Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hala ağrıyor mu gülüm bileklerine limon damlat ov suyu yeterince içip içmediğini kontrol et ve mefkuremin dedikleri burnunun açılıp iyi oksijen almanı sağlar viks sür, inşallah geçer
Vicksten korkuyorum ya küçük bebeklere zarar veriyor ya bebişe dokunmasın
Ama suyu biraz daha içmeliyim sabahtan beri bişe yiyip içemiyorum

Tövbe estağfirullah
Bem senle nasıl yarışayım abla geçen hafta 1. Olmuşsun.
Cık olmaz
korkakkkkkk :)) )

Allah huzurunuzu bozmasın cnm darısı herkese ins. :))

Ben geldim ama geçici :)
Çok yazmayın geçmişi okumak çok zor oluyor.

Yazım yanlışım olursa çok özür dilerim. Göz doktorundayım, damla damlatıldı ve net görmüyorum

Sizi de seviyorum
hayırdır bebegim nenoldu

Mefkurem yıl boyu en çok birinci olan takımın tüm üyelerine kazen pro üyelik versin yaaa doğru düzgün ödül olsun hem bizde 2 mesaj arası beklemekten kurtuluruz olmaz mııı
şu anda hiç böyle bisey soramam heralde:) )
zaten biz bisure cezalı gibiyiz
Analizlerde bile yokuz

Hadi gözünüz aydın hayırlı olsun cnm

Aman kuzum lütfen bu donemde dikkat etmeye calis

Bide bana ozelden telini gondersene
Bi aksilik olursa haber agimiz olsun
demekki hep sağlıklı şeyler yapsan onlarda yiyecek :))

Şimdi nasıl oldu abla geçmiş olsun.
bugun nobetci Dr a goturceklerdi

Aminnnnnnn :))

Sağol canım
Dr haftasonu çalışmıyor bi De halim Yok sürekli yataktayım

LİMonlu çorabı ilk kez duydum nasıl yapıyorsun
Geçmiş olsun baş dönmesi görme bozukluğu oluyormu
burun akması iyidir sinüsleri de boşaltır rahatlarsın inşallah
her şey hazır kıyafet olarak da mor seçtim anja çakrasını epifiz bezini aktif leştirsin çocuklara diye :))
Epifiz felan aşton kendini ekim maşallah

Geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış mala gelsin cana gelceğine bazar çıkmış

Öyle üstüste giydirmen ben kamile Bizimki çok hareketli hasta olmayınca anlamayacaktı artık yapmaz inşallah

gülüm 4 senedir sürekli okuyorum araştırıyorum aklıma yatanları uyguluyorum diyet yapmadan nasıl zayıfladım 111 kilodan 81 kiloya hem de doğuştan şişman troid bezi yok 30 unu geçeli çook olmuş diyet spor yapmayan biri olarak zayıflıyorum
ve cidden artık normal halim mutlu huzurlu ben değişince tüm dünya değişiyormuş meğer artık kim olduğumu ne yapmam gerektiğini net biliyorum görüyorum

kazen iyidir öyle cezalı v.s. ayrım gayrım yapmaz az çok tanıdım ben onu
zaten etiketledim yazdım bile

Cuma menüm
Sabah 9
1 kase yulaf ( 1 ceviz, beş altı kuru üzüm ve China da koydum)
Ara 11
Yarım ayva
Öğle 2
7 kaşık tavuklu makarna
Yarım kase sütlaç
Akşam 8
1 tabak haşlanmış bürüksel lahanası
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
Not: Öğlen arkadaştaydım ve başka hiç birşey yoktu yiyecek, taşınma işlerinden onları da yemesem çok uzun süre aç kalacaktım. Cuma diye yiyeyim dedim.

ayy ben size epifiz bezinden bahsetmedim mi yoksa , özellikle flörürün kötülüklerini yazmadım mı geç olsun temiz olsun
FLÖRÜRLÜ diş macunlarını sakın evinize sokmayın beynin sağ alt tarafın da bulunan epifiz bezine zarar veriyor sertleşip kabuksu bir yüzeyi olmasını sağlayıp işlemini yitirmesine sebep oluyor

Evet okudum rakipmişiz, taşınma filan dert değil seni de Habinar ‘ı da havada karada geçerim

Kız ekim çocuklara flörür yaptırıyoruz dişleri çürümesin diye küçüğe daha yeni yaptırdım
Sensodyne kullanırız kendimizi bildik bileli
Onda da vardır kesin eeee napcaz şindi

Tabiki dikkat ederim, hatta taşınma telaşıyla normalden bile fazla vermeyi hedefliyorum. Telefon numramı gönderiyorum hemen. askrhpozitif eski numaramı annem kullanıyor.

Kız ekim çocuklara flörür yaptırıyoruz dişleri çürümesin diye küçüğe daha yeni yaptırdım
Sensodyne kullanırız kendimizi bildik bileli
Onda da vardır kesin eeee napcaz şindi
aldığınız diş macunlarında flörür içermez yazısı var mı yok mu ona bakacaksınız ben bir yere üye oldum ordan sipariş veriyorum hazirandan beri, evdeki eski dişmacunlarını da tencere çaydanlık parlatmak için kullanıyorum :)

Teşekkür ederim kefil olduğun için de canım

Teşekkür ederim Ekimciğim, tez zamanda önce 75, sonra 65 olmak istiyorum. Hatta başarabilirsen 75’e kadar sıfır kaçamakla inmek istiyorum

Hadi yaa ben hep florürlü tercih ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…