- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.841
Heee dogru
Seni çıkarmayı unutmuşum :) )
Ama ilk aylar zaten fazla almazsın
bununla ilgilokudugun kitaplar varsa bana onerebilirmisin canim bayafir kitap okumuyorum aklimda kitap almak var senden yardim alay bekliyorum tavsiyelerini
Florur yaptirma canim ya gecen bizim okula gelen dr a sorduk ki ben kizima hic yaptirmafim ogrwncilerim icin sordum dedigi eger miktar fazlaysa otizme neden oluyormus biz ayarliyoruz dedi ama ne kadar ayarlasalarda bu suphe bile yeter benim icin ayrica avrupada falan yadak bunu yapmak bizimkiler hala ne akilla yaptiriyor anlamiyorum
olur ablabadem000 varmisin gulum
Gecmis lsun gozde zor is kullanirsin artik napcan ama spordanda vazgecmemen guzel
hedefe kilitlenilmistir ablaaa
En son ilac almıştı cnm@_Rosebud_ dan haber var mı hanımlar, nasıl olmuş?
Ne güzel .dövüş sporlarını severim.inşallah benim oğullarım da yapar.Görme kaybı riski var göz tansiyonu olanların. O yüzden sürekli kontrol altındayım. Bu zamana kadar çok şükür ters bir durumla karşılaşmadım. Bu kontrolümde biraz negatiflik var, ama yine de olumsuz bir durum değil. Gözlük, damla ve kontrolle halledecez inşallah...
Kickboks çok zevkli ve yorucu bir spor. Bugün biraz görme sorunu yaşadım çok sportif olamadım ama olsun. İyi geldi yine de :)
Ne güzel .dövüş sporlarını severim.inşallah benim oğullarım da yapar.
.kaç yaşındaydın tuğçe
Bu haftada hedefe uymazsam takimin yüz karası seç abla beniHEDEFLERRRRR
@mefkurem
99.5-1.5=98
@Sweetyy83
72.6-1.1=71.5
@seydan94
67.9-0.9=67
@Mehlikatun
77.9-1.3=76.6
@Habinar
73-1=72
@askrhpozitif
85.4-1.2=84.2
@eyledi
99.5-1.1=98.4
@istikrar1986
76.5-1.3=75
@Edibe12
93.3-1.3=75
@Zey-has
112.5-1.5=111
@kkkmevsim5
80.4-1.1=79.3
@canan456
70-1=69
@Hayyal
62.2-0.7=61.5
@ekim2009
81-1=80
HEDEFLER MINUMUMDUR ! !! !! ! !!
Şükür cnm düne göre daha iyiyimÇok merak ettim, inşallah iyidir
Sen nasıl oldun abla?
Bu kilolar kararlı disiplinli istikrarli olmadan gitmiyor ZeynepBu haftada hedefe uymazsam takimin yüz karası seç abla beni
Kilo verme serüvenin çok motive edici canım, teşekkürler paylaştığın içinHanımlar
Kısa bir hatırlatma, arkadaşça küçük bir uyarı, kilo vermede tecrübeli biri olarak minik bir hikaye yazmak istiyorum izninizle...
Ben 103 kilodan 58 kiloya düşmüş ve yaklaşık bir yıldır da kilosunu korumayı başarmış biriyim. Evet arada iniş çıkışlarım oldu, 62-63 lere sağlık sorunlarından dolayı tekrar çıktım ve yeniden düşüşe geçtim. Hedefim hala 55, sadece kendimi serbest bırakmaya çalışıyorum. O 3 kilo da eninde sonunda gidecek, sadece zamanını bekliyor.
Bu süre zarfında iş yemeği, aile toplantısı, annemin leziz yemekleri, sosyal ortamdaki ısrarlar, psikolojik buhranlar, bitmek bilmeyen çikolata krizleri...Hepsini yaşadım, gördüm,..
Karşı çıkamadığım zamanlar çok oldu ya da 'aman hakettim ben ' diyip yediğim günler de. Bildiğim tek birşey vardı 'o kilolar gidecek'...Karar kesindi. O yüzden dengelemeyi, ertesi güne , ertesi öğüne dikkat etmeyi çok iyi bildim. Adanalıyım, annem muhteşem yemekler yapıyor, oldukça ağır kalorisi bol yemek kültürümüz var. Ağzımdan çıkan tek bir kelime oldu 'yemeyeceğim'... Yemek planım bir gün önceden yapılır, hazırlanır. Annem babam ablam karşımda içli köfte yerken ben haşlanmış karnıbahar yedim. Zor muydu , evet oldukça zor günler de oldu. Ama karşı koymayı başardığım için kendimle gurur duyduğum günlerim daha çoktu.
Dün Şubemde koca bir tepsi şöbiyet ve 2 adet yaş pasta vardı. Şöbiyet bol fıstıklı, karşı konulmayacak cinsten, yaş pastanın biri de bol çikolatalı bayıltacak cinsten. Ama yemeyeceğimi söyleyip, köşeye çekildim.
Demem o ki, herşey sizin içinizde. Kararlı olursanız kilo verebilirsiniz. Bahanelerin arkasına sığınmayın lütfen...
Hepinizi çok seviyorum
yaşadığın aksilikler için geçmiş olsun arkadaşım, anlatış üslubuna bayıldımGünaydın herkeslere
Sabah 2 yumurta haşlayım dedim ocağa koyup duşa girdim pat diye 2 ses sıcak suyun altında ne kadar kalmışım bilemiyorumher yer yumurta oldu estağfirullah çekip 2 yumurta daha koydum ocağa haşlandı salata yaptım anammm ağzıma almamla tükürmem bir oldu tuzu 1 yemek kaşığı atmışım sanırım neyse estağfiullah çekip 1 dilim ekmekle 1 kaşık bal sürüp yedim
Şimdi dukan birası içiyorum
Kursa gideceğim evi toparlamam motoru takmam gerekiyor
Herkeslere Allah akıl fikir versin banada
Bi aynaya bakın yarına odaklanın der kaçarım akşama görüşürüz
Suyu daha çok içmeye dikkat et canım.Sonunda gecmis bitti sukur
Ozaman dunku menum gelsin
1 hurma 2bardak ılık su
Kahvalti 11:00
2 dilim ekmek, 1tk labne
1kk peynir, 5zeytin, 1yk domatey sos
Salatalik domates
Ara 14:30
1 fincan sutlu kahve, 2 kare bitter
Ara 17:00
1 yesil elma, 1 mandalina
Aksam 21:00 (gec oldu farkindaym ama yol ustunde anca yiyebildk feribot gecikcegni bilmedigimizden biside yoktu yanimizda)
1 kase kelle paca corbasu, 2 dilim ekmek
3-4 dal rokka
1.5lt su
Keçiboynuzu tozu bulursam denemek istiyorum. Bir de hurmalı toplar demişsin, o nasıl?
Kız 10dk yürüyüş demi yaziyon :))
Yazıcam tabi, menü yazarken madem minik bir lokma muzu yazıyorum, on puan on puandır, benim ne kadar az spor yaptığımı biliyorsunuz, kendimi motive edeyim dedimİyi atlatmıssin da 10 puan ne kız
Evet canım ben de öyle hissediyorum, zaten kararlı olmayınca diyet işe yaramadığı gibi işkenceye dönüşüyoroo edibecim eksilerin daim olsun ama diyorum bu defa daha kararlı bir Edibe var
Hadi inşallah şu hipotiroidli metabolizmayı çoşturabilirimoleyyy oleyyy
Edibenin metosu kendini göstermeye başladı :))
Pek Kilo veremedim bari havam olsun tesselliÇok geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey değildir
Havanı sevsinler
Gecmis olsun canım ay bende çok istiyorum kıck boks
Bence ben tuttururum :)
İnşallah planım güzel bir eksi getirecek
abooo
Gecmis olsun canim kontrolleri bırakma dikkat et ilerlerGörme kaybı riski var göz tansiyonu olanların. O yüzden sürekli kontrol altındayım. Bu zamana kadar çok şükür ters bir durumla karşılaşmadım. Bu kontrolümde biraz negatiflik var, ama yine de olumsuz bir durum değil. Gözlük, damla ve kontrolle halledecez inşallah...
Kickboks çok zevkli ve yorucu bir spor. Bugün biraz görme sorunu yaşadım çok sportif olamadım ama olsun. İyi geldi yine de :)
Hesap yaptın mı abla :)Sevilay bi hesap yapayım bakayım
Seni geçmek için kac vermem lazım :))
Sen gençlere taş çıkarırsın abla ama bende bu hafta daha azimli olacam inşallah çünkü karşımda dişli bir rakibe var :)HaaaaaH haaaayayyy sanki benim elim armut topluca)) )
Daha garanti detokslarimi yaparım bende
Hasta da olsam hergun spor yapicam vurucam kendimi banta
Kilo farkı fazla olunca yuzdeyi tutturmak için baya fazla vermek gerekiyor
Senin gencligin olabilir
Benimde inancim var
Eline sağlık abla hedefler çok iyiHEDEFLERRRRR
@mefkurem
99.5-1.5=98
@Sweetyy83
72.6-1.1=71.5
@seydan94
67.9-0.9=67
@Mehlikatun
77.9-1.3=76.6
@Habinar
73-1=72
@askrhpozitif
85.4-1.2=84.2
@eyledi
99.5-1.1=98.4
@istikrar1986
76.5-1.3=75
@Edibe12
93.3-1.3=75
@Zey-has
112.5-1.5=111
@kkkmevsim5
80.4-1.1=79.3
@canan456
70-1=69
@Hayyal
62.2-0.7=61.5
@ekim2009
81-1=80
HEDEFLER MINUMUMDUR ! !! !! ! !!
Bende baharı tutuyom :)@nanekekik
@Habinar
Edibe12
Bu 3 lu yarıştan kilo fazlasi olsa bile rakiplerini alt edeceğini düşündüğüm
Edibe12 yi tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?