Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Heee cocuklari hipnoz edicen:) )

Ben beyaz hastasiyim
beyaz gul beyaz mobilya :)
Kiyafette de severim ama herzaman giyilmiyor
Bunun bi anlamı varmi acaba
beyaz her kültürde saflık temizlik anlamına gelir metafizikde çakralarda da aynısı öz enerjimiz gerçek saf enerjimizdir :)

Tövbe estağfirullah
Bem senle nasıl yarışayım abla geçen hafta 1. Olmuşsun.
Cık olmaz

Slm kızlar sabahtan gelecektim ama arabanın tamponunu indirmekle mesguldum şimdi dalga geçtigime bakmayın ben hep böyleyim, dalga gecmek kolayima geliyor canım sıkıldı ama elden ne gelir çıkacağı varmış olacağı varmış eşimi aradım fotoları attım o sırada annemin komşusu aha şimdi kızacak kızcağıza diyormuş anneme ama canım eşim canın sağolsun aşkım olur öyle şeyler dedi ve ustasını aradı gelip aldılar . Usta da diyor üzülme yenge ben bunu hallederim birşey yok bunda yukarı çıktım komşu bizden panik dedim böyle böyle oldu
Ayy diyor ne iyi kocan var benim damat olsa kıyameti koparmışti , işte bı sürü dua etti Allah bozmasin aranizi diye benimde moralim düzeldi herşey dua ile sadaka ve duaya çok inanırım birde göze
Çünkü ben ATM'den para çektim geldim adamın biri arabayı inceliyor gözü değdi resmen

şükür büyük zarar yokmuş gülümi sana da bir şey olmamış ya elhamdulillah , bir daha duanı oku da öyle arabaya bin pis nefislinin nazarı çabuk değer , enişteye de helal olsun normal olması gerektiği gibi karşılamış bazıları gibi suçlayıp dellenmemiş :) yazık kız komşunuz da senin adına nasıl endişelenmiş önün de damadı gibi örnek olunca herkes kızıyor sanmış garibim :)

Ben geldim ama geçici :)
Çok yazmayın geçmişi okumak çok zor oluyor.

Yazım yanlışım olursa çok özür dilerim. Göz doktorundayım, damla damlatıldı ve net görmüyorum

Sizi de seviyorum
gözün de ne var ki doktordasın gülüm çok geçmiş olsun

Ahhhh ABlacım düşünmen bile yeter
Eşim dağılsın elinden geleni yapıyor ama bi işe yaramıyor

Ay gözlerime inanamıyorum listeye girmişim, hiç beklemiyordum, teşekkür ederim kaptanım@mefkurem artık daha da dikkat etmem lazım
Kusura bakmayın gelemedim dün akşam North River , dün öğlen taşınacağımız evin anahtarını aldık, geç saate kadar oradaydık. Kombi çalışmayıp bizi uğraştırdı, hava da acayip soğuk. Neyse ki eşim halletti sonunda. Aslında pek umudum yoktu, elinden gelmez pek öyle şeyler ama burada tamirci filan o kadar pahalı ki adam aştı kendini
Çarşamaba’ya kadar burayı aksatmam, bu akşam da geçmiş yaparım. Yalnız Çarşamba’dan sonra internet sorun olabilir, çünkü eski evin anahtarını ev sahibine teslim edeceğiz yine telefonun interneti el verdiği kadar yazarım tabi.

evet cok begendim canim

Geçen hafta 78.3
Bu hafta 76.5
Fark 1.8
Yüzde 2.29

Kızlar gelicem inşallah bu bi kaç gün ailecek biraz zor günler geçirdik
Güncel 67.9 kiloyum fark 700 gram
%1.02
Hayir olsun ins
evwt canim yavas yavas artiricam
ins en kisa zamanda gorebilirim canim
Olsun abla eksi olsun bizim olsun
İns abla
Geçen hafta :72.8
Bu hafta : 72.2
Fark: -600
Yüzde :% 0.82
tebrikler

Kilo durumum:

Cuma: 66.4
Guncel: 65.9
Fark: - 500gr
Yuzde: 0.76%

Dun 66di biraz daha fazla eksi gelir dedim ama bukadar olmus neyse mezun olmama yetiyor ya
darisi basimiza

ins haftaya daha iyi olur canim

Kilo bidlirimi
Gecen hafta 111.5
Bu hafta 112.5 +1 .
Bir turlu düzene giremedim ve regl dönemi
pzt kadar temizlenir o merak etme

Tünaydın kızlar bildirimimi yapayım alıntılari cevaplicam
Geçen cuma 87,3
Bugun:85,4
Fark :1,9
Yuzde %2,18
bravo harikasin

Geçen Cuma: 94.3
Bu Cuma:93.3
Fark: 1 super
Yüzde: %1.06
super

valla sen herzaman icten fethediyosun kaleyi galibanasil yenildigimi anlamadim

Bizim küçük oglan baya hastaymış gecede durmamış heralde diside çıkıyor
Kızı buraya getirdiler
Yemek yapıyor şimdi bana :)
Şimdi nasıl oldu abla geçmiş olsun.

Geçmiş olsun .çok şanslısın.maşallah .
Ben geldim ama geçici :)
Çok yazmayın geçmişi okumak çok zor oluyor.

Yazım yanlışım olursa çok özür dilerim. Göz doktorundayım, damla damlatıldı ve net görmüyorum

Sizi de seviyorum
Geçmiş olsun neyin var canım ?
Sana da geçmiş olsun canım .

Aynen ya birde ona üzüldüm kötü insan heryere kötü işte evinde işinde dışarda
Aynen abla kuzey bile tinlamidi o kadar sessiz oldu olay . Beterinden korudu
Mefkurem yıl boyu en çok birinci olan takımın tüm üyelerine kazen pro üyelik versin yaaa doğru düzgün ödül olsun hem bizde 2 mesaj arası beklemekten kurtuluruz olmaz mııı
yanlış kişiyi etikeylemissin anladın sen

kız Edibe taşınma kısmında çok dikkat istiyoruz bak kefil oldum sana haberin yok tabi hemde rakibimsin :)

hala ağrıyor mu gülüm bileklerine limon damlat ov suyu yeterince içip içmediğini kontrol et ve mefkuremin dedikleri burnunun açılıp iyi oksijen almanı sağlar viks sür, inşallah geçer

taşınıyor musun edibem allah kolaylık versin kış günü daha da zor oluyor , bak iş başa düşüp sıkışınca eşlerin becerisi gelişiyor şükür yapmış kombiyi :)
listeye girişin de hayırlı uğurlu olsun bol eksi rakamlar gör inşallahhh

kuzum yaa o da babasına çeker inşallah , böyle küçük kazaların hayatın parçası olduğunu şimdiden anlamış kuzeyim zaten teyzesi yesin onuuuu:)
heee anladım şimdi doğru kişiyi etiketleyip yapayım bakem cevap verecek mi :)

Kazen kardeşşşşş aklımdan şöyle bir fikir daha doğrusu istek geçti ne dersin
yıl boyu en çok birincilik alan cuma yarışması takımının tüm üyelerine pro üyelik versen ne güzelll olurdu 2 mesaj arası bekleyip durmak çok can sıkıcı hem de daha güzel ödüllü yarışma gaz verir insana valla

Gecmis olsun canim ben ogrencileri.den bilmiyorum anneler usuyecek duye kat kat giydiriyor onlarda tenefuste kosunca su icinde geliyorlar ve sonunda hepsi hasta seninkide tam tersi tisirtle hasta allah kolaylik versin cocuklar hasta olunca cok kotu oluyor dun benim.kizda gitmedi oksuruk cok fena
Bence haftalık değişiklik daha iyi olur
badem000 duydunmuuu
evet bu haftada yenwr istikrar yenilmrk istemiyorum daha dispi bi arkadasla eslestir abla srn onu cananin performansini sen biliyosundur disliyse ben yenemedim canan bari yensin

gercekten cok etkileyici seyler siyluyorsun gunluk hayatin nasil boyle seyleri bilirkrn merak ediyorum uygulayabiliyormusun hepsini

Sağol canım
Yaptım ama pek bana mısın demiyor
Durup dururken bi anda bi sancı saplanıveriyor
Gecmis olsun gulum bide hamile hamile hastalik sikinti bi dr a gitsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…