- 16 Temmuz 2017
- 1.909
- 5.600
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.941
ses kaydı yapacaksan , uyku da dinlemek için ben bir ayrıntılı olumlamalar hazırlayayım eksiği gediği olmadan, sonra yazayım olur mu sultanım
Cevaplarını uygulamaya geçirirsen güzel olacak :)))Nasıl ama zuhal abla hem sordum hem cevapladım
Artık kendi halimde daha rahatım, aman herkes yerinde rahat olsunGuzelim az çok birbirimizi tanıyoruz
Sevgi, değer verme yönünden inan hepiniz esitsiniz benim icin
Ama bide kurallar var uymak zorunda olduğumuz. Onu da bosver birbirimize gonul bagimiz, emeklerimiz var
O yuzden kim olursa olsun bu konuda taviz veremem
Dediğim gibi işiniz gucunuz mazaretiniz olur haber edersiniz
Zaten kimseye 24 saat burda olun demiyorum
Insaniz hepimizin yoğun olduğu donemler olur ama fırsat bulunca iki arada bi derede takimdakiler ne yapmış diye bakarız
Görev olarakda değil merak ederiz
Kız kvyle koyun koyunami yatiyon :) ) insan yatinca bile teli eline alır kim ne yapmış etmis bi bakar. Gündüz wc demi gitmiyon:))
Neyse umarim bundan sonra habersiz koymazsın bizi :))
83,9 bile razıyım ablaOooo cok fazla degilmi
4 saatte bir abla ama ben dogumdan sonra daha sıkta alıyordum
R rosebud
R rosebud hiç bir fikrim yok ben soğuk patatesi kalin dilimler halinde baglayip karanlık odada uykuya dalardim ama migren değil diyorsun bence annenleri çağırıp acile girmelisin bunun miktarı senin durumuna göre değişir çünkü hamileligginin son zamanları bu ağrıların sebebi hem serum filan verirler ağrı kesici karıştırıp hemde aklın bebekte kalmaz
Gittimi kv evine, gözün aydın o zaman :))Artık kendi halimde daha rahatım, aman herkes yerinde rahat olsun, evli evine köylu köyune )))
Ben sadece kocamı ozledim çokkk
ekim2009 ablamın bir bildiği varmış pc den daha farklı ve kolay oluyor, diğer işlerimi pc den yaptıgım halde buraya telden bakıyodum amaaa hem takip hem yazması, burada alıştırmaya karar verdim kendimi )))
hahah zayıf noktamı da biliyo hatunGittimi kv evine, gözün aydın o zaman :))
Kocan için biz bisey yapamayız ne yaziikki :) Allah sağlık versinde kavusursunuz ins.
Hem daha zayiflaman lazım :)) kocan şişko mu gorsun seni
Ben hep telden giriyom laptop kocaman geliyor yazamiyorum:)
Ayyy adam seni geçen sefer gordu mutluluktan havalara uctu ne fit karım varmis diyehahah zayıf noktamı da biliyo hatun
bak simdi braz daha dank etti nayırr nolamaz
Teşekkür ederim canım listede olmak güzel. Taşınma işi biraz stresli ama o da atlatılır. Kızıma tuvalet eğitimi yeni verdim, yeni evde işlere dalınca altını ıslatmış, baktım hiç yedek de getirmemişim. Geri eski eve döndüm. Şimdiye kadar hep annem yardım ettiği için bu kadar zorlanmamıştım taşınırken.Hosgeldjn canim listeye ye ni eviniz hayırlı olsun güzel günlerde oturun inşallah
Ama böyle ağrı da stres yapar bebek için iyi değil, ilaç içtin de geçmedi zannettim. İki tane parol gibi paracetemol içeren ilaç iç, ileri aylarda hele içilir birşey olmaz. Benim bacağımda ağrı olmuştu, ağrı kesici vermişti doktor. İlk üç ay hiç içilmese iyi olur ama sen durma iç.Evet aynen öyle bi tane ilaç alsam mı diyorum bebişten korkuyorum
Güzel menü, afiyet olsunMenum yazip uyuyorum kizlar iyi geceler simdiden
1 kuru incir 2 bardak İlik su
Kahvaltı 11:45
1bardak sut, 5badem,2ceviz, 4yk yulaf ezmesi, yarim muz, 1ck keten tohumu
Ara 15:00
2 mandalina
Ara 16:00
1 kase kabak corbasi, 1kk peynir
Aksam 18:15
1 kase kabak corbasi
1kepce kuru fasulye
3yk haslama karnibahar
cacik ve salata
Ara 20:00
2 top maraş dondurma
2lt su
Spor yok (hamile egzersizlerini arasdirip haftada 2-3 kez yapmayi dusunuyorm)
Ama ben saatleri hep yazıyorum fark etmedin mi?Su azzzzzzz
Menüde saatleri unutmuyoruz tatlım
Pilavı öğlen yemişin akşam olmasada olurdu
Yogurdu 2-3ks diye sınırlama 1 kase ye
Sebze yemeği yaninda başka yemek yoksa 1 tb yiyebilirsin hele fasulye falan kalorisi düşük[/user]
su az olmuş, öğle yemeklerinin saatini yazmamışsın öğünler güne nasıl yayılmış anlayamadım.Makarna olmasa daha iyi olurdu, hem ne güzel balık alternatifi de varmış. Hedefine ulaşana kadar kuymağın yalancısını da boşver.Dunki menüm
Sabah 1 kahve 3 bitter
Kahvaltı 1.5 peynirli salçalı tost 4 zeytin biber biraz peynir turp çok az kuru uzum
Akşam 19-19.30( yemek geç pisti)
Sebzeli patates li fırında tavuk (2.5bud 1 patates olmuştur)soğan salatası (çok az zeytinyağı ve nar ekşisi baharat,)
Bugünkü menüm
10.00
Kahve yarim muz ( kakaou ve hindistan ceviziyle karıştirdim)
1kucuk avuç kadar fındık fıstık kuru üzüm
Çok az patates bir bud kadar tavuk 1 kasik tereyağıyla peynir eritip maydanoz kattım yani
yalancı kuymak
18 -19.00
2 kasik makarna biraz balık salata
1.5 lt yakın su
Allah iyiliğini versin @mefkurem okurken çok güldüm, resmen takımda kimseye bahane imkanı kalmamışGuzelim az çok birbirimizi tanıyoruz
Sevgi, değer verme yönünden inan hepiniz esitsiniz benim icin
Ama bide kurallar var uymak zorunda olduğumuz. Onu da bosver birbirimize gonul bagimiz, emeklerimiz var
O yuzden kim olursa olsun bu konuda taviz veremem
Dediğim gibi işiniz gucunuz mazaretiniz olur haber edersiniz
Zaten kimseye 24 saat burda olun demiyorum
Insaniz hepimizin yoğun olduğu donemler olur ama fırsat bulunca iki arada bi derede takimdakiler ne yapmış diye bakarız
Görev olarakda değil merak ederiz
Kız kvyle koyun koyunami yatiyon :) ) insan yatinca bile teli eline alır kim ne yapmış etmis bi bakar. Gündüz wc demi gitmiyon:))
Neyse umarim bundan sonra habersiz koymazsın bizi :))
Hadi inşallah gönlüne göre olur da 83'ü görürsün83,9 bile razıyım abla
4 saatte bir abla ama ben dogumdan sonra daha sıkta alıyordum
bence güzel hafta sonu için on numaraCumartesi menüsü
Kalkinca 1 tk keçiboynuzu pekmezi polen
12.00 civarı
1 tb sandwich Ekm.
1.5 yumurtadan omlet
5 zeytin
Peynir
Maydonoz nane k. Biber
16.00
2 dil sekersiz unsuz brownie
20.30
Yarım cb k. Mercimek
Yarım cb amarantheyle mercimek köfte gibi bisey :)
Salata
Ayran
Su 2 lt
Öksürük fazlaydı spor yapamadım terleyince iyice artıyor
Amaranth :kineo gibi bisey glutensiz pro oranı yüksek
hem simit hem pide aynı olmasa iyiymiş ama akşama kadar ara yapmamissin zatenDünkü menum
13, 30
1minik simit
3 zeytin
1 kk peynir
Domatesli biber
1/2kiymsli kapalı pide(avuç içi kadar)
20:00
1 tabak karnabahar yemeği
1minik ekmeksiz kofte
1 yk mihlama
Su:2lt
Eline sağlık abla hedefler çok iyi
Bende baharı tutuyom :)
Bende diyorum neden kıvranıyor bu kız canım mercimek köftesi bende de aynısını yapıyor bırak 10 1 de yesem aynı oluyorVe menum
Sabah 10:30
2d ekmek 2yagda yumurta domates biber az peynir maydonoz
Ogle15.00
10 tane mercimek koftesi kucuk yapmistim kendiminkileri cok biliyorum ama daha bisey yemedim ustune
Su 2 olmadi ins tamamlayabilirim
Spor 30 dk lesli 60mekik 60 squat
Süpersin abla hayır biz gideceğiz haKızlar merhaba bugün giremedim sabahtan beri çok yoğundum. Sabah derse başladım saat ikide bitti kardeşim aradı zor yetiştim bebeğine baktım. Sonra kardeşim dedi ki abla sen akşam denize bak ben eşimle yemeğe cikayim bir an düşündüm ben eşimle ne zaman yemek yedim??? Hatırlamıyorum hayır dedim bu akşam ben çıkacağım. Eşimi aradım bu arada o da matematik öğretmeni ve çok yoğun akşam yemek yiyelim dedim şaşırdı. Şimdi dışarda sigara içerken size yazıyorum biz yemek yiyoruz ve sohpet ediyoruz. Inanın bu benim için çok önemli o yüzden mutluyum menümü yarın yazacağım şimdilik hepinizi öpüyorum bugün katılamadığım için üzgünüm
Hihiii git spor yap üstüne bunları yeBugün kü menüm
09:10 1 dilim ekşi mayalı tam buğday rkmeği, 1 dilim peynir, 3 zeytin, domates salatalık, kırmızı biber
12:10 sütlü filtre kahve
17:00 3 adet haşlanmış içlü köfte, salata
2,5 litre su içildi
60 dk kickboks *4= 240 p @Pnrrr-20
Şu an cips ve bira keyfi yapıyorum ama siz görmeyin bunu
Durumu anlatmışsin ders çıkarmışsinMenüm
Sabah 10.30 yarım dilim (belki daha az )yumurtalı ekmek bebeler yedirirken oldu 1.5 kk peynir 4 çeri 4 ceviz 1 tk bal 1tk pekmez
Öğlen 15.303 tatlı k. Haşlanmış kuru börülce 4 kaşık pirinçli ıspanak yemeği yoğurt 1 biber turşusu
Akşam 18 30 4 kaşık makarna salatası (az mayonez bol yoğurtlu ) 1 kase yeşil salata
Şu 2 lt
Spor yok (şimdilik .yaparsam yazarım)
@kkkmevsim5 sen de beni etiketler misin canım.bi bakiim rakibim ne yiyo ona göre yani
Güle güle kullan canımSelam kızlar bugun bol koşuşturmacali bir gün oluyor
Sabah doktora sonuç göstermeye gittim paratiroid adlı bir hormon varmış bir çok nedenden dolayı yükselebiliyormus doktor nedenini araştırmaya d vitamini eksikliğinden başladı 1 ay sonra tekrar gidicem eğer hala yüksek çıkarsa troidlerden sintigrafi çekilecekmisim çinko depolarımda bitmiş saçlarım çok dökülmeye başlamıştı ondanmis şuan d vitamini ve çinko ya başladım. Oradan avm ye geçtik pratikere gittik alınacaklar vardı onları aldık ordan market alışverişine gittik tam içeri girdik telefon geldi koltuklar gelmiş apar topar eve geçtik kahvaltı yapıp yine dışarı çıktık market alisverisiydi banyoya haliydi derken saat bu oldu ev şuan papaz harmanı gibi küçük kız uyumuyor kucak istiyor akşam sofrası bile Masada duruyor
Suuuuuuuuuuuuu sporu ilk etapta kilo yuksekken çok takmıyorum ama suhhhusuuuuuuuİçimdeki derin açlık dinmiyor dostlar, menümü yazayım da yemeye bir dur diyeyim.
Sabah 9
3 yk patatesli yumurta
domates
Öğle 1
4 yk bulgur pilavı
5 yk zeytinyağlu fasulye
3 yk yoğurt
Ara 4
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
maydanoz
Yarım ayva
1 ceviz
Akşam 7
2 yk bulgur pilavı
6 yk zeytinyağlı fasulye
4 yk yoğurt
Su 1.5 lt
Spor yok (10 puanım bile yok)
İyi canım dün yürüyüş yaptım iyiydi bugün eliptik deneyecegimNorth River dizin nasıl oldu?
Hamile platesine filan yazilabilirsin bence evde riskli canım okordon dediğin şey çok önemli kuzumMenum yazip uyuyorum kizlar iyi geceler simdiden
1 kuru incir 2 bardak İlik su
Kahvaltı 11:45
1bardak sut, 5badem,2ceviz, 4yk yulaf ezmesi, yarim muz, 1ck keten tohumu
Ara 15:00
2 mandalina
Ara 16:00
1 kase kabak corbasi, 1kk peynir
Aksam 18:15
1 kase kabak corbasi
1kepce kuru fasulye
3yk haslama karnibahar
cacik ve salata
Ara 20:00
2 top maraş dondurma
2lt su
Spor yok (hamile egzersizlerini arasdirip haftada 2-3 kez yapmayi dusunuyorm)
suuuuu ya suuuuuuuuuuuuu için kışın niye kimse su icmiyorDunki menüm
Sabah 1 kahve 3 bitter
Kahvaltı 1.5 peynirli salçalı tost 4 zeytin biber biraz peynir turp çok az kuru uzum
Akşam 19-19.30( yemek geç pisti)
Sebzeli patates li fırında tavuk (2.5bud 1 patates olmuştur)soğan salatası (çok az zeytinyağı ve nar ekşisi baharat,)
Bugünkü menüm
10.00
Kahve yarim muz ( kakaou ve hindistan ceviziyle karıştirdim)
1kucuk avuç kadar fındık fıstık kuru üzüm
Çok az patates bir bud kadar tavuk 1 kasik tereyağıyla peynir eritip maydanoz kattım yani
yalancı kuymak
18 -19.00
2 kasik makarna biraz balık salata
1.5 lt yakın su
o zaman sorun karşısında önce sakin düşün sonra hareket etSorma abla yaaa
Benim adam balık alacaktı.son an çaydı.
Ne yapayımm hem çocuklar (onlar sadece makarnasını yiyor )hem eşim seviyor makarna salatasını.kendime ayrı birşey yapsam makarna yenmezdi.ha şimdi noldu yarısı buzdolabında ben yemezsem biraz daha fazla olurdu dolapta di mi aslında .o an boşa uğraşma ölçülü yersin diye geçiyor içimden sonra ölçü de gidiyor.
Hep böyle oluyor evet
Ama o an ne yapabilirdim diye düşünüyorum bak şimdi sakın kafayla.o an çok acelem var gibiydim çünkü.
Buzluktan sebze çıkarabilirdim .Hazır yemek sonuçta hemen pişerdi.
Kurutulmuş biber ya da patlıcan haşlayabilirdim evet.
Daha makül düşünmeliyim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?