- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.081
ayy mefkuremm sen çok yaşa kaç senelik kocan lahana salatası sevmiyiii sen yeni öğrenBizde geçen gün benim adamla biraz atıştık
Ama bizimkinin sebebi çok önemliydi :))
Konu lahana salatası :))
30 yıl sonra adamin lahana salatası sevmediğini ogrendim
Niye domates salatası yapmamisimda lahana salatası yapmışım
Dedim ben her kış lahana salatası yaparım kışın domatesler zaten tatsız hormonlu
Yok başkaları yapiyomusda, ben yapincami olmuyormus
Bu zaten normalde yemiyomus lahanayi2 çatal alıyormuş vs.
Sanki bunca senedir butun lahana salatalarini ben yedim
Hatta kaç senedir şişkinlik yapıyor diye yemiyorum bile
Neyse bisey daha ogrenmis oldum :))
ayy ben buna erinirim hurmaya cevizi koyup yanlarını hindistan cevizine bularım al sana beyaz dudaklı şişko istiridye oldu :)Edibe12 işlerin altında kaldın dimi güzelim bide çocuklarla kış günü
Tatlıyı sormuştun unuttum yazmayı
Brownie tarifini yedim ama çok da aman aman bisey değil bidaha yapmam
Hurma topu gerçekten güzel oluyor
6-7 hurmayi sıcak suda ıslat biraz yumusasin sonra rondodan çek püre yap içine 1 kș kakaoda koy
İçine Bikac ceviz çekip karıştır
Elinle topttop yapıp hindistan cevizine bula buzdolabına koy
Harika oluyor
Tabi yerken abartmamak gerekiyor :)
Anacim söylese bilecektimde şimdiye kadar hapur hupur yiyorduayy mefkuremm sen çok yaşa kaç senelik kocan lahana salatası sevmiyiii sen yeni öğrenkız bu adamlar yaşını aldıkça değişiyor mu bana mı öyle geliyor senin ki kaç yaşındaydı benim ki 1.5 ay sonra 49 unu dolduracak
Ama gerçekten çok güzel oluyor ayni cukulata gibiayy ben buna erinirim hurmaya cevizi koyup yanlarını hindistan cevizine bularım al sana beyaz dudaklı şişko istiridye oldu :)
benim ki de arada yapar böyle , üstelik benim sevmediğim şeyleri arada alır gelir sen seversin diye sana aldım der :))daha bu sene doğum günümü tesadüf bildi hep ekimin 23 der ama ben 22 sinde doğdum hahahahAnacim söylese bilecektimde şimdiye kadar hapur hupur yiyordu
Kışın kış salatası yapılır
30 senedirde öyle yapıyorum :))
Ama o yemiyomus :))
52 yaşında cnm 5 yas var aramızda
2 dk lıkta ben sonrası yapış yapış olan rondoyu temizlemesini düşünüyorum :))Ama gerçekten çok güzel oluyor ayni cukulata gibi
Tabi tatlı severler için :))
Hem 2 dk lik bisey
kaç saat uğraştım etli lahana sardım yarın sabah pişirir öğleye de içim rahat giderim diye çok yaptım tontişimin tabakları birikti ona da veririm dedim ama iş kek, kurabiye tatlı işlerine gelince en basitine bile eriniyorumMutfaktan çıkmayıp mantilar bilmemneler yapan kadın hurma topuna erinecekmis :))
Tasinacaginiz ev yakinmi cnmSelam. GeldimMefkurem sorma işler bitmiyor. En çok da kitap taşımaktan helal olduk. Ne çok kitap varmış evde. Hepsi çocuk kitabı neredeyse, oğlumun baktığı yok , ben de armaya kıyamıyorum.
Tarif için teşekkür ederim, 80’e inince kendime ödül yapayım. O zamana kadar ödül yapasım yok artık.
çarşambaya kadar yetiştirebilecek misin ev taşımayı gülümSelam. GeldimMefkurem sorma işler bitmiyor. En çok da kitap taşımaktan helal olduk. Ne çok kitap varmış evde. Hepsi çocuk kitabı neredeyse, oğlumun baktığı yok , ben de armaya kıyamıyorum.
Tarif için teşekkür ederim, 80’e inince kendime ödül yapayım. O zamana kadar ödül yapasım yok artık.
Hey Allahım yaa kadın saatlerce sarma sarmış , daha ne diyor :))kaç saat uğraştım etli lahana sardım yarın sabah pişirir öğleye de içim rahat giderim diye çok yaptım tontişimin tabakları birikti ona da veririm dedim ama iş kek, kurabiye tatlı işlerine gelince en basitine bile eriniyorum
uykum geldi zaten mutfağı da temizledim topladım gidip yatayım demi :)Hey Allahım yaa kadın saatlerce sarma sarmış , daha ne diyor :))
Aaaa tatlim sen yarın gitcen ya erken yatsana
O ev tasimasa bile basaricagani gösterdi zatenvalla benim de inancım tamEdibe12 ye hele bu ara hızlı eriyecek 80 li rakamları görecek adım gibi biliyorum her ev taşıma da ben bile zayıflıyordum :)
Yat yatuykum geldi zaten mutfağı da temizledim topladım gidip yatayım demi :)
o zaman iyi geceler sultanımm
Ooooo su icilmisUnutmadan hemen menümü yazayım
Sabah 9
İki dilim tb ekmeğinden kanepe
Öğle 2
2 yumurtadan omlet
2 halka sucuk
3 kaşık haşlanmış nohut
Akşam 7
Minik bir fırında tavuk but
4 kaşık haşlanmış nohut
1 elma
Spor yok
Su 3 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?