Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.301
Orda albertijn varmı abla buyuk market doğranmış meyvede satılıyor kabuklarıda fatlydaliymis ama ben kabuklu alınca kabuğu biraz küflü oluyor o yüzden kabukları atıyorum en güzeli doğranmış :) bugün dexos çayı aldım içtim yarına bismillah :)Burda görmedim cnm öylesini
Hep normal kabuklu satılıyor ama gorsemde kabuklu alırdım :))
kabuklarinida ödem çayına aticam :))
Burda ondan yok cnm Almanyada varmi bilmiyorum hiç duymadımOrda albertijn varmı abla buyuk market doğranmış meyvede satılıyor kabuklarıda fatlydaliymis ama ben kabuklu alınca kabuğu biraz küflü oluyor o yüzden kabukları atıyorum en güzeli doğranmış :) bugün dexos çayı aldım içtim yarına bismillah :)
Keten tohumu var abla yatmadan önce ciğnesem faydası olur herhaldeWc için sabah aç karnına yapılan şeyler daha çok işe yarıyor
Çok sıkıntın varsa akşam yatmadan sıcak suyla 1 kș ketentohumu yağı yada baska yağ iç
Inşallah canım :) Akşam keten tohumu denilemez faydası olur inşallahalemim demi hihihihi
bunu dedin ya kesin çalışır emir verdin bedenine bağırsaklar çalışsın diye :)
Tüm yenmesi doğru değil cnmKeten tohumus var abla yatmadan önce ciğnesem faydası olur herhalde
Malzeme çokmuş üşendim yapmayaÖdem çayı
1.5 -2 lt suyun içine
2 y.elmanın kabuğu kalın doğranır
1 parça taze zencefil
3-4 tane karabiber
3-4 karanfil
1 ç.tarçın
Biraz saplarıyla maydonoz
1 limon dilimlenir
1-2 tane yaseminli y.çay deniyor ama hertürlüsü olur
5-10 dk kaynatılır
Akşamdan hazırlanırsa daha iyi
Gün içine yayarak içilir
Ananas yediğim zaman ben onun kabuklarınıda koyuyorum
Kiraz sapıda ilave edilebilir
Tmm ablack deneyeceğim biraz yapış yapış ama yiyecem mecburTüm yenmesi doğru değil cnm
Ya kahve makinesinde cekiceksin yada hangi ogutucu varsa
Yada sıcak suyla ıslat yumusasin
Yoğurdun içine falan koyabilirsin
Onlar bunun kadar etkili değil ama :))Malzeme çokmuş üşendim yapmaya
Ben en iyisi hazır dexos çayımı iciyim
bence çok iyi Hatta fikri calabilirimKızlar ben taktik degistirmeye karar verdim
Simdiye kadar haftanın ilk 3-4 günü normal ekmekli menüler son 3 gün az yiyordum
Artık 1 gun ekmekli normal karbonlu,
1 gün ekmeksiz normal menü
Perşembe de detoks şeklinde yapmayı dusunuyorum
Arka arkaya 3-4 gun az yemek hem sinirimi bozuyor sabrımı tüketiyor hemde normal yediğimde hemen artı oluyorum
Siz ne dersiniz
Haftaya bir bakıyım :)Onlar bunun kadar etkili değil ama :))
Doğru karar abla az yediğimizde sindirim bozukluğu kabizlik oluyor ben ne zaman diyete baslasam wc problemim oluyor buda bağırsakların az calistigıdanın tembellestiginden kaynaklanıyor bence dediğin gibi birgun karbonlu bir gün karbonsuz güzel olurKızlar ben taktik degistirmeye karar verdim
Simdiye kadar haftanın ilk 3-4 günü normal ekmekli menüler son 3 gün az yiyordum
Artık 1 gun ekmekli normal karbonlu,
1 gün ekmeksiz normal menü
Perşembe de detoks şeklinde yapmayı dusunuyorum
Arka arkaya 3-4 gun az yemek hem sinirimi bozuyor sabrımı tüketiyor hemde normal yediğimde hemen artı oluyorum
Siz ne dersiniz
Afiyet olsun canim kaçamaksiz güzel menüBen dünkü menümü yaziyim
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta
BeyAz peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen 13.00
1 sade Türk kahvesi
Ara 15.00
Sütlü kahve
Akşam 20.00
2 dilim et
1 kaza yoğurt
Su 2 lt
Ozlendin seydacik:))Ben dünkü menümü yaziyim
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta
BeyAz peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen 13.00
1 sade Türk kahvesi
Ara 15.00
Sütlü kahve
Akşam 20.00
2 dilim et
1 kaza yoğurt
Su 2 lt
bencede iyi :) yapalım beraberbence çok iyi Hatta fikri calabilirim
hepsinden geçtim biraz normal yiyince hemen artı olmak çok sinir bozucuHaftaya bir bakıyım :)
Doğru karar abla az yediğimizde sindirim bozukluğu kabizlik oluyor ben ne zaman diyete baslasam wc problemim oluyor buda bağırsakların az calistigıdanın tembellestiginden kaynaklanıyor bence dediğin gibi birgun karbonlu bir gün karbonsuz güzel olur
Abla inşallah ya hep birlikte hedeflerimize kalıcı ulasirizArtik ben azimli hırslı disiplinli aysenuru gormek istiyorum
Sagol abla cok sukur ya
Bu arada tarti kontrol ettim guzel bugun dikkat edersem ki edicem tabiki hedef gelcek gibi
Normalde kvlerde hep kilo alirdm cnku kabizlik olurdu duzen degisikliginden ama hurmalar iyi yaradi sabah ac karnina tavsiye ederim herkeze
Masallah tugcecim ben hatirliyorum zaten ama yeniden okumak iyi geldi. Gercekten icten istemek hayir diyebilmek gerekiyor kendimde tattigim icin bu duygulari kendimle, senle ve basaran herkezle gurur duyuyorum
Ama merak ettigim kilo korumadada hic mi olsun pastadir tatlidir yemiyorsn cnku ben yiyordm herseyden tabi dengeleyerek fazla olursa ertesi gun kisiyodum mesela.
Kizz naptin solundanmi kalktin ne tlihsizlikdir o biturlu ymurtalar nasip olmamis
Bu resim yaptiginiz kursmu canim kolay gelsinn simdiden
Evet yanına yoğurt olabilirdi fakat kendi yaptığım pilavdı, yoğurdu da unutmuşum getirmeyi. Bundan sonra o şekilde yapabilirim. Bu aralar canım hiçbirşey istemiyor sabahleyin.
Bulgur pilavım 1 tabaktı.
Fal da bakıyor musun ekim sen :)
Evet fazla hassas bir yanım var, oldukça düşünceliyim. Fazlaca kendimi yıpratıyorum çevremi düşünürken. Kesinlikle bazen kendimden hiç memnun olmadığım zamanlar oluyor, sonra dönüp şükrediyorum kızıyorum kendime. Böyle değişik hisler
ne oldu tatlim yine uyumadinizmi
Pasaport ne için tatlım
Benim yanimami gelecen :))
Menüde harika
Sonucunu merak ediyorum
Niye kendini kapatiyon eylemcim
Yeseydin pastalardan boreklerden :) )
Zaten biz onları yiyip çıkmadık 100 kilolara :))))
Menu gayet güzel cnm sabahı birazdaha çeşitlendirsen iyi olur
Dr sana beslenme icin bi liste verdimi
Benimde bu kadar zamandır tek öğrendiğim
İnsan gerçekten kararliysa hiç bisey yolundan donduremez
Sende bu sabrının karşılığını aldin zaten canımın içi
Bugün yumurta yemek kısmetinde yokmuş :)) keske peynirli yeseydin bari
yol telaşına rağmen gayet guzel pınarım
Oooo buna daha da çok sevindimmm
Bugünde biraz dinlenip güzel menü gelirse
Yarinda mezuniyet gelir
tamamdır bildimse daha fazlasını da hissettim zaten seni tam tanıyorum artık :))
yok gülüm ben fal falan bilmem benim deli hisler arada coşar karşıdakini hissederim bu ay ilk defa sen de denedim yeni açılmış hislerim demek ki :)) ama şimdiye kadar hiç ıskalamadım
kendini gerçekten sevmiyorsun da ondan böyle oluyor sana başkalarını verdiğin değeri , onları düşündüğün kadar kendini hiç düşünüyor musun , kendini sevip her şeyinle kabul ettiğin zaman huyun değişecek her şeyin değişecek başkalarını menun etmek için uğraşmayacaksın sen zaten değerli olduğunu , başkalarının takdirine , övgüsüne , onayına ihtiyacın olmadığını bileceksin . hadi bismillah hem yeni ideal bedenin hem yeni hayyal için ilk adımlar atılsın
Evet cnm onlar gidince kendimi koltuğa zor atiyorum :) ))
guzelim ben haftanın ilk 3-4 gunu daha dolu son 3 gün birazdaha hafif yapmaya çalışıyorum
Dün ekstra sebze yemedim
1 meyve var ama pro ağırlıklı olsun dedim
Hep ayni dolu dolu menulerle gitmiyorki bende, keşke gitse
Amannn yarabbim hiç öyle düşünmemiştim :)
Nayirrrrrr sarımsak olamayizzzzz
hangi zafer kizzz
Sen eylemimi tutuyon :)
Masallah cok azimli gördüm cnm seni
Mefkurem abla tost bana kilo aldırmıyor o yüzden acaba kurutunca kalorisi azmi diye yazmıştım benimde bir bilgim yoktu öğrenmiş oldum :)) kalori miktari azalmıyorsa az tuketmek lazım bugün menum de ıspanak var kahvaltida 1 dilim ekmek dışında bugün mümkün olduğunca karbon tükenmemeye çalışacam meyve ve sebze agirlikli beslenecem
tek sorunum wc ye cikmadim yarına kadar wc ye çıkarsam daha güzel bir sonuç alırım diye düşünüyorum
alemim demi hihihihi
bunu dedin ya kesin çalışır emir verdin bedenine bağırsaklar çalışsın diye :)
Ananası soymaya usendigimden daha yemedim :)))
Ama mecbur soyulup yenecek
Yaa aslında qzaltmak istemedim bu hafta kendimi kötü hissettiğim için kendiliğinden yiyemedim ama bu iki hafta toparlayacağım insallah
Gerçekten harikasın tuğçe 103 nere 53 nerdeee hayran kaldim
moral bozacak bisey yok tatlım geçen hafta guzel verdin
Her zaman aynı gitmezki
Bak bende okadar dikkatliydim geçen haftaki kadar gitmicek
Belkide vücut yarına bi süpriz yapar
Baslangic kilosu tam bizim gibiymiş
Tuğçe yaptıysa biz niye yapamayalim:) )
Hem o kadarında da gozumuz yok
65 e fit olacam ben :)
tamamdır bildimse daha fazlasını da hissettim zaten seni tam tanıyorum artık :))
yok gülüm ben fal falan bilmem benim deli hisler arada coşar karşıdakini hissederim bu ay ilk defa sen de denedim yeni açılmış hislerim demek ki :)) ama şimdiye kadar hiç ıskalamadım
kendini gerçekten sevmiyorsun da ondan böyle oluyor sana başkalarını verdiğin değeri , onları düşündüğün kadar kendini hiç düşünüyor musun , kendini sevip her şeyinle kabul ettiğin zaman huyun değişecek her şeyin değişecek başkalarını menun etmek için uğraşmayacaksın sen zaten değerli olduğunu , başkalarının takdirine , övgüsüne , onayına ihtiyacın olmadığını bileceksin . hadi bismillah hem yeni ideal bedenin hem yeni hayyal için ilk adımlar atılsın
Estağfurullah, senden feyz aldımMasallah cok azimli gördüm cnm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?