Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İns en kisa zamanda iyilesir gulum
bende haburw bu basem kim diyorum rakibem napiyon nasil gidiyor pazar menuleri

ne guzel bide ben gorsem 69u ne guzel bir duygu degilmi
Ne inim ne cinim
Ceviz içi bademim :))))
Gayet güzel gidiyor canım.
Hedefime 800 gr kaldı
Sende durum nedir tatlı???

Çok teşekkür ederim bitanem mutlaka denicem

Amma şimdi misafirliğe gidiyorum.önceden haber vermedim allahtan.öğlen ve akşam yemeği yerine geçecek yediklerim .
Canım pek istemiyor zaten hamurişi de sevmem zaten

Ben ben ben :)

son günlerde baya azaltinca hafta sonu normal yemek tartiyi mutlu etmiyor tartilamadim ben o yüzden
Buyur gel bebeğim çayda var kahvede :)

Benim dün artı daha azdi
Demekki bir gün normal 1 gün az olması gerekiyor

Sen planina yarinmi baslican

Amma şimdi misafirliğe gidiyorum.önceden haber vermedim allahtan.öğlen ve akşam yemeği yerine geçecek yediklerim .
Eger gerçekten kararli olursan hic bi şey yolundan ceviremez seni :)

Çok teşekkür ederim bitanem mutlaka denicem
ne demek gülüm istediğin şeyleri de kendin ekleyebilirsin
sadece acıktığım da sağlıklı yiyeceklerle bedenimi besliyorum , bedenimi ve ruhumu arındırıp temizleyen suyumu düzenli içiyorum v.s. gibi ne istersen ekle

Tmm cnm

Sen ne yapiyon
Seninkiler evdemi

Tmm cnm

Sen ne yapiyon
Seninkiler evdemi
oğlan kütüphanedeydi 1 saat önce geldi , eşimle de küstük konuşmuyoruz :) yarım saat önce yürüyüşe çıktı 10-15 dk ya gelir
artık sabrımın son demleriymiş demek ki, iki atıştık tutamadım kendimi hayırlısıyla bir perşembe olsa da şu adam işe başlasa cidden bunaltıyor insanı şurda tekme atam bi simily olsaymış onu koyacaktım adama tekme atasım vardı öğlen 5 dk sinirlendim söylendim sonra hepsini serbest bıraktım benim keyfim gayet iyi yerin de yani ama az küs kalsın bari yarına kadar ki kafam rahat etsin diyorum

Seni bile delirttiyse demekki gerçekten haketmistir :))
Amannn bosver sen keyfine bak

Bana günaydın size tunaydinlarrr
Gece pekpuyuyamadim öksürük ten Bikac sefer bogaz çayı içtim sabaha dogru dalmışım
11 de kalktim
Kahve içmek isteyen varsa gelsing:)
Gecmis olsun abla sindi nasilsin
Ilk senemiz de 69 ü pek sayikladiydik :))
Ya abla nereden nereye ben burayi biralir birakmaz ibreyi yukari cevirdim of of yeniden raziyim 70 e bile
Ne inim ne cinim
Ceviz içi bademim :))))
Gayet güzel gidiyor canım.
Hedefime 800 gr kaldı
Sende durum nedir tatlı???
Benim var daha gulum yaa
hihi istemiykesin ya neyse yeme sen sakin ha

Bu soğuklarda gezmeleremi gittiniz yoksa battaniye koltuk takiliyomusunuz :)))

Akşam güzel menulerle gelinde ne yaparsaniz yapın :)))
ne gezmeee ne battaniye temizlik camasir mutfak ucgeninde aksami ettim suan coook yorgunum ama esim yemegini yesin spor yapicam ins

Ben gunu erken kapattim
Sabah9:30
2yumurta marul domates maydonoz cokelek 2yk ve 7 zeytin

Ogle13:30
6yk bulgur pilavi 1kase yogurt 1turp

Aksam17:30
Salata yogurt
Cocuklara hashasli yaptim yemekte patates ve lahana sarma vardi eee napalim bize salata yogurt dustu ama aciiiim simdiden

Su 2lt
Spor 2mil lesli yapinca yazarim

Cok haklisin canim ozaman ben bi arasdiriyim olmadi yuruyus en mantiklisi aslind dedigin gbi simdiden hafif gobis yaptim sanki ona canim sıkıliyor tartid bisi yok ama daha cok erken gobek icin

Bana günaydın size tunaydinlarrr
Gece pekpuyuyamadim öksürük ten Bikac sefer bogaz çayı içtim sabaha dogru dalmışım
11 de kalktim
Kahve içmek isteyen varsa gelsing:)

Ah ah alintiladim anca cvp veriyorum gecmis olsun abla bogaz agrisida cok kotu oluyor ya :/
Ah keske yakin olsak kahve icsek beraber

Hersey yolund abla daha cumaya gore eksi ciktim ben dikkat etmeyince boylemi oluyormus

flörür içermeyenlere bakacaksın tatlışımmm

Tamamdir abla sagolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…