Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydinnnnn guzelliklerrr

Yine geldi persembeeee
Son vuruşları yapıp yarında tartida güzel eksileri görelim

Akşam menumu yazıp tam spora kalktım esim isten geldi
Normalde daha gec gelecekti
Onun yemegini koy vs. Vakit daha da gec oldu
Pinarcim puanı silmene gerek yok
Onun yerine bugün erkenden yapicam

Eminim herkes özel perşembe için planlarını yapmıştır
Hiç bisey bize engel olamaz
Yeterki biz kararlı olalim

Heralde kimse 14.takim tarafından eziklenme istemiyordur

Teşekkür ederim sevgili ekim :)
Evet ben de bu avatarı görünce dedim tam benlik
Beraber güzel şeyler başarır ve görürüz inşallah.

Merhaba arkadaslar dunden beri giremedim dün amcam kalp krizi gecirdi onun telaşı vardi bugunde sabahtan oğlanı oyun grubuna göturdum yeni geldim eve. Eliptik alma karari verdim bana oneriniz var mi ?

Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin.

Kız beni bunalıma niye sokuyon, ama işlemez, spora engel olmaz. Bünye bunaluma alışık biliyon

Oğlan hasta çok mizmiz
Kiz ilgi bekliyor

Onlar gidince gelirim

geçmiş olsun abla, zor bir akşam olmuş senin için

Geçmiş olsun fındığa bu arada tam hüsran oldum geldim doktordan valla az yedim diye olan lafı duydum ve istediğimiz gibi kilo verememişim üzüldüm

Tatlım madem diyetisyene gidiyorsun, niye kafana göre eksiltiyorsun onun verdiği listeyi ? Üzülme, hemen yoluna devam et. Bu beden senin, sağlığın için o listeye uymalısın, azaltmak metonu mahveder, bağışıklığını düşürür

Menüm
Sabah 09.00
2 yumurta
1 dilim ekmek
Yeşillik
Öğle 12.00
5 y k yeşil mercimek
3 y k pırasa
Salata
Ara 15.30
1 mandalina
Akşam 18.00
4 pirzola
2 kasık yogurt
2 lt su

Pirzolanın yanında yoğurt yerine bol renkli salata da yeseydin keşke, etin yanında iyi giderdi. Demir emilimi de iyi olurdu.

Menü
Sabah(10:40)
3 yumurta
1 kivi
1 kk peynir

Akşam(18:00)
4 YK yoğurtlu semizotu
2 köfte 1 tavuk but

Su:2 lt Spor: yok

Sporsuz naneee Söyle bakalım köfte ve butun büyüklüğünü. toplam kaç gram eder ikisi :) ve yanında neden salata yok?
Sen Karatay mı uyguluyordun?

Senin listeni çok beğeniyorum. Ancak Akşam yememek olmaz. en azından bir sebze yemeği yeseydin keşke. Lahana pirinç mi bulgur muydu? 2 tane mercimekli köfte derken 2 sıkım dan bahsettin değil mi?

Bu menü olmamış canım ya hem de cuma öncesi. Poğaça ne olursa olsun yememeliydin, çok canın istiyorsa cuma tartıdan sonra bir lokmacık. mercimek çorbası karbonhidrat üstüne bir de mantı. balık kızartma olmasaydı bari ordan kurtarsaydın. Akşamki çorba ne çorbasıydı, kasenin büyüklüğü ne idi

canım çok geçmiş olsun, neler atlatmışsın öyle... şimdi evinde olmana ve iyi olmana sevindim.

Cansın, büyüksün be haydi göreyim seni

Geçmiş olsun canım, dikkat et ve ihmal etme olur mu

Sabaha hava soğur bahar şimdi çıkın hava güzel bizim mahalle kayak pistini yaptı bile belediye gelmeden lcwaiki poşetini kapan sokağa döküldü benimkilerde yeni geldi eve sabah tatil olsa keşke

Ayyy ne güzel, şimdi minik bir kasabada yağan karı izlesem keşke... Malum Adanada kar yok

Eşim acıkmış bu saatte benden tost istedi haksızlık bu yabir dünyayı yiyor adam kilo almıyor

Şu yiyip yiyip kilo almayanlardan bir de metoları çok hızlı çalıştığı için erkeklerden nefret ediyorum

sabah kahvaltında yeşillik filan da yeseydin keşke, menün biraz az gibi geldi. Akşama salata da ekleyebilirdin. onun dışında gayet güzel

Bunu okurken ben de aynı şeyi düşündüm

been dönyanın en gözel garısıyam

rumuz istikrar ama sabah güne bitter çikolata ile başlanılmış. biber dolması pirinç miydi, 2 tane yeterliydi aslında. 18 den sonra birşey yemedin mi

Kızlar eşim sen zagifladin diyor bu spor nelere kadir ben şimdi nasıl spor yapmayım yahu

haydi kalk koşalım birlikte

1/3 simit yaklaşık 1,5 dilim ekmek, öğlen 3 dilim ekmek oldu mu 4,5 dilim. pancar şişkinlik yapıyor diyorsun yiyorsun ve turşu zaten ödem yapar. pancar rendeli ise 5 kaşık çok fazla bir öğün için.
makarna spor yoksa menüde olmamalı ki en kalorili yağlı makarna çeşidi kıymalıdır.
menü olmamış tatlım tartı öncesi

sana da geçmiş olsun canım, kötü bir illet maalesef 14 yaşından beri çekiyorum

kuzum sen nasıl zor yolculuk yapıyorsun öyle.
çok şükür sağ salim ulaşmışsın evine

menün olmamış ama sen de biliyorsun zaten olmadığını...
ellerini buzun içine daldır migrenin tuttuğunda işe yarıyor. ve eğer boyun fıtığın yoksa ensene ve alnına buz kompresi de yapabilirsin o da işe yarıyor. yeşil elmanın iyi geldiğini söyleyenler de var ama bana etkisi olmaz. migrenin tuttuğunda daha sık ve daha az yemelisin :)

Kaptanımı dinleyip yarını planlayayım.
Yarın saat 11'de bir arkadaşa davetliyim. Umarım az hasarla atlatırım.
Akşama da perşembeye yakışan bir menü olsun diye et kavurma ve salata yapayım.

sıfır hasarla atlatacağına inanıyoruz biz

kitaplar ne de güzel mutlu ediyor değil mi? ben de bayılıyorum kitaplara.... her aldığımda halay çekiyorum

menüne biraz sebze ekleyebilirsin. ancak tostu çok kurutmak kalorisini azaltmaz. kalorisi aynı olur sadece kıtır gevrek olur. lütfen o yanıltmasın seni

ayy inşallah gönlüne göre olur tatlım... benim de hayalim koca bir oda ve kitaplar... şu an ailemle yaşadığım için münkün değil ama birgün olacak inanıyorum

kalbe birşeyi inandırmayı öğrenemedim, öğrenemiyorum ya ... en büyük eksiğim

ya ablası menün çok güzel güzel de az, şimdi bu kadar yersen 10 kilo verdiğinde ne olacak. sebzeye de yer versen menülerde

börek olmamış zeynocuk, lahana turşusunun parçalarını ideal boyutta kabul ediyorum. 2 çatal yumurta, yağda kızarmış mı ve nasıl 2 çatal. koca bir yumurta da sığar çatala, minik bir lokma da

günün bilinç altına tohumları olsun
sağlık
başarı
huzur
mutluluk
zenginlik
enerji
şans mıknatısıyım

tünaydın tatlımmm

Kızlar okulda yerli mali haftası var bugün ilkokullar yapıyor tam 11 şube kendimi rehberlik odasına kapattım ve dışarı çıkmamak için savaş veriyorum isim çok zor hem de çok zorr

Allah kolaylık versin ama sen üstesinden gelirsin

sabah kahvaltıya yeşillik ekleyebilirsin, tavuklu sebzeli bulgur pilavının miktarı neydi, yanında yoğurt olabilirdi.
afiyet olsun

Afiyet olsun, menün güzel yalnızca bir öneri yapmak isterim. Sütlü kahve yerine sade kahveyi tercih edersen daha az şişkinlik yapar boşu boşuna kalorisini de almamış olursun

günaydın sultanııım
ben sarımsak değilimmm kimse beni de takımı daaa ezemez ezikleyemezzz o kadarrrr

sabah kahvaltıya yeşillik ekleyebilirsin, tavuklu sebzeli bulgur pilavının miktarı neydi, yanında yoğurt olabilirdi.
afiyet olsun

Evet yanına yoğurt olabilirdi fakat kendi yaptığım pilavdı, yoğurdu da unutmuşum getirmeyi. Bundan sonra o şekilde yapabilirim. Bu aralar canım hiçbirşey istemiyor sabahleyin.
Bulgur pilavım 1 tabaktı.

Kızlar okulda yerli mali haftası var bugün ilkokullar yapıyor tam 11 şube kendimi rehberlik odasına kapattım ve dışarı çıkmamak için savaş veriyorum isim çok zor hem de çok zorr
Aman dikkat yarın tartı var zafer senin olmalı abla
Gayet güzel bir menü canim
41kere maşallah tugcem
yasemin ev yerinde duruyor mi

Teşekkür ederim sevgili ekim :)
Evet ben de bu avatarı görünce dedim tam benlik
Beraber güzel şeyler başarır ve görürüz inşallah.
aminnn görücez tabi ki rabbim kalpten istenilen her şeyi veriyor şükürler olsun
ama sen çok tatlısın yaaa her zaman mı böyle kibar nazik bir yanın var , tuttu benim yine ekim hisleri
kimse kırılmasın diye seni direk ilgilendirmeyen şeylere bile karışıp ortamı sakinleştirmeye çalışıyorsun
normalde sakin huzurlu bir yanın var ama kendine tam güvenin yok bu kiloyla da ilgili değil için de neyin eksik olduğunu bilmiyorsun sadece bazen yarım kalmış hissediyorsun kendini değil mi
senin hakkın da şu an da hissettiklerim bunlar eksiği olabilir ama yazdıklarım da doğruluk payı var mı gülüm bildim mi

Fal da bakıyor musun ekim sen :)
Evet fazla hassas bir yanım var, oldukça düşünceliyim. Fazlaca kendimi yıpratıyorum çevremi düşünürken. Kesinlikle bazen kendimden hiç memnun olmadığım zamanlar oluyor, sonra dönüp şükrediyorum kızıyorum kendime. Böyle değişik hisler

Bu gece uzun olacaga benziyor
ne oldu tatlim yine uyumadinizmi

Pasaport ne için tatlım
Benim yanimami gelecen :))

Menüde harika
Sonucunu merak ediyorum

Niye kendini kapatiyon eylemcim
Yeseydin pastalardan boreklerden :) )

Zaten biz onları yiyip çıkmadık 100 kilolara :))))

Menu gayet güzel cnm sabahı birazdaha çeşitlendirsen iyi olur

Dr sana beslenme icin bi liste verdimi

Benimde bu kadar zamandır tek öğrendiğim
İnsan gerçekten kararliysa hiç bisey yolundan donduremez

Sende bu sabrının karşılığını aldin zaten canımın içi

Bugün yumurta yemek kısmetinde yokmuş :)) keske peynirli yeseydin bari
yol telaşına rağmen gayet guzel pınarım

Oooo buna daha da çok sevindimmm
Bugünde biraz dinlenip güzel menü gelirse
Yarinda mezuniyet gelir

Menu gayet güzel cnm sabahı birazdaha çeşitlendirsen iyi olur

Dr sana beslenme icin bi liste verdimi
Doktora gitmiyorum beslenmeyle alakalı bu aralar. Verdiği listeler hoşuma gitmemişti, çok fazla kuru kuruydu yediklerim. O yüzden bıraktım aslında.
Yarından itibaren daha güzel menüler yemeliyim ama bakalım...

tamamdır bildimse daha fazlasını da hissettim zaten seni tam tanıyorum artık :))
yok gülüm ben fal falan bilmem benim deli hisler arada coşar karşıdakini hissederim bu ay ilk defa sen de denedim yeni açılmış hislerim demek ki :)) ama şimdiye kadar hiç ıskalamadım
kendini gerçekten sevmiyorsun da ondan böyle oluyor sana başkalarını verdiğin değeri , onları düşündüğün kadar kendini hiç düşünüyor musun , kendini sevip her şeyinle kabul ettiğin zaman huyun değişecek her şeyin değişecek başkalarını menun etmek için uğraşmayacaksın sen zaten değerli olduğunu , başkalarının takdirine , övgüsüne , onayına ihtiyacın olmadığını bileceksin . hadi bismillah hem yeni ideal bedenin hem yeni hayyal için ilk adımlar atılsın

geçmiş olsun abla, zor bir akşam olmuş senin için
Evet cnm onlar gidince kendimi koltuğa zor atiyorum :) ))

ya ablası menün çok güzel güzel de az, şimdi bu kadar yersen 10 kilo verdiğinde ne olacak. sebzeye de yer versen menülerde
guzelim ben haftanın ilk 3-4 gunu daha dolu son 3 gün birazdaha hafif yapmaya çalışıyorum
Dün ekstra sebze yemedim
1 meyve var ama pro ağırlıklı olsun dedim

Hep ayni dolu dolu menulerle gitmiyorki bende, keşke gitse

günaydın sultanııım
ben sarımsak değilimmm kimse beni de takımı daaa ezemez ezikleyemezzz o kadarrrr
Amannn yarabbim hiç öyle düşünmemiştim :)
Nayirrrrrr sarımsak olamayizzzzz

Aman dikkat yarın tartı var zafer senin olmalı abla
hangi zafer kizzz
Sen eylemimi tutuyon :)

Doktora gitmiyorum beslenmeyle alakalı bu aralar. Verdiği listeler hoşuma gitmemişti, çok fazla kuru kuruydu yediklerim. O yüzden bıraktım aslında.
Yarından itibaren daha güzel menüler yemeliyim ama bakalım...
Masallah cok azimli gördüm cnm seni

Mefkurem abla tost bana kilo aldırmıyor o yüzden acaba kurutunca kalorisi azmi diye yazmıştım benimde bir bilgim yoktu öğrenmiş oldum :)) kalori miktari azalmıyorsa az tuketmek lazım bugün menum de ıspanak var kahvaltida 1 dilim ekmek dışında bugün mümkün olduğunca karbon tükenmemeye çalışacam meyve ve sebze agirlikli beslenecem
tek sorunum wc ye cikmadim yarına kadar wc ye çıkarsam daha güzel bir sonuç alırım diye düşünüyorum

mefkuremm ben yine iyi düşündüğüm için sarımsak dedim bir düşün neyi ezeriz sarımsak dışın da ayağınla hem de böcüüükkk tabi ki ama bunu her iki takıma da hatta kimseye de yakıştıramam o yüzden faydalı nimet olan sarımsağı örnek gösteriyorum :)

Nazar var kız nazar :) hadi kolay gelsin Rakibecim akşama daha iyi beslenirsin inşallah kazasız bir öğün yaparsın :)

olmadı iç sıcak suyla balı yada sıcak sütle balı çalışsın motorlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…