- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.981
Ne inim ne cinimİns en kisa zamanda iyilesir gulum
bende haburw bu basem kim diyorum rakibem napiyon nasil gidiyor pazar menuleri
ne guzel bide ben gorsem 69u ne guzel bir duygu degilmi
Çok teşekkür ederim bitanem mutlaka denicemBİLİNÇALTI uyku dinlenme bilmez 7/24 çalışır dedik ya uykuda bile dıştan gelen sesleri algılar, uyku da ses kaydı yapıp dinlemek kendi sesinizle olursa bana göre daha verimli sonuçlar getirir ama saatlerce dinlemek yaradan çok zarar verebilir uyandığınız da uykunuzu almamış yorgun hissedebilirsiniz bu yüzden uykuda ses kaydı dinlemenin en fazla yarım saati geçmemesi taraftarıyım ses kaydı içim olumlu emirler veriyoruz hadi bismillah:)
kendimi olduğum gibi kabul edip seviyorum tüm içtenliğimle affediyorum teşekkür ediyorum
kadınlığımı sevgiyle kabul ediyorum
değerli olduğumu biliyorum , saygıyı hak ettiğimi biliyorum
her yer de her zaman güvenli ve emniyetteyim
bedenimi dişiliğimi sevgiyle kabul ediyorum
sağlıklı beslenmeyi seçiyorum
bilinçaltım sağlıklı tercihler yapmam için beni yönlendiriyor
kaslarım güçleniyor , yağlar eriyor
sağlıkla incelip hafifliyorum
her nefesle sağlıkla zayıflıyorum
ideal sağlıklı bedenime her nefesle daha da yaklaşıyorum
sağlığım ideal bedenim için şükürler olsun
mutluluğum huzurum için şükürler olsun
@mefkurem şimdilik bu kadarı yeterli bunları bir kaç kez tekrar okuyarak kayıt yapıp dinleyebilirsin
Buyur gel bebeğim çayda var kahvede :)Ben ben ben :)
son günlerde baya azaltinca hafta sonu normal yemek tartiyi mutlu etmiyor tartilamadim ben o yüzden
Eger gerçekten kararli olursan hic bi şey yolundan ceviremez seni :)Amma şimdi misafirliğe gidiyorum.önceden haber vermedim allahtan.öğlen ve akşam yemeği yerine geçecek yediklerim .
Canım pek istemiyor zatenhamurişi de sevmem zaten
ne demek gülüm istediğin şeyleri de kendin ekleyebilirsinÇok teşekkür ederim bitanem mutlaka denicem
Tmm cnmne demek gülüm istediğin şeyleri de kendin ekleyebilirsin
sadece acıktığım da sağlıklı yiyeceklerle bedenimi besliyorum , bedenimi ve ruhumu arındırıp temizleyen suyumu düzenli içiyorum v.s. gibi ne istersen ekle
oğlan kütüphanedeydi 1 saat önce geldi , eşimle de küstük konuşmuyoruz :)Tmm cnm
Sen ne yapiyon
Seninkiler evdemi
Seni bile delirttiyse demekki gerçekten haketmistir :))oğlan kütüphanedeydi 1 saat önce geldi , eşimle de küstük konuşmuyoruz :)yarım saat önce yürüyüşe çıktı 10-15 dk ya gelir
artık sabrımın son demleriymiş demek ki, iki atıştık tutamadım kendimi hayırlısıyla bir perşembe olsa da şu adam işe başlasa cidden bunaltıyor insanı şurda tekme atam bi simily olsaymış onu koyacaktım adama tekme atasım vardı öğlen 5 dk sinirlendim söylendim sonra hepsini serbest bıraktım benim keyfim gayet iyi yerin de yani ama az küs kalsın bari yarına kadar ki kafam rahat etsin diyorum
Gecmis olsun abla sindi nasilsinBana günaydın size tunaydinlarrr
Gece pekpuyuyamadim öksürük ten Bikac sefer bogaz çayı içtim sabaha dogru dalmışım
11 de kalktim
Kahve içmek isteyen varsa gelsing:)
Ya abla nereden nereye ben burayi biralir birakmaz ibreyi yukari cevirdim of of yeniden raziyim 70 e bileIlk senemiz de 69 ü pek sayikladiydik :))
Benim var daha gulum yaaNe inim ne cinim
Ceviz içi bademim :))))
Gayet güzel gidiyor canım.
Hedefime 800 gr kaldı
Sende durum nedir tatlı???
hihi istemiykesin ya neyse yeme sen sakin haAmma şimdi misafirliğe gidiyorum.önceden haber vermedim allahtan.öğlen ve akşam yemeği yerine geçecek yediklerim .
Canım pek istemiyor zatenhamurişi de sevmem zaten
ne gezmeee ne battaniye temizlik camasir mutfak ucgeninde aksami ettim suan coook yorgunum ama esim yemegini yesin spor yapicam insBu soğuklarda gezmeleremi gittiniz yoksa battaniye koltuk takiliyomusunuz :)))
Akşam güzel menulerle gelinde ne yaparsaniz yapın :)))
öksürük hariç iyiyim cnm sagolasinGecmis olsun abla sindi
bu sefer inş. Sonuna kadar gidip korumada da burda olacazabla nereden nereye ben burayi biralir birakmaz ibreyi yukari cevirdim of of yeniden raziyim 70 e bile
Evet abla ins burdan ayrilmak sizden uzak kalmak ccoookkk yariyor bana löp löp yag olaraköksürük hariç iyiyim cnm sagolasin
bu sefer inş. Sonuna kadar gidip korumada da burda olacaz
Canım şimdi internette genel bir durum söz konusu mesela Didem bir video koyuyor biri diyor ki oldum bittim diğeri diyor ne biçim spor hocasisin işte burama birşey oldu doktor doktor geziyorum diğeri de Allah razı olsun senin sayende esnedim inceldim
Eee şimdi sen birde hamilesin ve aynı bedende bile her hamilelik farklıdır sıradan bir video ile ne yapabilirsin ne kadar bilinçli olur ne kadar doğru olur bunlar hep kar zarar birde bebek olunca kırk kere düşün öyle yap
Hamilelikte en güzeli yürüyüş canım iyice giyinip 30-40 dk yurusen eve gelir gelmez düşünü alsan al sana spor ve mutluluk sebebi en güzeli zaten dışarda yapılan spor ben giyerdim montumu beremi kulakligida takar yürürdüm entel hamile diyordu etrafındakiler ki benim ilk 4-5 ayım mecburi yatarak geçti toplamda 12-13 kg aldım buna rağmen
biraz karbonlu olmuş
Kek patates çikolata uff ya hafta sonları çok zor
hadi gözünüz aydın belki biraz ısınır
Çorba yanında eppek yime eppek
Talep meselesi canım bu ergenlere ve eşlere talep etmezsen trip atmasan kimse de el atmaz
incelmek ne güzel dimi
Bana günaydın size tunaydinlarrr
Gece pekpuyuyamadim öksürük ten Bikac sefer bogaz çayı içtim sabaha dogru dalmışım
11 de kalktim
Kahve içmek isteyen varsa gelsing:)
2 gündür dolu menüler bana baya Bi artı getirdi hastalığın etkisidee varmi bilmiyorum ama bugün karbonsuz olacak
Yarına birazı gider inş.
Aslında zikzak beslenmede dun az yemem gerekiyordu unuttum
Sizde ne var ne yok hersey yolundami
flörür içermeyenlere bakacaksın tatlışımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?