- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.261
Hayyal hoş geldin gülüm avatarın da anime sevimli kız en sevdiklerimdennn:)
kusura bakma gülüm gecikmeli oldu hoş geldin demem bazen tüm geçmişe bakmadan bildirimlere sadece yazıyorum farkına varamamışım senin gibi bir güzelliğin gurubumuza katıldığına geç olsun güzel olsun ama demiii
Merhaba arkadaslar dunden beri giremedim dün amcam kalp krizi gecirdi onun telaşı vardi bugunde sabahtan oğlanı oyun grubuna göturdum yeni geldim eve. Eliptik alma karari verdim bana oneriniz var mi ?
kız biran tlc izliyorum sandım okurkenbasınız sağolsun ve çok geçmiş olsun
Sağol abla
kız senin sporculugun bana sokmez ben seni iki bunalıma sokarım migrenin tutar filan o ar yırtarım
haydi ya yine mi başka şekilde yok mu ulaşım beklemektense
Oğlan hasta çok mizmiz
Kiz ilgi bekliyor
Onlar gidince gelirim
Geçmiş olsun fındığa bu arada tam hüsran oldum geldim doktordan valla az yedim diye olan lafı duydum ve istediğimiz gibi kilo verememişim üzüldüm
Menüm
Sabah 09.00
2 yumurta
1 dilim ekmek
Yeşillik
Öğle 12.00
5 y k yeşil mercimek
3 y k pırasa
Salata
Ara 15.30
1 mandalina
Akşam 18.00
4 pirzola
2 kasık yogurt
2 lt su
Menü
Sabah(10:40)
3 yumurta
1 kivi
1 kk peynir
Akşam(18:00)
4 YK yoğurtlu semizotu
2 köfte 1 tavuk but
Su:2 lt Spor: yok
Menüm
Sabah
Filtre kahve
Yeşilçay
Öğlen 14
3 kaşık pancar salatası yoğurtlu
2 tane lahana sarması
2 tane mercimekli köfte
Akşam yemedim
Acıkınca yoğurt kürü yiyeceğim
Spor jilian level 3 120 p @Pnrrr-20
Su 2 litreyi geçer
İyi aksamlar tekrar menumu yazayim sonra spor yapicam
Sabah8:40
Uyums kalmisiz kahvalti yapamadik evde
1orta boy pogaca cok buyuk degildi
Ogle12:30
1kepce mercinek corba salata 1kepce manti
Ara 1mandalina
Aksam18:00
Yarim cupra balik
Salata 1kase corba
Su 2lt
Spor 45 dk yurudum simdide lesli yapicam yazarim ne kadar yaptigimi
Canım benim safra kesem iltihaplıymış 28 Eylül’de şiddetli ağrı ile gittin 29 Eylül’de hemen alındı. O güne kadar bi sorunum yoktu. Ameliyatımı ünlü bir mide küçültme uzmanı yaptı.Keşke midemide alsaymışKapalı ameliyat 4 delik ile giriliyor. Ameliyat kolay iyileşme sürecide kısa. Benim iltihaplı olduğu İçin karaciğeri biraz kurcalamışlar onun ağrısı oldu 1 aya yakın sırt ağrısı çektim. Ama şu an çok iyiyim. (Mesela cildim gri-sarı bir renk tonuna dönmüştü şimdi geçti/ gözlerimin beyazı sararmıştı o da bembeyaz şimdi) Beslenmeye dikkat etmek gerekiyor yağlı gıdalar ve asitli içecekler yasak
Bende emziriyordum (hâlâ emziriyorum şimdi 15aylık ) uygun ilaçlar ve anestezi şekli belirliyorlar yine de acil değilse durumun ertelemek en doğrusu. Sanada çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım
Evet canım bol ekşınlı bi yaz oldu. Evet şimdi evimdeyim çok şükür.
Kocam memleketin bütçesini yapıyor bu ara göremiyoruz hem ben şöyle anne usulü hatta anneanne usulü katmer istiyorum
Neyse artık haftaya yerim emziriyorum sütüm falan kesilmesin yeyim keşke incecik belim olaydıda hiç yemeyeydim katmer
Kız bende tartı fobisi var unuttunmu
Pazrtesi ve cuma dışında tartıya çıkamam zaten tartı bozuldu bu yenisiyle nasıl bağdaşacam bilemiyorum geçen hafta 1.5 kilo verdim salak tartı 1 kilo fazla gösteriyordu
İnşallah o kadar uğraşıyorum vermişimdir
Emeklerimin karşılığını alana kadar inat ettim ama bu sefer caymak yok
safra kesemde oldukça çok taş varmış şuan için bende sıkıntı yapmıyor ama ilerde alınması lazım dedi)(Allah korusun) kansere kadar yolu var dedı alınmadığı taktirde cumartesi gittim doktora bir sürü tahlil verdi hep karaciğere ilgili olan enzimler yüksek çıkmış bu cumartesi yine gidicem bakalım ne diyecek en son emzirme bitene kadar acele etmeyelim demişti ama bir anda ansızın ağrıda yapabilir dedi
Sabaha hava soğur bahar şimdi çıkın hava güzel bizim mahalle kayak pistini yaptı bile belediye gelmeden lcwaiki poşetini kapan sokağa döküldü benimkilerde yeni geldi eve sabah tatil olsa keşke
Eşim acıkmış bu saatte benden tost istedi haksızlık bu yabir dünyayı yiyor adam kilo almıyor
menümü de yazayım işlemeye devam
Sabah 10_00
beyaz peynirli tost
1 fincan limonlu su
ara 3 ceviz 1 k,kayısı
Ögle 15_00
1 kase lahana çorbası
3 kasık taze fasulye susuz
5kasık yogurt
-
akşam 19_00
1 havuc rendesi uzerine 1 kase yogurt
1dl ekmek
su 1,5 lt
spor 30 dk yuruyus
Bakın ben ne bulduum Ekim ablaaa))) Favorilerime eklemiştim gecen sene , Bir bakayım dedim ki iyi ki bakmışım )))
Mutluyum
Güzelim
Zenginim
Sağlıklıyım
Ben Benim
Aklıma Perihan Savaşın filminden bir replik geldi;
Been dönyanın en gözel garısıyam
Hanımlar menümü yazayım geçmiş yapacağım
Sabah09.00
2.kare bihter kahve
Kahvaltı 11_12.00
Melemen 2d.ekmek peynir maydanoz turp lahana salata
Ara
tarçınlı bol limonlu çay 1 avuç kuru üzüm 3-4 badem 4 fıstık
Akşam 18.00
3 biber dolması salata yoğurt
2 lt suya cok az kaldı spor gün boyu aktivim
Kızlar eşim sen zagifladin diyor bu spor nelere kadir ben şimdi nasıl spor yapmayım yahu
İyi geceler
Sabah 08.00menemen ve 1/3 simit
Öğlen 14.30 3 dillim ekmek 4 kaşık ot kavurması 1 parça börek 5 kaşık pancar turşusu (bu çok şişlik yapıyor bende)
Akşam 18.00 bol salata 3 kaşık kıymalı makarna
Spor yok
Suyu unuttum 1.5 lt anca herhalde.
Ben heyecanla cumayı bekliyorum tartılmak için
Ne güzel eşin seni düşünüyormuş
Gemiş olsun canım, ben de bugün çok çektim migrenden
Hoşgeldin, ben Edibe, 38 yaşında, iki çocuk annesiyim. Online özel ders veriyorum, yani evden çalışıyorum. Sana göre tam bir yağ küpüyüm ama senin yazdıklarını okuyunca bir kez daha hatırladım ki sadece zayıflamak değil, sağlıklı bir şekilde zayıflamak lazım.
Sıkı bir gün olmuş
Kizlar tek tek alinti yapamdim anca kendime geldm eve geleli 1 saat flan oluyor bay yorucu bigun oldu.
Neyseki saat 6 feribotu iptal olmadi hava sartlari iyidi cok da sallamdi aslinda.
Baska imkan olarak otobus var ama feribota gore cok daha uzun suruyor
Simdi guzel bi uyku cekicem yarin gevmia yapicam menumu yazicam bomba gbi gelcem insallah
Iyi gecelerr
Ben de menümü yazayım. Biraz abuk subuk oldu. Çünkü sabah migren ağrısı ile uyandım. Önce ağrıdan çok yiyemedim, sonra geçmişte patates yiyince iyi geliyor diye patates yedim olmadı. Akşama koptu sanki yedikçe geçecek gibi abarttım. Sondaki salep de baş ağrısı ile mücadele kapsamında içildi- bir tek o işe yaradı
Sabah 8.30
1 yumurta
salatalık
Öğle 12
2 haşlanmış patates
2 kaşık yoğurt
1 tatlı kaşığı çörek otu
Ara 2
Bir mandalina
Akşam 6
Bir tabak haşlanmış bürüksle lahanası
1 kepçe yoğurt çorbası
1 haşlanmış patates
1 kase sarmısaklı yoğurt
Ara 7
Çok az şekerli sahlep
su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş 30 puan @Pnrrr-20
Kaptanımı dinleyip yarını planlayayım.
Yarın saat 11'de bir arkadaşa davetliyim. Umarım az hasarla atlatırım.
Akşama da perşembeye yakışan bir menü olsun diye et kavurma ve salata yapayım.
bu gün okula gidecektim basket maçları olunca izlemeye hocalarda gidince müdür yarına demiş oğluma , yarına kaldı slayt için görselleri düzenleme, eşim de evde yaa tutturdu kitap fuarı açıldı ona sen de gel diye gelmiycem dedim durdum hava çok soğuk, sonunda gittik ayaklarım bir hoş oldu çok büyük geniş bir alan ama havasıdı sanki başım döndü göğsüm daraldı kendime sadece 3 kitap alabildim ilgi alanımla ilgili değişik detaylı kitap yoktu maalesef amaaaa dün gece pdf kitapların olduğu face sitelerini keşfettim 2 si sadece benim ilgi alanıyla ilgili biri her türden kitabın olduğu bir site sevinçten ayağa kalkıp mutfakta bir tur dolandım gözlerim doldu :)
Menüyü yazıp yatacam gecmise yarin bakarim herkese iyi geceler
Sabah 10.30
1 tost az yumurta zeytin peynir sekersiz kahve
Ara iki mısır patlagi, 1 mandalin
Öğlen
1 yumurta 3 yk dana kavurma 1 küçük mango
Akşam
1 tost 1b çay
2 lt den fazla su bitki çayı
Not: Tostu çok kuruttugunuzda fazla kalorisi olmuyor o yüzden iyice gevrek olana kadar tost makinesinda beklemiyorum
30 dk yürüyüş @Pnrrr-20
ne yalan söyleyeyim hayatı kitapların arasın da geçmiş biri olarak ( babamın yayın evi vardı sonrası kitap kırtasiye dükkanı ben ilgileniyordum ) valla nereye koyucam diye düşünüyorum eşim bir sürü halil inancık ın kitaplarını aldı kalın kalın kitaplıkta yer kalmadı zaten çift sıra yerleştirdim , kendi evim olunca daha büyük kitaplık yaptırıcam hatta çalışma odası gibi bir odayı yapıp kitapları doldurucam inşallah
kız totşumun üstün de oturup acıkınca canım ne istiyorsa yiyip nasıl 30 kiloyu verdim sanıyorsun bilinç altıyla uğraşarak araştırıp okuyup öğrendiklerimi birleştirip uygulayarak ilk 2.5 sene sadece 10 kilo vermişim son 2 sene de 20 küsür daha gitmiş uygula faslı uzun sürmüş daha doğrusu kalbime inandırmam uzun sürdü :)
Çarşamba menüsü
11.00
2 activa
15.00
250 gr quark
1 kivi
18.30
3 avuç içi kadar tavuk göğsü yagsiz tavada
Yoğurt
Su 3 lt
Spor 2 mil leslie
@Pnrrr-20 90 puan
Geç kaldım spora, simdi yapicam hic 3 mil yapacak halim yok
Uyuyakalmisim menu yazmadan
Sabah 10.30
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Yesillik
1 tk bal
1 baklava dilim kavurmali börek
Öğlen 15.30
6 adet kuri biber dolmasi sadece kiyma ve bulgurdan idi bulgur toplasan 4 yemek kaşığı etmez arkadas diyetteyim diye az koymus
Yogurt
Tursu 4 parca lahana
Aksam 18.30
4 yk pırasa
2 catal yumurta
2 lt su spor yok
Günaydın
Kızlar okulda yerli mali haftası var bugün ilkokullar yapıyor tam 11 şube kendimi rehberlik odasına kapattım ve dışarı çıkmamak için savaş veriyorum isim çok zor hem de çok zorr
Günaydın herkese bugün oldukça yoğun olacağım ama size gözükmek istedim.
Dünümü yazayım:
Sabah uyanınca: 1 bardak limonlu sıcak su
Sabah: 1 dilim ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 1 bardak şekersiz çay
Öğlen: Tavuklu sebzeli bulgur pilavı
Öğleden önce: 1 dilim ekmek
Akşam: Sarımsaklı yoğurtlu brokoli ve karnabahar haşlaması
Akşam; 50 dakika cardio, 10 dakika karın ve bacak egzersizi.
Afiyet olsun, menün güzel yalnızca bir öneri yapmak isterim. Sütlü kahve yerine sade kahveyi tercih edersen daha az şişkinlik yapar boşu boşuna kalorisini de almamış olursunSonunda gecmis bitti sukur
Ozaman dunku menum gelsin
1 hurma 2bardak ılık su
Kahvalti 11:00
2 dilim ekmek, 1tk labne
1kk peynir, 5zeytin, 1yk domatey sos
Salatalik domates
Ara 14:30
1 fincan sutlu kahve, 2 kare bitter
Ara 17:00
1 yesil elma, 1 mandalina
Aksam 21:00 (gec oldu farkindaym ama yol ustunde anca yiyebildk feribot gecikcegni bilmedigimizden biside yoktu yanimizda)
1 kase kelle paca corbasu, 2 dilim ekmek
3-4 dal rokka
1.5lt su
günaydın sultanııımGunaydinnnnn guzelliklerrr
Yine geldi persembeeee
Son vuruşları yapıp yarında tartida güzel eksileri görelim
Akşam menumu yazıp tam spora kalktım esim isten geldi
Normalde daha gec gelecekti
Onun yemegini koy vs. Vakit daha da gec oldu
Pinarcim puanı silmene gerek yok
Onun yerine bugün erkenden yapicam
Eminim herkes özel perşembe için planlarını yapmıştır
Hiç bisey bize engel olamaz
Yeterki biz kararlı olalim
Heralde kimse 14.takim tarafından eziklenme istemiyordur
sabah kahvaltıya yeşillik ekleyebilirsin, tavuklu sebzeli bulgur pilavının miktarı neydi, yanında yoğurt olabilirdi.
afiyet olsun
Aman dikkat yarın tartı var zafer senin olmalı ablaKızlar okulda yerli mali haftası var bugün ilkokullar yapıyor tam 11 şube kendimi rehberlik odasına kapattım ve dışarı çıkmamak için savaş veriyorum isim çok zor hem de çok zorr
Gayet güzel bir menü canimGünaydın herkese bugün oldukça yoğun olacağım ama size gözükmek istedim.
Dünümü yazayım:
41kere maşallah tugcemHanımlar
Kısa bir hatırlatma, arkadaşça küçük bir uyarı, kilo vermede tecrübeli biri olarak minik bir hikaye yazmak istiyorum izninizle...
Ben 103 kilodan 58 kiloya düşmüş ve yaklaşık bir yıldır da kilosunu korumayı başarmış biriyim. Evet arada iniş çıkışlarım oldu, 62-63 lere sağlık sorunlarından dolayı tekrar çıktım ve yeniden düşüşe geçtim. Hedefim hala 55, sadece kendimi serbest bırakmaya çalışıyorum. O 3 kilo da eninde sonunda gidecek, sadece zamanını bekliyor.
Bu süre zarfında iş yemeği, aile toplantısı, annemin leziz yemekleri, sosyal ortamdaki ısrarlar, psikolojik buhranlar, bitmek bilmeyen çikolata krizleri...Hepsini yaşadım, gördüm,..
Karşı çıkamadığım zamanlar çok oldu ya da 'aman hakettim ben ' diyip yediğim günler de. Bildiğim tek birşey vardı 'o kilolar gidecek'...Karar kesindi. O yüzden dengelemeyi, ertesi güne , ertesi öğüne dikkat etmeyi çok iyi bildim. Adanalıyım, annem muhteşem yemekler yapıyor, oldukça ağır kalorisi bol yemek kültürümüz var. Ağzımdan çıkan tek bir kelime oldu 'yemeyeceğim'... Yemek planım bir gün önceden yapılır, hazırlanır. Annem babam ablam karşımda içli köfte yerken ben haşlanmış karnıbahar yedim. Zor muydu , evet oldukça zor günler de oldu. Ama karşı koymayı başardığım için kendimle gurur duyduğum günlerim daha çoktu.
Dün Şubemde koca bir tepsi şöbiyet ve 2 adet yaş pasta vardı. Şöbiyet bol fıstıklı, karşı konulmayacak cinsten, yaş pastanın biri de bol çikolatalı bayıltacak cinsten. Ama yemeyeceğimi söyleyip, köşeye çekildim.
Demem o ki, herşey sizin içinizde. Kararlı olursanız kilo verebilirsiniz. Bahanelerin arkasına sığınmayın lütfen...
Hepinizi çok seviyorum
yasemin ev yerinde duruyor miGünaydın herkeslere
Sabah 2 yumurta haşlayım dedim ocağa koyup duşa girdim pat diye 2 ses sıcak suyun altında ne kadar kalmışım bilemiyorumher yer yumurta oldu estağfirullah çekip 2 yumurta daha koydum ocağa haşlandı salata yaptım anammm ağzıma almamla tükürmem bir oldu tuzu 1 yemek kaşığı atmışım sanırım neyse estağfiullah çekip 1 dilim ekmekle 1 kaşık bal sürüp yedim
Şimdi dukan birası içiyorum
Kursa gideceğim evi toparlamam motoru takmam gerekiyor
Herkeslere Allah akıl fikir versin banada
Bi aynaya bakın yarına odaklanın der kaçarım akşama görüşürüz
aminnn görücez tabi ki rabbim kalpten istenilen her şeyi veriyor şükürler olsunTeşekkür ederim sevgili ekim :)
Evet ben de bu avatarı görünce dedim tam benlik
Beraber güzel şeyler başarır ve görürüz inşallah.
kuzum bu gün nasılsın dün uyku yok bana yine yazmıştın geceniz nasıl geçti kuzularım nasıllarAman dikkat yarın tartı var zafer senin olmalı abla
Gayet güzel bir menü canim
41kere maşallah tugcem
yasemin ev yerinde duruyor mi
Fal da bakıyor musun ekim sen :)aminnn görücez tabi ki rabbim kalpten istenilen her şeyi veriyor şükürler olsun
ama sen çok tatlısın yaaa her zaman mı böyle kibar nazik bir yanın var , tuttu benim yine ekim hisleri
kimse kırılmasın diye seni direk ilgilendirmeyen şeylere bile karışıp ortamı sakinleştirmeye çalışıyorsun
normalde sakin huzurlu bir yanın var ama kendine tam güvenin yok bu kiloyla da ilgili değil için de neyin eksik olduğunu bilmiyorsun sadece bazen yarım kalmış hissediyorsun kendini değil mi
senin hakkın da şu an da hissettiklerim bunlar eksiği olabilir ama yazdıklarım da doğruluk payı var mı gülüm bildim mi
ne oldu tatlim yine uyumadinizmiBu gece uzun olacaga benziyor
Pasaport ne için tatlımGünaydın hanımlar,
Bugün pasaport için randevum var, biyometrik fotoğrafımı aramakla geçirdim bütün akşamı o yüzden foruma giremedim. Terbiyesiz fotoğraflarım kutunun arasına girmiş, meğer ondan bulamıyormuşum bütün akşam :)
Dünkü menüm;
Sabah uyanınca akşamdan hazırladığım 2 bardak suyumu içiyorum. (İçindekiler; 1 kabuk tarçın, 2 dilim elma, 2 karanfir, 1 tk elma sirkesi)
07:15 4 yk yoğurt içine 2 dilim ananas ve 1 çk tarçın
10:00 sade türk kahvesi ve maden suyu
12:30 2 adet haşlanmış yumurta, 4 yk haşlanmış yeşil mercimek, bir kase yoğurt ve bir kase salata
16:00 bir bardak kefir, 1 avuç beyaz leblebi
17:30 3 yk pırasa yemeği
yaklaşık 3 litre su içildi
spor olarak 60 dk jilliandan daha hızlı full cardio yapıldı , daha fazla puanı haketse de 4 puan veriyorum :)
60*4=240 puan Pnrrr-20
Şimdi geçmişe bakayım....
Niye kendini kapatiyon eylemcimKızlar okulda yerli mali haftası var bugün ilkokullar yapıyor tam 11 şube kendimi rehberlik odasına kapattım ve dışarı çıkmamak için savaş veriyorum isim çok zor hem de çok zorr
Menu gayet güzel cnm sabahı birazdaha çeşitlendirsen iyi olurGünaydın herkese bugün oldukça yoğun olacağım ama size gözükmek istedim.
Dünümü yazayım:
Benimde bu kadar zamandır tek öğrendiğimHanımlar
Kısa bir hatırlatma, arkadaşça küçük bir uyarı, kilo vermede tecrübeli biri olarak minik bir hikaye yazmak istiyorum izninizle...
Ben 103 kilodan 58 kiloya düşmüş ve yaklaşık bir yıldır da kilosunu korumayı başarmış biriyim. Evet arada iniş çıkışlarım oldu, 62-63 lere sağlık sorunlarından dolayı tekrar çıktım ve yeniden düşüşe geçtim. Hedefim hala 55, sadece kendimi serbest bırakmaya çalışıyorum. O 3 kilo da eninde sonunda gidecek, sadece zamanını bekliyor.
Bu süre zarfında iş yemeği, aile toplantısı, annemin leziz yemekleri, sosyal ortamdaki ısrarlar, psikolojik buhranlar, bitmek bilmeyen çikolata krizleri...Hepsini yaşadım, gördüm,..
Karşı çıkamadığım zamanlar çok oldu ya da 'aman hakettim ben ' diyip yediğim günler de. Bildiğim tek birşey vardı 'o kilolar gidecek'...Karar kesindi. O yüzden dengelemeyi, ertesi güne , ertesi öğüne dikkat etmeyi çok iyi bildim. Adanalıyım, annem muhteşem yemekler yapıyor, oldukça ağır kalorisi bol yemek kültürümüz var. Ağzımdan çıkan tek bir kelime oldu 'yemeyeceğim'... Yemek planım bir gün önceden yapılır, hazırlanır. Annem babam ablam karşımda içli köfte yerken ben haşlanmış karnıbahar yedim. Zor muydu , evet oldukça zor günler de oldu. Ama karşı koymayı başardığım için kendimle gurur duyduğum günlerim daha çoktu.
Dün Şubemde koca bir tepsi şöbiyet ve 2 adet yaş pasta vardı. Şöbiyet bol fıstıklı, karşı konulmayacak cinsten, yaş pastanın biri de bol çikolatalı bayıltacak cinsten. Ama yemeyeceğimi söyleyip, köşeye çekildim.
Demem o ki, herşey sizin içinizde. Kararlı olursanız kilo verebilirsiniz. Bahanelerin arkasına sığınmayın lütfen...
Hepinizi çok seviyorum
Bugün yumurta yemek kısmetinde yokmuş :)) keske peynirli yeseydin bariGünaydın herkeslere
Sabah 2 yumurta haşlayım dedim ocağa koyup duşa girdim pat diye 2 ses sıcak suyun altında ne kadar kalmışım bilemiyorumher yer yumurta oldu estağfirullah çekip 2 yumurta daha koydum ocağa haşlandı salata yaptım anammm ağzıma almamla tükürmem bir oldu tuzu 1 yemek kaşığı atmışım sanırım neyse estağfiullah çekip 1 dilim ekmekle 1 kaşık bal sürüp yedim
yol telaşına rağmen gayet guzel pınarımSonunda gecmis bitti sukur
Ozaman dunku menum gelsin
1 hurma 2bardak ılık su
Kahvalti 11:00
2 dilim ekmek, 1tk labne
1kk peynir, 5zeytin, 1yk domatey sos
Salatalik domates
Ara 14:30
1 fincan sutlu kahve, 2 kare bitter
Ara 17:00
1 yesil elma, 1 mandalina
Aksam 21:00 (gec oldu farkindaym ama yol ustunde anca yiyebildk feribot gecikcegni bilmedigimizden biside yoktu yanimizda)
1 kase kelle paca corbasu, 2 dilim ekmek
3-4 dal rokka
1.5lt su
Oooo buna daha da çok sevindimmmSagol abla cok sukur ya
Bu arada tarti kontrol ettim guzel bugun dikkat edersem ki edicem tabiki hedef gelcek gibi
Normalde kvlerde hep kilo alirdm cnku kabizlik olurdu duzen degisikliginden ama hurmalar iyi yaradi sabah ac karnina tavsiye ederim herkeze
Doktora gitmiyorum beslenmeyle alakalı bu aralar. Verdiği listeler hoşuma gitmemişti, çok fazla kuru kuruydu yediklerim. O yüzden bıraktım aslında.Menu gayet güzel cnm sabahı birazdaha çeşitlendirsen iyi olur
Dr sana beslenme icin bi liste verdimi
tamamdır bildimse daha fazlasını da hissettim zaten seni tam tanıyorum artık :))Fal da bakıyor musun ekim sen :)
Evet fazla hassas bir yanım var, oldukça düşünceliyim. Fazlaca kendimi yıpratıyorum çevremi düşünürken. Kesinlikle bazen kendimden hiç memnun olmadığım zamanlar oluyor, sonra dönüp şükrediyorum kızıyorum kendime. Böyle değişik hisler
Evet cnm onlar gidince kendimi koltuğa zor atiyorum :) ))geçmiş olsun abla, zor bir akşam olmuş senin için
guzelim ben haftanın ilk 3-4 gunu daha dolu son 3 gün birazdaha hafif yapmaya çalışıyorumya ablası menün çok güzel güzel de az, şimdi bu kadar yersen 10 kilo verdiğinde ne olacak. sebzeye de yer versen menülerde
Amannn yarabbim hiç öyle düşünmemiştim :)günaydın sultanııım
ben sarımsak değilimmm kimse beni de takımı daaa ezemez ezikleyemezzz o kadarrrr
hangi zafer kizzzAman dikkat yarın tartı var zafer senin olmalı abla
Masallah cok azimli gördüm cnm seniDoktora gitmiyorum beslenmeyle alakalı bu aralar. Verdiği listeler hoşuma gitmemişti, çok fazla kuru kuruydu yediklerim. O yüzden bıraktım aslında.
Yarından itibaren daha güzel menüler yemeliyim ama bakalım...
mefkuremm ben yine iyi düşündüğüm için sarımsak dedim bir düşün neyi ezeriz sarımsak dışın da ayağınla hem de böcüüükkk tabi ki ama bunu her iki takıma da hatta kimseye de yakıştıramam o yüzden faydalı nimet olan sarımsağı örnek gösteriyorum :)Evet cnm onlar gidince kendimi koltuğa zor atiyorum :) ))
guzelim ben haftanın ilk 3-4 gunu daha dolu son 3 gün birazdaha hafif yapmaya çalışıyorum
Dün ekstra sebze yemedim
1 meyve var ama pro ağırlıklı olsun dedim
Hep ayni dolu dolu menulerle gitmiyorki bende, keşke gitse
Amannn yarabbim hiç öyle düşünmemiştim :)
Nayirrrrrr sarımsak olamayizzzzz
hangi zafer kizzz
Sen eylemimi tutuyon :)
Masallah cok azimli gördüm cnm seni
Nazar var kız nazar :) hadi kolay gelsin Rakibecim akşama daha iyi beslenirsin inşallah kazasız bir öğün yaparsın :)Günaydın herkeslere
olmadı iç sıcak suyla balı yada sıcak sütle balı çalışsın motorlarrrrMefkurem abla tost bana kilo aldırmıyor o yüzden acaba kurutunca kalorisi azmi diye yazmıştım benimde bir bilgim yoktu öğrenmiş oldum :)) kalori miktari azalmıyorsa az tuketmek lazım bugün menum de ıspanak var kahvaltida 1 dilim ekmek dışında bugün mümkün olduğunca karbon tükenmemeye çalışacam meyve ve sebze agirlikli beslenecem
tek sorunum wc ye cikmadim yarına kadar wc ye çıkarsam daha güzel bir sonuç alırım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?