Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sennasil guzel bi insansin abla ya herkesi tek tek hatirinda tutup dusunuyon valla yalan yok ben bi cok arkadasi sadece ismen daha dogrusu nicken bilmiyorum seni alkisliyorum gercekten
Varım beybisi
Kilon kaç boyun kaç yaşın kaç :)))))
Tamamdir canom yas 33 kilo 80.4 boy 157 ne yazikki ins kazanan ben olurum dermisim ins ikimizde guzel kilo veririz
Kiz valla super de sen doydunmu boyle nasil durdun elinin ustunde beni kollar garanti kirilir agirliktan

Ve menum
Sabah 10:30
2d ekmek 2yagda yumurta domates biber az peynir maydonoz

Ogle15.00
10 tane mercimek koftesi kucuk yapmistim kendiminkileri cok biliyorum ama daha bisey yemedim ustune

Su 2 olmadi ins tamamlayabilirim
Spor 30 dk lesli 60mekik 60 squat

Kızlar merhaba bugün giremedim sabahtan beri çok yoğundum. Sabah derse başladım saat ikide bitti kardeşim aradı zor yetiştim bebeğine baktım. Sonra kardeşim dedi ki abla sen akşam denize bak ben eşimle yemeğe cikayim bir an düşündüm ben eşimle ne zaman yemek yedim??? Hatırlamıyorum hayır dedim bu akşam ben çıkacağım. Eşimi aradım bu arada o da matematik öğretmeni ve çok yoğun akşam yemek yiyelim dedim şaşırdı. Şimdi dışarda sigara içerken size yazıyorum biz yemek yiyoruz ve sohpet ediyoruz. Inanın bu benim için çok önemli o yüzden mutluyum menümü yarın yazacağım şimdilik hepinizi öpüyorum bugün katılamadığım için üzgünüm

Sizin adınıza çok sevindim cnm keyfini cikarin
Allah huzurunuzu hiç bozmasın

Şükür cnm düne göre daha iyiyim

Aman daha iyi olursun inşallah abla
Benim gözler açılmaya başladı çok şükür, ara ara geçmişi okuyorum :)

Bu kilolar kararlı disiplinli istikrarli olmadan gitmiyor Zeynep
Dil den degil
Gerçekten isteyip istemedigine karar ver

Aynen Zeynep, hedef tutmasa bile o yolda tüm emeği harcamalısın

İnşallah motive edip, kilo vermenize biraz da olsa katkı sağlar

Gecmis olsun canim kontrolleri bırakma dikkat et ilerler

Hesap yaptın mı abla :)

Sen gençlere taş çıkarırsın abla ama bende bu hafta daha azimli olacam inşallah çünkü karşımda dişli bir rakibe var :)

İhmal etmiyorum canım. Teşekkür ederim

3 günlük detoks tarzı bir listeydi, doyuyordum çok şükür
Tam duramadım ama denemelere başladım. Çok istiyordum eller üstünde durmayı. Bir de sporla gereklü güçlenmeleri sağlamak gerek

Kuzu yağda yumurta nedir öyle

Kuzum tam ne söylemem gerekiyor
Yanlis yönlendirme yapmayim :))
Belki kelimeleri yanlış kullanıyor olabilirim
Sabah unutuyorum ama akşam uyumadan bişeyler soyluyorum hep
ses kaydı yapacaksan , uyku da dinlemek için ben bir ayrıntılı olumlamalar hazırlayayım eksiği gediği olmadan, sonra yazayım olur mu sultanım

Bugün kü menüm

09:10 1 dilim ekşi mayalı tam buğday rkmeği, 1 dilim peynir, 3 zeytin, domates salatalık, kırmızı biber
12:10 sütlü filtre kahve
17:00 3 adet haşlanmış içlü köfte, salata

2,5 litre su içildi

60 dk kickboks *4= 240 p @Pnrrr-20

Şu an cips ve bira keyfi yapıyorum ama siz görmeyin bunu

o kadar çok okudum ki keşke ablamın dediği gibi notlar alsaymışım neredeyse hepsini netten pdf okudum kitap isim ve yazarları pek hatırlamıyorum, şükür içerikleri genel de hatırlıyorum ilk elim de olan bir kitapla başlamıştır antony robins sınırsız güç , sonraları netten okuduklarım arasın da bence en anlaşılabilir yeni başlayanlara tavsiye edeceğim bilinç altının gücü joseph murphy nin kitabı var

evet gülüm kesinlikle doğru düşünme yetisi yavaşlıyor salaklaşıyoruz hele sen hamilesin kesinlikle dikkat etmen lazım gülüm, konu komşu herkese hep anlattım üye olduğum yerden onlara da diş macununu üstüne kuruş koymadan gelişine aldım verdim yazın memlekete giderken herkese aldım götürdüm aman bundan sonra normal diş macunu kullanmayın dedim anlattım da buraya yazmak daha bu gün aklıma geldi

Ben de Adanalıyım biliyor musun? Aklıma düşürdün içli köfte yapayım ben de, hem bizim memleketin içli köftesi kızartma değil, diyete uyar

akşam yemekten sonra bulaşığı yalaşığı tezgaha atıp gidip uyudum :)) 20 dk önce kalktım eşim çayı yapmış hazıra kondum çay içiyorum ama ağzım açılıp duruyor esnemekten bir hal oldum hala uykum var :))2 fincan çayımı içip kalkıp mutfağımı toplayayım hayrıma dedim o ara size de bir bakınmadan edemedim bağımlılık yaptınızzzzzzz karanfilli tarçınlı yeşil çaylarımmm benimmmm( yeni favorim pek sevdim de bu karışımı)

Ben de Adanalıyım biliyor musun? Aklıma düşürdün içli köfte yapayım ben de, hem bizim memleketin içli köftesi kızartma değil, diyete uyar
ben yapayım desem benimkiler yok diyor çok sık yedikleri için bıkmışlar gıcıklar adana da malatyalıların ki gibi haşlanıyor değil mi

Menüm
Sabah 10.30 yarım dilim (belki daha az )yumurtalı ekmek bebeler yedirirken oldu 1.5 kk peynir 4 çeri 4 ceviz 1 tk bal 1tk pekmez

Öğlen 15.303 tatlı k. Haşlanmış kuru börülce 4 kaşık pirinçli ıspanak yemeği yoğurt 1 biber turşusu

Akşam 18 30 4 kaşık makarna salatası (az mayonez bol yoğurtlu ) 1 kase yeşil salata

Şu 2 lt
Spor yok (şimdilik .yaparsam yazarım)

E ElbetOlacak sen de beni etiketler misin canım.bi bakiim rakibim ne yiyo ona göre yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…