Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.281
olmadı iç sıcak suyla balı yada sıcak sütle balı çalışsın motorlarrrr
alemim demi hihihihiAlemsin kız yavaş yavaş çalışmaya basliyor sanki oyle hissediyorum
Ben kilo için o bilgiyi yazmadım zaten cnmMefkurem abla tost bana kilo aldırmıyor o yüzden acaba kurutunca kalorisi azmi diye yazmıştım benimde bir bilgim yoktu öğrenmiş oldum :)) kalori miktari azalmıyorsa az tuketmek lazım bugün menum de ıspanak var kahvaltida 1 dilim ekmek dışında bugün mümkün olduğunca karbon tükenmemeye çalışacam meyve ve sebze agirlikli beslenecem
tek sorunum wc ye cikmadim yarına kadar wc ye çıkarsam daha güzel bir sonuç alırım diye düşünüyorum
Oyyyy o daha da kotuuumefkuremm ben yine iyi düşündüğüm için sarımsak dedim bir düşün neyi ezeriz sarımsak dışın da ayağınla hem de böcüüükkk tabi ki ama bunu her iki takıma da hatta kimseye de yakıştıramam o yüzden faydalı nimet olan sarımsağı örnek gösteriyorum :)
Tabi tabi yiyeyim de yarın beni yen çok beklersin:)))) zaten tam istediğim gibi değil sonuç canım sıkkın asla bozmam diyetimine oldu tatlim yine uyumadinizmi
Pasaport ne için tatlım
Benim yanimami gelecen :))
Menüde harika
Sonucunu merak ediyorum
Niye kendini kapatiyon eylemcim
Yeseydin pastalardan boreklerden :) )
Zaten biz onları yiyip çıkmadık 100 kilolara :))))
Menu gayet güzel cnm sabahı birazdaha çeşitlendirsen iyi olur
Dr sana beslenme icin bi liste verdimi
Benimde bu kadar zamandır tek öğrendiğim
İnsan gerçekten kararliysa hiç bisey yolundan donduremez
Sende bu sabrının karşılığını aldin zaten canımın içi
Bugün yumurta yemek kısmetinde yokmuş :)) keske peynirli yeseydin bari
yol telaşına rağmen gayet guzel pınarım
Oooo buna daha da çok sevindimmm
Bugünde biraz dinlenip güzel menü gelirse
Yarinda mezuniyet gelir
Bu zafer benim fıstık:)Aman dikkat yarın tartı var zafer senin olmalı abla
Gayet güzel bir menü canim
41kere maşallah tugcem
yasemin ev yerinde duruyor mi
Yaa aslında qzaltmak istemedim bu hafta kendimi kötü hissettiğim için kendiliğinden yiyemedim ama bu iki hafta toparlayacağım insallahÇok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin.
Kız beni bunalıma niye sokuyon, ama işlemez, spora engel olmaz. Bünye bunaluma alışık biliyon
geçmiş olsun abla, zor bir akşam olmuş senin için
Tatlım madem diyetisyene gidiyorsun, niye kafana göre eksiltiyorsun onun verdiği listeyi ? Üzülme, hemen yoluna devam et. Bu beden senin, sağlığın için o listeye uymalısın, azaltmak metonu mahveder, bağışıklığını düşürür
Pirzolanın yanında yoğurt yerine bol renkli salata da yeseydin keşke, etin yanında iyi giderdi. Demir emilimi de iyi olurdu.
Sporsuz naneeeSöyle bakalım köfte ve butun büyüklüğünü. toplam kaç gram eder ikisi :) ve yanında neden salata yok?
Sen Karatay mı uyguluyordun?
Senin listeni çok beğeniyorum. Ancak Akşam yememek olmaz. en azından bir sebze yemeği yeseydin keşke. Lahana pirinç mi bulgur muydu? 2 tane mercimekli köfte derken 2 sıkım dan bahsettin değil mi?
Bu menü olmamış canım ya hem de cuma öncesi. Poğaça ne olursa olsun yememeliydin, çok canın istiyorsa cuma tartıdan sonra bir lokmacık. mercimek çorbası karbonhidrat üstüne bir de mantı. balık kızartma olmasaydı bari ordan kurtarsaydın. Akşamki çorba ne çorbasıydı, kasenin büyüklüğü ne idi
canım çok geçmiş olsun, neler atlatmışsın öyle... şimdi evinde olmana ve iyi olmana sevindim.
Cansın, büyüksün be haydi göreyim seni
Geçmiş olsun canım, dikkat et ve ihmal etme olur mu
Ayyy ne güzel, şimdi minik bir kasabada yağan karı izlesem keşke... Malum Adanada kar yok
Şu yiyip yiyip kilo almayanlardan bir de metoları çok hızlı çalıştığı için erkeklerden nefret ediyorum
sabah kahvaltında yeşillik filan da yeseydin keşke, menün biraz az gibi geldi. Akşama salata da ekleyebilirdin. onun dışında gayet güzel
Bunu okurken ben de aynı şeyi düşündüm
been dönyanın en gözel garısıyam
rumuz istikrar ama sabah güne bitter çikolata ile başlanılmış. biber dolması pirinç miydi, 2 tane yeterliydi aslında. 18 den sonra birşey yemedin mi
haydi kalk koşalım birlikte
1/3 simit yaklaşık 1,5 dilim ekmek, öğlen 3 dilim ekmek oldu mu 4,5 dilim. pancar şişkinlik yapıyor diyorsun yiyorsun ve turşu zaten ödem yapar. pancar rendeli ise 5 kaşık çok fazla bir öğün için.
makarna spor yoksa menüde olmamalı ki en kalorili yağlı makarna çeşidi kıymalıdır.
menü olmamış tatlım tartı öncesi
sana da geçmiş olsun canım, kötü bir illet maalesef 14 yaşından beri çekiyorum
kuzum sen nasıl zor yolculuk yapıyorsun öyle.
çok şükür sağ salim ulaşmışsın evine
menün olmamış ama sen de biliyorsun zaten olmadığını...
ellerini buzun içine daldır migrenin tuttuğunda işe yarıyor. ve eğer boyun fıtığın yoksa ensene ve alnına buz kompresi de yapabilirsin o da işe yarıyor. yeşil elmanın iyi geldiğini söyleyenler de var ama bana etkisi olmaz. migrenin tuttuğunda daha sık ve daha az yemelisin :)
sıfır hasarla atlatacağına inanıyoruz biz
kitaplar ne de güzel mutlu ediyor değil mi? ben de bayılıyorum kitaplara.... her aldığımda halay çekiyorum
menüne biraz sebze ekleyebilirsin. ancak tostu çok kurutmak kalorisini azaltmaz. kalorisi aynı olur sadece kıtır gevrek olur. lütfen o yanıltmasın seni
ayy inşallah gönlüne göre olur tatlım... benim de hayalim koca bir oda ve kitaplar... şu an ailemle yaşadığım için münkün değil ama birgün olacak inanıyorum
kalbe birşeyi inandırmayı öğrenemedim, öğrenemiyorum ya ... en büyük eksiğim
ya ablası menün çok güzel güzel de az, şimdi bu kadar yersen 10 kilo verdiğinde ne olacak. sebzeye de yer versen menülerde
börek olmamış zeynocuk, lahana turşusunun parçalarını ideal boyutta kabul ediyorum. 2 çatal yumurta, yağda kızarmış mı ve nasıl 2 çatal. koca bir yumurta da sığar çatala, minik bir lokma da
tünaydın tatlımmm
Allah kolaylık versin ama sen üstesinden gelirsin
sabah kahvaltıya yeşillik ekleyebilirsin, tavuklu sebzeli bulgur pilavının miktarı neydi, yanında yoğurt olabilirdi.
afiyet olsun
Gerçekten harikasın tuğçe 103 nere 53 nerdeee hayran kaldimHanımlar
Kısa bir hatırlatma, arkadaşça küçük bir uyarı, kilo vermede tecrübeli biri olarak minik bir hikaye yazmak istiyorum izninizle...
Ben 103 kilodan 58 kiloya düşmüş ve yaklaşık bir yıldır da kilosunu korumayı başarmış biriyim. Evet arada iniş çıkışlarım oldu, 62-63 lere sağlık sorunlarından dolayı tekrar çıktım ve yeniden düşüşe geçtim. Hedefim hala 55, sadece kendimi serbest bırakmaya çalışıyorum. O 3 kilo da eninde sonunda gidecek, sadece zamanını bekliyor.
Bu süre zarfında iş yemeği, aile toplantısı, annemin leziz yemekleri, sosyal ortamdaki ısrarlar, psikolojik buhranlar, bitmek bilmeyen çikolata krizleri...Hepsini yaşadım, gördüm,..
Karşı çıkamadığım zamanlar çok oldu ya da 'aman hakettim ben ' diyip yediğim günler de. Bildiğim tek birşey vardı 'o kilolar gidecek'...Karar kesindi. O yüzden dengelemeyi, ertesi güne , ertesi öğüne dikkat etmeyi çok iyi bildim. Adanalıyım, annem muhteşem yemekler yapıyor, oldukça ağır kalorisi bol yemek kültürümüz var. Ağzımdan çıkan tek bir kelime oldu 'yemeyeceğim'... Yemek planım bir gün önceden yapılır, hazırlanır. Annem babam ablam karşımda içli köfte yerken ben haşlanmış karnıbahar yedim. Zor muydu , evet oldukça zor günler de oldu. Ama karşı koymayı başardığım için kendimle gurur duyduğum günlerim daha çoktu.
Dün Şubemde koca bir tepsi şöbiyet ve 2 adet yaş pasta vardı. Şöbiyet bol fıstıklı, karşı konulmayacak cinsten, yaş pastanın biri de bol çikolatalı bayıltacak cinsten. Ama yemeyeceğimi söyleyip, köşeye çekildim.
Demem o ki, herşey sizin içinizde. Kararlı olursanız kilo verebilirsiniz. Bahanelerin arkasına sığınmayın lütfen...
Hepinizi çok seviyorum
moral bozacak bisey yok tatlım geçen hafta guzel verdinTabi tabi yiyeyim de yarın beni yen çok beklersin:)))) zaten tam istediğim gibi değil sonuç canım sıkkın asla bozmam diyetimi
Baslangic kilosu tam bizim gibiymişGerçekten harikasın tuğçe 103 nere 53 nerdeee hayran kaldim
bende daha önce gıda takviyesi alıyorum dün mesela bende limomlu su icmistim bugün icemedim karışık yani ama bundan sonra detaylı yazayimAfiyet olsun canım, güne bitter ve kahveyle başlamak serbesmiydi kızzBen limonlu suyla başlıyorum senin ki çok cix
Sabah protein yok gibi görunuyor, aralar cok uzun zor gelmıyor mu
Ah şu erkekler aheline alıcan merdaneyi bedavaya kilo mu verilirmiş heriif diyecen kk olarak arkandayız
Cok gecmiş olsun ablam, sahlep bas agrısına iyi mi geliyor yoksa sana ozel bir durummu merak ettim.
evet canım rumuz istikrar ruhumda istikrar evet 18 den sonra birşey yemedimÇok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin.
Kız beni bunalıma niye sokuyon, ama işlemez, spora engel olmaz. Bünye bunaluma alışık biliyon
geçmiş olsun abla, zor bir akşam olmuş senin için
Tatlım madem diyetisyene gidiyorsun, niye kafana göre eksiltiyorsun onun verdiği listeyi ? Üzülme, hemen yoluna devam et. Bu beden senin, sağlığın için o listeye uymalısın, azaltmak metonu mahveder, bağışıklığını düşürür
Pirzolanın yanında yoğurt yerine bol renkli salata da yeseydin keşke, etin yanında iyi giderdi. Demir emilimi de iyi olurdu.
Sporsuz naneeeSöyle bakalım köfte ve butun büyüklüğünü. toplam kaç gram eder ikisi :) ve yanında neden salata yok?
Sen Karatay mı uyguluyordun?
Senin listeni çok beğeniyorum. Ancak Akşam yememek olmaz. en azından bir sebze yemeği yeseydin keşke. Lahana pirinç mi bulgur muydu? 2 tane mercimekli köfte derken 2 sıkım dan bahsettin değil mi?
Bu menü olmamış canım ya hem de cuma öncesi. Poğaça ne olursa olsun yememeliydin, çok canın istiyorsa cuma tartıdan sonra bir lokmacık. mercimek çorbası karbonhidrat üstüne bir de mantı. balık kızartma olmasaydı bari ordan kurtarsaydın. Akşamki çorba ne çorbasıydı, kasenin büyüklüğü ne idi
canım çok geçmiş olsun, neler atlatmışsın öyle... şimdi evinde olmana ve iyi olmana sevindim.
Cansın, büyüksün be haydi göreyim seni
Geçmiş olsun canım, dikkat et ve ihmal etme olur mu
Ayyy ne güzel, şimdi minik bir kasabada yağan karı izlesem keşke... Malum Adanada kar yok
Şu yiyip yiyip kilo almayanlardan bir de metoları çok hızlı çalıştığı için erkeklerden nefret ediyorum
sabah kahvaltında yeşillik filan da yeseydin keşke, menün biraz az gibi geldi. Akşama salata da ekleyebilirdin. onun dışında gayet güzel
Bunu okurken ben de aynı şeyi düşündüm
been dönyanın en gözel garısıyam
rumuz istikrar ama sabah güne bitter çikolata ile başlanılmış. biber dolması pirinç miydi, 2 tane yeterliydi aslında. 18 den sonra birşey yemedin mi
haydi kalk koşalım birlikte
1/3 simit yaklaşık 1,5 dilim ekmek, öğlen 3 dilim ekmek oldu mu 4,5 dilim. pancar şişkinlik yapıyor diyorsun yiyorsun ve turşu zaten ödem yapar. pancar rendeli ise 5 kaşık çok fazla bir öğün için.
makarna spor yoksa menüde olmamalı ki en kalorili yağlı makarna çeşidi kıymalıdır.
menü olmamış tatlım tartı öncesi
sana da geçmiş olsun canım, kötü bir illet maalesef 14 yaşından beri çekiyorum
kuzum sen nasıl zor yolculuk yapıyorsun öyle.
çok şükür sağ salim ulaşmışsın evine
menün olmamış ama sen de biliyorsun zaten olmadığını...
ellerini buzun içine daldır migrenin tuttuğunda işe yarıyor. ve eğer boyun fıtığın yoksa ensene ve alnına buz kompresi de yapabilirsin o da işe yarıyor. yeşil elmanın iyi geldiğini söyleyenler de var ama bana etkisi olmaz. migrenin tuttuğunda daha sık ve daha az yemelisin :)
sıfır hasarla atlatacağına inanıyoruz biz
kitaplar ne de güzel mutlu ediyor değil mi? ben de bayılıyorum kitaplara.... her aldığımda halay çekiyorum
menüne biraz sebze ekleyebilirsin. ancak tostu çok kurutmak kalorisini azaltmaz. kalorisi aynı olur sadece kıtır gevrek olur. lütfen o yanıltmasın seni
ayy inşallah gönlüne göre olur tatlım... benim de hayalim koca bir oda ve kitaplar... şu an ailemle yaşadığım için münkün değil ama birgün olacak inanıyorum
kalbe birşeyi inandırmayı öğrenemedim, öğrenemiyorum ya ... en büyük eksiğim
ya ablası menün çok güzel güzel de az, şimdi bu kadar yersen 10 kilo verdiğinde ne olacak. sebzeye de yer versen menülerde
börek olmamış zeynocuk, lahana turşusunun parçalarını ideal boyutta kabul ediyorum. 2 çatal yumurta, yağda kızarmış mı ve nasıl 2 çatal. koca bir yumurta da sığar çatala, minik bir lokma da
tünaydın tatlımmm
Allah kolaylık versin ama sen üstesinden gelirsin
sabah kahvaltıya yeşillik ekleyebilirsin, tavuklu sebzeli bulgur pilavının miktarı neydi, yanında yoğurt olabilirdi.
afiyet olsun
Ohhhh çok sevindimHanimlar dün geçmiş yapacaktım ama yorgunluktan malasef uyumuşum yarın misafirlerim gidiyor insaallah duzunle geleceğim
Mefkurem
Lahana ne ya onca yorum aldimki korkudan mıdır ne dir yanlış yazmisim marul yazacaktim
aynen abla ya zor oldu ama çok şükür sonuna geldikOhhhh çok sevindim
Herkes evinde sağ olsun :))
HaaaaaH haaaha bundan sonra lahana korkulu rüyan olacak
Artik ben azimli hırslı disiplinli aysenuru gormek istiyorumaynen abla ya zor oldu ama çok şükür sonuna geldik
Aynen ya o kadar şaşırdım ki ben nasıl lahana yazmışım bilinçaltına birşeyler yapmissiz
Ha son gün diye yazirm öğün çok yorum alan menumde sabittim
Bende hazir doğranmış alıyorum abla günlük paketleniyor soymasi zor biraz :)Ananası soymaya usendigimden daha yemedim :)))
Ama mecbur soyulup yenecek
Dun ananas yediydim ama wc için bir faydası olmadı :) bakalım yarın kadar bişeyler olur :)Ben kilo için o bilgiyi yazmadım zaten cnm
Cogumuz kızarmış ekmeğin kalorisi düşüyor zannediyoruz, hepimiz öğrenmiş olduk :))
Wc için bu sabahtan aç karnına biseyler yapsaydın daha iyi olurdu
Kuru meyve, armut, keten tohumu yada yağ içmek gibi
Burda görmedim cnm öylesiniBende hazir doğranmış alıyorum abla günlük paketleniyor soymasi zor biraz :)
Wc için sabah aç karnına yapılan şeyler daha çok işe yarıyorDun ananas yediydim ama wc için bir faydası olmadı :) bakalım yarınabilecek kadar bişeyler olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?