- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.041
Keşke kendine bi çorba falan yapsaydın cnm
hepsi çok güzel tatlim
ben onu bunu yapayım derken yine erken olmadı
Bide çok erken yersem geç yattigim için çok zorlanıyorum
Oooo süper :)
öğün atlamak hata oluyor cnm en kötü salata yoğurt yiyebilirsin
küsmek yaramis senin adama :)
akşam güzel
Sabah ekmek fazla olmuş :)
manyak olacaklar hergun tartilma sin :))
Ben gormediydim senin alintida gordum
bence tavuk değilde patatesler bitsin artık :))
takarsın gözlüğünü kontrol altında olursun cnm
Hem stresde iyi gelmiyordur heralde
Senin detoks çok etki etmedimi
Yok cnm bitki çayı iciyorum
Benim bronslar hassas o yüzden öksürük fazla oluyor
Bide karga gibi sesim var :)))
Bugün kimse yoktu ki
Takım hiç böyle sakin olmamıştı
Bizede yaramasin inş. :))
hani habersiz gittiydin hazirlikmi yapmış
Keşke evde yiyip gideydin karnım tok derdin
baya dolu olmuş :) )
güzel olmuş cnmBugun ki menum
Saat 11:30
Bol peynirli yumurta(2 yumurta, 2kk peynir)
Yarım domates
Yarım salatlik
Saat17:00
1dilim fındık ezmeli ekmek(%78findik)
1 kupa kahve
Saat00
1 kepçe şehriye corbasi
Havuç salatasi
Mezgit balığı
Su, :2ye tamamlicam
bi bitirince baya rahat edersin cnmYok evdeki fazlalıkları yok ediyorum abla şuan dağınıklık gitti en azından banyodaki dolabı falan çıkarınca onlara yer açmam gerekti
yerleştirdim abla çok şükür odadaki fazlalıkları falan tasimaca derken geçti gitti gün Bi yandan da banyo ile ugrastim
Bugun icimdeki canavar ortaya cikmis resmenama menu yazmsam farkinda degilim hic vallahi
Evet hazirdiaslinda sarkuteri urunlerinden uzak durmaya calisiyorm ama cok zor oluyor haftada 1 de olsa yiyorum bende
Ay bende yazmayaydim keske
Yazinca farkina vardm yazmisken yolliym bari dedim ama
1 soda icsem iyi gelirmiki
perşembeye kadar bitirmem lazım abla cuma günü gün ben de temizlik ve hazırlık yapmam lazım perşembe yarın mutfağa giriscem yapmasam olmuyor 2 cocukla zor oluyor ama yapacak bisey yok saat 8 Di ablagüzel olmuş cnm
Ama akşam saatini anliyamadim :))
bi bitirince baya rahat edersin cnm
Yine maşallahın var 2 cocukla
Gergin olacak bisey yok tatlım sen yapman gerekeni yap Allahın izniyle bisey olmaz kotuyu çağırma :))58,5 a düştüm abla tekrar, bağırsakları da normal çalıştırırsam tamamım ben artık. Gözden dolayı biraz gerginim ondan yemeğe vurdum kendimi. Gerçi ben abartıyorum, öyle dolu dolu yemedim.
Hassasiyet kötü ya abla, öksürük çok yoruyor insanı
Çok çok geçmiş olsun
Ayy bide 2 çocukla gün hazirligimi yapacanperşembeye kadar bitirmem lazım abla cuma günü gün ben de temizlik ve hazırlık yapmam lazım perşembe yarın mutfağa giriscem yapmasam olmuyor 2 cocukla zor oluyor ama yapacak bisey yok saat 8 Di abla
getiren getiriyor ablada yinede ev sahibi çoğunluk yapan ikinci dönmeye başladığımız da getirilecekAyy bide 2 çocukla gün hazirligimi yapacan
Sizde yokmu gelenler getirseydi
Telin yokmu şu anda tatlimÇok özür diliyorum zuhal abla telim bozuldu birtürlü giremedim yoksa sizinle muhabbet etmeyi çok seviyorum birde malum misafler gitti evi düzünlemeyle uğraştım yarına normal rutinle devam edeceğim inşalalh menümü yazayım geçmişte ne kadar yaparsam
Anacim hep getirecekler hemde ev sahibi yapacakgetiren getiriyor ablada yinede ev sahibi çoğunluk yapan ikinci dönmeye başladığımız da getirilecek
yok abla eşimin telinden yazıyorum ama yarın bana bırakır gider yeni alırTelin yokmu şu anda tatlim
Bende yeni nr mi göndermiştim wp den
Daha açılmamış mesaj
Misafir varken ayrı bide gidince ayri iş oluyor :) neyse bitirde sonra rahat edersin
hiç sorma ablaAnacim hep getirecekler hemde ev sahibi yapacak
Allah şu Türk kadınlarının gözünü doyursun :) ))
Orda varmi bilmiyorum tukiz yeşil olanlar var onlar sağlam oluyor :)Kızlar mop olarak ne kullanıyorsunuz ne önerirsiniz benim mop bozuldu yenisini almam lazim
Sen aynı nr yami kullanacanyok abla eşimin telinden yazıyorum ama yarın bana bırakır gider yeni alır
Çok sevindim çok sagol hic tahmin etmedim ben zannettim başka biri hemen girince kaybedeyim
yarından itibaren küçük kacamaklarida bırakalım cnm :)Memum
09.00
1 kahve
2 kuru kayisi
Kahvaltı 11.00
Melemen
avuç ici kadar ekmek
peynir sebze
16.00
5 tatlı kaşığı muzlu puding tarzi tatlı (komsum getirmiş uykuluydum yenik düştüm)kahve
19.00
Balık
2 kasik şehriye pilavı
sogan salatası
Bol limonlu tarçınlı cay
1.5 lt su
Çok geçmiş olsun canım nasıl oldun.
En iyisi uyumak karanlık bir odada.
Jasminium84 yasemin ne yaptın nasıl oldun cnm uyuyabildinmi
Jasminium84 yasemin ses ver cnm nasil oldun
Çok şükür canım korktukları gibi nörolojik bişeyim yokmuş sinüzitten kaynaklıymış baş ağrılarım ilaç verdiler hala ağrıyor başım ama inşallah toparlayacağım ilaçlarlaNasıl oldun merak ettim iyi misin
Telkin videoları sesleri bende dinliyordum zayıflamak içinyanmasın uyku önemli , uyku öncesi beyin dalgaları theta dalgasına iniyor bilinç altına o zaman ne dersen alması kolaylaşıyor olumlamalarını yap da uyu gülüm allah rahatlık versin
Saolasın tatlım hala hastaHabinar canim gecmis olsun cok nasil oldu eve dondunuzmu
Geçmiş olsun bahar verilmiş sadakan varmış eşinide tebrik ettim davranışından ötürüSlm kızlar sabahtan gelecektim ama arabanın tamponunu indirmekle mesguldumşimdi dalga geçtigime bakmayın ben hep böyleyim, dalga gecmek kolayima geliyor canım sıkıldı ama elden ne gelir çıkacağı varmış olacağı varmış eşimi aradım fotoları attım o sırada annemin komşusu aha şimdi kızacak kızcağıza diyormuş anneme ama canım eşim canın sağolsun aşkım olur öyle şeyler dedi ve ustasını aradı gelip aldılar . Usta da diyor üzülme yenge ben bunu hallederim birşey yok bunda yukarı çıktım komşu bizden panik dedim böyle böyle oldu
Ayy diyor ne iyi kocan var benim damat olsa kıyameti koparmışti , işte bı sürü dua etti Allah bozmasin aranizi diye benimde moralim düzeldiherşey dua ile sadaka ve duaya çok inanırım birde göze
Çünkü ben ATM'den para çektim geldim adamın biri arabayı inceliyorgözü değdi resmen
Edibeeee edibeeeAy gözlerime inanamıyorum listeye girmişim, hiç beklemiyordum, teşekkür ederim kaptanım @mefkurem artık daha da dikkat etmem lazım
Kusura bakmayın gelemedim dün akşam @nanekekik, dün öğlen taşınacağımız evin anahtarını aldık, geç saate kadar oradaydık. Kombi çalışmayıp bizi uğraştırdı, hava da acayip soğuk. Neyse ki eşim halletti sonunda. Aslında pek umudum yoktu, elinden gelmez pek öyle şeyler ama burada tamirci filan o kadar pahalı ki adam aştı kendini
Çarşamaba’ya kadar burayı aksatmam, bu akşam da geçmiş yaparım. Yalnız Çarşamba’dan sonra internet sorun olabilir, çünkü eski evin anahtarını ev sahibine teslim edeceğiz yine telefonun interneti el verdiği kadar yazarım tabi.
Hayranlıkla edibenin hikayesine şahit oluyoruz hey maşallah sanaTeşekkür ederim Ekimciğim, tez zamanda önce 75, sonra 65 olmak istiyorum. Hatta başarabilirsen 75’e kadar sıfır kaçamakla inmek istiyorum
Hoşgeldin teşekkürler siz nasılsınız en yakın zamanda kaynaşalım takımınızlaSlm kardeş takım!!
nasılsınız inşallah?
Ekim 3. Hormonu eklememişsin sonuna kadar okudum dmt hormonu ne işe yararmış acepEPİFİZ BEZİNİN ÇALIŞMA ŞEKLİ
Epifiz bezi insanlarda, hayvanlarda ve bitkilerde bulunur. İnsanlarda, çocuk doğmadan evvel başlayıp, iki yaşına gelene kadar oluşur. Eğer iyi korunmazsa 12 yaşına geldiğinde kireçlenir ve sertleşir. Yetişkinlerde ise uyku durumuna geçip pasifleşmiş haldedir. Kullanılmadığı için de körleşmiştir. Bu körleşmeye sebep olan en büyük unsur, yukarıda belirttiğimiz gibi şehir sularına katılan ve diş macunlarında bulunan florürdür. Keza diş dolgularında kullanılan cıva, paketlenmiş hazır gıdalar ve fazla tüketilen şekerler de bu suçlular arasındadır. Bu madde ve kimyasallar Epifiz bezinde hızla kireçlenmeye sebep olarak bu organımızı çalışmaz hale getirmektedir.
Epifiz bezini aktif hale geçirmenin yolları, yukarıda sayılanlardan uzak durmak ve trans meditasyon ve Uzak Doğu’da olduğu gibi ayinlerdir. Epifiz bezi deniz seviyesinde aktif değildir. Daha ziyade yüksek rakımlı yerlerde ve uykuda, karanlıkta aktiftir. Bu nedenle pek çok dini mabetler ve tapınaklar çoğunlukla yüksek rakımlı yerlerde inşa edilmişlerdir.
Epifiz bezi gündüz çalışmaz, fakat enerjisini iki gözün retinasına ve alnın ortasındaki 6. çakramıza bağlı sinir uçları vasıtasıyla ışıktan alır ve ışığı direk görmemesine rağmen ışığa karşı fazla duyarlıdır. Hatta bu bezin kapasitesini artırmak için, güneşin doğuşu ve batışı esnasında, güneşe bakılabilir hale gelindiğinde 15 dakika süreyle güneşe bakılması tavsiye edilir.
Epifiz bezi geceleyin karanlıkta aktif olur ve aşağıda izah edeceğim yararlı hormonları karanlıkta, özellikle uyku esnasında salgılar. En yoğun salgılama zamanı doğum anı, ölüm anı ve gece saat 03:00 sıralarıdır.
Epifiz bezinin salgıladığı 6 hormon içindeki başlıca hormonlar,
- Melatonin
- Serotonin
- DMT (Dimetiltriptamin) dir.
1-Melatonin Hormonu
Bazı kurbağaların ve balıkların çevrelerinde değişen ışık şartlarına, öfke ve korku gibi duygusal durumlarına tepki vermek için renk değişimi yapmalarını sağlar.
• Ergenliği başlatır ve cinsel gelişimi sağlar.
• Uyku düzeninde etkili olur.
• Üreme üzerinde etkili bir hormondur.
• Vücudun biyolojik saatini ve ritmini ayarlar.
• Hücrelerin yenilenmesinde etkilidir.
• Göz retinasını korur.
• Kanser engelleyicidir.
2-Serotonin Hormonu
• Beyin hücreleri arasında elektrik ve kimyasal sinyallerini taşır.
• Mutluluk hormonu olarak tanınır.
Sevilay proteini fazla tutarsan karbonu zamanla azaltırsın meyve yiyerek vücuda şeker yüklüyorsun pankreasını düzeltmek için mutlaka proteinle başlamalısın yemeklerine zamanla azalır ekmek ihtiyacıAbla Bugün karbonsuz besleneyim dedim yumurta yedim muz yedim mandalin yedim doymadim iki parmak kadar kek yedim illa ekmek olacak karbon olacak ne kadar çok yersem yiyim karbonsuz olmuyor ne kadar çok alışmış vücut karbona
3 yumurta 1 sinin sarısını çıkar peynirde koy içineAkşama yumurta salatasi yapacam kaç yumurtayla yapiyim abla :) içine bol maydonoz ve yeşil soğan koyacam yesil sogan ve yumurta tok tutar senin dediğin gibi bir gün karbonlu birgun mümkün olduğunca karbonsuz beslenecem
Geçmişler oldun tuğçecimGeçmişi okuyamıyorum canikolarım. Belki ilerleyen saatlerde.
Doğuştan görme sinirimde solukluk var yani göz tansiyonu. Sürekli kontrol altındayım. Bugün rutin kontrolümde farkettikki sol gözde tansiyon biraz fazla yüksek ve göz çukurunda hafif sıkıntı var. O da görmede sorun çıkarıyormuş. Mecburen 0,25 sol göz için gözlük verdi. Nasıl kullanacam bilmiyorum ama mecbur. Muayene sırasında damlattığı damla da 4-5 saatliğine bulanık görmeme neden oluyor. Net düzelmedi görüşüm, yine de göz atayım foruma dedim...
Yoğun bir günden kickboks a gidiyorum şimdi
Benim hedefim yok biliyprumYILBASIIIIIIII HATIRLATMASI
Hedefler gelsinmiii
Mefkurem 102.3/96/-6.3
@seydan94 69.9/64/-5.9
@Sweetyy83 74.4/ 69.4/ -4
@Pnrrr-20 67.5 / 64/-3.5
@ekim2009 80.5/78.5/-2.0
@nanekekik 73.6/70/3.6
@Poni Bon 83.4/83.9/+0.5
askrhpozitif 87,8/80/-7,8
@eyledi 103.5/97.5/6
@Zey-has 112.1/107.7/4.4
Minimum mu hadi inşallah kaptanHEDEFLERRRRR
@mefkurem
99.5-1.5=98
@Sweetyy83
72.6-1.1=71.5
@seydan94
67.9-0.9=67
@Mehlikatun
77.9-1.3=76.6
@Habinar
73-1=72
@askrhpozitif
85.4-1.2=84.2
@eyledi
99.5-1.1=98.4
@istikrar1986
76.5-1.3=75
@Edibe12
93.3-1.3=75
@Zey-has
112.5-1.5=111
@kkkmevsim5
80.4-1.1=79.3
@canan456
70-1=69
@Hayyal
62.2-0.7=61.5
@ekim2009
81-1=80
HEDEFLER MINUMUMDUR ! !! !! ! !!
Bencede edibeyi tutmalısın abla :))@nanekekik
Habinar
@Edibe12
Bu 3 lu yarıştan kilo fazlasi olsa bile rakiplerini alt edeceğini düşündüğüm
@Edibe12 yi tutuyorum
Allah söyletti derler ya aynen :))
Gerçektenmi tırstım şimdibununla ilgilokudugun kitaplar varsa bana onerebilirmisin canim bayafir kitap okumuyorum aklimda kitap almak var senden yardim alay bekliyorum tavsiyelerini
Florur yaptirma canim ya gecen bizim okula gelen dr a sorduk ki ben kizima hic yaptirmafim ogrwncilerim icin sordum dedigi eger miktar fazlaysa otizme neden oluyormus biz ayarliyoruz dedi ama ne kadar ayarlasalarda bu suphe bile yeter benim icin ayrica avrupada falan yadak bunu yapmak bizimkiler hala ne akilla yaptiriyor anlamiyorum
olur abla @canan456 varmisin gulum
Gecmis lsun gozde zor is kullanirsin artik napcan ama spordanda vazgecmemen guzel
hedefe kilitlenilmistir ablaaa
Tabiki seni biliyorum abla herkesin metosunu potansiyelini ölçüp ona göre belirliyorsun zaman ayırıyorsun teşekkür ederim tüm kalbimle öpücük smili koydum say hızlı alıntı cvbı yazmak zorundayım :)Hedefler kondu
Uyarılar yapıldı
Şimdilik başka bisey yok :))
Bu arada hedefleri sallamasyon yaptığımı düşünmeyin
Kişiye özeldir :))
Kilosu, metobolizmasi, önceki hafta ne kadar verdiği, yüzdesi
Hepsini dusunup hesap edip ona göre veriyorum
Bazen pozitif yada negatif sonuçlar olabiliyor tabiki
İnşallah hep pozitif olarak yanılırım
Her zaman dediğim gibi elimizden geleni yapalım en azından hedefi tutturmaya calisalim
Fazlası Olursa da kabulumuz :))
Sonra gorusurukk
Saolasın edibe bende sana bayılıyorum bu haftaKilo verme serüvenin çok motive edici canım, teşekkürler paylaştığın için
yaşadığın aksilikler için geçmiş olsun arkadaşım, anlatış üslubuna bayıldım
Suyu daha çok içmeye dikkat et canım.
Keçiboynuzu tozu bulursam denemek istiyorum. Bir de hurmalı toplar demişsin, o nasıl?
Yazıcam tabi, menü yazarken madem minik bir lokma muzu yazıyorum, on puan on puandır, benim ne kadar az spor yaptığımı biliyorsunuz, kendimi motive edeyim dedim
Evet canım ben de öyle hissediyorum, zaten kararlı olmayınca diyet işe yaramadığı gibi işkenceye dönüşüyor
Hadi inşallah şu hipotiroidli metabolizmayı çoşturabilirim
Ne güzel olmuş eylemcimKızlar merhaba bugün giremedim sabahtan beri çok yoğundum. Sabah derse başladım saat ikide bitti kardeşim aradı zor yetiştim bebeğine baktım. Sonra kardeşim dedi ki abla sen akşam denize bak ben eşimle yemeğe cikayim bir an düşündüm ben eşimle ne zaman yemek yedim??? Hatırlamıyorum hayır dedim bu akşam ben çıkacağım. Eşimi aradım bu arada o da matematik öğretmeni ve çok yoğun akşam yemek yiyelim dedim şaşırdı. Şimdi dışarda sigara içerken size yazıyorum biz yemek yiyoruz ve sohpet ediyoruz. Inanın bu benim için çok önemli o yüzden mutluyum menümü yarın yazacağım şimdilik hepinizi öpüyorum bugün katılamadığım için üzgünüm
Geçmiş olur inşallah mervecim ilaçlarını düzenli kullan kilo vermende hızlanır inşallah sintigrafiyi ekim anlatmış dikkat etSelam kızlar bugun bol koşuşturmacali bir gün oluyor
Sabah doktora sonuç göstermeye gittim paratiroid adlı bir hormon varmış bir çok nedenden dolayı yükselebiliyormus doktor nedenini araştırmaya d vitamini eksikliğinden başladı 1 ay sonra tekrar gidicem eğer hala yüksek çıkarsa troidlerden sintigrafi çekilecekmisim çinko depolarımda bitmiş saçlarım çok dökülmeye başlamıştı ondanmis şuan d vitamini ve çinko ya başladım. Oradan avm ye geçtik pratikere gittik alınacaklar vardı onları aldık ordan market alışverişine gittik tam içeri girdik telefon geldi koltuklar gelmiş apar topar eve geçtik kahvaltı yapıp yine dışarı çıktık market alisverisiydi banyoya haliydi derken saat bu oldu ev şuan papaz harmanı gibi küçük kız uyumuyor kucak istiyor akşam sofrası bile Masada duruyor
Bulgur fazla sadece gerisi güzelİçimdeki derin açlık dinmiyor dostlar, menümü yazayım da yemeye bir dur diyeyim.
Sabah 9
3 yk patatesli yumurta
domates
Öğle 1
4 yk bulgur pilavı
5 yk zeytinyağlu fasulye
3 yk yoğurt
Ara 4
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
maydanoz
Yarım ayva
1 ceviz
Akşam 7
2 yk bulgur pilavı
6 yk zeytinyağlı fasulye
4 yk yoğurt
Su 1.5 lt
Spor yok (10 puanım bile yok)
Geçmiş olsun inşallah kötü bişey çıkmazHanımlar selamlar
Saatlerdir yatıyorum ağrının şiddeti azaldı gitmedim doktora ama tamamen geçmiyor
Şimdi başımın arkasından şakaklara geldi ağrı
Kafamı kaldırdığım anda sancı saplanıyor
Ne oldu böyle bilmiyorum
Dualarınızı esirgemeyin nolur hiç iyi hissetmiyorum kendimi
Canımsın inşallah ben kazanırım@nanekekik
Habinar
@Edibe12
Bu yarişta bende yasemini tutuyorum Zuhal ablayla sevilayda tarafini belli etmis
Iyi olan kazansin ozaman
Yok Ekim oğlan hasta hepsi evde vakit yok girmeyeHadi ben işlere devam edeyim, hazır kız uyuyorken. Sanki menü az yazıldı bu akşam. Şurada dört gözle menü beklerken boşta kaldım
Habinar ve @nanekekik rakibelerim, nirede menüleriniz bakem? Yoksa haftasonu rehaveti ile yazılamayacak kadar trajik menüler mi var
Trip atsam kimin umurundaCanım şimdi internette genel bir durum söz konusu mesela Didem bir video koyuyor biri diyor ki oldum bittim diğeri diyor ne biçim spor hocasisin işte burama birşey oldu doktor doktor geziyorum diğeri de Allah razı olsun senin sayende esnedim inceldim
Eee şimdi sen birde hamilesin ve aynı bedende bile her hamilelik farklıdır sıradan bir video ile ne yapabilirsin ne kadar bilinçli olur ne kadar doğru olur bunlar hep kar zarar birde bebek olunca kırk kere düşün öyle yap
Hamilelikte en güzeli yürüyüş canım iyice giyinip 30-40 dk yurusen eve gelir gelmez düşünü alsan al sana spor ve mutluluk sebebi en güzeli zaten dışarda yapılan spor ben giyerdim montumu beremi kulakligida takar yürürdüm entel hamile diyordu etrafındakiler ki benim ilk 4-5 ayım mecburi yatarak geçti toplamda 12-13 kg aldım buna rağmen
biraz karbonlu olmuş
Kek patates çikolata uff ya hafta sonları çok zor
hadi gözünüz aydın belki biraz ısınır
Çorba yanında eppek yime eppek
Talep meselesi canım bu ergenlere ve eşlere talep etmezsen trip atmasan kimse de el atmaz
incelmek ne güzel dimi
Ben hiç küsemiyorum eşime yaaaoğlan kütüphanedeydi 1 saat önce geldi , eşimle de küstük konuşmuyoruz :)yarım saat önce yürüyüşe çıktı 10-15 dk ya gelir
artık sabrımın son demleriymiş demek ki, iki atıştık tutamadım kendimi hayırlısıyla bir perşembe olsa da şu adam işe başlasa cidden bunaltıyor insanı şurda tekme atam bi simily olsaymış onu koyacaktım adama tekme atasım vardı öğlen 5 dk sinirlendim söylendim sonra hepsini serbest bıraktım benim keyfim gayet iyi yerin de yani ama az küs kalsın bari yarına kadar ki kafam rahat etsin diyorum
Saolasın mervecimamin canım
Kesinlikle canım olmadı o sekilde
Ah çocuklar inşallah bir an önce iyileşir kayram
Yok valla abla işlerin içinde bogulmaca
Parex 3-4 senedir bozulmadıKızlar mop olarak ne kullanıyorsunuz ne önerirsiniz benim mop bozuldu yenisini almam lazim
Geçmişler oldun yaseminSağol canım
Hastanedeydim serum verdiler
Biraz toparladım ama ağrı tam geçmedi
Ablacım sizi de endişelendirdim kusura bakma lütfen
Sabah çok kötü uyandım yine
Öğlene doğru hastaneye gittik az önce girdik eve
İlk önce ağrı kesici serum taktılar
Sonra oksijen bağladılar
Sonra da mr'a sokmak için beklettiler ama aman allahım Allah kimseyi hastaneye düşürmesin 3 saat bekledim o halde, 3 saat sonra çağırdılar bu sefer YÖK kadın Doğuma muayene olman gerekiyor doktorun onay vermesi gerekiyor derken 2 saat De öyle geçti
Mr'a girdim ama normal zamanda bile nefesimi keser o şimdi nefes de alamıyorum allahım korkunçtu abla çıkınca ağlamaya başladım zaten nefesim kesildi
Neyse çok şükür ki korktukları gibi nörolojik bi sıkıntı yokmuş
Ciddi sinüsler tıkanmış
Antibiyotik verdi ona başladım
Sağlık ne önemliymiş abla herşeyden önemliymiş
Allah herkese sağlık versin gerisi bi şekilde olur yaa
Çok şükür canım korktukları gibi nörolojik bişeyim yokmuş sinüzitten kaynaklıymış baş ağrılarım ilaç verdiler hala ağrıyor başım ama inşallah toparlayacağım ilaçlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?