- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.761
Vicksten korkuyorum ya küçük bebeklere zarar veriyor ya bebişe dokunmasınhala ağrıyor mu gülüm bileklerine limon damlat ov suyu yeterince içip içmediğini kontrol et ve mefkuremin dedikleri burnunun açılıp iyi oksijen almanı sağlar viks sür, inşallah geçer
korkakkkkkk :)) )Tövbe estağfirullah
Bem senle nasıl yarışayım abla geçen hafta 1. Olmuşsun.
Cık olmaz
Allah huzurunuzu bozmasın cnm darısı herkese ins. :))Slm kızlar sabahtan gelecektim ama arabanın tamponunu indirmekle mesguldumşimdi dalga geçtigime bakmayın ben hep böyleyim, dalga gecmek kolayima geliyor canım sıkıldı ama elden ne gelir çıkacağı varmış olacağı varmış eşimi aradım fotoları attım o sırada annemin komşusu aha şimdi kızacak kızcağıza diyormuş anneme ama canım eşim canın sağolsun aşkım olur öyle şeyler dedi ve ustasını aradı gelip aldılar . Usta da diyor üzülme yenge ben bunu hallederim birşey yok bunda yukarı çıktım komşu bizden panik dedim böyle böyle oldu
Ayy diyor ne iyi kocan var benim damat olsa kıyameti koparmışti , işte bı sürü dua etti Allah bozmasin aranizi diye benimde moralim düzeldiherşey dua ile sadaka ve duaya çok inanırım birde göze
Çünkü ben ATM'den para çektim geldim adamın biri arabayı inceliyorgözü değdi resmen
hayırdır bebegim nenolduBen geldim ama geçici :)
Çok yazmayın geçmişi okumak çok zor oluyor.
Yazım yanlışım olursa çok özür dilerim. Göz doktorundayım, damla damlatıldı ve net görmüyorum
Sizi de seviyorum
şu anda hiç böyle bisey soramam heralde:) )Mefkurem yıl boyu en çok birinci olan takımın tüm üyelerine kazen pro üyelik versin yaaa doğru düzgün ödül olsun hem bizde 2 mesaj arası beklemekten kurtuluruz olmaz mııı
Hadi gözünüz aydın hayırlı olsun cnmAy gözlerime inanamıyorum listeye girmişim, hiç beklemiyordum, teşekkür ederim kaptanım @mefkurem artık daha da dikkat etmem lazım
Kusura bakmayın gelemedim dün akşam @nanekekik, dün öğlen taşınacağımız evin anahtarını aldık, geç saate kadar oradaydık. Kombi çalışmayıp bizi uğraştırdı, hava da acayip soğuk. Neyse ki eşim halletti sonunda. Aslında pek umudum yoktu, elinden gelmez pek öyle şeyler ama burada tamirci filan o kadar pahalı ki adam aştı kendini
Çarşamaba’ya kadar burayı aksatmam, bu akşam da geçmiş yaparım. Yalnız Çarşamba’dan sonra internet sorun olabilir, çünkü eski evin anahtarını ev sahibine teslim edeceğiz yine telefonun interneti el verdiği kadar yazarım tabi.
demekki hep sağlıklı şeyler yapsan onlarda yiyecek :))Sabah yumurtalı ekmek yaptım evdekilere
3 tane de haşladım kendin yerim isteyen de olursa bi tane yer diye.
Amma önce benim yum lar yeşillikler bitti
Ben de peynir yedim artık.
İşe yarıyor kızlar.olumlu telkinler yapın.
bugun nobetci Dr a goturceklerdiŞimdi nasıl oldu abla geçmiş olsun.
Aminnnnnnn :))taşınıyor musun edibem allah kolaylık versin kış günü daha da zor oluyor , bak iş başa düşüp sıkışınca eşlerin becerisi gelişiyor şükür yapmış kombiyi :)
listeye girişin de hayırlı uğurlu olsun bol eksi rakamlar gör inşallahhh
Sağol canımŞimdi nasıl oldu abla geçmiş olsun.
Geçmiş olsun .çok şanslısın.maşallah .
Geçmiş olsun neyin var canım ?
Sana da geçmiş olsun canım .
Sağol canımGecmis olsun canim ben ogrencileri.den bilmiyorum anneler usuyecek duye kat kat giydiriyor onlarda tenefuste kosunca su icinde geliyorlar ve sonunda hepsi hasta seninkide tam tersi tisirtle hasta allah kolaylik versin cocuklar hasta olunca cok kotu oluyor dun benim.kizda gitmedi oksuruk cok fena
evet bu haftada yenwr istikrar yenilmrk istemiyorum daha dispi bi arkadasla eslestir abla srn onu cananin performansini sen biliyosundur disliyse ben yenemedim canan bari yensin
gercekten cok etkileyici seyler siyluyorsun gunluk hayatin nasil boyle seyleri bilirkrn merak ediyorum uygulayabiliyormusun hepsini
Gecmis olsun gulum bide hamile hamile hastalik sikinti bi dr a gitsen
LİMonlu çorabı ilk kez duydum nasıl yapıyorsunben atese sirkeli suyla müdahale edip ateş düşürücü veriyorum limonlu çorap giydiriyorum soğuk suyla müdahale iyice boğazları şişiriyor tabi bunlar şahsi görüşüm paylastim sadece çok ilerleyince artık acil müdahale
ben kamilecigime teklif etmiştm daha ses çıkmadı kabul etmezse bu hafta cananla yarisiriz
Geçmiş olsun baş dönmesi görme bozukluğu oluyormuTünaydın kızlar
Ben çok kötüyüm
Günlerdir burnum tıkalıydı nefes alamıyordum sanıyorum ki o sebepten dün akşamdan beri başım inanılmaz ağrıyor hiç azalma YÖK
Tansiyon sandım başta ama tansiyon normal
Offfff bıçaklar saplanıyor resmen kafama
Epifiz felan aşton kendini ekim maşallahburun akması iyidir sinüsleri de boşaltır rahatlarsın inşallah
her şey hazır kıyafet olarak da mor seçtim anja çakrasını epifiz bezini aktif leştirsin çocuklara diye :))
Geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış mala gelsin cana gelceğine bazar çıkmışSlm kızlar sabahtan gelecektim ama arabanın tamponunu indirmekle mesguldumşimdi dalga geçtigime bakmayın ben hep böyleyim, dalga gecmek kolayima geliyor canım sıkıldı ama elden ne gelir çıkacağı varmış olacağı varmış eşimi aradım fotoları attım o sırada annemin komşusu aha şimdi kızacak kızcağıza diyormuş anneme ama canım eşim canın sağolsun aşkım olur öyle şeyler dedi ve ustasını aradı gelip aldılar . Usta da diyor üzülme yenge ben bunu hallederim birşey yok bunda yukarı çıktım komşu bizden panik dedim böyle böyle oldu
Ayy diyor ne iyi kocan var benim damat olsa kıyameti koparmışti , işte bı sürü dua etti Allah bozmasin aranizi diye benimde moralim düzeldiherşey dua ile sadaka ve duaya çok inanırım birde göze
Çünkü ben ATM'den para çektim geldim adamın biri arabayı inceliyorgözü değdi resmen
Öyle üstüste giydirmen ben kamile Bizimki çok hareketli hasta olmayınca anlamayacaktı artık yapmaz inşallahGecmis olsun canim ben ogrencileri.den bilmiyorum anneler usuyecek duye kat kat giydiriyor onlarda tenefuste kosunca su icinde geliyorlar ve sonunda hepsi hasta seninkide tam tersi tisirtle hasta allah kolaylik versin cocuklar hasta olunca cok kotu oluyor dun benim.kizda gitmedi oksuruk cok fena
evet bu haftada yenwr istikrar yenilmrk istemiyorum daha dispi bi arkadasla eslestir abla srn onu cananin performansini sen biliyosundur disliyse ben yenemedim canan bari yensin
gercekten cok etkileyici seyler siyluyorsun gunluk hayatin nasil boyle seyleri bilirkrn merak ediyorum uygulayabiliyormusun hepsini
gülüm 4 senedir sürekli okuyorum araştırıyorum aklıma yatanları uyguluyorum diyet yapmadan nasıl zayıfladım 111 kilodan 81 kiloya hem de doğuştan şişman troid bezi yok 30 unu geçeli çook olmuş diyet spor yapmayan biri olarak zayıflıyorumGecmis olsun canim ben ogrencileri.den bilmiyorum anneler usuyecek duye kat kat giydiriyor onlarda tenefuste kosunca su icinde geliyorlar ve sonunda hepsi hasta seninkide tam tersi tisirtle hasta allah kolaylik versin cocuklar hasta olunca cok kotu oluyor dun benim.kizda gitmedi oksuruk cok fena
at kestanesi jeli varsa onu da kullanabilirsin canooomVicksten korkuyorum ya küçük bebeklere zarar veriyor ya bebişe dokunmasın
Ama suyu biraz daha içmeliyim sabahtan beri bişe yiyip içemiyorum
kazen iyidir öyle cezalı v.s. ayrım gayrım yapmaz az çok tanıdım ben onukorkakkkkkk :)) )
Allah huzurunuzu bozmasın cnm darısı herkese ins. :))
hayırdır bebegim nenoldu
şu anda hiç böyle bisey soramam heralde:) )
zaten biz bisure cezalı gibiyiz
Analizlerde bile yokuz
Hadi gözünüz aydın hayırlı olsun cnm
Aman kuzum lütfen bu donemde dikkat etmeye calis
Bide bana ozelden telini gondersene
Bi aksilik olursa haber agimiz olsun
demekki hep sağlıklı şeyler yapsan onlarda yiyecek :))
bugun nobetci Dr a goturceklerdi
Aminnnnnnn :))
ayy ben size epifiz bezinden bahsetmedim mi yoksa , özellikle flörürün kötülüklerini yazmadım mı geç olsun temiz olsunLİMonlu çorabı ilk kez duydum nasıl yapıyorsun
Geçmiş olsun baş dönmesi görme bozukluğu oluyormu
Epifiz felan aşton kendini ekim maşallah
Geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış mala gelsin cana gelceğine bazar çıkmış
Öyle üstüste giydirmen ben kamile Bizimki çok hareketli hasta olmayınca anlamayacaktı artık yapmaz inşallah
Evet okudum rakipmişiz, taşınma filan dert değil seni deAynen ya birde ona üzüldüm kötü insan heryere kötü işte evinde işinde dışarda
Aynen abla kuzey bile tinlamidi o kadar sessiz oldu olay . Beterinden korudu
yanlış kişiyi etikeylemissinanladın sen
kız Edibe taşınma kısmında çok dikkat istiyoruz bak kefil oldum sana haberin yok tabi hemde rakibimsin :)
Kız ekim çocuklara flörür yaptırıyoruz dişleri çürümesin diye küçüğe daha yeni yaptırdımayy ben size epifiz bezinden bahsetmedim mi yoksa , özellikle flörürün kötülüklerini yazmadım mı geç olsun temiz olsun
FLÖRÜRLÜ diş macunlarını sakın evinize sokmayın beynin sağ alt tarafın da bulunan epifiz bezine zarar veriyor sertleşip kabuksu bir yüzeyi olmasını sağlayıp işlemini yitirmesine sebep oluyor
Tabiki dikkat ederim, hatta taşınma telaşıyla normalden bile fazla vermeyi hedefliyorum. Telefon numramı gönderiyorum hemen.korkakkkkkk :)) )
Allah huzurunuzu bozmasın cnm darısı herkese ins. :))
hayırdır bebegim nenoldu
şu anda hiç böyle bisey soramam heralde:) )
zaten biz bisure cezalı gibiyiz
Analizlerde bile yokuz
Hadi gözünüz aydın hayırlı olsun cnm
Aman kuzum lütfen bu donemde dikkat etmeye calis
Bide bana ozelden telini gondersene
Bi aksilik olursa haber agimiz olsun
demekki hep sağlıklı şeyler yapsan onlarda yiyecek :))
bugun nobetci Dr a goturceklerdi
Aminnnnnnn :))
aldığınız diş macunlarında flörür içermez yazısı var mı yok mu ona bakacaksınız ben bir yere üye oldum ordan sipariş veriyorum hazirandan beri, evdeki eski dişmacunlarını da tencere çaydanlık parlatmak için kullanıyorum :)Kız ekim çocuklara flörür yaptırıyoruz dişleri çürümesin diye küçüğe daha yeni yaptırdım
Sensodyne kullanırız kendimizi bildik bileli
Onda da vardır kesin eeee napcaz şindi
Teşekkür ederim kefil olduğun için de canımAynen ya birde ona üzüldüm kötü insan heryere kötü işte evinde işinde dışarda
Aynen abla kuzey bile tinlamidi o kadar sessiz oldu olay . Beterinden korudu
yanlış kişiyi etikeylemissinanladın sen
kız Edibe taşınma kısmında çok dikkat istiyoruz bak kefil oldum sana haberin yok tabi hemde rakibimsin :)
Teşekkür ederim Ekimciğim, tez zamanda önce 75, sonra 65 olmak istiyorum. Hatta başarabilirsen 75’e kadar sıfır kaçamakla inmek istiyorumtaşınıyor musun edibem allah kolaylık versin kış günü daha da zor oluyor , bak iş başa düşüp sıkışınca eşlerin becerisi gelişiyor şükür yapmış kombiyi :)
listeye girişin de hayırlı uğurlu olsun bol eksi rakamlar gör inşallahhh
Hadi yaa ben hep florürlü tercih ederdimayy ben size epifiz bezinden bahsetmedim mi yoksa , özellikle flörürün kötülüklerini yazmadım mı geç olsun temiz olsun
FLÖRÜRLÜ diş macunlarını sakın evinize sokmayın beynin sağ alt tarafın da bulunan epifiz bezine zarar veriyor sertleşip kabuksu bir yüzeyi olmasını sağlayıp işlemini yitirmesine sebep oluyor
İyiyiz sekercim hafta sonu telaşı işteSlm kardeş takım!!
nasılsınız inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?