- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.321
Nazar ettin dimi çocuk uyumadı en son babama sarılacagim diye tutturdu 1 di galiba hepimiz sizmisizÇok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin.
Kız beni bunalıma niye sokuyon, ama işlemez, spora engel olmaz. Bünye bunaluma alışık biliyon
geçmiş olsun abla, zor bir akşam olmuş senin için
Tatlım madem diyetisyene gidiyorsun, niye kafana göre eksiltiyorsun onun verdiği listeyi ? Üzülme, hemen yoluna devam et. Bu beden senin, sağlığın için o listeye uymalısın, azaltmak metonu mahveder, bağışıklığını düşürür
Pirzolanın yanında yoğurt yerine bol renkli salata da yeseydin keşke, etin yanında iyi giderdi. Demir emilimi de iyi olurdu.
Sporsuz naneeeSöyle bakalım köfte ve butun büyüklüğünü. toplam kaç gram eder ikisi :) ve yanında neden salata yok?
Sen Karatay mı uyguluyordun?
Senin listeni çok beğeniyorum. Ancak Akşam yememek olmaz. en azından bir sebze yemeği yeseydin keşke. Lahana pirinç mi bulgur muydu? 2 tane mercimekli köfte derken 2 sıkım dan bahsettin değil mi?
Bu menü olmamış canım ya hem de cuma öncesi. Poğaça ne olursa olsun yememeliydin, çok canın istiyorsa cuma tartıdan sonra bir lokmacık. mercimek çorbası karbonhidrat üstüne bir de mantı. balık kızartma olmasaydı bari ordan kurtarsaydın. Akşamki çorba ne çorbasıydı, kasenin büyüklüğü ne idi
canım çok geçmiş olsun, neler atlatmışsın öyle... şimdi evinde olmana ve iyi olmana sevindim.
Cansın, büyüksün be haydi göreyim seni
Geçmiş olsun canım, dikkat et ve ihmal etme olur mu
Ayyy ne güzel, şimdi minik bir kasabada yağan karı izlesem keşke... Malum Adanada kar yok
Şu yiyip yiyip kilo almayanlardan bir de metoları çok hızlı çalıştığı için erkeklerden nefret ediyorum
sabah kahvaltında yeşillik filan da yeseydin keşke, menün biraz az gibi geldi. Akşama salata da ekleyebilirdin. onun dışında gayet güzel
Bunu okurken ben de aynı şeyi düşündüm
been dönyanın en gözel garısıyam
rumuz istikrar ama sabah güne bitter çikolata ile başlanılmış. biber dolması pirinç miydi, 2 tane yeterliydi aslında. 18 den sonra birşey yemedin mi
haydi kalk koşalım birlikte
1/3 simit yaklaşık 1,5 dilim ekmek, öğlen 3 dilim ekmek oldu mu 4,5 dilim. pancar şişkinlik yapıyor diyorsun yiyorsun ve turşu zaten ödem yapar. pancar rendeli ise 5 kaşık çok fazla bir öğün için.
makarna spor yoksa menüde olmamalı ki en kalorili yağlı makarna çeşidi kıymalıdır.
menü olmamış tatlım tartı öncesi
sana da geçmiş olsun canım, kötü bir illet maalesef 14 yaşından beri çekiyorum
kuzum sen nasıl zor yolculuk yapıyorsun öyle.
çok şükür sağ salim ulaşmışsın evine
menün olmamış ama sen de biliyorsun zaten olmadığını...
ellerini buzun içine daldır migrenin tuttuğunda işe yarıyor. ve eğer boyun fıtığın yoksa ensene ve alnına buz kompresi de yapabilirsin o da işe yarıyor. yeşil elmanın iyi geldiğini söyleyenler de var ama bana etkisi olmaz. migrenin tuttuğunda daha sık ve daha az yemelisin :)
sıfır hasarla atlatacağına inanıyoruz biz
kitaplar ne de güzel mutlu ediyor değil mi? ben de bayılıyorum kitaplara.... her aldığımda halay çekiyorum
menüne biraz sebze ekleyebilirsin. ancak tostu çok kurutmak kalorisini azaltmaz. kalorisi aynı olur sadece kıtır gevrek olur. lütfen o yanıltmasın seni
ayy inşallah gönlüne göre olur tatlım... benim de hayalim koca bir oda ve kitaplar... şu an ailemle yaşadığım için münkün değil ama birgün olacak inanıyorum
kalbe birşeyi inandırmayı öğrenemedim, öğrenemiyorum ya ... en büyük eksiğim
ya ablası menün çok güzel güzel de az, şimdi bu kadar yersen 10 kilo verdiğinde ne olacak. sebzeye de yer versen menülerde
börek olmamış zeynocuk, lahana turşusunun parçalarını ideal boyutta kabul ediyorum. 2 çatal yumurta, yağda kızarmış mı ve nasıl 2 çatal. koca bir yumurta da sığar çatala, minik bir lokma da
tünaydın tatlımmm
Allah kolaylık versin ama sen üstesinden gelirsin
sabah kahvaltıya yeşillik ekleyebilirsin, tavuklu sebzeli bulgur pilavının miktarı neydi, yanında yoğurt olabilirdi.
afiyet olsun
O alsın canım ona etki etmez sütun kalorisi hamile çünkü . Takımda tam 5 hamilemiz varAfiyet olsun, menün güzel yalnızca bir öneri yapmak isterim. Sütlü kahve yerine sade kahveyi tercih edersen daha az şişkinlik yapar boşu boşuna kalorisini de almamış olursun
Ay şuan o citirtiyi hisseden bir ben olamam dimi ?mefkuremm ben yine iyi düşündüğüm için sarımsak dedim bir düşün neyi ezeriz sarımsak dışın da ayağınla hem de böcüüükkk tabi ki ama bunu her iki takıma da hatta kimseye de yakıştıramam o yüzden faydalı nimet olan sarımsağı örnek gösteriyorum :)
Anam hayallerimi yiktiniz ya benimBen kilo için o bilgiyi yazmadım zaten cnm
Cogumuz kızarmış ekmeğin kalorisi düşüyor zannediyoruz, hepimiz öğrenmiş olduk :))
Wc için bu sabahtan aç karnına biseyler yapsaydın daha iyi olurdu
Kuru meyve, armut, keten tohumu yada yağ içmek gibi
Abla sen hedef veriyorsun ya o benim rüyalarıma giriyormoral bozacak bisey yok tatlım geçen hafta guzel verdin
Her zaman aynı gitmezki
Bak bende okadar dikkatliydim geçen haftaki kadar gitmicek
Belkide vücut yarına bi süpriz yapar
Baslangic kilosu tam bizim gibiymiş
Tuğçe yaptıysa biz niye yapamayalim:) )
Hem o kadarında da gozumuz yok
65 e fit olacam ben :)
Ayrıca acaba Tuğçe ne ara bunalımdan çıkıp zayiflamis o daha da hayret birşey
3 tabak yersen girer tabibende daha önce gıda takviyesi alıyorum dün mesela bende limomlu su icmistim bugün icemedim karışık yani ama bundan sonra detaylı yazayim
evet canım rumuz istikrar ruhumda istikrar evet 18 den sonra birşey yemedim
Hanimlar dün geçmiş yapacaktım ama yorgunluktan malasef uyumuşum yarın misafirlerim gidiyor insaallah duzunli geleceğim
Mefkurem
Lahana ne ya onca yorum aldimki korkudan mıdır ne dir yanlış yazmisim marul yazacaktim
Biberde bulgur var
aha işte cuma olunca aklıma gelmiyor hafta içi o kadar çok çıkıyor ki önümönüme oysaKızlar, bugünde
hem kendiniz hem takımımız için sabredin
En güzel ödül tartıda görülen eksiler
Yarın sevdiğiniz , canınızın istediği biseyi yiyebilirsiniz tabi geç vakte bırakmadan
Sonra 1 haftalık sabır depolayin :))
kalkıp yapayım ben Sevilay gibi usengecmiyim , benimde detox çayın var ama usenmemÖdem çayı
1.5 -2 lt suyun içine
2 y.elmanın kabuğu kalın doğranır
1 parça taze zencefil
3-4 tane karabiber
3-4 karanfil
1 ç.tarçın
Biraz saplarıyla maydonoz
1 limon dilimlenir
1-2 tane yaseminli y.çay deniyor ama hertürlüsü olur
5-10 dk kaynatılır
Akşamdan hazırlanırsa daha iyi
Gün içine yayarak içilir