Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Artık kendi halimde daha rahatım, aman herkes yerinde rahat olsun , evli evine köylu köyune )))
Ben sadece kocamı ozledim çokkk
ekim2009 ablamın bir bildiği varmış pc den daha farklı ve kolay oluyor, diğer işlerimi pc den yaptıgım halde buraya telden bakıyodum amaaa hem takip hem yazması, burada alıştırmaya karar verdim kendimi )))

Kizlar biliyordur belki

North River
askrhpozitif
Hamileyken kaç saatte bi ağrı kesici alinabilir
R rosebud
Kizlar biliyordur belki

North River
askrhpozitif
Hamileyken kaç saatte bi ağrı kesici alinabilir
R rosebud hiç bir fikrim yok ben soğuk patatesi kalin dilimler halinde baglayip karanlık odada uykuya dalardim ama migren değil diyorsun bence annenleri çağırıp acile girmelisin bunun miktarı senin durumuna göre değişir çünkü hamileligginin son zamanları bu ağrıların sebebi hem serum filan verirler ağrı kesici karıştırıp hemde aklın bebekte kalmaz

Gittimi kv evine, gözün aydın o zaman :))
Kocan için biz bisey yapamayız ne yaziikki :) Allah sağlık versinde kavusursunuz ins.
Hem daha zayiflaman lazım :)) kocan şişko mu gorsun seni

Ben hep telden giriyom laptop kocaman geliyor yazamiyorum:)

hahah zayıf noktamı da biliyo hatun
bak simdi braz daha dank etti nayırr nolamaz

hahah zayıf noktamı da biliyo hatun
bak simdi braz daha dank etti nayırr nolamaz
Ayyy adam seni geçen sefer gordu mutluluktan havalara uctu ne fit karım varmis diye
Bide şimdi böyle görse heryeri yag dolmuş yine:))))

Sen menumu yazacadin:))

Hepinize laf yetistireyim diye tel basindan kalkamadım bide mutfakta masada sandalye tepesindeyim saatlerdir:) )
Boynum bacaklarım ağrıdı

menü yazmaya gelirim
Sonradan Yazılan menulere de bakarim

Hosgeldjn canim listeye ye ni eviniz hayırlı olsun güzel günlerde oturun inşallah
Teşekkür ederim canım listede olmak güzel. Taşınma işi biraz stresli ama o da atlatılır. Kızıma tuvalet eğitimi yeni verdim, yeni evde işlere dalınca altını ıslatmış, baktım hiç yedek de getirmemişim. Geri eski eve döndüm. Şimdiye kadar hep annem yardım ettiği için bu kadar zorlanmamıştım taşınırken.
Evet aynen öyle bi tane ilaç alsam mı diyorum bebişten korkuyorum
Ama böyle ağrı da stres yapar bebek için iyi değil, ilaç içtin de geçmedi zannettim. İki tane parol gibi paracetemol içeren ilaç iç, ileri aylarda hele içilir birşey olmaz. Benim bacağımda ağrı olmuştu, ağrı kesici vermişti doktor. İlk üç ay hiç içilmese iyi olur ama sen durma iç.
Güzel menü, afiyet olsun
Ama ben saatleri hep yazıyorum fark etmedin mi?
su az olmuş, öğle yemeklerinin saatini yazmamışsın öğünler güne nasıl yayılmış anlayamadım.Makarna olmasa daha iyi olurdu, hem ne güzel balık alternatifi de varmış. Hedefine ulaşana kadar kuymağın yalancısını da boşver.
Allah iyiliğini versin @mefkurem okurken çok güldüm, resmen takımda kimseye bahane imkanı kalmamış

83,9 bile razıyım abla

4 saatte bir abla ama ben dogumdan sonra daha sıkta alıyordum
Hadi inşallah gönlüne göre olur da 83'ü görürsün

Cumartesi menüsü

Kalkinca 1 tk keçiboynuzu pekmezi polen

12.00 civarı
1 tb sandwich Ekm.
1.5 yumurtadan omlet
5 zeytin
Peynir
Maydonoz nane k. Biber

16.00
2 dil sekersiz unsuz brownie

20.30
Yarım cb k. Mercimek
Yarım cb amarantheyle mercimek köfte gibi bisey :)
Salata
Ayran

Su 2 lt
Öksürük fazlaydı spor yapamadım terleyince iyice artıyor

Amaranth :kineo gibi bisey glutensiz pro oranı yüksek

bence güzel hafta sonu için on numara

Dünkü menum
13, 30
1minik simit
3 zeytin
1 kk peynir
Domatesli biber
1/2kiymsli kapalı pide(avuç içi kadar)

20:00
1 tabak karnabahar yemeği
1minik ekmeksiz kofte
1 yk mihlama

Su:2lt
hem simit hem pide aynı olmasa iyiymiş ama akşama kadar ara yapmamissin zaten

Eline sağlık abla hedefler çok iyi

Bende baharı tutuyom :)

Bende diyorum neden kıvranıyor bu kız canım mercimek köftesi bende de aynısını yapıyor bırak 10 1 de yesem aynı oluyor
Süpersin abla hayır biz gideceğiz ha
Hihiii git spor yap üstüne bunları ye
Durumu anlatmışsin ders çıkarmışsin
Güle güle kullan canım
Suuuuuuuuuuuuu sporu ilk etapta kilo yuksekken çok takmıyorum ama suhhhusuuuuuuu
İyi canım dün yürüyüş yaptım iyiydi bugün eliptik deneyecegim
Hamile platesine filan yazilabilirsin bence evde riskli canım okordon dediğin şey çok önemli kuzum
suuuuu ya suuuuuuuuuuuuu için kışın niye kimse su icmiyor

o zaman sorun karşısında önce sakin düşün sonra hareket et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…