Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dunku menum
Sabah7:30
2d tab ekmek
2yumurta salatalik domates biber azcik peynir

Ogle12
1kase kisir

Aksam18
4yk yumurtali et
Salata yogurt

Su 2lt spor yk
cuma için güzel cnm

makarnanin miktari biraz fazla ama yarısının tavuk olduğunu varsayiyorun bide cuma diye tabi :))
Kacamak hakkını kullanmış oldun

Epifiz bezinin fonksiyonu ne cnm

Yok yok benimki yunmuş yıkanmış
Akıllandı artık yapmaz öyle terbiyesizlikler
Heee dün gördüm :) )öğlen kısır vardı akşam başka bisey unuttum şimdi :))

Şaka yapiyom tabiki canikom
Masallah çok güzel gidiyosun
Sadece son 2-3 gün şişkinlik yapacak şeylere dikkat et

Perşembe akşamı karnabahar yiyenler olmuş sizin takimda

at kestanesi jeli varsa onu da kullanabilirsin canooom
Yok canım ya

Şimdi doktorumla görüştüm telefondan ağrının şiddeti ve cinsinden ötürü hemen nörolojiye git dedi mr çektirmem gerekiyormuş
Parol içirdi eğer 7ye kadar şiddeti azalmazsa hastaneye gideceğim dua edin nolur

İnşallah ilaç fayda eder cnm
Mr cekilebiliyomuki
Haber et bizi ne durumdasin

Hadi yaa ben hep florürlü tercih ederdim
ahh gülüm ahh ben de aynı senin gibi flörürlü alırdım zararının büyük yıkım olduğunu öğrenince anın da bıraktım
seletonin melatonin seratonin hormonlarını epiz bezini timus bezini mahfediyor sonuç aklı sürekli karışan kafasını toplayaman (dikkat kaybı da dahil) mutsuz depresif her şeye olumsuz bakan karamsar insanlar oluyoruz

Yorum yok .
:)))))))
Öyle korkak felan demeyelim de
Ama senin şimdi meton yavaştır.benimki hızlıdır. Sonra şeyolmasın .
Ama istiyorsan olur tabi.
Kaçamakları yapmasan canım vücut bi afallar zaten veririm yaaaalla alllaaaaaa
Kız ekim çocuklara flörür yaptırıyoruz dişleri çürümesin diye küçüğe daha yeni yaptırdım
Sensodyne kullanırız kendimizi bildik bileli
Onda da vardır kesin eeee napcaz şindi
Evet ya varmı ki öyle bir diş macunu .

cuma için güzel cnm

makarnanin miktari biraz fazla ama yarısının tavuk olduğunu varsayiyorun bide cuma diye tabi :))
Kacamak hakkını kullanmış oldun

Epifiz bezinin fonksiyonu ne cnm
EPİFİZ BEZİNİN ÇALIŞMA ŞEKLİ
Epifiz bezi insanlarda, hayvanlarda ve bitkilerde bulunur. İnsanlarda, çocuk doğmadan evvel başlayıp, iki yaşına gelene kadar oluşur. Eğer iyi korunmazsa 12 yaşına geldiğinde kireçlenir ve sertleşir. Yetişkinlerde ise uyku durumuna geçip pasifleşmiş haldedir. Kullanılmadığı için de körleşmiştir. Bu körleşmeye sebep olan en büyük unsur, yukarıda belirttiğimiz gibi şehir sularına katılan ve diş macunlarında bulunan florürdür. Keza diş dolgularında kullanılan cıva, paketlenmiş hazır gıdalar ve fazla tüketilen şekerler de bu suçlular arasındadır. Bu madde ve kimyasallar Epifiz bezinde hızla kireçlenmeye sebep olarak bu organımızı çalışmaz hale getirmektedir.
Epifiz bezini aktif hale geçirmenin yolları, yukarıda sayılanlardan uzak durmak ve trans meditasyon ve Uzak Doğu’da olduğu gibi ayinlerdir. Epifiz bezi deniz seviyesinde aktif değildir. Daha ziyade yüksek rakımlı yerlerde ve uykuda, karanlıkta aktiftir. Bu nedenle pek çok dini mabetler ve tapınaklar çoğunlukla yüksek rakımlı yerlerde inşa edilmişlerdir.

Epifiz bezi gündüz çalışmaz, fakat enerjisini iki gözün retinasına ve alnın ortasındaki 6. çakramıza bağlı sinir uçları vasıtasıyla ışıktan alır ve ışığı direk görmemesine rağmen ışığa karşı fazla duyarlıdır. Hatta bu bezin kapasitesini artırmak için, güneşin doğuşu ve batışı esnasında, güneşe bakılabilir hale gelindiğinde 15 dakika süreyle güneşe bakılması tavsiye edilir.
Epifiz bezi geceleyin karanlıkta aktif olur ve aşağıda izah edeceğim yararlı hormonları karanlıkta, özellikle uyku esnasında salgılar. En yoğun salgılama zamanı doğum anı, ölüm anı ve gece saat 03:00 sıralarıdır.
Epifiz bezinin salgıladığı 6 hormon içindeki başlıca hormonlar,
- Melatonin
- Serotonin
- DMT (Dimetiltriptamin) dir.

1-Melatonin Hormonu
Bazı kurbağaların ve balıkların çevrelerinde değişen ışık şartlarına, öfke ve korku gibi duygusal durumlarına tepki vermek için renk değişimi yapmalarını sağlar.
• Ergenliği başlatır ve cinsel gelişimi sağlar.
• Uyku düzeninde etkili olur.
• Üreme üzerinde etkili bir hormondur.
• Vücudun biyolojik saatini ve ritmini ayarlar.
• Hücrelerin yenilenmesinde etkilidir.
• Göz retinasını korur.
• Kanser engelleyicidir.

2-Serotonin Hormonu
• Beyin hücreleri arasında elektrik ve kimyasal sinyallerini taşır.
• Mutluluk hormonu olarak tanınır.

inşallah geçer rabbim yardımcın olsun şifa versin gülüm dualarım seninle

var gülüm eczanelerden sorabilirsiniz çok pahalı rakam söylerlerse 10-12 liraya farmasi de satılıyor ben ordan alıyorum

Sagolasin tatlim

Bide youtube da falan meditasyon, beyni arindirma, kilo verme vs.muzikleri oluyorya gerceklik payı varmi acabaa

tebrik ederim canım

tebrik ederim
umarım herşey yolundadır
zor günler geçmiştir

hayırlı cumalar abla

oo iyi gitmiş canım

hayır olsun canım önemli birşey var mı

Cok guzel masallah

Tebrikler cok guzel

Tebrikler cnm
Insallah kotu bi durum yoktur

hoş geldin gülüm inşallah sorunlar da hayırlı bir biçim de çözülmüştür

Hepinizeeee çok teşekkür ederim umarım atladığım yoktur, kendi ailemle alakalı bir problem yaşandı ama ben üzerime düşen kısmı yaptığım için içim rahat çok sağolun.iyiki varsınız

Isi gönüle bırakırsak bizi karbonlara götürüyor :)))
O yuzden onu dinlemeyelim :)
Abla Bugün karbonsuz besleneyim dedim yumurta yedim muz yedim mandalin yedim doymadim iki parmak kadar kek yedim illa ekmek olacak karbon olacak ne kadar çok yersem yiyim karbonsuz olmuyor ne kadar çok alışmış vücut karbona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…