- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.781
Hayatımız plan olmuş zatenİyiyiz sekercim hafta sonu telaşı işte
Sizde ne var ne yok
Yaptinizmi haftalik planlari
Isi gönüle bırakırsak bizi karbonlara götürüyor :)))Hayatımız plan olmuş zaten
Ben gönlümün götürdüğü şekilde gidiyorum
Yok yok benimki yunmuş yıkanmışIsi gönüle bırakırsak bizi karbonlara götürüyor :)))
O yuzden onu dinlemeyelim :)
cuma için güzel cnmDunku menum
Sabah7:30
2d tab ekmek
2yumurta salatalik domates biber azcik peynir
Ogle12
1kase kisir
Aksam18
4yk yumurtali et
Salata yogurt
Su 2lt spor yk
makarnanin miktari biraz fazla ama yarısının tavuk olduğunu varsayiyorun bide cuma diye tabi :))Cuma menüm
Sabah 9
1 kase yulaf ( 1 ceviz, beş altı kuru üzüm ve China da koydum)
Ara 11
Yarım ayva
Öğle 2
7 kaşık tavuklu makarna
Yarım kase sütlaç
Akşam 8
1 tabak haşlanmış bürüksel lahanası
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
Not: Öğlen arkadaştaydım ve başka hiç birşey yoktu yiyecek, taşınma işlerinden onları da yemesem çok uzun süre aç kalacaktım. Cuma diye yiyeyim dedim.
Epifiz bezinin fonksiyonu ne cnmayy ben size epifiz bezinden bahsetmedim mi yoksa , özellikle flörürün kötülüklerini yazmadım mı geç olsun temiz olsun
FLÖRÜRLÜ diş macunlarını sakın evinize sokmayın beynin sağ alt tarafın da bulunan epifiz bezine zarar veriyor sertleşip kabuksu bir yüzeyi olmasını sağlayıp işlemini yitirmesine sebep oluyor
Heee dün gördüm :) )öğlen kısır vardı akşam başka bisey unuttum şimdi :))Yok yok benimki yunmuş yıkanmış
Akıllandı artık yapmaz öyle terbiyesizlikler
Yok canım yaat kestanesi jeli varsa onu da kullanabilirsin canooom
İnşallah ilaç fayda eder cnmYok canım ya
Şimdi doktorumla görüştüm telefondan ağrının şiddeti ve cinsinden ötürü hemen nörolojiye git dedi mr çektirmem gerekiyormuş
Parol içirdi eğer 7ye kadar şiddeti azalmazsa hastaneye gideceğim dua edin nolur
ahh gülüm ahh ben de aynı senin gibi flörürlü alırdım zararının büyük yıkım olduğunu öğrenince anın da bıraktımHadi yaa ben hep florürlü tercih ederdim
Yorum yok .Gecmis olsun canim ben ogrencileri.den bilmiyorum anneler usuyecek duye kat kat giydiriyor onlarda tenefuste kosunca su icinde geliyorlar ve sonunda hepsi hasta seninkide tam tersi tisirtle hasta allah kolaylik versin cocuklar hasta olunca cok kotu oluyor dun benim.kizda gitmedi oksuruk cok fena
evet bu haftada yenwr istikrar yenilmrk istemiyorum daha dispi bi arkadasla eslestir abla srn onu cananin performansini sen biliyosundur disliyse ben yenemedim canan bari yensin
gercekten cok etkileyici seyler siyluyorsun gunluk hayatin nasil boyle seyleri bilirkrn merak ediyorum uygulayabiliyormusun hepsini
Gecmis olsun gulum bide hamile hamile hastalik sikinti bi dr a gitsen
Öyle korkak felan demeyelim dekorkakkkkkk :)) )
Allah huzurunuzu bozmasın cnm darısı herkese ins. :))
hayırdır bebegim nenoldu
şu anda hiç böyle bisey soramam heralde:) )
zaten biz bisure cezalı gibiyiz
Analizlerde bile yokuz
Hadi gözünüz aydın hayırlı olsun cnm
Aman kuzum lütfen bu donemde dikkat etmeye calis
Bide bana ozelden telini gondersene
Bi aksilik olursa haber agimiz olsun
demekki hep sağlıklı şeyler yapsan onlarda yiyecek :))
bugun nobetci Dr a goturceklerdi
Aminnnnnnn :))
Evet ya varmı ki öyle bir diş macunu .Kız ekim çocuklara flörür yaptırıyoruz dişleri çürümesin diye küçüğe daha yeni yaptırdım
Sensodyne kullanırız kendimizi bildik bileli
Onda da vardır kesin eeee napcaz şindi
EPİFİZ BEZİNİN ÇALIŞMA ŞEKLİcuma için güzel cnm
makarnanin miktari biraz fazla ama yarısının tavuk olduğunu varsayiyorun bide cuma diye tabi :))
Kacamak hakkını kullanmış oldun
Epifiz bezinin fonksiyonu ne cnm
inşallah geçer rabbim yardımcın olsun şifa versin gülüm dualarım seninleYok canım ya
Şimdi doktorumla görüştüm telefondan ağrının şiddeti ve cinsinden ötürü hemen nörolojiye git dedi mr çektirmem gerekiyormuş
Parol içirdi eğer 7ye kadar şiddeti azalmazsa hastaneye gideceğim dua edin nolur
var gülüm eczanelerden sorabilirsiniz çok pahalı rakam söylerlerse 10-12 liraya farmasi de satılıyor ben ordan alıyorumYorum yok .
:)))))))
Öyle korkak felan demeyelim de
Ama senin şimdi meton yavaştır.benimki hızlıdır. Sonra şeyolmasın .
Ama istiyorsan olur tabi.
Kaçamakları yapmasan canım vücut bi afallar zatenveririm yaaa alla alllaaaaaa
Evet ya varmı ki öyle bir diş macunu .
hoş geldin gülüm inşallah sorunlar da hayırlı bir biçim de çözülmüştürÇok şükür yoğunluğu biraz attım ve geldim kızlar bu geçtiğimiz bi kaç gün ailevi bazı meselelerimden dolayı gelemedim özledimmm
Sagolasin tatlimEPİFİZ BEZİNİN ÇALIŞMA ŞEKLİ
Epifiz bezi insanlarda, hayvanlarda ve bitkilerde bulunur. İnsanlarda, çocuk doğmadan evvel başlayıp, iki yaşına gelene kadar oluşur. Eğer iyi korunmazsa 12 yaşına geldiğinde kireçlenir ve sertleşir. Yetişkinlerde ise uyku durumuna geçip pasifleşmiş haldedir. Kullanılmadığı için de körleşmiştir. Bu körleşmeye sebep olan en büyük unsur, yukarıda belirttiğimiz gibi şehir sularına katılan ve diş macunlarında bulunan florürdür. Keza diş dolgularında kullanılan cıva, paketlenmiş hazır gıdalar ve fazla tüketilen şekerler de bu suçlular arasındadır. Bu madde ve kimyasallar Epifiz bezinde hızla kireçlenmeye sebep olarak bu organımızı çalışmaz hale getirmektedir.
Epifiz bezini aktif hale geçirmenin yolları, yukarıda sayılanlardan uzak durmak ve trans meditasyon ve Uzak Doğu’da olduğu gibi ayinlerdir. Epifiz bezi deniz seviyesinde aktif değildir. Daha ziyade yüksek rakımlı yerlerde ve uykuda, karanlıkta aktiftir. Bu nedenle pek çok dini mabetler ve tapınaklar çoğunlukla yüksek rakımlı yerlerde inşa edilmişlerdir.
Epifiz bezi gündüz çalışmaz, fakat enerjisini iki gözün retinasına ve alnın ortasındaki 6. çakramıza bağlı sinir uçları vasıtasıyla ışıktan alır ve ışığı direk görmemesine rağmen ışığa karşı fazla duyarlıdır. Hatta bu bezin kapasitesini artırmak için, güneşin doğuşu ve batışı esnasında, güneşe bakılabilir hale gelindiğinde 15 dakika süreyle güneşe bakılması tavsiye edilir.
Epifiz bezi geceleyin karanlıkta aktif olur ve aşağıda izah edeceğim yararlı hormonları karanlıkta, özellikle uyku esnasında salgılar. En yoğun salgılama zamanı doğum anı, ölüm anı ve gece saat 03:00 sıralarıdır.
Epifiz bezinin salgıladığı 6 hormon içindeki başlıca hormonlar,
- Melatonin
- Serotonin
- DMT (Dimetiltriptamin) dir.
1-Melatonin Hormonu
Bazı kurbağaların ve balıkların çevrelerinde değişen ışık şartlarına, öfke ve korku gibi duygusal durumlarına tepki vermek için renk değişimi yapmalarını sağlar.
• Ergenliği başlatır ve cinsel gelişimi sağlar.
• Uyku düzeninde etkili olur.
• Üreme üzerinde etkili bir hormondur.
• Vücudun biyolojik saatini ve ritmini ayarlar.
• Hücrelerin yenilenmesinde etkilidir.
• Göz retinasını korur.
• Kanser engelleyicidir.
2-Serotonin Hormonu
• Beyin hücreleri arasında elektrik ve kimyasal sinyallerini taşır.
• Mutluluk hormonu olarak tanınır.
Sende ozlendinnn bebeğimmmmÇok şükür yoğunluğu biraz attım ve geldim kızlar bu geçtiğimiz bi kaç gün ailevi bazı meselelerimden dolayı gelemedim özledimmm
tebrik ederim canım
tebrik ederim
umarım herşey yolundadır
zor günler geçmiştir
Merakla bekliyorum abla sonuçları eline sağlık şimdide
Tebrik ederim
Gayet güzel canm tebrikler
7 lere az kalmış kamilecim çok güzel
Hayırdır şeydam umarım herşwy yoluna girmistir
aynen valla tatlım sinirden kuduruyorum öylelerin yanında
hayırlı cumalar abla
oo iyi gitmiş canım
hayır olsun canım önemli birşey var mı
Tebrikler canımgözün aydın kv gitmiş diyetine odaklanırsın artık çok iyi vermişsin
Sanada ekimcim cumanız mübarek olsun
Çok az farkla geçmiş ama kamile tebrik ederim senide
Tebrikler şeyda hayırdır ne oldu kötü bişey yoktur inşallah
Ay ne karı azıcık havada yumuşak valinin işgüzarlığı işte
Geçmiş olsun abla moral bozmak yok öyle ya da böyle verecez ama az ama çok hep birlikte başladık ne güzel eğlenerek veriyoruz tadını çıkartalım hemde 600 az değil ki tebrikler
Cok guzel masallah
Tebrikler cok guzel
Tebrikler cnm
Insallah kotu bi durum yoktur
evet cok begendim canim
Hayir olsun ins
evwt canim yavas yavas artiricam
ins en kisa zamanda gorebilirim canim
Olsun abla eksi olsun bizim olsun
İns abla
tebrikler
darisi basimiza
ins haftaya daha iyi olur canim
pzt kadar temizlenir o merak etme
bravo harikasin
super
valla sen herzaman icten fethediyosun kaleyi galibanasil yenildigimi anlamadim
hoş geldin gülüm inşallah sorunlar da hayırlı bir biçim de çözülmüştür
Sende ozlendinnn bebeğimmmm
Allah herjes hakkinda hayırlısını versin
Abla Bugün karbonsuz besleneyim dedim yumurta yedim muz yedim mandalin yedim doymadim iki parmak kadar kek yedim illa ekmek olacak karbon olacak ne kadar çok yersem yiyim karbonsuz olmuyor ne kadar çok alışmış vücut karbonaIsi gönüle bırakırsak bizi karbonlara götürüyor :)))
O yuzden onu dinlemeyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?