- 30 Mayıs 2014
- 16.037
- 25.001
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.721
Gunaydinnnnn 9.takimin azimli hatunları
Kacamaksiz olacağından emin olduğum bi haftasonu diliyorum
Rakipler söyle ortaya ciksin bakalım
Kim kimle yarışıyor
Bende bi rakip arıyorum
Varmi aday adayları
Tabi sen bilirsin cnm ama Dr lar sirkeli suyun iyi olmadığını soyluyolarben atese sirkeli suyla müdahale edip ateş düşürücü veriyorum limonlu çorap giydiriyorum soğuk suyla müdahale iyice boğazları şişiriyor tabi bunlar şahsi görüşüm paylastim sadece çok ilerleyince artık acil müdahale
Bence haftalık değişiklik daha iyi olurben kamilecigime teklif etmiştm daha ses çıkmadı yoksa çananla yarisalim
gülüm sözleri söyleyip hayal ederken kalbi işin içine katmıyor çoğu kişi kalpten sanki istediklerin olmuş gibi istediğin pozisyon da hayal edip sevincini yaşayacaksın misal biz zayıflamaya uğraşıyoruz değil mi ben 81 kiloyum daha zayıflamak istiyorum onun için hayalimde daha bu kurban bayramı sonrası aldığım, o zaman göbüşüme oturduğu halde nasıl olsa zayıflıyorum diyip değişmediğim kıyafetleri deneyip aman bunlar da bol geliyor artık yenileri lazım derken kendimi hayal ediyorum , komşularımın aaa sen yine mi zayıfladın dediğini onların görüntüsünü seslerini bakışlarını düşünerek hayal ederiyorum gerçekten o anı yaşıyor gibi hayal kuruyorumabla bilahare bu konuyu konuşalım sagolasin
abla hangi kitapları okuyorsun
olumsuz kelimeleri de anlamıyor diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum
abla bu sözler okurken çok iyi geliyor ama sade hayalle olurmu emek verecen tedbirini alacan vs
canım şurubun adı ne
herekese basarilar yazacagim inşallah
Heee artıları aldı geldi şimdi yarisalim dicek :)) yok cnm başka kapiya
vah vahhh çok kötü olmuş boğazı broşlar dolmuş allah yardımcınız olsun serumsuz zor olacak dediğin gibiHepiniz saolun kızlar geçmiş yapamadım
Oğlanın bronşlar dolmuş boğaz bembeyaz olmuş sabaho sabah ettik ateşi düşüremiyorum tekrar götürecem bi serum daha taksınlar
Antibiyotikle olacak iş değil nebülizatörle hava veriyorum ventolin le
Okulda kısa kollu tişörtle Tenefüse oynamaya çıkmış in çık terlemiş bide olaca bu işte
Kuzum gitmedinmi Dr aTünaydın kızlar
Ben çok kötüyüm
Günlerdir burnum tıkalıydı nefes alamıyordum sanıyorum ki o sebepten dün akşamdan beri başım inanılmaz ağrıyor hiç azalma YÖK
Tansiyon sandım başta ama tansiyon normal
Offfff bıçaklar saplanıyor resmen kafama
çok geçmiş olsun gülüm az başına soguk kompleks mi yapsanTünaydın kızlar
Ben çok kötüyüm
Günlerdir burnum tıkalıydı nefes alamıyordum sanıyorum ki o sebepten dün akşamdan beri başım inanılmaz ağrıyor hiç azalma YÖK
Tansiyon sandım başta ama tansiyon normal
Offfff bıçaklar saplanıyor resmen kafama
Tebrik etmeye geldimdi ama yaris diyince unuttumHeee artıları aldı geldi şimdi yarisalim dicek :)) yok cnm başka kapiya
Bende cok vermedim ama en azından eksiyim
BiBtebrik bile etmedin
Cok sukur cnm aksam ilaç aldım daha rahat uyudum baş agrim kalmadiMefkurem sen nasıl oldun sultanım gece rahat uyudun mu
ABlacım İnan halim Yok adım atmayaKuzum gitmedinmi Dr a
Burun tikanikligi oksijen gitmedigi için baş ağrısı yapıyor.
Bence yinede bi git
Hastalığın uzun sürmesi de iyi değil
Sağol canımçok geçmiş olsun gülüm az başına soguk kompleks mi yapsan
burun akması iyidir sinüsleri de boşaltır rahatlarsın inşallahCok sukur cnm aksam ilaç aldım daha rahat uyudum baş agrim kalmadi
Bogaz burun var
Şükür burun tikali değil akıp duruyor :))
Sen nasılsın
Metin falan hazirdir tabi:)
Biz senden çok heyecanlıyız
Çıkınca hemen haber et
Tesekkurler bebegimTebrik etmeye geldimdi ama yaris diyince unuttumyok bu hafta yarismak adaletsizlik olur fazla veririm ama diger hafta yarisirz istersen
Tebrik ederim insallah boyle tikir tikir gitsib kilolar
gülüm eşine söylesen de başına ve yüzüne masaj yapsa burnun yan tam dip kısmından baş parmaklarını kıvırıp ordan alına ve elmacık kemiklerinin altından kulak arkasına kadar ovsa en son da saçlarını dip kısmından sıkı tutup hızlıca çekse çok iyi gelirdi keşke şurda yamacım da olsaydın ben güzelce masajını yapar uyuturdum seni burnun da açılırdıSağol canım
Yaptım ama pek bana mısın demiyor
Durup dururken bi anda bi sancı saplanıveriyor
Sakin olmann iyi birşey abla hadi alnının akıyla
Ahu ahhh bilse kiz ister erkekler anneye düşkün benim eşimin hep sitemi bir kızı olsun çok istiyor kıskanıyor bizi
yok sana bebek koyacaklar :)
sağlıklı hayırlı evlat olsun tabi ki cinsiyet önemli değil ama ne bileyim tam parmaklarım yazmak üzereyken fark ettim içimden öyle geçmiş :)
Kendime ayrı yemek yapsam iyi olacak ama o zaman da diğer yemek mutlaka dökülüyor. Eşim az az yiyor..zaten zamanım da olnıyor.böyle de olmuyor .napçamı şaştım yaa.
Bu arada 35 dk yürüyüş yaptım
35.3 =105 puan
Pnrrr-12
Pınarı etiketliyorduk değil mi?
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 600. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. ==> 2. Takım ==> 1.394 %
2. ==> 9. Takım ==> 0,955 %
3. ==>14. Takım ==>0,839 %
kontrollü olman tabi iyi olur cnm
gunu güzel kurtarmısin pasta da mezuniyeti kutladiniz heralde :)) esine soyledinmi
Canın çok bisey isterse akşama bırakmadan yemeye çalış cnm bundan sonra
Tekrar çok geçmiş olsun cnm
Ahh bu çocuklar
Heee cocuklari hipnoz edicen:) )burun akması iyidir sinüsleri de boşaltır rahatlarsın inşallah
her şey hazır kıyafet olarak da mor seçtim anja çakrasını epifiz bezini aktif leştirsin çocuklara diye :))
Kuzum burun kenarlarina viks falan sursen acilmazmikiABlacım İnan halim Yok adım atmaya
Zaten gitsem ne yapacak ilaç veremeyecek bişe yapamayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?