Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Inşallah herşey tatlıya bağlanmıştır canım herşey gönlünce olur inşallah

Sagolasin tatlim

Bide youtube da falan meditasyon, beyni arindirma, kilo verme vs.muzikleri oluyorya gerceklik payı varmi acabaa
o müziklerin için de normal de duyamadığımız ama beynin algıladığı alt titreşim de subliminal mesajlar ekleniyor ben kolay kolay her şeye güvenmediğim için ya zayıflamak için değil de alışveriş yapmak veya başka şeyler alttan beynimize işliyorsa diye paronayaklık yapıp dinlemiyorum ama evet etkisi tabi ki var

Abla Bugün karbonsuz besleneyim dedim yumurta yedim muz yedim mandalin yedim doymadim iki parmak kadar kek yedim illa ekmek olacak karbon olacak ne kadar çok yersem yiyim karbonsuz olmuyor ne kadar çok alışmış vücut karbona
Eeee muz mandalina zaten aciktirirki

2 yumurta peynir zeytin bol yeşillik biraz kuruyemis yersen hiç acikmazsin
Kahvaltıda 1-2 dil. Siyah ekmek yiyebilirsin

Bide kek yedim diye kendini acindirma :)
Telafi edilecek
Cumaya kadarda kaçamak istemiyorum

Bide o var dimi
Bilemedim simdi

Akşama yumurta salatasi yapacam kaç yumurtayla yapiyim abla :) içine bol maydonoz ve yeşil soğan koyacam yesil sogan ve yumurta tok tutar senin dediğin gibi bir gün karbonlu birgun mümkün olduğunca karbonsuz beslenecem

mefkurem canımcımm kendi sesinle kayıt yapıp uykuda onu dinleyebilirsin
Kuzum tam ne söylemem gerekiyor
Yanlis yönlendirme yapmayim :))
Belki kelimeleri yanlış kullanıyor olabilirim
Sabah unutuyorum ama akşam uyumadan bişeyler soyluyorum hep

Akşama yumurta salatasi yapacam kaç yumurtayla yapiyim abla :) içine bol maydonoz ve yeşil soğan koyacam yesil sogan ve yumurta tok tutar senin dediğin gibi bir gün karbonlu birgun mümkün olduğunca karbonsuz beslenecem
Bol yeşillik li 2 yumurta senin için yeterli olur heralde yanında yoğurt
Aslında tavuklu salata daha tok tutar

Arada degisiklik için sabah yulafli krep te yaoabilirsin

Bol yeşillik li 2 yumurta senin için yeterli olur heralde yanında yoğurt
Aslında tavuklu salata daha tok tutar

Arada degisiklik için sabah yulafli krep te yaoabilirsin
Tavuk yok bugünlük yumurta yapıyım tavuk alınca onuda denerim tartıya yakın :)

Habinara yenildiydin dimi

Kilo farkimiz baya var ama yinede riske giriyorum :) ))
Seni seçtim pikacu
Benim aklimdanda sen gectiydin abla sabah dusundum :) sen daha fazla verirsin gibi kilosu fazla olanlar çabuk veriyor bende dexos yaparım hadi bakalım yasemine yenildim seni yenecem pikacu

Geçmişi okuyamıyorum canikolarım. Belki ilerleyen saatlerde.

Doğuştan görme sinirimde solukluk var yani göz tansiyonu. Sürekli kontrol altındayım. Bugün rutin kontrolümde farkettikki sol gözde tansiyon biraz fazla yüksek ve göz çukurunda hafif sıkıntı var. O da görmede sorun çıkarıyormuş. Mecburen 0,25 sol göz için gözlük verdi. Nasıl kullanacam bilmiyorum ama mecbur. Muayene sırasında damlattığı damla da 4-5 saatliğine bulanık görmeme neden oluyor. Net düzelmedi görüşüm, yine de göz atayım foruma dedim...

Yoğun bir günden kickboks a gidiyorum şimdi

Benim aklimdanda sen gectiydin abla sabah dusundum :) sen daha fazla verirsin gibi kilosu fazla olanlar çabuk veriyor bende dexos yaparım hadi bakalım yasemine yenildim seni yenecem pikacu
HaaaaaH haaaayayyy sanki benim elim armut topluca)) )
Daha garanti detokslarimi yaparım bende
Hasta da olsam hergun spor yapicam vurucam kendimi banta

Kilo farkı fazla olunca yuzdeyi tutturmak için baya fazla vermek gerekiyor

Senin gencligin olabilir
Benimde inancim var

Geçmiş olsun kuzum

Yani göz tansiyon falan dinlemem sporumu yaparim diyosun:))

Sevilay bi hesap yapayım bakayım
Seni geçmek için kac vermem lazım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…