Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyiyim canım siz neler yaptınız 1, 5 yıl oldu. 5 aylık bir kızım var şimdi eşim görevde yine onu bekliyoruz
Allah bağışlasın canim sana arkadaş oluyordur cimcime biz neler yaptık valla bende 2. Yi doğurdum 6 aylık olmak üzere hala kilolara uğraşmaca ver al ver al devam ediyordu lakin bu sefer son artık inşallah
Maşallah sende hamile kaldığın kiloya gelmişsin bile

Çok şükür canım folik asit rutin zaten bütün gebelerde verilir.. Hadi gozunaydin canım ablanda geliyormuş çok sevindim

Emzirenler de 1 kırmızı elmayı kabukları la dogriyarak 1 çubuk tarcinla 1lt kadar suda kaynatarak icebilirler üstüne biraz limon suyu

Hamileler icinde bu mu acaba abla bende arada yapsam fena olmaz aslinda

Bencede cok iyi dusunmussun abla, yolun uzun bukadar bastan yipratma kendini bide oyle dene olmazsa baska bisi dusunulebillir

Aynen canim Takimimiz super vallahi ozlemisim iyiki yeniden toplandik cok mutluyum

Aynen cnm bende o yontemle korudum hep dengeleyerek salsa biraksa insan gelir kilolar 2ser 3er cunku yemegi seviyoruz ben sahsen yemek yemek icin yasayanlardanim aksm bile sbah olsada kahvalti yapsm diye dusunen bi insanim yani

Evt arada 1 ay var Allah bagışlasın senin de inşallah. Ben de Bi 60 olmak istiyorum gitmiyor ama

Canlar uzak kaldim.2 gundur buradan yarindan itibaren burdayım insallah . Menu
10.30
1 haslanmis yumurtayi marul yesil.sogan maydonoz salata yaptim
2 dilim.peynir
2 dilim.ekmek
Öğlen 15.30
Evde bisey yoktu lahana kavurdum bol kimyonlu 1 tabak yogurtla yedim
Aksam 18.30
1 kase mercimek corbasi
5 yk patlican biber kozlemesi
2 lt su spor yok malesef

bizim burda ananası seçip soyduryorsun ablada ben hiç seçemiyorum yeşil olanlar tatlı oluyormu
çok yeşil olursa tatlı olmaz cnm

çok iyi düşünmüşsün abla daha çok erken senin az yemen
Bu sefer pek hızlı başladık biraz frene basalım :)
Harikaaa aaa
menüm
sabah 10
1 tk bal
1 dl ekmek

öğlen 14
yarım lt kefir
akşam1830
2 kabak yoğurt sote
3 kaşık et sote
yarım kepçe mercimek çorbası
su1 litre dukan birası
2 litre alkali su
güzel cnm

Abla ya ne biliyim gobegim cok kotu sarkik ve kocaman cok rahatsizim ondam basliyim dedim
Tatlım önce bi vücudun spora alışsın
Şimdi vucut jillana falan alisirsa biraz kilo verince ne yapacan
Hem kilon jillan icin daha yüksek bence
Menum
Sabah 7:30
1d tab ekmek pwynir zeytin domates marul

Ogle12:00
Dun aksamki baligin sebzeleri vardi onu yedim 1 kase corba yogurt

Ara 1 mandalina

Aksam18:00
Etkavurma kendi yaginda
Salata yogurt

Su 2lt

Spor 30dk lesli yapilacak
gayet güzel cnm sabaha yumurtada eklesene

Benim de sürünesim var abla :)) Dogum yaptım kendime gelmem lazım. Sporu saldım çocukla uğraşmaktan :)))
kilonu gördüm cnm maşallah çok iyisin
Gelmek istersen takima gel tabiki

Bebis de hayırlı olsun minik arkadas olmuş sana

çok guzel tatlım

listeyle falan hic uğraşma istersen cnm muhtemelen bahar 1.habinar 2.
Ben zaten derecede değilim
Dünkü puanımıda sil bugün yapamadım

Hamileler icinde bu mu acaba abla bende arada yapsam fena olmaz aslinda
elma tarçın zararlı bisey değil ama bilmiyorum cnm gidince Dr na sorarsın

Aynen cnm bende o yontemle korudum hep dengeleyerek salsa biraksa insan gelir kilolar 2ser 3er cunku yemegi seviyoruz ben sahsen yemek yemek icin yasayanlardanim aksm bile sbah olsada kahvalti yapsm diye dusunen bi insani
Hem yemeği bubkadar sevip hemde kilo koruman harika cnm
güzel cnm

Regl donemindeyim karin agrim cok fazla yarin tartıda bakmaz yüzüme kesin. Instagramdan takip ettigim iyi bi diyetisyen var kampanya yapmis 3 ay diyet icin ona yazildim ocak 2 de baslicaz
Seni motive edip uyabileceksen iyi olur cnm
Grub falanmi yoksa kişiye ozelmi

Her şeyin yolunda olmasına sevindin cnm

Nedense birilerine misafir gelince ben huzursuz oluyorum :)) buraya gekemicekler diye

Senin için iyi olur değişiklik olur

tuğçem balım senin önce kendini sevmen lazım ki başkaları da seni sevsin gülüm aşk hayatın için hislerim bir şey demez diyemez sadece seni hissederim ve sen de sevgi aşk hissetmedim gülüm
emir vermek nasıl mı oluyor çok kolay ne dersen bilinç altı emir olarak alır bilinçli yada farkın da olmadan söylediğin inandığın her şey emirdir
karnım ağrıyor de kendi kendine bir kaç kere karnın cidden ağrımaya başlar
farkın da olmadan herhangi bir şey için ben bunları anlamam kafam almıyor dediğin de bilinç altına anlama emri verirsin

olur inşallah abla birkere verdik yine veririz bu sefer korumayı da öğrenerek verecegiz
@kkkmevsim5
Senin rakipte dun mantilari götürmüş
Bu ilk haftası belki yine verir Ama ilerde böyle giderse gr lara talim eder
bu hafta beni geçmesinde ilerde bol bol verir inşallah

canım bende aşırı yogumudm e bide yazdıklarım seni hirslandirmasin diyede biraz sesim kisildi dermisim yarin ola bakalım.sonuclar nasıl

ayy bitince foto at olur mu mor renk içsel algının rengidir şifa enerjisi rengidir ve tabiki saf sevginin çiçek çalışman kesin harika olacak anne de bayılacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…