Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de Adanalıyım biliyor musun? Aklıma düşürdün içli köfte yapayım ben de, hem bizim memleketin içli köftesi kızartma değil, diyete uyar
Bende Adanaliyim ama yurt dışındayim tatlim sen adananın neresindesin özledim adanayi en çokta kebabıni :) biz de içli köfteyi haşlariz

Merhaba bugun hic giremeeim haftasonu boyle olucak gibi esimin haftaya sınavı var çalışıyor e oglanda durmuyor surekli babayu rahatsiz edio gitmesin yanina diye baya oyaladim telefonu elime alamadim
Eşine sınavda başarılar canım
Şükür cnm düne göre daha iyiyim
Ben de soracaktım, iyi olmana sevindim. Taze zencefilli çay yap iyi gelir.
değşik olmuş, mercimek köftesine laf etmeyelim diye birşey yiyemedin herhalde
İyi yapmışsınız, arada böyle kendinize zaman ayırın, iş yoğunlukları bitmez. Kardeşin iyi ki aklına getirmiş

Dikkatimden laçmış abla 69.ha inşallah yaa. Çok istiyorum.hadi bismillah.

ben yapayım desem benimkiler yok diyor çok sık yedikleri için bıkmışlar gıcıklar adana da malatyalıların ki gibi haşlanıyor değil mi
Evet haşlanıyor. Ben çok iyi yapamıyorum, rahmetli babannem çok öğretmek isterdi ama işte kıymetini bilemedim. Hayatımda iki defa denedim. Çok profesyonel olmasa da idare eder.
Ne güzel seninkiler istemiyorsa yapıp kendin ye. Artanı da koy buzluğa ara sıra çıkarıp yersin.

Selam kızlar bugun bol koşuşturmacali bir gün oluyor

Sabah doktora sonuç göstermeye gittim paratiroid adlı bir hormon varmış bir çok nedenden dolayı yükselebiliyormus doktor nedenini araştırmaya d vitamini eksikliğinden başladı 1 ay sonra tekrar gidicem eğer hala yüksek çıkarsa troidlerden sintigrafi çekilecekmisim çinko depolarımda bitmiş saçlarım çok dökülmeye başlamıştı ondanmis şuan d vitamini ve çinko ya başladım. Oradan avm ye geçtik pratikere gittik alınacaklar vardı onları aldık ordan market alışverişine gittik tam içeri girdik telefon geldi koltuklar gelmiş apar topar eve geçtik kahvaltı yapıp yine dışarı çıktık market alisverisiydi banyoya haliydi derken saat bu oldu ev şuan papaz harmanı gibi küçük kız uyumuyor kucak istiyor akşam sofrası bile Masada duruyor

E eyle
Ah canım okurken bile başım döndü, kolay gelsin. Paratiroid'le ilgili de ciddi birşey çıkmaz inşallah, acil şifalar diliyorum.

Menu yazayim
Sabah 10.30
4 yk menemen
2 dilim kasar
1 dilim.peynir
2 dilim.ekmek
1 incw dilim salam
Öğlen 15.30
1 kase bamya yemegi
Aksam 18.30
5ykpatates salatasi patatesini secerek yedim toplasan yarim patatesdir
2 dilim peynir
Küçük kase yogurt
Ara 20.00
3 yk sütlaç
Su 2 lt yuruyus 30 dk 60 p @Pnrrr-20

İçimdeki derin açlık dinmiyor dostlar, menümü yazayım da yemeye bir dur diyeyim.

Sabah 9
3 yk patatesli yumurta
domates

Öğle 1
4 yk bulgur pilavı
5 yk zeytinyağlu fasulye
3 yk yoğurt

Ara 4
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
maydanoz
Yarım ayva
1 ceviz

Akşam 7
2 yk bulgur pilavı
6 yk zeytinyağlı fasulye
4 yk yoğurt

Su 1.5 lt
Spor yok (10 puanım bile yok)

gülüm paratroidler troid bezinin hemen arkasın da mercimek büyüklüğün de bir salgı bezi vücudun kalsiyum dengesinin patronu diyelim biz ona , sen de uyuşma kramp yada ellerde mesela çay doldururken kitlenme v.s. oluyor muydu
sintigrafi çekildiğin gün çocuklarla temas etmemen lazım onu da söyledi mi doktor , sütünü sağıp dondurucuya korsun o gün çocuklara birinin bakması lazım sana yanaşamazlar radyasyon verilecek çünkü, inşallah hiç gerek kalmaz sorun çıkmaz tahlillerde
sen koltuk mu almıştınnn güle güle sağlıkla huzurla kullan gülümm

ben onlara pişirirken bile ya 1-2 tane yada hiç yemiyorum :) arada buzluğa da koyuyorum biri gelirse yada yemek olmazsa kolaylık oluyor valla

Canim ben haslamistan tiksindim niyeyse midem bulaniyor o yuzden az yagda yapiyorum yoksa sabah farkli geciyor bende
Tabi gulum ne demek bugunkunu gormussundur biraz kotuydu seninde mayonezli makarna olmamis
Laf etmeyin diye degilde asiri rahatsiz etti mide bulantisi gaz agri mahvetti geberdim agridan
gecmis olsun canim dikkat et ibs gerek kalmaz koltuklarin hayirli olsun

Şimdi gördüm hedefimi oldu say sen bunu kaptanım:))

Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey değildir

Havanı sevsinler

Gecmis olsun canım ay bende çok istiyorum kıck boks

Bence ben tuttururum :)

İnşallah planım güzel bir eksi getirecek
abooo

Jasminium84 dan haber var mı hanımlar, nasıl olmuş?

En son ilac almıştı cnm

Jasminium84
Yasemin ses ver guzelim daha iyimisin

Hanımlar selamlar
Saatlerdir yatıyorum ağrının şiddeti azaldı gitmedim doktora ama tamamen geçmiyor
Şimdi başımın arkasından şakaklara geldi ağrı
Kafamı kaldırdığım anda sancı saplanıyor
Ne oldu böyle bilmiyorum
Dualarınızı esirgemeyin nolur hiç iyi hissetmiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…