- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.701
Amin cnm sagolasintorundan ciddi ciddi geçti hastalık sana inşallah çabuk atlatırsın rabbim şifa versin ,rahat bir uyku uyuyup sabaha daha iyi uyanırsın inşallah
Iyi geceler canım benim Allah rahatlık versin
Evet aynen canım kar yada yağmur yagdimi hava biraz ılık oluyor haftayakar yağsa biraz yumuşardı hava yoksa ayaz var gibi donduruyor hele de sabah iyice sıkı giyinin gülüm
Ben bu defa rakamlarla hedef koymak istemiyorum sanırım beynimi çok meşgul ediyor bu durumyıl sonu hedefi 78.5 ben bu gün 81 çıktım 15 günüm var o 78 görülecek diye kendi kendime söylenmiştim galiba o yüzden pilav falan canım istemedi aralık sonu 78 kiloyuuum rahat rahat demek için pilavdan dönenin kaşığı kırılsınnnnn
Enerji bankamız bizim gönder gelsiniyi geceler gülüüümm sana azıcık ağrıların hafiflesin diye enerji yollamayı deniyeyim işe yararsa yarın yazarsın
Etiket doğru canım pınar ve evet aşırı karbonhidratci bir eşim var benim yani pilav patates kızartması ile ömür geçirse evde kıtlık mi var niye bunlar sürekli demez hatta detox yaptığım zamanlarda ona pilav patates , oğluma çorba köfte ( oda köfte manyağı) kendime detox inan herkes çok mutlu oluyor . Miktarları az tut zamanla elin alışıyor mesela ben 1 çay bardağından daha az pilav yaparım eşime ve oğluma yeter . Sebze zaten hepimizs göre yapiyorum . Misal patates yemeği mi istedi 2 patatestenKendime ayrı yemek yapsam iyi olacak ama o zaman da diğer yemek mutlaka dökülüyor. Eşim az az yiyor..zaten zamanım da olnıyor.böyle de olmuyor .napçamı şaştım yaa.
Bu arada 35 dk yürüyüş yaptım
35.3 =105 puan
Pnrrr-12
Pınarı etiketliyorduk değil mi?
Bilmiyorum abla ama sanaBenim rakibim kim bu hafta acaba biliyor musun
Allah kolaylik versin onlar içinde sıcacık yataktan çıkıp gitmek zordurBende yatacam yarında okul tatil her gün soğukta okula gitmek zor hele iki yaramazla :)) kışın ortasında ter döktüruyorlar :) canları sağolsun inşallah
iyi geceler canim
Biraz işe yaradı mı bari ablaKuzum kızdan fırsat buldukça arada baktım ama gelemedim
Daha yeni evlerine bıraktım geldim
Pijamalarımı giyip öksürük çayını yaptım içip yaticam
gönülden bır amin ve iyi geceler
afiyet olsun abla ben beğendim cuma için idealCuma
8.00
2 dil kuruyemis Ekm. (yüksekliği 2 parmak eni 1 parmak)
Tavada 2 yumurta
Peynir
5 zeytin
1 tk fıstık ezmesi
12.00
2 küçük dilim sekersiz unsuz browni
Ara
3 kurabiye (torun yapmıştı bugün yicem diye ayirmistim ) cuma ödülü
19.15
4 köfte (ekmek yok yulaf koydum)
Domates biber kapya
1.5 bar ayran
Su 2 lt
ilaç alip yattım cnm daha uyuyamadimBiraz işe yaradı mı bari abla
Ayaklarina sıcak koy cnmRegl olacağım ve karın ağrısından uyuyamıyorum ya sıcak su deneyeceğim yeniden iyi geceler
abla bilahare bu konuyu konuşalım sagolasingülüm zaten enerji biziz
şöyle özetleyeyim tüm canlılar hücrelerden oluşuyoruz ya hücrelerin için de atom parçacıkları onların için de notronlar protonlar ve çekirdek var çekirdeğin içinde iste KUARK denilen enerji var ve bu enerji sürekli titreşim halinde sinyaller yayıyor aynı radyo dalgası gibi düşün , tüm bedenimiz titreşen enerjilerden oluşuyor ve biz bir enerji okyanusun da yaşıyoruz , özetle bu böyle ... düşüncelerin ve sözcüklerin hatta renklerin bile enerji titreşimi var bunu ısaac newtonlar ainstanlar v.s. zamanın da kanıtlamış sonrası daha derin incemeler v.s. ile bilim dünyasınca seneler seneler önce zaten biliyor bilmeyen biz normal insanlarız çekim yasası diyip duruyorum ya olumlu cümleler olumlu düşünceler kurun diyoruz işte bu yüzden çünkü çekim yasası der ki benzer enerjiler benzerlerini çeker iyi yada kötü aklımız da ne varsa neyi en çok söylüyorsan mıknatıs gibi benzerlerini çeker bunların toplamına birden kuantum düşünce tekniği deniyor
yaydığımız enerjiyi görüntüleyen bir makine bile icat edilmiş adı da kirlian fotoğrafçılığı
abla hangi kitapları okuyorsunbenim oğlanın okulun da bütün son sınıflara korku kaygılarından nasıl kurtulup istedikleri bireyler olma gücünün kendilerin de olduğunu : çekim yasası , imajinasyon, afirmasyon, eft(duygusal özgürleştirme tekniği) ve suyu nasıl kullanıp başaracaklarını aslın da kendilerin de sonsuz güç ve bilgeliğin doğuştan var olduğunu anlatıcam allahın izniyle gülüm
olumsuz kelimeleri de anlamıyor diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorumdoğan cüceloğlumu bilmem de ben 3-4 senedir pek çok kere dedim saftirip aptaldır diye şimdi ki zamn mı geçmiş mi gelecek mi ayırt edemez , hayalle gerçeği de ayırt edemez :)
olmaz neden dersen bilinç altı cümle içinde ki herhangi bir kelimeyi de tek başına anlayabilir makarnadan nefret ediyorum dersen sadece makarnaya odaklanabilir yada pastaya o yüzden kilo vermek yerine sürekli zayıflamak kelimesini kullanıyoruz bilinç altı vermek kelimesini boş verip kiloya odaklanabilir diye sen sadece bedenimin ihtiyacı olan sağlıklı şeylerle besleniyorum ihtiyacım kadarıyla doyuyorum desen kafii
abla bu sözler okurken çok iyi geliyor ama sade hayalle olurmu emek verecen tedbirini alacan vsyap tabi gülüm her olumlama bilinç altı toprağına ekilen tohumdur ne kadar çok tekrar edersen o kadar çok tohum ekersin yarınlarına filizlenir yani hayatında sağlığınla maddiyatla ilişkiler de nasıl bir konum da olmak istiyorsan ona odaklanıp özellikle de hayalini kurman geleceğine şekil vermen ipleri eline almak oluyor , bilinç altı sözlerden etkilerin ama görsel resim yada hayalden çok daha hızlı etkilenir o yüzden hayal et hayatın değişsin :)
canım şurubun adı neEvet Canim Bende oğlanın ayak tabanlarına viks sürüp temiz çorap giydiriyorum iyi geliyor oksuregi hemen kesiyor benim oglanin oksuregi genelde gece basliyor gunduz bi sikinti yok cok sukur bide doğal öksürük surubu kullanıyorum bal ve kekikli kışı bir atlatsaydik 2 gundur her yer buz çimlerin üstü bembeyaz kar yağmis gibi don olmus
herekese basarilar yazacagim inşallahBütün emek verenleri kutluyorum arkadaslar
İnşallah daha guzel sonuçlar almak dileğiyle
Not :bugün neden çoğu kisi menü yazmadı
Eksik menuler yarın yazilsin
kontrollü olman tabi iyi olur cnmGunaydınlarr
Bende menu yazmaya devam etme karari aldim kendim icin kontrolde olmak icin, ama belki cok abarttigim gunler yazmam sizide olumsuz etkilememek icin
gunu güzel kurtarmısin pasta da mezuniyeti kutladiniz heralde :)) esine soyledinmiDunku menu:
1 hurma
Kahvaltı 12:45
1 bardak süt, 3yk yulaf, 5badem, yarim muz, 1ck keten tohumu
(hepsini karistirip yedim)
Ara 16:00
1mandalina, 1tk nutella
Aksam 17:45
1 kase mercimek corbasi
1 kase karnibahar brokkoli yemegi
3yk yogurtlu kereviz havuc salatasi
Salata ve vişne hoşafı
Ara 19:30
Ince 1 dilim yaş pasta
Limonlu soda
2lt su
Tekrar çok geçmiş olsun cnmHepiniz saolun kızlar geçmiş yapamadım
Oğlanın bronşlar dolmuş boğaz bembeyaz olmuş sabaho sabah ettik ateşi düşüremiyorum tekrar götürecem bi serum daha taksınlar
Antibiyotikle olacak iş değil nebülizatörle hava veriyorum ventolin le
Okulda kısa kollu tişörtle Tenefüse oynamaya çıkmış in çık terlemiş bide olaca bu işte
ben atese sirkeli suyla müdahale edip ateş düşürücü veriyorum limonlu çorap giydiriyorum soğuk suyla müdahale iyice boğazları şişiriyor tabi bunlar şahsi görüşüm paylastim sadece çok ilerleyince artık acil müdahaleHepiniz saolun kızlar geçmiş yapamadım
Oğlanın bronşlar dolmuş boğaz bembeyaz olmuş sabaho sabah ettik ateşi düşüremiyorum tekrar götürecem bi serum daha taksınlar
Antibiyotikle olacak iş değil nebülizatörle hava veriyorum ventolin le
Okulda kısa kollu tişörtle Tenefüse oynamaya çıkmış in çık terlemiş bide olaca bu işte
ben kamilecigime teklif etmiştm daha ses çıkmadı kabul etmezse bu hafta cananla yarisirizGunaydinnnnn 9.takimin azimli hatunları
Kacamaksiz olacağından emin olduğum bi haftasonu diliyorum
Rakipler söyle ortaya ciksin bakalım
Kim kimle yarışıyor
Bende bi rakip arıyorum
Varmi aday adayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?