- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.361
Allah bağışlasın canim sana arkadaş oluyordur cimcime biz neler yaptık valla bende 2. Yi doğurdum 6 aylık olmak üzere hala kilolara uğraşmaca ver al ver al devam ediyordu lakin bu sefer son artık inşallahİyiyim canım siz neler yaptınız 1, 5 yıl oldu. 5 aylık bir kızım var şimdi eşim görevde yine onu bekliyoruz
Çok şükür canım folik asit rutin zaten bütün gebelerde verilir.. Hadi gozunaydin canım ablanda geliyormuş çok sevindimBugun aslinda Spor listesini yapicaktim ama zaman bulamadim ama beni etiketleyen herkezin puanini kesin ekledim sıkıntı yokmerak etmeyin.
Uyandim zaten ev isi camasir bulasik ugrastm, kahvaltiyi 1de yaptk hemen doktora gittik kan tahlil sonuclarini gostermeye cok sukur hersey iyimis sadece folik asit kullaniyorm onu da yarim baskada biseye gerek yok dedi doktor 1 ay sonra yine gidicez bakalim.
Ordan markete ugradik geldm yemek yaptm yedik ettik derken 2 saatir faln anca oturuyorm esimde pek bi ilgili bu ara gecmisi anca yaptm
Neyseki izni bitti yarin ise basliyor
Bidhaki hafta carsambada Almanyadan ablam gelicek insallah 1 haftaligina
Emzirenler de 1 kırmızı elmayı kabukları la dogriyarak 1 çubuk tarcinla 1lt kadar suda kaynatarak icebilirler üstüne biraz limon suyu
Kızlar ben taktik degistirmeye karar verdim
Simdiye kadar haftanın ilk 3-4 günü normal ekmekli menüler son 3 gün az yiyordum
Artık 1 gun ekmekli normal karbonlu,
1 gün ekmeksiz normal menü
Perşembe de detoks şeklinde yapmayı dusunuyorum
Arka arkaya 3-4 gun az yemek hem sinirimi bozuyor sabrımı tüketiyor hemde normal yediğimde hemen artı oluyorum
Siz ne dersiniz
ben de bu yolda emek veren herkesle gurur duyuyorum. en çok da takımızıla, acayip güzel bir enerjimiz var maşallah
yiyorum yemez olur muyum hiç? ben kilo verme sürecinde de yiyordum ama dengelemeyi yapıyordum mutlaka. bedelini de sporla ödüyordum mutlaka. hala öyleyim. eğer 2 gün üst üste hamurişi ya da şekeri yediysem 7-10 gün kadar ağzıma hiç sürmüyorum ve öğünlerimi ona göre düzenliyorum. yasak yok hayatımda, ölçek var sadece
sabahları ye kuzum aç bırakma kendini, o yağ oranını ve kolesterolü düşürecezz
heh aynı ben. nolacak böyle, kendimizi yıpratıp duruyoruz
pasaport ücretleri ocakta artacak diye hazırda bulunsun belki imkan bulup kısa bir yurtdışı tatili yaparız dedik. gelirim ablam yanına, gezer tozar takıma selfie atarız
inşallah hepimiz bu emeklerin sabrın karşılığını alacaz ablamm
senin bu hisler benim aşk hayatım için nediyor abla ya... bu aralar aşka ihtiyacım var ama karşılıklı olanına
gidecek ve geri gelmicek. zaman zaman duracak belki arada artacak ama sonuçta gidecek
ah bu wc sorunları
o emir nasıl veriliyor ki
sonradan okudum hiç görmemişsin gerçi ama bizim burda marketlerde kabuklu alıyorsun onlar soyup dilimleyip sana takdim ediyorlar
inşallah kuzum
biz yanındayız her koşulda
sağol canım benim
imkansız diye birşey yokturun canlı örneği
yürü be abla kim tutar bu takımı
benim boyum kısa yaa 1,63 diye boy mu olur, yer cücesiyim, o yüzden zayıf kalmam lazım
Çok şükür canım folik asit rutin zaten bütün gebelerde verilir.. Hadi gozunaydin canım ablanda geliyormuş çok sevindim
Evt arada 1 ay var Allah bagışlasın senin de inşallah. Ben de Bi 60 olmak istiyorum gitmiyor amaAllah bağışlasın canim sana arkadaş oluyordur cimcime biz neler yaptık valla bende 2. Yi doğurdum 6 aylık olmak üzere hala kilolara uğraşmaca ver al ver al devam ediyordu lakin bu sefer son artık inşallah
Maşallah sende hamile kaldığın kiloya gelmişsin bile
İnş. Gece boyu uyursunuz :))Benimkiler uyumuşken bende yatayım kızlar tartı yüzümüzü güldürsün inşallah aminnn
çok yeşil olursa tatlı olmaz cnmbizim burda ananası seçip soyduryorsun ablada ben hiç seçemiyorum yeşil olanlar tatlı oluyormu
Bu sefer pek hızlı başladık biraz frene basalım :)çok iyi düşünmüşsün abla daha çok erken senin az yemen
Harikaaa aaaMenü
Sabah(10;30)
2 yumurta
1 parça peynir
Öğle(14:00)
1 kabaktan sote üzerine 4yk yoğurt ve ceviz
Ara(16:00)
1 kupa sıcak süt 1 çay kaşığı Hindistancevizi yağı
Akşam(18:30)
Öğle ile aynı
Su: 2 lt normal 1 lt de ödem suyu
güzel cnmmenüm
sabah 10
1 tk bal
1 dl ekmek
öğlen 14
yarım lt kefir
akşam1830
2 kabak yoğurt sote
3 kaşık et sote
yarım kepçe mercimek çorbası
su1 litre dukan birası
2 litre alkali su
Tatlım önce bi vücudun spora alışsınAbla ya ne biliyim gobegim cok kotu sarkik ve kocaman cok rahatsizim ondam basliyim dedim
gayet güzel cnm sabaha yumurtada ekleseneMenum
Sabah 7:30
1d tab ekmek pwynir zeytin domates marul
Ogle12:00
Dun aksamki baligin sebzeleri vardi onu yedim 1 kase corba yogurt
Ara 1 mandalina
Aksam18:00
Etkavurma kendi yaginda
Salata yogurt
Su 2lt
Spor 30dk lesli yapilacak
kilonu gördüm cnm maşallah çok iyisinBenim de sürünesim var abla :)) Dogum yaptım kendime gelmem lazım. Sporu saldım çocukla uğraşmaktan :)))
çok guzel tatlımPersembe menum
Kahvalti 13:00
1 dilim ekmek, 1has.yumurta
1kk peynir, 5zeytin
Domates satalik
Ara 16:30
1 limonlu soda
Yarim cennet hurmasi
19:00
1kepce mercimek corbasi
2 kofte, sote kabak
3yk yogurt ve salata
2lt yakin su
Spor yok ama kosturmali bigun oldu
listeyle falan hic uğraşma istersen cnm muhtemelen bahar 1.habinar 2.Bugun aslinda Spor listesini yapicaktim ama zaman bulamadim ama beni etiketleyen herkezin puanini kesin ekledim sıkıntı yokmerak etmeyin.
Uyandim zaten ev isi camasir bulasik ugrastm, kahvaltiyi 1de yaptk hemen doktora gittik kan tahlil sonuclarini gostermeye cok sukur hersey iyimis sadece folik asit kullaniyorm onu da yarim baskada biseye gerek yok dedi doktor 1 ay sonra yine gidicez bakalim.
Ordan markete ugradik geldm yemek yaptm yedik ettik derken 2 saatir faln anca oturuyorm esimde pek bi ilgili bu ara gecmisi anca yaptm
elma tarçın zararlı bisey değil ama bilmiyorum cnm gidince Dr na sorarsınHamileler icinde bu mu acaba abla bende arada yapsam fena olmaz aslinda
Hem yemeği bubkadar sevip hemde kilo koruman harika cnmAynen cnm bende o yontemle korudum hep dengeleyerek salsa biraksa insan gelir kilolar 2ser 3ercunku yemegi seviyoruz ben sahsen yemek yemek icin yasayanlardanim aksm bile sbah olsada kahvalti yapsm diye dusunen bi insani
güzel cnmCanlar uzak kaldim.2 gundur buradan yarindan itibaren burdayım insallah . Menu
10.30
1 haslanmis yumurtayi marul yesil.sogan maydonoz salata yaptim
2 dilim.peynir
2 dilim.ekmek
Öğlen 15.30
Evde bisey yoktu lahana kavurdum bol kimyonlu 1 tabak yogurtla yedim
Aksam 18.30
1 kase mercimek corbasi
5 yk patlican biber kozlemesi
2 lt su spor yok malesef
Seni motive edip uyabileceksen iyi olur cnmRegl donemindeyim karin agrim cok fazla yarin tartıda bakmaz yüzüme kesin. Instagramdan takip ettigim iyi bi diyetisyen var kampanya yapmis 3 ay diyet icin ona yazildim ocak 2 de baslicaz
Her şeyin yolunda olmasına sevindin cnmBugun aslinda Spor listesini yapicaktim ama zaman bulamadim ama beni etiketleyen herkezin puanini kesin ekledim sıkıntı yokmerak etmeyin.
tuğçem balım senin önce kendini sevmen lazım ki başkaları da seni sevsin gülüm aşk hayatın için hislerim bir şey demez diyemez sadece seni hissederim ve sen de sevgi aşk hissetmedim gülümben de bu yolda emek veren herkesle gurur duyuyorum. en çok da takımızıla, acayip güzel bir enerjimiz var maşallah
yiyorum yemez olur muyum hiç? ben kilo verme sürecinde de yiyordum ama dengelemeyi yapıyordum mutlaka. bedelini de sporla ödüyordum mutlaka. hala öyleyim. eğer 2 gün üst üste hamurişi ya da şekeri yediysem 7-10 gün kadar ağzıma hiç sürmüyorum ve öğünlerimi ona göre düzenliyorum. yasak yok hayatımda, ölçek var sadece
sabahları ye kuzum aç bırakma kendini, o yağ oranını ve kolesterolü düşürecezz
heh aynı ben. nolacak böyle, kendimizi yıpratıp duruyoruz
pasaport ücretleri ocakta artacak diye hazırda bulunsun belki imkan bulup kısa bir yurtdışı tatili yaparız dedik. gelirim ablam yanına, gezer tozar takıma selfie atarız
inşallah hepimiz bu emeklerin sabrın karşılığını alacaz ablamm
senin bu hisler benim aşk hayatım için nediyor abla ya... bu aralar aşka ihtiyacım var ama karşılıklı olanına
gidecek ve geri gelmicek. zaman zaman duracak belki arada artacak ama sonuçta gidecek
ah bu wc sorunları
o emir nasıl veriliyor ki
sonradan okudum hiç görmemişsin gerçi ama bizim burda marketlerde kabuklu alıyorsun onlar soyup dilimleyip sana takdim ediyorlar
inşallah kuzum
biz yanındayız her koşulda
sağol canım benim
imkansız diye birşey yokturun canlı örneği
yürü be abla kim tutar bu takımı
benim boyum kısa yaa 1,63 diye boy mu olur, yer cücesiyim, o yüzden zayıf kalmam lazım
olur inşallah abla birkere verdik yine veririz bu sefer korumayı da öğrenerek verecegizher seferinde aynı şeyi diyorum ama :))
Bu sefer inş. Son olacak herkes hedefine ulaşacak
Baya Bi mola verdik enerjimizi depoladik, birbirimizin kıymetini anladık :))
Hepimiz çok daha azimliyiz bence
kendine haksızlık etme bebegim tr standartlarına göre gayet normal
Bu sefer korumada peşini birakmicam :))
ayyyy bi heyecanlandım şimdi :)))
Hayalcim merak ettim
Tesadufenmi bizim takıma geldin yoksa önceden takip ettinmi
ama ama bu sefer ekstra senin hedefi az tuttum
Eger seni negatif etkiyorsa vermeyim cnm
Benimde genelde cuma cnm istemiyor s
bu hafta beni geçmesinde ilerde bol bol verir inşallah@kkkmevsim5
Senin rakipte dun mantilari götürmüş
Bu ilk haftası belki yine verir Ama ilerde böyle giderse gr lara talim eder
canım bende aşırı yogumudm e bide yazdıklarım seni hirslandirmasin diyede biraz sesim kisildi dermisim yarin ola bakalım.sonuclar nasılGunaydinlar dun 30 dk da jillian yaptim sporuma ek olarak.
Abla ekmek yemedim yerine gecer dye dusundum ama yanlis dusunmusum
biraz yogun bi hafta oldu canim okul ev bi telas niyeyse valla yarisi kazanirmiyim bilmiyorum pzt den cok fazla bi degisim yok hele dun jillian yaptim bugun biraz kotu oldu bacaklar falan birazda odem oldu ilk kez yapinca uzun zamandir yapmiyordum zorlafi kaslari ama yine rakip olmak isterim tabi ben kazanirsam dermisimsaka saka her turlu rekabete varim
yok ablaaa ilerde boyle devam etmez cunku zaten bu haftaki kilo yagdan gitmemistir ilk hafta oldugu icin biraz sansli olabilirimsadece
ayy bitince foto at olur mu mor renk içsel algının rengidir şifa enerjisi rengidir ve tabiki saf sevginin çiçek çalışman kesin harika olacak anne de bayılacak :)taşınacaklarmı abla evmi alıyorlar
t
menüde tek öğüm olmadı kabaklı yoğurt yedim
edibe sahlepe bayılırım dün akşam öyle güzel kar yağıyordu ki sahlep eşliğinde sokak lambasının aydınlattığı bembeyaz güzelliği izlemek istedim AMA DİYETTEYİM NE SAHLEBİ OTUR AŞŞA DEDİM
anladın sen
ekim naptın 5-10 kilo dumbel bi yerini sakatlarsın 1kg anca bizim için
ekimcim aynı bu çiçeklere benzeyen orkide çalışacağım anneciğim için
bende bu dediğin olacak diye korkuyorum çünkü az yemeye sanırım çok erken başladım
yolculuk nereye tuğçecim sporun gözlerimi kamaştırdı
Allah yardım etsin
73 lerdeyim 67 kiloya kadar düştüm incelmeye başlamıştım çok iyi spor yaptım o dönem inşallah şimdide ölçümlere başladım ideal kilodan sonra çalışmaya başlamak istiyorum
hemde nasıl mutfağı kırkladım resmen
evet canım resim kursu saolasın
iki sıkım evet
hiç sormayok yere temizlik yaptım
brokoli lahana karnabahar beni şişiyoruz
sinirden aldım balı yedim abla şekerim düştü sabah sabah
bunu niye alıntıladım bilmiyorum
amin cicim
bizim burda ananası seçip soyduryorsun ablada ben hiç seçemiyorum yeşil olanlar tatlı oluyormu
sabır bizim işimiz
çok iyi düşünmüşsün abla daha çok erken senin az yemen için
afiyet olsun şeydacım
bi jiliancı daha kaçıncı level yapıyorsun kamile
aman başka yüzünü görmeyelim inşallah
Bitince atarım canımayy bitince foto at olur mu mor renk içsel algının rengidir şifa enerjisi rengidir ve tabiki saf sevginin çiçek çalışman kesin harika olacak anne de bayılacak :)
baya hafif olmuş cnm aksam baya az madem salatayı bol yeseydinMenum
Sabah 1 sütlü kahve 2 gün kayısı
11.00
2 biber dolması 1 yumurta sarısı 1 dilim turp
18.00
4 kaşık yoğurt pulbiberli yarım salata
1 fincan süt 1 maden suyu
2.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?