Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

58,5 a düştüm abla tekrar, bağırsakları da normal çalıştırırsam tamamım ben artık. Gözden dolayı biraz gerginim ondan yemeğe vurdum kendimi. Gerçi ben abartıyorum, öyle dolu dolu yemedim.

Hassasiyet kötü ya abla, öksürük çok yoruyor insanı
Çok çok geçmiş olsun

güzel olmuş cnm
Ama akşam saatini anliyamadim :))

bi bitirince baya rahat edersin cnm
Yine maşallahın var 2 cocukla

Bugun icimdeki canavar ortaya cikmis resmen ama menu yazmsam farkinda degilim hic vallahi

Evet hazirdi aslinda sarkuteri urunlerinden uzak durmaya calisiyorm ama cok zor oluyor haftada 1 de olsa yiyorum bende

Yemişsin artık yapacak birşey yok cancan :)
Haftada biri on güne mü çıkarsan şarküteriyi sonra 15 derken çözeriz biz bu işi :)))

güzel olmuş cnm
Ama akşam saatini anliyamadim :))

bi bitirince baya rahat edersin cnm
Yine maşallahın var 2 cocukla
perşembeye kadar bitirmem lazım abla cuma günü gün ben de temizlik ve hazırlık yapmam lazım perşembe yarın mutfağa giriscem yapmasam olmuyor 2 cocukla zor oluyor ama yapacak bisey yok saat 8 Di abla

Gergin olacak bisey yok tatlım sen yapman gerekeni yap Allahın izniyle bisey olmaz kotuyu çağırma :))

Önceki Kilon aklimda 58.7 diye kalmış baktim 59.7 misin
Senin kilon için çok güzel Bi sonuç

Bende abarttigini sanmiyorum:)

perşembeye kadar bitirmem lazım abla cuma günü gün ben de temizlik ve hazırlık yapmam lazım perşembe yarın mutfağa giriscem yapmasam olmuyor 2 cocukla zor oluyor ama yapacak bisey yok saat 8 Di abla
Ayy bide 2 çocukla gün hazirligimi yapacan
Sizde yokmu gelenler getirseydi

Telin yokmu şu anda tatlim
Bende yeni nr mi göndermiştim wp den
Daha açılmamış mesaj

Misafir varken ayrı bide gidince ayri iş oluyor :) neyse bitirde sonra rahat edersin

Memum
09.00

1 kahve
2 kuru kayisi

Kahvaltı 11.00

Melemen
avuç ici kadar ekmek
peynir sebze

16.00

5 tatlı kaşığı muzlu puding tarzi tatlı (komsum getirmiş uykuluydum yenik düştüm)kahve

19.00

Balık

2 kasik şehriye pilavı
sogan salatası

Bol limonlu tarçınlı cay
1.5 lt su

Telin yokmu şu anda tatlim
Bende yeni nr mi göndermiştim wp den
Daha açılmamış mesaj

Misafir varken ayrı bide gidince ayri iş oluyor :) neyse bitirde sonra rahat edersin
yok abla eşimin telinden yazıyorum ama yarın bana bırakır gider yeni alır
Çok sevindim çok sagol hic tahmin etmedim ben zannettim başka biri hemen girince kaybedeyim

yarından itibaren küçük kacamaklarida bırakalım cnm :)

Sende su icemeyenlerdenmisin

Çok geçmiş olsun canım nasıl oldun.
En iyisi uyumak karanlık bir odada.

Sağol canım
Hastanedeydim serum verdiler
Biraz toparladım ama ağrı tam geçmedi

Jasminium84 yasemin ne yaptın nasıl oldun cnm uyuyabildinmi

Jasminium84 yasemin ses ver cnm nasil oldun

Ablacım sizi de endişelendirdim kusura bakma lütfen
Sabah çok kötü uyandım yine
Öğlene doğru hastaneye gittik az önce girdik eve
İlk önce ağrı kesici serum taktılar
Sonra oksijen bağladılar
Sonra da mr'a sokmak için beklettiler ama aman allahım Allah kimseyi hastaneye düşürmesin 3 saat bekledim o halde, 3 saat sonra çağırdılar bu sefer YÖK kadın Doğuma muayene olman gerekiyor doktorun onay vermesi gerekiyor derken 2 saat De öyle geçti
Mr'a girdim ama normal zamanda bile nefesimi keser o şimdi nefes de alamıyorum allahım korkunçtu abla çıkınca ağlamaya başladım zaten nefesim kesildi
Neyse çok şükür ki korktukları gibi nörolojik bi sıkıntı yokmuş
Ciddi sinüsler tıkanmış
Antibiyotik verdi ona başladım
Sağlık ne önemliymiş abla herşeyden önemliymiş
Allah herkese sağlık versin gerisi bi şekilde olur yaa

Nasıl oldun merak ettim iyi misin
Çok şükür canım korktukları gibi nörolojik bişeyim yokmuş sinüzitten kaynaklıymış baş ağrılarım ilaç verdiler hala ağrıyor başım ama inşallah toparlayacağım ilaçlarla

yanmasın uyku önemli , uyku öncesi beyin dalgaları theta dalgasına iniyor bilinç altına o zaman ne dersen alması kolaylaşıyor olumlamalarını yap da uyu gülüm allah rahatlık versin
Telkin videoları sesleri bende dinliyordum zayıflamak için
Habinar canim gecmis olsun cok nasil oldu eve dondunuzmu
Saolasın tatlım hala hasta
Geçmiş olsun bahar verilmiş sadakan varmış eşinide tebrik ettim davranışından ötürü
Edibeeee edibeee
Cuma günü seni etiketledim görmedin

Teşekkür ederim Ekimciğim, tez zamanda önce 75, sonra 65 olmak istiyorum. Hatta başarabilirsen 75’e kadar sıfır kaçamakla inmek istiyorum
Hayranlıkla edibenin hikayesine şahit oluyoruz hey maşallah sana
Slm kardeş takım!!
nasılsınız inşallah?
Hoşgeldin teşekkürler siz nasılsınız en yakın zamanda kaynaşalım takımınızla
Ekim 3. Hormonu eklememişsin sonuna kadar okudum dmt hormonu ne işe yararmış acep
Abla Bugün karbonsuz besleneyim dedim yumurta yedim muz yedim mandalin yedim doymadim iki parmak kadar kek yedim illa ekmek olacak karbon olacak ne kadar çok yersem yiyim karbonsuz olmuyor ne kadar çok alışmış vücut karbona
Sevilay proteini fazla tutarsan karbonu zamanla azaltırsın meyve yiyerek vücuda şeker yüklüyorsun pankreasını düzeltmek için mutlaka proteinle başlamalısın yemeklerine zamanla azalır ekmek ihtiyacı
Akşama yumurta salatasi yapacam kaç yumurtayla yapiyim abla :) içine bol maydonoz ve yeşil soğan koyacam yesil sogan ve yumurta tok tutar senin dediğin gibi bir gün karbonlu birgun mümkün olduğunca karbonsuz beslenecem
3 yumurta 1 sinin sarısını çıkar peynirde koy içine
Geçmişler oldun tuğçecim
Kickboksu bende çok istiyorum bi gün nasip olur inşallah bana da
Benim hedefim yok biliyprum
Minimum mu hadi inşallah kaptan
@nanekekik
Habinar
@Edibe12

Bu 3 lu yarıştan kilo fazlasi olsa bile rakiplerini alt edeceğini düşündüğüm
@Edibe12 yi tutuyorum
Bencede edibeyi tutmalısın abla :))
Keşke 1.3 verince 75 olsaydımAllah söyletti Mefkurem yakında eşittirin karşısından 75 yazacak
Allah söyletti derler ya aynen :))
Yeni evin hayırlı olsun bu arada daha geniştir umarım neden taşınıyorsunuz

Gerçektenmi tırstım şimdi
Tabiki seni biliyorum abla herkesin metosunu potansiyelini ölçüp ona göre belirliyorsun zaman ayırıyorsun teşekkür ederim tüm kalbimle öpücük smili koydum say hızlı alıntı cvbı yazmak zorundayım :)
Saolasın edibe bende sana bayılıyorum bu hafta
Ne güzel olmuş eylemcim
Allah daim etsin mutlu musmutlu olun bu yemek ikinizede iyi gelir inşallah
Geçmiş olur inşallah mervecim ilaçlarını düzenli kullan kilo vermende hızlanır inşallah sintigrafiyi ekim anlatmış dikkat et
Bulgur fazla sadece gerisi güzel
Geçmiş olsun inşallah kötü bişey çıkmaz
@nanekekik
Habinar
@Edibe12

Bu yarişta bende yasemini tutuyorum Zuhal ablayla sevilayda tarafini belli etmis
Iyi olan kazansin ozaman
Canımsın inşallah ben kazanırım
Yok Ekim oğlan hasta hepsi evde vakit yok girmeye
Trip atsam kimin umurunda
Kendi kendime triplenirim sadece muhatap yokki taş gibi kafaları

Ben hiç küsemiyorum eşime yaaa
Oda bana sinir olsakta kavgada çıksa küsmüyoruz
Arada bi edepsizlik yapsam küssem evi terketsem kafarı dinlesem annemde ne güzel olur bana :))
amin canım

Kesinlikle canım olmadı o sekilde

Ah çocuklar inşallah bir an önce iyileşir kayram
Yok valla abla işlerin içinde bogulmaca
Saolasın mervecim
Kızlar mop olarak ne kullanıyorsunuz ne önerirsiniz benim mop bozuldu yenisini almam lazim
Parex 3-4 senedir bozulmadı
Geçmişler oldun yasemin
Doktora gitmekle en iyisini yaptın aklında kalacana hastane stresine rağmen şüphelerden kurtuluyorsun şükür bişey yokmuş
İlaçlarını kullan Allah şifa versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…