- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.021
hahahaha sizinki de dandik konu yüzünden triplisiniz :))) benim ki çayı demlemişti ben de altını kapadım dinlensin diye , az önce mutfağa geldi çayları doldurdu benim fincanımı da masaya koydu adam valla sevdim ben bu küslük işini bana çay doldurdu adam yaaaa hahahahaha darısı sanaBen yarını bekliyorum merakla bu hafta hergun tartildim ve gitmedikce moral bozdum o yüzden tek güne anlam yüklemek yok ptesi cuma ben elimden geleni yapıp bu süreci keyifle atlatacagim yoksa manyak olacağım
Arada lazım kuşluk iyi oluyorbizde Greyder mi eder mi eksavator mi tartışması sonucu tripliyiz
Ütü yapacaktım masayı çıkardım kuzey araba yolu yaptı kaldı valla mutfak işleri ancak bitti yeni oturdum
Keşke kendin içinde birşeyler yapsaydın canım akşam için
Tartıda değişim yoksa göbek sadece iç karın genişliğin ile alakalı ve mutlaka çatlak kremi yada kakao badem yağı karışımı kullan karın diz üstünden başla göğüsler dahil sabah akşam sürmesende günde bir mutlaka ben sıfır catlakla atlattım hamileligimi
Mustela kullanmıştım 2 kutu pahalı dersen vazalin kullanabilirsin bildiğin vazalin markasının vazalini ayvalarında çekirdeğini biriktir ilerde meme başı çatlağı da çok işe yarayacak
Vuhuuuu hafta sonuna saklamıssin şarabı abla
Akşam yemedin mi
afiyet olsun su icilmis güzel
Yok film izlerken uyudu benimki :)hahahaha sizinki de dandik konu yüzünden triplisiniz :))) benim ki çayı demlemişti ben de altını kapadım dinlensin diye , az önce mutfağa geldi çayları doldurdu benim fincanımı da masaya koydu adam valla sevdim ben bu küslük işini bana çay doldurdu adam yaaaa hahahahaha darısı sana
üstünü örttün mü tripli olsan da ört kız yazık üşümesin ne de olsa çocuklarının babası genel de anlayışlı seni seviyor araba tanponu inse de bir şey olmaz aşkım diyooorrrYok film izlerken uyudu benimki :)
peki bu geçmeyen biseymi cnm göz tansiyonu
akşamları hep az geliyor bana kefiri bari 1 bar. İç :)
Dün tartilmadinmi bildirim yapmadın tatlım
Duvara yaslanmadanmi denedin
yaptım tabiki de :)
Senden en az 500 fazla vermeyelim
hepimizin güzel enerjisi sayesinde bitanecim
Ben tam tanımadan menu yorumu bile yapamıyorum :))
kilo farkını unutma canom
Senin canandan fazla vermen lazimki yüzden kurtarsın :)
Baya erken yemisin bide cumartesi
Yarindan itibaren dikkat edelim bakliyata
haftaya Benim bildirimi görünce bayilirsan haber et burdan ambulans gondereyim :) )))) uzak değil zaten
Pnrrr-12
Bende diyorum neden kıvranıyor bu kız canım mercimek köftesi bende de aynısını yapıyor bırak 10 1 de yesem aynı oluyor
Süpersin abla hayır biz gideceğiz ha
Hihiii git spor yap üstüne bunları ye
Durumu anlatmışsin ders çıkarmışsin
Güle güle kullan canım
Suuuuuuuuuuuuu sporu ilk etapta kilo yuksekken çok takmıyorum ama suhhhusuuuuuuu
İyi canım dün yürüyüş yaptım iyiydi bugün eliptik deneyecegim
Hamile platesine filan yazilabilirsin bence evde riskli canım okordon dediğin şey çok önemli kuzum
suuuuu ya suuuuuuuuuuuuu için kışın niye kimse su icmiyor
o zaman sorun karşısında önce sakin düşün sonra hareket et
Bana günaydın size tunaydinlarrr
Gece pekpuyuyamadim öksürük ten Bikac sefer bogaz çayı içtim sabaha dogru dalmışım
11 de kalktim
Kahve içmek isteyen varsa gelsing:)
Ben yarını bekliyorum merakla bu hafta hergun tartildim ve gitmedikce moral bozdum o yüzden tek güne anlam yüklemek yok ptesi cuma ben elimden geleni yapıp bu süreci keyifle atlatacagim yoksa manyak olacağım
Arada lazım kuşluk iyi oluyorbizde Greyder mi eder mi eksavator mi tartışması sonucu tripliyiz
Ütü yapacaktım masayı çıkardım kuzey araba yolu yaptı kaldı valla mutfak işleri ancak bitti yeni oturdum
Tartıda değişim yoksa göbek sadece iç karın genişliğin ile alakalı ve mutlaka çatlak kremi yada kakao badem yağı karışımı kullan karın diz üstünden başla göğüsler dahil sabah akşam sürmesende günde bir mutlaka ben sıfır catlakla atlattım hamileligimi
Mustela kullanmıştım 2 kutu pahalı dersen vazalin kullanabilirsin bildiğin vazalin markasının vazalini ayvalarında çekirdeğini biriktir ilerde meme başı çatlağı da çok işe yarayacak
Akşam yemedin mi
Ben geziyim valla. :)))Bu soğuklarda gezmeleremi gittiniz yoksa battaniye koltuk takiliyomusunuz :)))
Akşam güzel menulerle gelinde ne yaparsaniz yapın :)))
Kolay değil tabi 25 bin küsüristikrar1986 Ayşenur dün geçmişe bakayım dedin daha gelmedin tatlım :))
üstünü örttün mü tripli olsan da ört kız yazık üşümesin ne de olsa çocuklarının babası genel de anlayışlı seni seviyor araba tanponu inse de bir şey olmaz aşkım diyooorrr
bana gelince küs kalayım diyorum sana gelince hemen barıştırasım vaaar :)
Ben yarını bekliyorum merakla bu hafta hergun tartildim ve gitmedikce moral bozdum o yüzden tek güne anlam yüklemek yok ptesi cuma ben elimden geleni yapıp bu süreci keyifle atlatacagim yoksa manyak olacağım
Akşam yemedin mi
sagolasin tatlım
Allah beterinden korusun geçecektir hazar :)
amaninn keske listede mi kalaydin:) bizim eksi olmamız lazım :)
Pazar menusu
Kahvaltim biraz abarti oldu 12:00
Ceyrek simit, 2dilim ekmek
1,5 kk peynir, 1ucgen peynir
4zeytin, yarim sosis
4badem, 1 ceviz
3yk domates soslu biber
1 bardak visne suyu yarim limonlu
Ara 15:00
4 lokum, 1 turk kahvesi
Ara 16:00
Yarim yesil elma
Ceyrek muz
1mandalina
Aksam 18:45
1 kase kabak corbası
1 tabak tavuk yemegi
1 kucuk kase yogurt
1 ince dilim yas pasta
Yazarken daha iyi anladim bugun dunyalari yemisim ya ben
2lt su
Spor yok
Kız neler yemişin öle... aboooo
Vişne suyu hazır mı? Ve sosis yeme kuzum. Daha yararlı şeyler ye
Ben bugün kötü beslendim. Kötü örnek olmamak adına menü yazmayacağım. Yarın dengeleme diyeti yapıp, yoluma devam edeceğim...
Ortmedim valla yangın Ayşe zaten :)üstünü örttün mü tripli olsan da ört kız yazık üşümesin ne de olsa çocuklarının babası genel de anlayışlı seni seviyor araba tanponu inse de bir şey olmaz aşkım diyooorrr
bana gelince küs kalayım diyorum sana gelince hemen barıştırasım vaaar :)
Palmers var bide ama o daha yoğun çok kakao koktu bana ondaBende arasdirdim biraz mustela da okudum ama bazisi onu iyi degil demis yaglar daha iyi demis aslinda alayim 1 kutu iyi gelmezse yaga devam ederim.
Evde tatli badem yagi vardi dun ile bugun ondan surmeye basladiydim ama sadce karina suruyodum dedign gbi yapayim ozaman.
Zaten benim bi ara hizli kilo verip geri almistim karnimda cok hafif catlaklar var baya renk atti ama catlamaya musit bi yapim var yani
Ayva cekirdegini nasil kullanicaz o bolgede kafamda canlandiramadim ezerek falanmi
Ah ah kadın olmak ne zor
Akşam karbon olmuş hepMenüm
Sabah 10.002 tane sahanda yumurta 1 kk peynir 2 tatlı k. Tahin pekmez 1 dlm ekmek
Akşam17.30 1 kase kısır 4 yaprak sarma 1 kurabiye küçüktü ama.4 5 acı biber turşusu
Şu 1.5 lt anca
Spor yok
:)Pazar menusu
4zeytin, yarim sosis
4badem, 1 ceviz
3yk domates soslu biber
4 lokum, 1 turk kahvesi
Yarim yesil elma
Ceyrek muz
1mandalina
1 kase kabak corbası
1 tabak tavuk yemegi
1 kucuk kase yogurt
1 ince dilim yas pasta
2lt su
Spor yok
Yok evdeki fazlalıkları yok ediyorum abla şuan dağınıklık gitti en azından banyodaki dolabı falan çıkarınca onlara yer açmam gerektiToparlanamadinizmi
yerleştirdim abla çok şükür odadaki fazlalıkları falan tasimaca derken geçti gitti gün Bi yandan da banyo ile ugrastimne yaptın kuzum koltukları yerleştirdin mi bir dolu iş çıktı sana demi allah kolaylık versin tekrar sağlıkla huzurla kullan , yarına daha hafif olarak totoşun değsin koltuklarına :))
Keşke kendine bi çorba falan yapsaydın cnmBen gunu erken kapattim
Sabah9:30
2yumurta marul domates maydonoz cokelek 2yk ve 7 zeytin
Ogle13:30
6yk bulgur pilavi 1kase yogurt 1turp
Aksam17:30
Salata yogurt
Cocuklara hashasli yaptim yemekte patates ve lahana sarma vardi eee napalim bize salata yogurt dustu ama aciiiim simdiden
Su 2lt
Spor 2mil lesli yapinca yazarim
hepsi çok güzel tatlimİyi akşamlar kızlar
Menü
Sabah 9.00
2 dilim ekmek
Beyaz peynir
Domates
Salatalık
1 haşlanmış yumurta
Akşam 17.00
6 küçük köfte
1 minik kase yoğurt
Salata
Ara
1 sade Türk kahvesi
Su 3 lt
ben onu bunu yapayım derken yine erken olmadıAkşamı erken yemek çok işe yarıyor kesinlikle bende haftaiçi erken yiyemeyince iyi veremediğini farkettim abla
Oooo süper :)Benim kendi hedefim 1.5 bu hafta
öğün atlamak hata oluyor cnm en kötü salata yoğurt yiyebilirsinAkşam yok malesef avakado zeytin derken sabah fazla yedim diye akşamı kestim
küsmek yaramis senin adama :)öyle yaptım tabi ki keyfime baktım valla :) sonrada hiç bir şey yokmuş gibi yemeği hazırladım yedik eline sağlık dedi ben de afiyet olsun dedim öyle uzaktan uzaktan konuşuyor kendi tabağını kasesini bardağını bile masadan kaldırıp tezgaha koydu adam acaba işe başlayana kadar böyle yarı resmi küs mü kalsak
akşam güzelhadi bu gün ben de menü paylaşayım bir değişiklik olsun :))
12:40
4 d. hindi füme
yarım kase sıcak suda bekletilmiş antep peyniri
5 çeri domates
ekmek arası yapıp yedim ekmek yarıma yakındı
18:30
1 kase yoğurt
haşlanmış karnıbahardan salata
su : 2.5 lt bitti daha içerim
spor: sinirleri gerdirmek 5-10 dk
manyak olacaklar hergun tartilma sin :))Ben yarını bekliyorum merakla bu hafta hergun tartildim ve gitmedikce moral bozdum o yüzden tek güne anlam yüklemek yok ptesi cuma ben elimden geleni yapıp bu süreci keyifle atlatacagim yoksa manyak olacağım
Ben gormediydim senin alintida gordumVuhuuuu hafta sonuna saklamıssin şarabı
bence tavuk değilde patatesler bitsin artık :))Menü
Sabah (10:00)
1 yumurta
1 dilim ekmek
2-3 tane patates dilimi
2 parmak peynir
Öğle (13:00)
1yk tavuk 1 YK patates kuzeyden kalan
1 hurma 1 kuru erik 10 fındık
Kahve
Akşam (18:00)
3 YK tavuk bitti sonunda :)
1 bardak ayran
Birazdan kahve yanına 2 kare bitter planım var :)
Su:2.5 spor:35 dk eliptikPnrrr-12 140 puan
takarsın gözlüğünü kontrol altında olursun cnmEvet abla geçmeyen birşey, ömür boyu dikkatli olmam gerek. En ufak bir değişiklik hissettiğimde doktorda olmalıyım. Allah korusun görme kaybı tehlikesi var.
Dünden beri biraz fazla üzüldüm ama alışacam, yine sınıra düşecek inşallah tansiyonum.
Ekran başında da gözlük kullanacam bir süre, ona da alışacam mecburen.
Bu aralar yemeğe üşeniyorum abla ya, yeterli geliyor o yüzden.
Dün tartıldım 58,5
Kickboks güzel kalori yaktırıyor, yoruyor terletiyor
Acayip eğleniyorum
Yok cnm bitki çayı iciyorumAbla daha kötü olmuşsun
İlaç içiyor musun
Bugün kimse yoktu kiKolay değil tabi 25 bin küsür
Bizede yaramasin inş. :))Insallah abla bol bol cay ic limon portakal ye iyi gelir insallah
ay ne biliym abla bu ara wc durumum iyi ondan heralde yedigim yaramiyor
hani habersiz gittiydin hazirlikmi yapmışMenüm
Sabah 10.002 tane sahanda yumurta 1 kk peynir 2 tatlı k. Tahin pekmez 1 dlm ekmek
Akşam17.30 1 kase kısır 4 yaprak sarma 1 kurabiye küçüktü ama.4 5 acı biber turşusu
Şu 1.5 lt anca
Spor yok
baya dolu olmuş :) )Pazar menusu
4zeytin, yarim sosis
4badem, 1 ceviz
3yk domates soslu biber
4 lokum, 1 turk kahvesi
Yarim yesil elma
Ceyrek muz
1mandalina
1 kase kabak corbası
1 tabak tavuk yemegi
1 kucuk kase yogurt
1 ince dilim yas pasta
2lt su
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?