- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.861
Bende de şişlik yapıyor o mübarekİyi yapmisin cnm en dogru günde yemişin
Heralde kisir sevmeyen yoktur :)
Evet lahana karnibahar brokoli çoğu kişide sislik yapar
Sennasil guzel bi insansin abla ya herkesi tek tek hatirinda tutup dusunuyon valla yalan yok ben bi cok arkadasi sadece ismen daha dogrusu nicken bilmiyorum seni alkisliyorum gercektenHedefler kondu
Uyarılar yapıldı
Şimdilik başka bisey yok :))
Bu arada hedefleri sallamasyon yaptığımı düşünmeyin
Kişiye özeldir :))
Kilosu, metobolizmasi, önceki hafta ne kadar verdiği, yüzdesi
Hepsini dusunup hesap edip ona göre veriyorum
Bazen pozitif yada negatif sonuçlar olabiliyor tabiki
İnşallah hep pozitif olarak yanılırım
Her zaman dediğim gibi elimizden geleni yapalım en azından hedefi tutturmaya calisalim
Fazlası Olursa da kabulumuz :))
Sonra gorusurukk
Tamamdir canom yas 33 kilo 80.4 boy 157 ne yazikki ins kazanan ben olurum dermisim ins ikimizde guzel kilo veririzVarım beybisi
Kilon kaç boyun kaç yaşın kaç :)))))
Kiz valla super de sen doydunmu boyle nasil durdun elinin ustunde beni kollar garanti kirilir agirliktanCuma menüm
07:15 bir kase yoğurt, 2 dilim ananas, 1 çk tarçın
10:15 sade türk kahvesi ve maden suyu
12:30 2 haşlanmış yumurta, salata, 4 yk haşlanmış mercimek ve yoğurt
17:30 4 yk ıspanak, yarım su bardağı kefir
3,5 litre su
Spor 20 dk cardio*3= 60
40 dj pilates*3=120
40 dk orta tempo yürüyüş*2=80
260 puan @Pnrrr-20
Cuma günü, ellerimin üstünde durmayı denedim kızlar, zor ama çok güzeldi, çok eğlendim
Bu yılbaşına kadar değil mi bu hafta değil yaniBen de hedef istiyom :)
Rakip konuşunca ise farketmez abla mevsim de olabilir sen de
Yilbasi hedeflerini önceden herkes kendisi yazmisti ya cnm o ayriBu yılbaşına kadar değil mi bu hafta değil yani
Bu yılbaşından oncemi sonramıYILBASIIIIIIII HATIRLATMASI
Hedefler gelsinmiii
Mefkurem 102.3/96/-6.3
@seydan94 69.9/64/-5.9
@Sweetyy83 74.4/ 69.4/ -4
@Pnrrr-20 67.5 / 64/-3.5
ekim2009 80.5/78.5/-2.0
@nanekekik 73.6/70/3.6
@Poni Bon 83.4/83.9/+0.5
@askrhpozitif 87,8/80/-7,8
eyledi 103.5/97.5/6
@Zey-has 112.1/107.7/4.4
Sizin adınıza çok sevindim cnm keyfini cikarinKızlar merhaba bugün giremedim sabahtan beri çok yoğundum. Sabah derse başladım saat ikide bitti kardeşim aradı zor yetiştim bebeğine baktım. Sonra kardeşim dedi ki abla sen akşam denize bak ben eşimle yemeğe cikayim bir an düşündüm ben eşimle ne zaman yemek yedim??? Hatırlamıyorum hayır dedim bu akşam ben çıkacağım. Eşimi aradım bu arada o da matematik öğretmeni ve çok yoğun akşam yemek yiyelim dedim şaşırdı. Şimdi dışarda sigara içerken size yazıyorum biz yemek yiyoruz ve sohpet ediyoruz. Inanın bu benim için çok önemli o yüzden mutluyum menümü yarın yazacağım şimdilik hepinizi öpüyorum bugün katılamadığım için üzgünüm
Okuman yazman var heraldeBu yılbaşından oncemi sonramı
Şükür cnm düne göre daha iyiyim
Bu kilolar kararlı disiplinli istikrarli olmadan gitmiyor Zeynep
Dil den degil
Gerçekten isteyip istemedigine karar ver
Kilo verme serüvenin çok motive edici canım, teşekkürler paylaştığın için
yaşadığın aksilikler için geçmiş olsun arkadaşım, anlatış üslubuna bayıldım
Suyu daha çok içmeye dikkat et canım.
Keçiboynuzu tozu bulursam denemek istiyorum. Bir de hurmalı toplar demişsin, o nasıl?
Yazıcam tabi, menü yazarken madem minik bir lokma muzu yazıyorum, on puan on puandır, benim ne kadar az spor yaptığımı biliyorsunuz, kendimi motive edeyim dedim
Evet canım ben de öyle hissediyorum, zaten kararlı olmayınca diyet işe yaramadığı gibi işkenceye dönüşüyor
Hadi inşallah şu hipotiroidli metabolizmayı çoşturabilirim
Gecmis olsun canim kontrolleri bırakma dikkat et ilerler
Hesap yaptın mı abla :)
Sen gençlere taş çıkarırsın abla ama bende bu hafta daha azimli olacam inşallah çünkü karşımda dişli bir rakibe var :)
Sennasil guzel bi insansin abla ya herkesi tek tek hatirinda tutup dusunuyon valla yalan yok ben bi cok arkadasi sadece ismen daha dogrusu nicken bilmiyorum seni alkisliyorum gercekten
Tamamdir canom yas 33 kilo 80.4 boy 157 ne yazikki ins kazanan ben olurum dermisim ins ikimizde guzel kilo veririz
Kiz valla super de sen doydunmu boyle nasil durdun elinin ustunde beni kollar garanti kirilir agirliktan
Ve menum
Sabah 10:30
2d ekmek 2yagda yumurta domates biber az peynir maydonoz
Ogle15.00
10 tane mercimek koftesi kucuk yapmistim kendiminkileri cok biliyorum ama daha bisey yemedim ustune
Su 2 olmadi ins tamamlayabilirim
Spor 30 dk lesli 60mekik 60 squat
ses kaydı yapacaksan , uyku da dinlemek için ben bir ayrıntılı olumlamalar hazırlayayım eksiği gediği olmadan, sonra yazayım olur mu sultanımKuzum tam ne söylemem gerekiyor
Yanlis yönlendirme yapmayim :))
Belki kelimeleri yanlış kullanıyor olabilirim
Sabah unutuyorum ama akşam uyumadan bişeyler soyluyorum hep
Panikten okuma yazmayı unuttum rakibemOkuman yazman var heralde
o kadar çok okudum ki keşke ablamın dediği gibi notlar alsaymışım neredeyse hepsini netten pdf okudum kitap isim ve yazarları pek hatırlamıyorum, şükür içerikleri genel de hatırlıyorum ilk elim de olan bir kitapla başlamıştır antony robins sınırsız güç , sonraları netten okuduklarım arasın da bence en anlaşılabilir yeni başlayanlara tavsiye edeceğim bilinç altının gücü joseph murphy nin kitabı varbununla ilgilokudugun kitaplar varsa bana onerebilirmisin canim bayafir kitap okumuyorum aklimda kitap almak var senden yardim alay bekliyorum tavsiyelerini
Florur yaptirma canim ya gecen bizim okula gelen dr a sorduk ki ben kizima hic yaptirmafim ogrwncilerim icin sordum dedigi eger miktar fazlaysa otizme neden oluyormus biz ayarliyoruz dedi ama ne kadar ayarlasalarda bu suphe bile yeter benim icin ayrica avrupada falan yadak bunu yapmak bizimkiler hala ne akilla yaptiriyor anlamiyorum
olur ablabadem000 varmisin gulum
Gecmis lsun gozde zor is kullanirsin artik napcan ama spordanda vazgecmemen guzel
hedefe kilitlenilmistir ablaaa
evet gülüm kesinlikle doğru düşünme yetisi yavaşlıyor salaklaşıyoruz hele sen hamilesin kesinlikle dikkat etmen lazım gülüm, konu komşu herkese hep anlattım üye olduğum yerden onlara da diş macununu üstüne kuruş koymadan gelişine aldım verdim yazın memlekete giderken herkese aldım götürdüm aman bundan sonra normal diş macunu kullanmayın dedim anlattım da buraya yazmak daha bu gün aklıma geldiAh canim cok gecmis olsun hamileykende boyle agri cekmek cok zordur Allahim sifa versin insallah. Daha iyimisin canim
Bunu duymustum haberlerde salak bi millet oluyormusuz zamanla bende dikkat etmeliyim hic bakmadim aslinda sagol cnm boyle seyleri hatirlatiyorsun bize :)
Sende ozlendin canim
Hersey yolundadir insallah artik
Gecmis olsun canim. Gunluk hayatta etkiliyormu gozluk disinda?
Kickbokda iyi fikirmisiyi stress atirir
Ben de Adanalıyım biliyor musun? Aklıma düşürdün içli köfte yapayım ben de, hem bizim memleketin içli köftesi kızartma değil, diyete uyarBugün kü menüm
09:10 1 dilim ekşi mayalı tam buğday rkmeği, 1 dilim peynir, 3 zeytin, domates salatalık, kırmızı biber
12:10 sütlü filtre kahve
17:00 3 adet haşlanmış içlü köfte, salata
2,5 litre su içildi
60 dk kickboks *4= 240 p @Pnrrr-20
Şu an cips ve bira keyfi yapıyorum ama siz görmeyin bunu
ben yapayım desem benimkiler yok diyor çok sık yedikleri için bıkmışlar gıcıklar adana da malatyalıların ki gibi haşlanıyor değil miBen de Adanalıyım biliyor musun? Aklıma düşürdün içli köfte yapayım ben de, hem bizim memleketin içli köftesi kızartma değil, diyete uyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?