- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.901
Sen nereyi okudun bebeğim :))Hayır benim bu hafta o zaman -2 kg çok zor arkadaşım şimdi düşünüyorum gerçekten çok zor(
Guzelim boyle olmazki amaHanımlar selamlar
Saatlerdir yatıyorum ağrının şiddeti azaldı gitmedim doktora ama tamamen geçmiyor
Şimdi başımın arkasından şakaklara geldi ağrı
Kafamı kaldırdığım anda sancı saplanıyor
Ne oldu böyle bilmiyorum
Dualarınızı esirgemeyin nolur hiç iyi hissetmiyorum kendimi
Bu saatte aranır mı ki doktorda ne biliyim ABlacımGuzelim boyle olmazki ama
Dr u tekrar ara seni yonlendirsin
Ne biliyim bi acile falan gidin yada
Anlamadimki bende neden boyle oldu yemedim ve yeme istegide aclikta yok suanda bi mide ilaci aldim bi soda ictim spprda yapinca gaz hafifledi biraz ama ara ara agri yokluyor usuttummu neden oldu bilmiyorum ins yarina kadar gecerHay Allah neden o kadar dokundu acaba?
Canim geçmiş olsun migren mi var acaba ihmal etme hamilesin ilacta kullanmıyorsun galiba ben hamileyken ebe gunde 6 tane paresetemol içebilirsiniz demişti bir ağrı kesici iç istersen doktora danış ama tekrar geçmiş olsunBu saatte aranır mı ki doktorda ne biliyim ABlacım
Bi de nörolojiye git dedi o şimdi haftasonu sadece araştırma hastanelerinde varmış kızı bırakıp da çıkamam ki
Canim bence git n dr unu birebirde taniyosan da simdi olmasada sabah erkenden muhakkak araBu saatte aranır mı ki doktorda ne biliyim ABlacım
Bi de nörolojiye git dedi o şimdi haftasonu sadece araştırma hastanelerinde varmış kızı bırakıp da çıkamam ki
Geçmiş olsun, geçer inşallah.Anlamadimki bende neden boyle oldu yemedim ve yeme istegide aclikta yok suanda bi mide ilaci aldim bi soda ictim spprda yapinca gaz hafifledi biraz ama ara ara agri yokluyor usuttummu neden oldu bilmiyorum ins yarina kadar gecer
Norolojiyi arayip sorsanBu saatte aranır mı ki doktorda ne biliyim ABlacım
Allah şifa versin, hamilelikte bir de bebeği düşününce insan daha stres oluyor ama rahatlamaya çalış, geçici birşyedir inşallah.Hanımlar selamlar
Saatlerdir yatıyorum ağrının şiddeti azaldı gitmedim doktora ama tamamen geçmiyor
Ne oldu böyle bilmiyorum
Kuzum bi kimyon çayı iç istersen gazı alirAnlamadimki bende neden boyle oldu yemedim ve yeme istegide aclikta yok suanda bi mide ilaci aldim bi soda ictim spprda yapinca gaz hafifledi biraz ama ara ara agri yokluyor usuttummu neden oldu bilmiyorum ins yarina kadar gecer
tesekkur ederim abla az once ictim zencefil ins devam etmez ben simdi yatayim oglan erken uyudu sabahta erken kalkar pazar keyfi yapamaycaz yatayim en iyisiKuzum bi kimyon çayı iç istersen gazı alir
Zencefil çayda mideye iyi gelir
Eminim çok güzel bir konuşma olacak ablaaskrhpozitif @nanekekik sağ olun kızlar alnımın akıyla halledicem allahın izniyle zaten konulara vakıfım yazılı olmasa bile sorun yok saatlerce anlatabilirim, sanırım ondan rahatım, sadece doğru sılama ve etkileyici olması için uğraştım biraz
dün akşam sanki canım pilav çekti gibime geldi benimkiler yedi ben de yarın hala canım isterse yerim dedim bu akşam ki yemeğin yanına pilav uygundu yine pişti, eşim az da patates yap dedi biraz haşlayıp sonra az zeytin yağında vok tavada çevire çevire yavaşça kızartıyorum ya kendime de haşlanmışından yarım patates kadarını ayırıp salata yapayım dedim kırmızı pancar almış eşim rengi de kırmızı olur ya az da merakımdan sonuç ne mi oldu ben bol yeşillikli küçücük pancarlı patates salatasıyla 1 kase yoğurt yedim pilavdan 2 kaşık kalmış eşim o da senin hakkın ye diye yine yapıştı , canıma sordum istiyor musun diye yok istemiyormuş yine yemedim :))))
epi topu pilav yemedim yazacam çeyrek sayfa yazı yazmışım sanırım benim canım sohbet çekiyorrr:)
Tebrikler kizlarCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 600. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. ==> 2. Takım ==> 1.394 %
2. ==> 9. Takım ==> 0,955 %
3. ==>14. Takım ==>0,839 %
Benimde olmam lazım ama bir türlü gelmedi kendileriRegl olacağım ve karın ağrısından uyuyamıyorum ya sıcak su deneyeceğim yeniden iyi geceler
Kuzum hurmayı az tüketmeye bak o rahim kaslarinin kasilmasini doğumun başlamasını sağlıyor 36. Haftadan sonra tüketilmesi öneriliyor geneldeDunku menu:
1 hurma
Kahvaltı 12:45
1 bardak süt, 3yk yulaf, 5badem, yarim muz, 1ck keten tohumu
(hepsini karistirip yedim)
Ara 16:00
1mandalina, 1tk nutella
Aksam 17:45
1 kase mercimek corbasi
1 kase karnibahar brokkoli yemegi
3yk yogurtlu kereviz havuc salatasi
Salata ve vişne hoşafı
Ara 19:30
Ince 1 dilim yaş pasta
Limonlu soda
2lt su
Damarlari buzuyormus sirkeli suTabi sen bilirsin cnm ama Dr lar sirkeli suyun iyi olmadığını soyluyolar
Dışarda ateş düştü gibi gorunsede iç organlara yoneliyomus
Tam doğru anlatamadim ama boyle biseydi :) )
Canim nasıl oldunTünaydın kızlar
Ben çok kötüyüm
Günlerdir burnum tıkalıydı nefes alamıyordum sanıyorum ki o sebepten dün akşamdan beri başım inanılmaz ağrıyor hiç azalma YÖK
Tansiyon sandım başta ama tansiyon normal
Offfff bıçaklar saplanıyor resmen kafama
Çok geçmiş olsun kuzu cana geleceğine mala gelmisSlm kızlar sabahtan gelecektim ama arabanın tamponunu indirmekle mesguldumşimdi dalga geçtigime bakmayın ben hep böyleyim, dalga gecmek kolayima geliyor canım sıkıldı ama elden ne gelir çıkacağı varmış olacağı varmış eşimi aradım fotoları attım o sırada annemin komşusu aha şimdi kızacak kızcağıza diyormuş anneme ama canım eşim canın sağolsun aşkım olur öyle şeyler dedi ve ustasını aradı gelip aldılar . Usta da diyor üzülme yenge ben bunu hallederim birşey yok bunda yukarı çıktım komşu bizden panik dedim böyle böyle oldu
Ayy diyor ne iyi kocan var benim damat olsa kıyameti koparmışti , işte bı sürü dua etti Allah bozmasin aranizi diye benimde moralim düzeldiherşey dua ile sadaka ve duaya çok inanırım birde göze
Çünkü ben ATM'den para çektim geldim adamın biri arabayı inceliyorgözü değdi resmen
Hosgeldjn canim listeye ye ni eviniz hayırlı olsun güzel günlerde oturun inşallahAy gözlerime inanamıyorum listeye girmişim, hiç beklemiyordum, teşekkür ederim kaptanım @mefkurem artık daha da dikkat etmem lazım
Kusura bakmayın gelemedim dün akşam @nanekekik, dün öğlen taşınacağımız evin anahtarını aldık, geç saate kadar oradaydık. Kombi çalışmayıp bizi uğraştırdı, hava da acayip soğuk. Neyse ki eşim halletti sonunda. Aslında pek umudum yoktu, elinden gelmez pek öyle şeyler ama burada tamirci filan o kadar pahalı ki adam aştı kendini
Çarşamaba’ya kadar burayı aksatmam, bu akşam da geçmiş yaparım. Yalnız Çarşamba’dan sonra internet sorun olabilir, çünkü eski evin anahtarını ev sahibine teslim edeceğiz yine telefonun interneti el verdiği kadar yazarım tabi.
Kuzum bende numaralar gitti telefonu caldirincaTabiki dikkat ederim, hatta taşınma telaşıyla normalden bile fazla vermeyi hedefliyorum. Telefon numramı gönderiyorum hemen.askrhpozitif eski numaramı annem kullanıyor.
Kuzum Bi ses vereydinYok canım ya
Şimdi doktorumla görüştüm telefondan ağrının şiddeti ve cinsinden ötürü hemen nörolojiye git dedi mr çektirmem gerekiyormuş
Parol içirdi eğer 7ye kadar şiddeti azalmazsa hastaneye gideceğim dua edin nolur
Ayni dert be ndede var yıllık kontrol yaptırıyorumGeçmişi okuyamıyorum canikolarım. Belki ilerleyen saatlerde.
Doğuştan görme sinirimde solukluk var yani göz tansiyonu. Sürekli kontrol altındayım. Bugün rutin kontrolümde farkettikki sol gözde tansiyon biraz fazla yüksek ve göz çukurunda hafif sıkıntı var. O da görmede sorun çıkarıyormuş. Mecburen 0,25 sol göz için gözlük verdi. Nasıl kullanacam bilmiyorum ama mecbur. Muayene sırasında damlattığı damla da 4-5 saatliğine bulanık görmeme neden oluyor. Net düzelmedi görüşüm, yine de göz atayım foruma dedim...
Yoğun bir günden kickboks a gidiyorum şimdi
Benim hedef tutmayacak sanırımYILBASIIIIIIII HATIRLATMASI
Hedefler gelsinmiii
Mefkurem 102.3/96/-6.3
@seydan94 69.9/64/-5.9
@Sweetyy83 74.4/ 69.4/ -4
Pnrrr-12 67.5 / 64/-3.5
@ekim2009 80.5/78.5/-2.0
@nanekekik 73.6/70/3.6
@Poni Bon 83.4/83.9/+0.5
askrhpozitif 87,8/80/-7,8
@eyledi 103.5/97.5/6
@Zey-has 112.1/107.7/4.4
Benim hedef direk 83 görmekHEDEFLERRRRR
@mefkurem
99.5-1.5=98
@Sweetyy83
72.6-1.1=71.5
@seydan94
67.9-0.9=67
@Mehlikatun
77.9-1.3=76.6
@Habinar
73-1=72
@askrhpozitif
85.4-1.2=84.2
@eyledi
99.5-1.1=98.4
@istikrar1986
76.5-1.3=75
@Edibe12
93.3-1.3=75
@Zey-has
112.5-1.5=111
@kkkmevsim5
80.4-1.1=79.3
@canan456
70-1=69
@Hayyal
62.2-0.7=61.5
@ekim2009
81-1=80
HEDEFLER MINUMUMDUR ! !! !! ! !!
Tamamdir kaptanım@nanekekik
@Sweetyy83
@seydan94
@Mehlikatun
@Habinar
askrhpozitif
@eyledi
@istikrar1986
Edibe12
Kizlarrrrrr!!!!!!
Bu hafta takımların genelinde yuzdeler düşüktü
Muhtemelen haftaya herkes daha iyii olacaktir
Onun için lütfen bizde disiplinimizi bozmayalım
Bu hafta az verenler daha çok vermeye çalışsın
İyi verenler yine aynı şekilde devam:)
Biz elimizden geleni yapalimda tabiki ne giderse kabulumuz
Wc problemi olanlar son gün soylemesin
Hafta başından itibaren onleminizi alın
Aç karna yag, kuru meyve armut vs.
Suyu ve sporu ihmal etmiyoruz
Eminim kimsede kaçamak olmicaktir
Sonuna kadar birbirimize destek olmaya çalışalım sorunu olan vaktiyle söylesin çözüm bulmaya çalışalım
Lütfen paylaşımada dikkat edelim
inşallah canımGörme kaybı riski var göz tansiyonu olanların. O yüzden sürekli kontrol altındayım. Bu zamana kadar çok şükür ters bir durumla karşılaşmadım. Bu kontrolümde biraz negatiflik var, ama yine de olumsuz bir durum değil. Gözlük, damla ve kontrolle halledecez inşallah...
Kickboks çok zevkli ve yorucu bir spor. Bugün biraz görme sorunu yaşadım çok sportif olamadım ama olsun. İyi geldi yine de :)
Teşekkür ederim canımaskrhpozitif tebrikler ne güzel vermişsin bu hafta, her hafta böyle olsun inşallah
Pnrrr-12 mezuniyetini tebrik ederim canım, sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini hayırla kucağına alırsın inşallah.
İyi eğlenceler sizeKızlar merhaba bugün giremedim sabahtan beri çok yoğundum. Sabah derse başladım saat ikide bitti kardeşim aradı zor yetiştim bebeğine baktım. Sonra kardeşim dedi ki abla sen akşam denize bak ben eşimle yemeğe cikayim bir an düşündüm ben eşimle ne zaman yemek yedim??? Hatırlamıyorum hayır dedim bu akşam ben çıkacağım. Eşimi aradım bu arada o da matematik öğretmeni ve çok yoğun akşam yemek yiyelim dedim şaşırdı. Şimdi dışarda sigara içerken size yazıyorum biz yemek yiyoruz ve sohpet ediyoruz. Inanın bu benim için çok önemli o yüzden mutluyum menümü yarın yazacağım şimdilik hepinizi öpüyorum bugün katılamadığım için üzgünüm
akşam yemekten sonra bulaşığı yalaşığı tezgaha atıp gidip uyudum :)) 20 dk önce kalktım eşim çayı yapmış hazıra kondum çay içiyorum ama ağzım açılıp duruyor esnemekten bir hal oldum hala uykum var :))2 fincan çayımı içip kalkıp mutfağımı toplayayım hayrıma dedim o ara size de bir bakınmadan edemedim bağımlılık yaptınızzzzzzz karanfilli tarçınlı yeşil çaylarımmm benimmmm( yeni favorim pek sevdim de bu karışımı)
@eyle
Ah canım okurken bile başım döndü, kolay gelsin. Paratiroid'le ilgili de ciddi birşey çıkmaz inşallah, acil şifalar diliyorum.
sağol abla küçük odaya almıştın yeni geldi umarım abla netten baktumda korkmadım değil umarım d vitamini ile hallederizgülüm paratroidler troid bezinin hemen arkasın da mercimek büyüklüğün de bir salgı bezi vücudun kalsiyum dengesinin patronu diyelim biz ona , sen de uyuşma kramp yada ellerde mesela çay doldururken kitlenme v.s. oluyor muydu
sintigrafi çekildiğin gün çocuklarla temas etmemen lazım onu da söyledi mi doktor , sütünü sağıp dondurucuya korsun o gün çocuklara birinin bakması lazım sana yanaşamazlar radyasyon verilecek çünkü, inşallah hiç gerek kalmaz sorun çıkmaz tahlillerde
sen koltuk mu almıştınnn güle güle sağlıkla huzurla kullan gülümm
sağol canımgecmis olsun canim dikkat et ibs gerek kalmaz koltuklarin hayirli olsun
Canim geçmiş olsun migren mi var acaba ihmal etme hamilesin ilacta kullanmıyorsun galiba ben hamileyken ebe gunde 6 tane paresetemol içebilirsiniz demişti bir ağrı kesici iç istersen doktora danış ama tekrar geçmiş olsun
Canim bence git n dr unu birebirde taniyosan da simdi olmasada sabah erkenden muhakkak ara
Norolojiyi arayip sorsan
kızı annengile bıraksan olmazmi
Allah şifa versin, hamilelikte bir de bebeği düşününce insan daha stres oluyor ama rahatlamaya çalış, geçici birşyedir inşallah.
askrhpozitif tebrikler ne güzel vermişsin bu hafta, her hafta böyle olsun inşallah
Pnrrr-12 mezuniyetini tebrik ederim canım, sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini hayırla kucağına alırsın inşallah.
Ve menum
Sabah 10:30
2d ekmek 2yagda yumurta domates biber az peynir maydonoz
Ogle15.00
10 tane mercimek koftesi kucuk yapmistim kendiminkileri cok biliyorum ama daha bisey yemedim ustune
Su 2 olmadi ins tamamlayabilirim
Spor 30 dk lesli 60mekik 60 squat
O şimdi hamiș
Bugün kü menüm
09:10 1 dilim ekşi mayalı tam buğday rkmeği, 1 dilim peynir, 3 zeytin, domates salatalık, kırmızı biber
12:10 sütlü filtre kahve
17:00 3 adet haşlanmış içlü köfte, salata
2,5 litre su içildi
60 dk kickboks *4= 240 pPnrrr-12
Şu an cips ve bira keyfi yapıyorum ama siz görmeyin bunu
evet gülüm kesinlikle doğru düşünme yetisi yavaşlıyor salaklaşıyoruz hele sen hamilesin kesinlikle dikkat etmen lazım gülüm, konu komşu herkese hep anlattım üye olduğum yerden onlara da diş macununu üstüne kuruş koymadan gelişine aldım verdim yazın memlekete giderken herkese aldım götürdüm aman bundan sonra normal diş macunu kullanmayın dedim anlattım da buraya yazmak daha bu gün aklıma geldi
Hala ağrım var canım kafamı kaldıramıyorumEminim çok güzel bir konuşma olacak abla
Tebrikler kizlar
Benimde olmam lazım ama bir türlü gelmedi kendileri
Kuzum hurmayı az tüketmeye bak o rahim kaslarinin kasilmasini doğumun başlamasını sağlıyor 36. Haftadan sonra tüketilmesi öneriliyor genelde
Damarlari buzuyormus sirkeli su
Canim nasıl oldun
Çok geçmiş olsun kuzu cana geleceğine mala gelmis
Hosgeldjn canim listeye ye ni eviniz hayırlı olsun güzel günlerde oturun inşallah
Kuzum bende numaralar gitti telefonu caldirinca
Kuzum Bi ses vereydin
Ayni dert be ndede var yıllık kontrol yaptırıyorum
Benim hedef tutmayacak sanırım
Benim hedef direk 83 görmek
Tamamdir kaptanım
inşallah canım
Teşekkür ederim canım
İyi eğlenceler size
sağol abla küçük odaya almıştın yeni geldi umarım abla netten baktumda korkmadım değil umarım d vitamini ile hallederiz
sağol canım
Oh ne iyi yapmışsınız. :)Kızlar merhaba bugün giremedim sabahtan beri çok yoğundum. Sabah derse başladım saat ikide bitti kardeşim aradı zor yetiştim bebeğine baktım. Sonra kardeşim dedi ki abla sen akşam denize bak ben eşimle yemeğe cikayim bir an düşündüm ben eşimle ne zaman yemek yedim??? Hatırlamıyorum hayır dedim bu akşam ben çıkacağım. Eşimi aradım bu arada o da matematik öğretmeni ve çok yoğun akşam yemek yiyelim dedim şaşırdı. Şimdi dışarda sigara içerken size yazıyorum biz yemek yiyoruz ve sohpet ediyoruz. Inanın bu benim için çok önemli o yüzden mutluyum menümü yarın yazacağım şimdilik hepinizi öpüyorum bugün katılamadığım için üzgünüm
Hanımlar selamlar
Ne oldu böyle bilmiyorum
Eminim çok güzel bir konuşma olacak abla
Tebrikler kizlar
Benimde olmam lazım ama bir türlü gelmedi kendileri
Kuzum hurmayı az tüketmeye bak o rahim kaslarinin kasilmasini doğumun başlamasını sağlıyor 36. Haftadan sonra tüketilmesi öneriliyor genelde
Damarlari buzuyormus sirkeli su
Canim nasıl oldun
Çok geçmiş olsun kuzu cana geleceğine mala gelmis
Hosgeldjn canim listeye ye ni eviniz hayırlı olsun güzel günlerde oturun inşallah
Kuzum bende numaralar gitti telefonu caldirinca
Kuzum Bi ses vereydin
Ayni dert be ndede var yıllık kontrol yaptırıyorum
Benim hedef tutmayacak sanırım
Benim hedef direk 83 görmek
Tamamdir kaptanım
inşallah canım
Teşekkür ederim canım
İyi eğlenceler size
sağol abla küçük odaya almıştın yeni geldi umarım abla netten baktumda korkmadım değil umarım d vitamini ile hallederiz
sağol canım
Ben de 34 'ün ve bu yaşta hayal bile edemem dövüş sporuna başlamayı.iyi cesaret canım.önceden bir bilgin tecrüben var mıydı.Oğullarına sporu aşıla mutlaka
34 yaşjndayım
Boyumunuz yaşımız aynı :)bi 10 kg kadar fazlan var.Sennasil guzel bi insansin abla ya herkesi tek tek hatirinda tutup dusunuyon valla yalan yok ben bi cok arkadasi sadece ismen daha dogrusu nicken bilmiyorum seni alkisliyorum gercekten
Tamamdir canom yas 33 kilo 80.4 boy 157 ne yazikki ins kazanan ben olurum dermisim ins ikimizde guzel kilo veririz
Kiz valla super de sen doydunmu boyle nasil durdun elinin ustunde beni kollar garanti kirilir agirliktan
Ses kaydı mıses kaydı yapacaksan , uyku da dinlemek için ben bir ayrıntılı olumlamalar hazırlayayım eksiği gediği olmadan, sonra yazayım olur mu sultanım
peki bu geçmeyen biseymi cnm göz tansiyonuGörme kaybı riski var göz tansiyonu olanların. O yüzden sürekli kontrol altındayım. Bu zamana kadar çok şükür ters bir durumla karşılaşmadım. Bu kontrolümde biraz negatiflik var, ama yine de olumsuz bir durum değil. Gözlük, damla ve kontrolle halledecez inşallah...
Kickboks çok zevkli ve yorucu bir spor. Bugün biraz görme sorunu yaşadım çok sportif olamadım ama olsun. İyi geldi yine de :)
akşamları hep az geliyor bana kefiri bari 1 bar. İç :)Cuma menüm
07:15 bir kase yoğurt, 2 dilim ananas, 1 çk tarçın
10:15 sade türk kahvesi ve maden suyu
12:30 2 haşlanmış yumurta, salata, 4 yk haşlanmış mercimek ve yoğurt
17:30 4 yk ıspanak, yarım su bardağı kefir
3,5 litre su
Spor 20 dk cardio*3= 60
40 dj pilates*3=120
40 dk orta tempo yürüyüş*2=80
260 puanPnrrr-12
Cuma günü, ellerimin üstünde durmayı denedim kızlar, zor ama çok güzeldi, çok eğlendim
yaptım tabiki de :)Hesap yaptın mı abla :)
hepimizin güzel enerjisi sayesinde bitanecimSennasil guzel bi insansin abla ya herkesi tek tek hatirinda tutup dusunuyon valla yalan yok ben bi cok arkadasi sadece ismen daha dogrusu nicken bilmiyorum seni alkisliyorum gercekten
kilo farkını unutma canomTamamdir canom yas 33 kilo 80.4 boy 157 ne yazikki ins kazanan ben olurum dermisim ins ikimizde guzel kilo veririz
Baya erken yemisin bide cumartesiVe menum
Sabah 10:30
2d ekmek 2yagda yumurta domates biber az peynir maydonoz
Ogle15.00
10 tane mercimek koftesi kucuk yapmistim kendiminkileri cok biliyorum ama daha bisey yemedim ustune
Su 2 olmadi ins tamamlayabilirim
Spor 30 dk lesli 60mekik 60 squat
haftaya Benim bildirimi görünce bayilirsan haber et burdan ambulans gondereyim :) )))) uzak değil zatenPanikten okuma yazmayı unuttum rakibem
Bugün kü menüm
09:10 1 dilim ekşi mayalı tam buğday rkmeği, 1 dilim peynir, 3 zeytin, domates salatalık, kırmızı biber
12:10 sütlü filtre kahve
17:00 3 adet haşlanmış içlü köfte, salata
2,5 litre su içildi
60 dk kickboks *4= 240 pPnrrr-12
bu sene izine gittinizmi tatlımBende Adanaliyim ama yurt dışındayim tatlim sen adananın neresindesin özledim adanayi en çokta kebabıni :) biz de içli köfteyi haşlariz
Offfff Offfff kosturmali bi gün olmus tatlım bide 2 çocuklaSelam kızlar bugun bol koşuşturmacali bir gün oluyor
Sabah doktora sonuç göstermeye gittim paratiroid adlı bir hormon varmış bir çok nedenden dolayı yükselebiliyormus doktor nedenini araştırmaya d vitamini eksikliğinden başladı 1 ay sonra tekrar gidicem eğer hala yüksek çıkarsa troidlerden sintigrafi çekilecekmisim çinko depolarımda bitmiş saçlarım çok dökülmeye başlamıştı ondanmis şuan d vitamini ve çinko ya başladım. Oradan avm ye geçtik pratikere gittik alınacaklar vardı onları aldık ordan market alışverişine gittik tam içeri girdik telefon geldi koltuklar gelmiş apar topar eve geçtik kahvaltı yapıp yine dışarı çıktık market alisverisiydi banyoya haliydi derken saat bu oldu ev şuan papaz harmanı gibi küçük kız uyumuyor kucak istiyor akşam sofrası bile Masada duruyor
Oglenede 1 dil Ekm. Yoğurt ekleyebilirsin cnmMenu yazayim
Sabah 10.30
4 yk menemen
2 dilim kasar
1 dilim.peynir
2 dilim.ekmek
1 incw dilim salam
Öğlen 15.30
1 kase bamya yemegi
Aksam 18.30
5ykpatates salatasi patatesini secerek yedim toplasan yarim patatesdir
2 dilim peynir
Küçük kase yogurt
Ara 20.00
3 yk sütlaç
Su 2 lt yuruyus 30 dk 60 pPnrrr-12
Su azzzzzzzİçimdeki derin açlık dinmiyor dostlar, menümü yazayım da yemeye bir dur diyeyim.
Sabah 9
3 yk patatesli yumurta
domates
Öğle 1
4 yk bulgur pilavı
5 yk zeytinyağlu fasulye
3 yk yoğurt
Ara 4
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
maydanoz
Yarım ayva
1 ceviz
Akşam 7
2 yk bulgur pilavı
6 yk zeytinyağlı fasulye
4 yk yoğurt
Su 1.5 lt
Spor yok (10 puanım bile yok)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?