- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.001
İyi bari işlerini halletmisinne gezmeee ne battaniye temizlik camasir mutfak ucgeninde aksami ettim suan coook yorgunum ama esim yemegini yesin spor yapicam ins
Buda bize ders olsunEvet abla ins burdan ayrilmak sizden uzak kalmak ccoookkk yariyor bana löp löp yag olarak
sagolasin tatlımah alintiladim anca cvp veriyorum gecmis olsun abla bogaz agrisida cok kotu oluyor ya :/
Ah keske yakin olsak kahve icsek beraber
amaninn keske listede mi kalaydin:) bizim eksi olmamız lazım :)Hersey yolund abla daha cumaya gore eksi ciktim ben dikkat etmeyince boylemi oluyormus
Nasıl oldun merak ettim iyi misinMigren ağrısı gibi değil tansiyon gibi ama tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyor hiç anlamadım
Ağrı bi yandan nefes alamıyorum bi yandan çıldıracağım artık ya
Sabah arayacağım canım bakalım ne diyecek
Ablacım annem de yatmış bırakacak kimse yok kızı
Evet aynen öyle bi tane ilaç alsam mı diyorum bebişten korkuyorum
Tamam sonra buldum hedefimi olmaz mi bu is bende merak etme sen bu hafta 1.1 veririm inşallahSen nereyi okudun bebeğim :))
Haftalık Hedefler baska yerde yazıyor:)
Hedefin - 1.1
Olurmu :)
Hadi bakalım cnmTamam sonra buldum hedefimi olmaz mi bu is bende merak etme sen bu hafta 1.1 veririm inşallah
amin canımTeşekkür ederim canım listede olmak güzel. Taşınma işi biraz stresli ama o da atlatılır. Kızıma tuvalet eğitimi yeni verdim, yeni evde işlere dalınca altını ıslatmış, baktım hiç yedek de getirmemişim. Geri eski eve döndüm. Şimdiye kadar hep annem yardım ettiği için bu kadar zorlanmamıştım taşınırken.
Ama böyle ağrı da stres yapar bebek için iyi değil, ilaç içtin de geçmedi zannettim. İki tane parol gibi paracetemol içeren ilaç iç, ileri aylarda hele içilir birşey olmaz. Benim bacağımda ağrı olmuştu, ağrı kesici vermişti doktor. İlk üç ay hiç içilmese iyi olur ama sen durma iç.
Güzel menü, afiyet olsun
Ama ben saatleri hep yazıyorum fark etmedin mi?
su az olmuş, öğle yemeklerinin saatini yazmamışsın öğünler güne nasıl yayılmış anlayamadım.Makarna olmasa daha iyi olurdu, hem ne güzel balık alternatifi de varmış. Hedefine ulaşana kadar kuymağın yalancısını da boşver.
Allah iyiliğini versin @mefkurem okurken çok güldüm, resmen takımda kimseye bahane imkanı kalmamış
Hadi inşallah gönlüne göre olur da 83'ü görürsün
Kesinlikle canım olmadı o sekildebence güzel hafta sonu için on numara
hem simit hem pide aynı olmasa iyiymiş ama akşama kadar ara yapmamissin zaten
Ah çocuklar inşallah bir an önce iyileşir kayramGünaydın hanımlar
Gece gene nöbetteydik
Bronşlarıda kapalı nefes alamıyor ateş bi yandan perişan olduk
Sabah 7 de uyuduk 12 de uyanmışım oğlan şimdi kalktı
Yarında okula gidemez sanırım
Geçmiş de yapamadım menüde veremedim
Kusura bakmayın
Bugünüde atlatıyım yarın düzene girerim inşallah
Neyse Kahvaltı hazırlayacam şimdi
Öbürleride hiç demiyoki bu kadın perişan oldu az yardım edelim diye
Nerdeeeee aç aç bekliyorlar şaka gibiler
Gelebilirsem bakarım arada
Yok valla abla işlerin içinde bogulmacaBu soğuklarda gezmeleremi gittiniz yoksa battaniye koltuk takiliyomusunuz :)))
Akşam güzel menulerle gelinde ne yaparsaniz yapın :)))
Yufka ekmeği bildiğimiz buyuklukteyse fazla olmuş. Ama öyle olduğunu sanmiyorum :)Bugün menüm
Sabah 11.00
Geç kahvaltı
1 yumurta
Peynir
Yeşillik
Yufka ekmeği yarim vardır
Çeyrek avakado
8 zeytin
Saat 14.30
Yulaf gevreği
Süt
Çeyrek muz
1 avuç yer fıstığı
1.5 lt su
ToparlanamadinizmiYok valla abla işlerin içinde bogulmaca
Bugun kahvaltiyi geç yaptım ama az geldi heralde çabuk acıktım
Akşamı erken yiyecem bugun
HEDEFLERRRRR
@mefkurem
99.5-1.5=98
@Sweetyy83
72.6-1.1=71.5
@seydan94
67.9-0.9=67
@Mehlikatun
77.9-1.3=76.6
@Habinar
73-1=72
@askrhpozitif
85.4-1.2=84.2
@eyledi
99.5-1.1=98.4
@istikrar1986
76.5-1.3=75
@Edibe12
93.3-1.3=75
@Zey-has
112.5-1.5=111
@kkkmevsim5
80.4-1.1=79.3
@canan456
70-1=69
@Hayyal
62.2-0.7=61.5
@ekim2009
81-1=80
HEDEFLER MINUMUMDUR ! !! !! ! !!
Akşam yok malesef avakado zeytin derken sabah fazla yedim diye akşamı kestimYufka ekmeği bildiğimiz buyuklukteyse fazla olmuş. Ama öyle olduğunu sanmiyorum :)
Sabah zeytin yiyince avakadoya gerek yok
Yada birini tercih et
Akşamı yazmamisin
öyle yaptım tabi ki keyfime baktım valla :) sonrada hiç bir şey yokmuş gibi yemeği hazırladım yedik eline sağlık dedi ben de afiyet olsun dedim öyle uzaktan uzaktan konuşuyor kendi tabağını kasesini bardağını bile masadan kaldırıp tezgaha koydu adam acaba işe başlayana kadar böyle yarı resmi küs mü kalsakSeni bile delirttiyse demekki gerçekten haketmistir :))
Amannn bosver sen keyfine bak
hadi bu gün ben de menü paylaşayım bir değişiklik olsun :))Bu soğuklarda gezmeleremi gittiniz yoksa battaniye koltuk takiliyomusunuz :)))
Akşam güzel menulerle gelinde ne yaparsaniz yapın :)))
ne yaptın kuzum koltukları yerleştirdin mi bir dolu iş çıktı sana demi allah kolaylık versin tekrar sağlıkla huzurla kullan , yarına daha hafif olarak totoşun değsin koltuklarına :))amin canım
Kesinlikle canım olmadı o sekilde
Ah çocuklar inşallah bir an önce iyileşir kayram
Yok valla abla işlerin içinde bogulmaca
Ben yarını bekliyorum merakla bu hafta hergun tartildim ve gitmedikce moral bozdum o yüzden tek güne anlam yüklemek yok ptesi cuma ben elimden geleni yapıp bu süreci keyifle atlatacagim yoksa manyak olacağımBuyur gel bebeğim çayda var kahvede :)
Benim dün artı daha azdi
Demekki bir gün normal 1 gün az olması gerekiyor
Sen planina yarinmi baslican
Arada lazım kuşluk iyi oluyoroğlan kütüphanedeydi 1 saat önce geldi , eşimle de küstük konuşmuyoruz :)yarım saat önce yürüyüşe çıktı 10-15 dk ya gelir
artık sabrımın son demleriymiş demek ki, iki atıştık tutamadım kendimi hayırlısıyla bir perşembe olsa da şu adam işe başlasa cidden bunaltıyor insanı şurda tekme atam bi simily olsaymış onu koyacaktım adama tekme atasım vardı öğlen 5 dk sinirlendim söylendim sonra hepsini serbest bıraktım benim keyfim gayet iyi yerin de yani ama az küs kalsın bari yarına kadar ki kafam rahat etsin diyorum
Ütü yapacaktım masayı çıkardım kuzey araba yolu yaptı kaldı valla mutfak işleri ancak bitti yeni oturdumne gezmeee ne battaniye temizlik camasir mutfak ucgeninde aksami ettim suan coook yorgunum ama esim yemegini yesin spor yapicam ins
Keşke kendin içinde birşeyler yapsaydın canım akşam içinBen gunu erken kapattim
Sabah9:30
2yumurta marul domates maydonoz cokelek 2yk ve 7 zeytin
Ogle13:30
6yk bulgur pilavi 1kase yogurt 1turp
Aksam17:30
Salata yogurt
Cocuklara hashasli yaptim yemekte patates ve lahana sarma vardi eee napalim bize salata yogurt dustu ama aciiiim simdiden
Su 2lt
Spor 2mil lesli yapinca yazarim
Tartıda değişim yoksa göbek sadece iç karın genişliğin ile alakalı ve mutlaka çatlak kremi yada kakao badem yağı karışımı kullan karın diz üstünden başla göğüsler dahil sabah akşam sürmesende günde bir mutlaka ben sıfır catlakla atlattım hamileligimiCok haklisin canim ozaman ben bi arasdiriyim olmadi yuruyus en mantiklisi aslind dedigin gbi simdiden hafif gobis yaptim sanki ona canim sıkıliyor tartid bisi yok ama daha cok erken gobek icin
Ah ah alintiladim anca cvp veriyorum gecmis olsun abla bogaz agrisida cok kotu oluyor ya :/
Ah keske yakin olsak kahve icsek beraber
Hersey yolund abla daha cumaya gore eksi ciktim ben dikkat etmeyince boylemi oluyormus
Tamamdir abla sagolasin
Vuhuuuu hafta sonuna saklamıssin şarabı ablaKızlar bu hafta sonunun menüsünü yazacağım ilk önce dünün menüsü
Sabah geç kahvaltı 10.30
1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Aralarda toplam 10 badem
Akşam 20.00
Ispanak soslu bonfile
3 dilim fırın patates
3 kadeh şarap
1.5 lt su
Akşam yemedin miBugün menüm
Sabah 11.00
Geç kahvaltı
1 yumurta
Peynir
Yeşillik
Yufka ekmeği yarim vardır
Çeyrek avakado
8 zeytin
Saat 14.30
Yulaf gevreği
Süt
Çeyrek muz
1 avuç yer fıstığı
1.5 lt su
afiyet olsun su icilmis güzelİyi akşamlar kızlar
Menü
Sabah 9.00
2 dilim ekmek
Beyaz peynir
Domates
Salatalık
1 haşlanmış yumurta
Akşam 17.00
6 küçük köfte
1 minik kase yoğurt
Salata
Ara
1 sade Türk kahvesi
Su 3 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?