- 30 Mayıs 2014
- 16.037
- 25.001
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.741
Hedefim o zatenTesekkurler bebegim
İnş. Hep saglikla fazla fazla gitsin
Senin en kötü aldigini vermen gerekiyor
beyaz her kültürde saflık temizlik anlamına gelir metafizikde çakralarda da aynısı öz enerjimiz gerçek saf enerjimizdir :)Heee cocuklari hipnoz edicen:) )
Ben beyaz hastasiyim
beyaz gul beyaz mobilya :)
Kiyafette de severim ama herzaman giyilmiyor
Bunun bi anlamı varmi acaba
Tövbe estağfirullahben atese sirkeli suyla müdahale edip ateş düşürücü veriyorum limonlu çorap giydiriyorum soğuk suyla müdahale iyice boğazları şişiriyor tabi bunlar şahsi görüşüm paylastim sadece çok ilerleyince artık acil müdahale
ben kamilecigime teklif etmiştm daha ses çıkmadı kabul etmezse bu hafta cananla yarisiriz
şükür büyük zarar yokmuş gülümi sana da bir şey olmamış ya elhamdulillah , bir daha duanı oku da öyle arabaya bin pis nefislinin nazarı çabuk değer , enişteye de helal olsun normal olması gerektiği gibi karşılamış bazıları gibi suçlayıp dellenmemiş :) yazık kız komşunuz da senin adına nasıl endişelenmiş önün de damadı gibi örnek olunca herkes kızıyor sanmış garibim :)Slm kızlar sabahtan gelecektim ama arabanın tamponunu indirmekle mesguldumşimdi dalga geçtigime bakmayın ben hep böyleyim, dalga gecmek kolayima geliyor canım sıkıldı ama elden ne gelir çıkacağı varmış olacağı varmış eşimi aradım fotoları attım o sırada annemin komşusu aha şimdi kızacak kızcağıza diyormuş anneme ama canım eşim canın sağolsun aşkım olur öyle şeyler dedi ve ustasını aradı gelip aldılar . Usta da diyor üzülme yenge ben bunu hallederim birşey yok bunda yukarı çıktım komşu bizden panik dedim böyle böyle oldu
Ayy diyor ne iyi kocan var benim damat olsa kıyameti koparmışti , işte bı sürü dua etti Allah bozmasin aranizi diye benimde moralim düzeldiherşey dua ile sadaka ve duaya çok inanırım birde göze
Çünkü ben ATM'den para çektim geldim adamın biri arabayı inceliyorgözü değdi resmen
gözün de ne var ki doktordasın gülüm çok geçmiş olsunBen geldim ama geçici :)
Çok yazmayın geçmişi okumak çok zor oluyor.
Yazım yanlışım olursa çok özür dilerim. Göz doktorundayım, damla damlatıldı ve net görmüyorum
Sizi de seviyorum
Ahhhh ABlacım düşünmen bile yetergülüm eşine söylesen de başına ve yüzüne masaj yapsa burnun yan tam dip kısmından baş parmaklarını kıvırıp ordan alına ve elmacık kemiklerinin altından kulak arkasına kadar ovsa en son da saçlarını dip kısmından sıkı tutup hızlıca çekse çok iyi gelirdi keşke şurda yamacım da olsaydın ben güzelce masajını yapar uyuturdum seni burnun da açılırdı
evet cok begendim canimAbla korkumdan salatada yiyemirem dermişim şaka bir yana disari çıkmamız gerekiyordu alelacele yoğurdu yedim salatayı da yanıma aldım araba da yerim diye oda yarıda kaldı
benimde başımda ağırlık vardi hafif hafif de ağrı Allah şifa versin ablacim
sana özel son gün menüsü çok beğendin demi ogretmenim
Geçen hafta 78.3
Bu hafta 76.5
Fark 1.8
Yüzde 2.29
Hayir olsun insKızlar gelicem inşallah bu bi kaç gün ailecek biraz zor günler geçirdik
Güncel 67.9 kiloyum fark 700 gram
%1.02
evwt canim yavas yavas artiricamaynen abla, aynı beslenme ruha da bedene de iyi gelmiyor. sonrasında karşı konulmaz yeme atakları geliyor işte.
o yüzden çeşitlilik, değişiklik her açıdan iyidir. kilo vermen de kolaylaşır.
ben de çok yiyenlere sinir oluyorum. genel olarak öyle çok maymun iştahlı değilimdir ama 2 lokma fazla yesem kilo olarak döner bana.. öyle deli gibi yiyip kilo almayanlar can düşmanım
afiyet olsun yarasın, yağları yaksın
afiyet olsun, beğendim menünü
sabah yumurtaların kısmette olmadığı sendin değil mi :)
güzel menü afiyet olsun
afiyet olsun
sporları her hafta 5-10 dk artırabilirsin
tekrar hoşgeldin.
Ben Tuğçe 34 yaşında bekar bankacıyım. Grupta muhabbet edip mutlu oluyorum:)
Geçmiş olsun ve bebeğin hayırlı olsun. Sağlıklı mutlu uzun ömrü olsun inşallah prensesin.
canım sen iyi ol, gerisi önemli değil.
spor yapanlar kendilerini biliyor zaten, listeyle yorma kendini
ayrıca ablanla hayırlısıyla kavuş inşallah
ülke olarak seviyoruz yemeyi içmeyi, bazen ben de öyle oluyorum kahvaltı yaparken anneee ne yemek yapacan diye cırlıyorum:)
ohh süper
ellerine sağlık ablacım
ben mutfağa girmeye üşenenlerdenim yaa
aslında mutfak çok rahatlatıyor . yazın ablam ameliyat olduğunda izne ayrılıp ev ile ilgileniyordum ama şimdi hiç birşey hazırlayamıyorum.
senden feyz aldım çikolata yapacam yarın
bilinç altımı eğitecem ben ya, birkaç kere denedim başarısız oldum ama bu sefer başaracağım.
o kurduğum cümlelere içten hemen ters bir cümle geliyor ya ona sinir oluyorum işte ben
aşkı bulmaya karar verdim, herkesin ortak görüşü benim aşk hayatına giriş yapmam
hayırlıysa tabiiki
sen bu menüyle doydun mu canım
akşam salatayı biraz artırsaydın keşke
sesli güldüm yaaa
okullar tatil diye morali bozulan bir anne :)
hava çok mu kötü
procu kaptanımmm
menü güzel
bakalım eksi ne durumda olacak
geçmiş olsun abla,
zencefili zerdeçalı yükle kendine
nasıl oldun canım
iyi misin? panik ataktan kaynaklı sanırım. zaman zaman bende de oluyor
neden ihmal ediyorsun? gsk ederim canim
it mutlaka doktoratebrik ederim canım
tebrik ederim
umarım herşey yolundadır
zor günler geçmiştir
ins en kisa zamanda gorebilirim canimMerakla bekliyorum abla sonuçları eline sağlık şimdide
Tebrik ederim
Gayet güzel canm tebrikler
7 lere az kalmış kamilecim çok güzel
Hayırdır şeydam umarım herşwy yoluna girmistir
aynen valla tatlım sinirden kuduruyorum öylelerin yanında
Olsun abla eksi olsun bizim olsunTekrar günaydın
Uyuyamadım sabah 8 de tartildim kahvaltımı yaptım
Ben ne beklerken ne buldum
Dün 900 eksi vardı. Dünkü menuyle en az 500 daha gider diyordum
gelmesini birak olanda gitmiş
Yazdığımdan hariç bir lokma almadım gece Bikac yudum su ictim o kadar
Ya hastalık ya uykusuzluk
Başka sebep bulamıyorum
Geçen hafta 100.1
Bugun 99.5
Fark 0.6
Yuzde 0.60
North River
İns abla
Sende kendine dikkat et cnm kontrollerini aksatma
Protein oranı yuksek yogurdumsu bisey cnm tr de de var artik
yapma baharım yaa
Biz yeterki elimizden geleni yapalim ne çıkarsa bahtimiza
Kabulumuz
sagol cnm
Niye tutuldu ruzgardami kaldın
sagol cnm Sanada geçmiş olsun
sagolscnm sende dikkat et kendine
çok guzel cnm
O kiloya 5 günde harika sonuç
Dun onu yapmıştım cnm gerçi işe yaramadı
Ben almanyadayim
Sadesini alıyorum quarkin
Hadi gözün aydın :) )
akşam yemeği çok az degilmi Tuğçem sonra birde spora gidiyon
öğlen isyerindemi yiyorsun cnm
Menu ne salata yogurt eklersen güzel olur
Açlık otunu icme cnm yaa
Vayyy Ayşenur Harikaaa cnm cok tebrikler
bu hafta rakipler coşmuş :) ayni perfonmasip sonrada bekliyorum tatlisim :))
hayır olsun seydam
Ekside gayet güzel tebrikler cnm
bu Türk milletinin genlerinde bi sorun var heralde
Yemekle kafayi bozmusuz
cevizli hurma topu çok güzel oluyor cnm tavsiye ederim
Görmüşsündür
Hayal kirikligik(
Sagolasin tatlim
Öksürük caylari var ondan icerimi
tebriklerGeçen hafta :72.8
Bu hafta : 72.2
Fark: -600
Yüzde :% 0.82
darisi basimizaKilo durumum:
Cuma: 66.4
Guncel: 65.9
Fark: - 500gr
Yuzde: 0.76%
Dun 66di biraz daha fazla eksi gelir dedim ama bukadar olmus neyse mezun olmama yetiyor ya
ins haftaya daha iyi olur canimKilo bildirimi
Cuma 73.0
Bugün 72.6
-400
Dexosları yanlış yaptım şehriye corbasiniye ananas diyetinde 2 kaşık dahi icmemem lazımdı dün zeytini fazla yedim ödem yapmış olabilir haftaya daha iyi olur inşallah
pzt kadar temizlenir o merak etmeKilo bidlirimi
Gecen hafta 111.5
Bu hafta 112.5 +1 .
Bir turlu düzene giremedim ve regl dönemi
bravo harikasinTünaydın kızlar bildirimimi yapayım alıntılari cevaplicam
Geçen cuma 87,3
Bugun:85,4
Fark :1,9
Yuzde %2,18
superGeçen Cuma: 94.3
Bu Cuma:93.3
Fark: 1 super
Yüzde: %1.06
valla sen herzaman icten fethediyosun kaleyi galibanasil yenildigimi anlamadimestağfurullah canım ya böyle de demiyeydin biraz sessiz yarış oldu ama seni çok hırslı buldugumdan bu kiz sessiz sedasız beni yenemye mi calisiyor diye dusundum ki dunki menu beni kurtardı yani haftaya da bir daha kaybetmek istersen yarisalim (saka saka)
en az 1.5 kilo verip 74 leri ucunda da olsa görmek istiyorum sonra ödül yemeği
çok iyi kolay gelsin
doydum çünkü aciktiracak karbon yoktu. bide yaristaydik ya.salatada yiyemedim çünkü dışarı çıktık geç geldik
bahar çok teşekkür senin beni tebrik etmende ayrı bir güzel (sen anladın)
sağol mervecim
abla ya dunki menu bana biraz karışık geldi hazım çok önemli çok çeşit bence sıkıntılı ama 90 li rakamları gormussun ya gerisi gelir
sağol canım diyete odaklanma daha mı stres yapıyor yoksa düşünmeden yemeği kismakmi
sağol canim
Çok çok iyi sakın üzülme
abla sen beni tutmusken senin sözünu tecrübeni yere düşürmek olmazdı çok sağol herşey için
kız bacı yeme içme git kurutma makinası al
çok iyi baharcim
hmm mezuniyet basarilar
Şimdi nasıl oldu abla geçmiş olsun.Bizim küçük oglan baya hastaymış gecede durmamış heralde diside çıkıyor
Kızı buraya getirdiler
Yemek yapıyor şimdi bana :)
Geçmiş olsun .çok şanslısın.maşallah .Slm kızlar sabahtan gelecektim ama arabanın tamponunu indirmekle mesguldumşimdi dalga geçtigime bakmayın ben hep böyleyim, dalga gecmek kolayima geliyor canım sıkıldı ama elden ne gelir çıkacağı varmış olacağı varmış eşimi aradım fotoları attım o sırada annemin komşusu aha şimdi kızacak kızcağıza diyormuş anneme ama canım eşim canın sağolsun aşkım olur öyle şeyler dedi ve ustasını aradı gelip aldılar . Usta da diyor üzülme yenge ben bunu hallederim birşey yok bunda yukarı çıktım komşu bizden panik dedim böyle böyle oldu
Ayy diyor ne iyi kocan var benim damat olsa kıyameti koparmışti , işte bı sürü dua etti Allah bozmasin aranizi diye benimde moralim düzeldiherşey dua ile sadaka ve duaya çok inanırım birde göze
Çünkü ben ATM'den para çektim geldim adamın biri arabayı inceliyorgözü değdi resmen
Geçmiş olsun neyin var canım ?Ben geldim ama geçici :)
Çok yazmayın geçmişi okumak çok zor oluyor.
Yazım yanlışım olursa çok özür dilerim. Göz doktorundayım, damla damlatıldı ve net görmüyorum
Sizi de seviyorum
Sana da geçmiş olsun canım .Ahhhh ABlacım düşünmen bile yeter
Eşim dağılsın elinden geleni yapıyor ama bi işe yaramıyor
Aynen ya birde ona üzüldüm kötü insan heryere kötü işte evinde işinde dışardaşükür büyük zarar yokmuş gülümi sana da bir şey olmamış ya elhamdulillah , bir daha duanı oku da öyle arabaya bin pis nefislinin nazarı çabuk değer , enişteye de helal olsun normal olması gerektiği gibi karşılamış bazıları gibi suçlayıp dellenmemiş :) yazık kız komşunuz da senin adına nasıl endişelenmiş önün de damadı gibi örnek olunca herkes kızıyor sanmış garibim :)
yanlış kişiyi etikeylemissinMefkurem yıl boyu en çok birinci olan takımın tüm üyelerine kazen pro üyelik versin yaaa doğru düzgün ödül olsun hem bizde 2 mesaj arası beklemekten kurtuluruz olmaz mııı
kız Edibe taşınma kısmında çok dikkat istiyoruz bak kefil oldum sana haberin yok tabi hemde rakibimsin :)Ay gözlerime inanamıyorum listeye girmişim, hiç beklemiyordum, teşekkür ederim kaptanım @mefkurem artık daha da dikkat etmem lazım
Kusura bakmayın gelemedim dün akşamNorth River , dün öğlen taşınacağımız evin anahtarını aldık, geç saate kadar oradaydık. Kombi çalışmayıp bizi uğraştırdı, hava da acayip soğuk. Neyse ki eşim halletti sonunda. Aslında pek umudum yoktu, elinden gelmez pek öyle şeyler ama burada tamirci filan o kadar pahalı ki adam aştı kendini
Çarşamaba’ya kadar burayı aksatmam, bu akşam da geçmiş yaparım. Yalnız Çarşamba’dan sonra internet sorun olabilir, çünkü eski evin anahtarını ev sahibine teslim edeceğiz yine telefonun interneti el verdiği kadar yazarım tabi.
hala ağrıyor mu gülüm bileklerine limon damlat ov suyu yeterince içip içmediğini kontrol et ve mefkuremin dedikleri burnunun açılıp iyi oksijen almanı sağlar viks sür, inşallah geçerAhhhh ABlacım düşünmen bile yeter
Eşim dağılsın elinden geleni yapıyor ama bi işe yaramıyor
taşınıyor musun edibem allah kolaylık versin kış günü daha da zor oluyor , bak iş başa düşüp sıkışınca eşlerin becerisi gelişiyor şükür yapmış kombiyi :)Ay gözlerime inanamıyorum listeye girmişim, hiç beklemiyordum, teşekkür ederim kaptanım @mefkurem artık daha da dikkat etmem lazım
Kusura bakmayın gelemedim dün akşamNorth River , dün öğlen taşınacağımız evin anahtarını aldık, geç saate kadar oradaydık. Kombi çalışmayıp bizi uğraştırdı, hava da acayip soğuk. Neyse ki eşim halletti sonunda. Aslında pek umudum yoktu, elinden gelmez pek öyle şeyler ama burada tamirci filan o kadar pahalı ki adam aştı kendini
Çarşamaba’ya kadar burayı aksatmam, bu akşam da geçmiş yaparım. Yalnız Çarşamba’dan sonra internet sorun olabilir, çünkü eski evin anahtarını ev sahibine teslim edeceğiz yine telefonun interneti el verdiği kadar yazarım tabi.
kuzum yaa o da babasına çeker inşallah , böyle küçük kazaların hayatın parçası olduğunu şimdiden anlamış kuzeyim zaten teyzesi yesin onuuuu:)Aynen ya birde ona üzüldüm kötü insan heryere kötü işte evinde işinde dışarda
Aynen abla kuzey bile tinlamidi o kadar sessiz oldu olay . Beterinden korudu
yanlış kişiyi etikeylemissinanladın sen
kız Edibe taşınma kısmında çok dikkat istiyoruz bak kefil oldum sana haberin yok tabi hemde rakibimsin :)
Gecmis olsun canim ben ogrencileri.den bilmiyorum anneler usuyecek duye kat kat giydiriyor onlarda tenefuste kosunca su icinde geliyorlar ve sonunda hepsi hasta seninkide tam tersi tisirtle hasta allah kolaylik versin cocuklar hasta olunca cok kotu oluyor dun benim.kizda gitmedi oksuruk cok fenaHepiniz saolun kızlar geçmiş yapamadım
Oğlanın bronşlar dolmuş boğaz bembeyaz olmuş sabaho sabah ettik ateşi düşüremiyorum tekrar götürecem bi serum daha taksınlar
Antibiyotikle olacak iş değil nebülizatörle hava veriyorum ventolin le
Okulda kısa kollu tişörtle Tenefüse oynamaya çıkmış in çık terlemiş bide olaca bu işte
evet bu haftada yenwr istikrar yenilmrk istemiyorum daha dispi bi arkadasla eslestir abla srn onu cananin performansini sen biliyosundur disliyse ben yenemedim canan bari yensin
gercekten cok etkileyici seyler siyluyorsun gunluk hayatin nasil boyle seyleri bilirkrn merak ediyorum uygulayabiliyormusun hepsinigülüm sözleri söyleyip hayal ederken kalbi işin içine katmıyor çoğu kişi kalpten sanki istediklerin olmuş gibi istediğin pozisyon da hayal edip sevincini yaşayacaksın misal biz zayıflamaya uğraşıyoruz değil mi ben 81 kiloyum daha zayıflamak istiyorum onun için hayalimde daha bu kurban bayramı sonrası aldığım, o zaman göbüşüme oturduğu halde nasıl olsa zayıflıyorum diyip değişmediğim kıyafetleri deneyip aman bunlar da bol geliyor artık yenileri lazım derken kendimi hayal ediyorum , komşularımın aaa sen yine mi zayıfladın dediğini onların görüntüsünü seslerini bakışlarını düşünerek hayal ederiyorum gerçekten o anı yaşıyor gibi hayal kuruyorum
Gecmis olsun gulum bide hamile hamile hastalik sikinti bi dr a gitsenSağol canım
Yaptım ama pek bana mısın demiyor
Durup dururken bi anda bi sancı saplanıveriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?