Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.881
Bende Adanaliyim ama yurt dışındayim tatlim sen adananın neresindesin özledim adanayi en çokta kebabıni :) biz de içli köfteyi haşlarizBen de Adanalıyım biliyor musun? Aklıma düşürdün içli köfte yapayım ben de, hem bizim memleketin içli köftesi kızartma değil, diyete uyar
Eşine sınavda başarılar canımMerhaba bugun hic giremeeim haftasonu boyle olucak gibi esimin haftaya sınavı var çalışıyor e oglanda durmuyor surekli babayu rahatsiz edio gitmesin yanina diye baya oyaladim telefonu elime alamadim
Ben de soracaktım, iyi olmana sevindim. Taze zencefilli çay yap iyi gelir.Şükür cnm düne göre daha iyiyim
değşik olmuş, mercimek köftesine laf etmeyelim diye birşey yiyemedin herhaldeVe menum
Sabah 10:30
2d ekmek 2yagda yumurta domates biber az peynir maydonoz
Ogle15.00
10 tane mercimek koftesi kucuk yapmistim kendiminkileri cok biliyorum ama daha bisey yemedim ustune
Su 2 olmadi ins tamamlayabilirim
Spor 30 dk lesli 60mekik 60 squat
İyi yapmışsınız, arada böyle kendinize zaman ayırın, iş yoğunlukları bitmez. Kardeşin iyi ki aklına getirmişKızlar merhaba bugün giremedim sabahtan beri çok yoğundum. Sabah derse başladım saat ikide bitti kardeşim aradı zor yetiştim bebeğine baktım. Sonra kardeşim dedi ki abla sen akşam denize bak ben eşimle yemeğe cikayim bir an düşündüm ben eşimle ne zaman yemek yedim??? Hatırlamıyorum hayır dedim bu akşam ben çıkacağım. Eşimi aradım bu arada o da matematik öğretmeni ve çok yoğun akşam yemek yiyelim dedim şaşırdı. Şimdi dışarda sigara içerken size yazıyorum biz yemek yiyoruz ve sohpet ediyoruz. Inanın bu benim için çok önemli o yüzden mutluyum menümü yarın yazacağım şimdilik hepinizi öpüyorum bugün katılamadığım için üzgünüm
Dikkatimden laçmış abla 69.ha inşallah yaa. Çok istiyorum.hadi bismillah.HEDEFLERRRRR
@mefkurem
99.5-1.5=98
@Sweetyy83
72.6-1.1=71.5
@seydan94
67.9-0.9=67
@Mehlikatun
77.9-1.3=76.6
@Habinar
73-1=72
@askrhpozitif
85.4-1.2=84.2
@eyledi
99.5-1.1=98.4
@istikrar1986
76.5-1.3=75
@Edibe12
93.3-1.3=75
@Zey-has
112.5-1.5=111
@kkkmevsim5
80.4-1.1=79.3
@canan456
70-1=69
@Hayyal
62.2-0.7=61.5
@ekim2009
81-1=80
HEDEFLER MINUMUMDUR ! !! !! ! !!
Evet haşlanıyor. Ben çok iyi yapamıyorum, rahmetli babannem çok öğretmek isterdi ama işte kıymetini bilemedim. Hayatımda iki defa denedim. Çok profesyonel olmasa da idare eder.ben yapayım desem benimkiler yok diyor çok sık yedikleri için bıkmışlar gıcıklar adana da malatyalıların ki gibi haşlanıyor değil mi
Ooo hemşehrilerim çokmuş grupta. Karataşlıyım SevilaycığımBende Adanaliyim ama yurt dışındayim tatlim sen adananın neresindesin özledim adanayi en çokta kebabıni :) biz de içli köfteyi haşlariz
Ben Hollandadayım canım evet Adanalilar çoğalıyor @tugcegrblt Adanalı bende Adana SeyhanOoo hemşehrilerim çokmuş grupta. Karataşlıyım Sevilaycığım
Sen de Almanya'da mısın Zühal gibi?
Ah canım okurken bile başım döndü, kolay gelsin. Paratiroid'le ilgili de ciddi birşey çıkmaz inşallah, acil şifalar diliyorum.Selam kızlar bugun bol koşuşturmacali bir gün oluyor
Sabah doktora sonuç göstermeye gittim paratiroid adlı bir hormon varmış bir çok nedenden dolayı yükselebiliyormus doktor nedenini araştırmaya d vitamini eksikliğinden başladı 1 ay sonra tekrar gidicem eğer hala yüksek çıkarsa troidlerden sintigrafi çekilecekmisim çinko depolarımda bitmiş saçlarım çok dökülmeye başlamıştı ondanmis şuan d vitamini ve çinko ya başladım. Oradan avm ye geçtik pratikere gittik alınacaklar vardı onları aldık ordan market alışverişine gittik tam içeri girdik telefon geldi koltuklar gelmiş apar topar eve geçtik kahvaltı yapıp yine dışarı çıktık market alisverisiydi banyoya haliydi derken saat bu oldu ev şuan papaz harmanı gibi küçük kız uyumuyor kucak istiyor akşam sofrası bile Masada duruyor
gülüm paratroidler troid bezinin hemen arkasın da mercimek büyüklüğün de bir salgı bezi vücudun kalsiyum dengesinin patronu diyelim biz ona , sen de uyuşma kramp yada ellerde mesela çay doldururken kitlenme v.s. oluyor muyduSelam kızlar bugun bol koşuşturmacali bir gün oluyor
Sabah doktora sonuç göstermeye gittim paratiroid adlı bir hormon varmış bir çok nedenden dolayı yükselebiliyormus doktor nedenini araştırmaya d vitamini eksikliğinden başladı 1 ay sonra tekrar gidicem eğer hala yüksek çıkarsa troidlerden sintigrafi çekilecekmisim çinko depolarımda bitmiş saçlarım çok dökülmeye başlamıştı ondanmis şuan d vitamini ve çinko ya başladım. Oradan avm ye geçtik pratikere gittik alınacaklar vardı onları aldık ordan market alışverişine gittik tam içeri girdik telefon geldi koltuklar gelmiş apar topar eve geçtik kahvaltı yapıp yine dışarı çıktık market alisverisiydi banyoya haliydi derken saat bu oldu ev şuan papaz harmanı gibi küçük kız uyumuyor kucak istiyor akşam sofrası bile Masada duruyor
ben onlara pişirirken bile ya 1-2 tane yada hiç yemiyorum :) arada buzluğa da koyuyorum biri gelirse yada yemek olmazsa kolaylık oluyor vallaEvet haşlanıyor. Ben çok iyi yapamıyorum, rahmetli babannem çok öğretmek isterdi ama işte kıymetini bilemedim. Hayatımda iki defa denedim. Çok profesyonel olmasa da idare eder.
Ne güzel seninkiler istemiyorsa yapıp kendin ye. Artanı da koy buzluğa ara sıra çıkarıp yersin.
Zahmet olmazsa vaktin olunca yazarsan sevinirimses kaydı yapacaksan , uyku da dinlemek için ben bir ayrıntılı olumlamalar hazırlayayım eksiği gediği olmadan, sonra yazayım olur mu sultanım
Aminnnnnn hepimizin huzuru güzel olsunSizin adınıza çok sevindim cnm keyfini cikarin
Allah huzurunuzu hiç bozmasın
Hayır benim bu hafta o zaman -2 kg çok zor arkadaşım şimdi düşünüyorum gerçekten çok zorYilbasi hedeflerini önceden herkes kendisi yazmisti ya cnm o ayri
Bu haftaki hedrfinide yazdim
Canim ben haslamistan tiksindim niyeyse midem bulaniyor o yuzden az yagda yapiyorum yoksa sabah farkli geciyor bendeAman daha iyi olursun inşallah abla
Benim gözler açılmaya başladı çok şükür, ara ara geçmişi okuyorum :)
Aynen Zeynep, hedef tutmasa bile o yolda tüm emeği harcamalısın
İnşallah motive edip, kilo vermenize biraz da olsa katkı sağlar
İhmal etmiyorum canım. Teşekkür ederim
3 günlük detoks tarzı bir listeydi, doyuyordum çok şükür
Tam duramadım ama denemelere başladım. Çok istiyordum eller üstünde durmayı. Bir de sporla gereklü güçlenmeleri sağlamak gerek
Kuzu yağda yumurta nedir öyle
Tabi gulum ne demek bugunkunu gormussundur biraz kotuydu seninde mayonezli makarna olmamisMenüm
Sabah 10.30 yarım dilim (belki daha az )yumurtalı ekmek bebeler yedirirken oldu 1.5 kk peynir 4 çeri 4 ceviz 1 tk bal 1tk pekmez
Öğlen 15.303 tatlı k. Haşlanmış kuru börülce 4 kaşık pirinçli ıspanak yemeği yoğurt 1 biber turşusu
Akşam 18 30 4 kaşık makarna salatası (az mayonez bol yoğurtlu ) 1 kase yeşil salata
Şu 2 lt
Spor yok (şimdilik .yaparsam yazarım)
E ElbetOlacak sen de beni etiketler misin canım.bi bakiim rakibim ne yiyo ona göre yani
Laf etmeyin diye degilde asiri rahatsiz etti mide bulantisi gaz agri mahvetti geberdim agridanEşine sınavda başarılar canım
Ben de soracaktım, iyi olmana sevindim. Taze zencefilli çay yap iyi gelir.
değşik olmuş, mercimek köftesine laf etmeyelim diye birşey yiyemedin herhalde
İyi yapmışsınız, arada böyle kendinize zaman ayırın, iş yoğunlukları bitmez. Kardeşin iyi ki aklına getirmiş
gecmis olsun canim dikkat et ibs gerek kalmaz koltuklarin hayirli olsunSelam kızlar bugun bol koşuşturmacali bir gün oluyor
Şimdi gördüm hedefimi oldu say sen bunu kaptanım:))HEDEFLERRRRR
@mefkurem
99.5-1.5=98
@Sweetyy83
72.6-1.1=71.5
@seydan94
67.9-0.9=67
@Mehlikatun
77.9-1.3=76.6
@Habinar
73-1=72
@askrhpozitif
85.4-1.2=84.2
@eyledi
99.5-1.1=98.4
@istikrar1986
76.5-1.3=75
@Edibe12
93.3-1.3=75
@Zey-has
112.5-1.5=111
@kkkmevsim5
80.4-1.1=79.3
@canan456
70-1=69
@Hayyal
62.2-0.7=61.5
@ekim2009
81-1=80
HEDEFLER MINUMUMDUR ! !! !! ! !!
Hay Allah neden o kadar dokundu acaba?Laf etmeyin diye degilde asiri rahatsiz etti mide bulantisi gaz agri mahvetti geberdim agridan
Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey değildir
Havanı sevsinler
Gecmis olsun canım ay bende çok istiyorum kıck boks
Bence ben tuttururum :)
İnşallah planım güzel bir eksi getirecek
abooo
Ah canim cok gecmis olsun hamileykende boyle agri cekmek cok zordur Allahim sifa versin insallah. Daha iyimisin canim
Bunu duymustum haberlerde salak bi millet oluyormusuz zamanla bende dikkat etmeliyim hic bakmadim aslinda sagol cnm boyle seyleri hatirlatiyorsun bize :)
Sende ozlendin canim
Hersey yolundadir insallah artik
Gecmis olsun canim. Gunluk hayatta etkiliyormu gozluk disinda?
Kickbokda iyi fikirmisiyi stress atirir
Jasminium84 dan haber var mı hanımlar, nasıl olmuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?