolojik buhranlar, bitmek bilmeyen çikolata krizleri...Hepsini yaşadım, gördüm,..
Karşı çıkamadığım zamanlar çok oldu ya da 'aman hakettim ben ' diyip yediğim günler de. Bildiğim tek birşey vardı 'o kilolar gidecek'...Karar kesindi. O yüzden dengelemeyi, ertesi güne , ertesi öğüne dikkat etmeyi çok iyi bildim. Adanalıyım, annem muhteşem yemekler yapıyor, oldukça ağır kalorisi bol yemek kültürümüz var. Ağzımdan çıkan tek bir kelime oldu 'yemeyeceğim'... Yemek planım bir gün önceden yapılır, hazırlanır. Annem babam ablam karşımda içli köfte yerken ben haşlanmış karnıbahar yedim. Zor muydu , evet oldukça zor günler de oldu. Ama karşı koymayı başardığım için kendimle gurur duyduğum günlerim daha çoktu.
Dün Şubemde koca bir tepsi şöbiyet ve 2 adet yaş pasta vardı. Şöbiyet bol fıstıklı, karşı konulmayacak cinsten, yaş pastanın biri de bol çikolatalı bayıltacak cinsten. Ama yemeyeceğimi söyleyip, köşeye çekildim.
Demem o ki, herşey sizin içinizde. Kararlı olursanız kilo verebilirsiniz. Bahanelerin arkasına sığınmayın lütfen...
Hepinizi çok seviyorum
bu sabah nasibin de yumurta yokmuşGünaydın herkeslere
Sabah 2 yumurta haşlayım dedim ocağa koyup duşa girdim pat diye 2 ses sıcak suyun altında ne kadar kalmışım bilemiyorumher yer yumurta oldu estağfirullah çekip 2 yumurta daha koydum ocağa haşlandı salata yaptım anammm ağzıma almamla tükürmem bir oldu tuzu 1 yemek kaşığı atmışım sanırım neyse estağfiullah çekip 1 dilim ekmekle 1 kaşık bal sürüp yedim
Şimdi dukan birası içiyorum
Kursa gideceğim evi toparlamam motoru takmam gerekiyor
Herkeslere Allah akıl fikir versin banada
Bi aynaya bakın yarına odaklanın der kaçarım akşama görüşürüz
Ohhh çok şükür tatlım sag salim varmisiniz
Yat dinlen iyice
Yarın hasret gideririz
Hanımlar
Kısa bir hatırlatma, arkadaşça küçük bir uyarı, kilo vermede tecrübeli biri olarak minik bir hikaye yazmak istiyorum izninizle...
Ben 103 kilodan 58 kiloya düşmüş ve yaklaşık bir yıldır da kilosunu korumayı başarmış biriyim. Evet arada iniş çıkışlarım oldu, 62-63 lere sağlık sorunlarından dolayı tekrar çıktım ve yeniden düşüşe geçtim. Hedefim hala 55, sadece kendimi serbest bırakmaya çalışıyorum. O 3 kilo da eninde sonunda gidecek, sadece zamanını bekliyor.
Bu süre zarfında iş yemeği, aile toplantısı, annemin leziz yemekleri, sosyal ortamdaki ısrarlar, psikolojik buhranlar, bitmek bilmeyen çikolata krizleri...Hepsini yaşadım, gördüm,..
Karşı çıkamadığım zamanlar çok oldu ya da 'aman hakettim ben ' diyip yediğim günler de. Bildiğim tek birşey vardı 'o kilolar gidecek'...Karar kesindi. O yüzden dengelemeyi, ertesi güne , ertesi öğüne dikkat etmeyi çok iyi bildim. Adanalıyım, annem muhteşem yemekler yapıyor, oldukça ağır kalorisi bol yemek kültürümüz var. Ağzımdan çıkan tek bir kelime oldu 'yemeyeceğim'... Yemek planım bir gün önceden yapılır, hazırlanır. Annem babam ablam karşımda içli köfte yerken ben haşlanmış karnıbahar yedim. Zor muydu , evet oldukça zor günler de oldu. Ama karşı koymayı başardığım için kendimle gurur duyduğum günlerim daha çoktu.
Dün Şubemde koca bir tepsi şöbiyet ve 2 adet yaş pasta vardı. Şöbiyet bol fıstıklı, karşı konulmayacak cinsten, yaş pastanın biri de bol çikolatalı bayıltacak cinsten. Ama yemeyeceğimi söyleyip, köşeye çekildim.
Demem o ki, herşey sizin içinizde. Kararlı olursanız kilo verebilirsiniz. Bahanelerin arkasına sığınmayın lütfen...
Hepinizi çok seviyorum
Günaydın herkeslere
Sabah 2 yumurta haşlayım dedim ocağa koyup duşa girdim pat diye 2 ses sıcak suyun altında ne kadar kalmışım bilemiyorumher yer yumurta oldu estağfirullah çekip 2 yumurta daha koydum ocağa haşlandı salata yaptım anammm ağzıma almamla tükürmem bir oldu tuzu 1 yemek kaşığı atmışım sanırım neyse estağfiullah çekip 1 dilim ekmekle 1 kaşık bal sürüp yedim
Şimdi dukan birası içiyorum
Kursa gideceğim evi toparlamam motoru takmam gerekiyor
Herkeslere Allah akıl fikir versin banada
Bi aynaya bakın yarına odaklanın der kaçarım akşama görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?