Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayy mefkuremm sen çok yaşa kaç senelik kocan lahana salatası sevmiyiii sen yeni öğren kız bu adamlar yaşını aldıkça değişiyor mu bana mı öyle geliyor senin ki kaç yaşındaydı benim ki 1.5 ay sonra 49 unu dolduracak

ayy ben buna erinirim hurmaya cevizi koyup yanlarını hindistan cevizine bularım al sana beyaz dudaklı şişko istiridye oldu :)

Anacim söylese bilecektimde şimdiye kadar hapur hupur yiyordu
Kışın kış salatası yapılır
30 senedirde öyle yapıyorum :))
Ama o yemiyomus :))

52 yaşında cnm 5 yas var aramızda

Anacim söylese bilecektimde şimdiye kadar hapur hupur yiyordu
Kışın kış salatası yapılır
30 senedirde öyle yapıyorum :))
Ama o yemiyomus :))

52 yaşında cnm 5 yas var aramızda
benim ki de arada yapar böyle , üstelik benim sevmediğim şeyleri arada alır gelir sen seversin diye sana aldım der :))daha bu sene doğum günümü tesadüf bildi hep ekimin 23 der ama ben 22 sinde doğdum hahahah

Selam. Geldim Mefkurem sorma işler bitmiyor. En çok da kitap taşımaktan helal olduk. Ne çok kitap varmış evde. Hepsi çocuk kitabı neredeyse, oğlumun baktığı yok , ben de armaya kıyamıyorum.
Tarif için teşekkür ederim, 80’e inince kendime ödül yapayım. O zamana kadar ödül yapasım yok artık.

Mutfaktan çıkmayıp mantilar bilmemneler yapan kadın hurma topuna erinecekmis :))
kaç saat uğraştım etli lahana sardım yarın sabah pişirir öğleye de içim rahat giderim diye çok yaptım tontişimin tabakları birikti ona da veririm dedim ama iş kek, kurabiye tatlı işlerine gelince en basitine bile eriniyorum

Tasinacaginiz ev yakinmi cnm

Valla helal olsun hurma topuna bile ödül olarak bakıyor :))
Bu sefer olacağına hem kendin inanıyorsun hemde bizi inandirdin

çarşambaya kadar yetiştirebilecek misin ev taşımayı gülüm
kitaplar atılır mı kızzz belediyeler topluyordur , tanıdık çocuğu olan yoksa ver belediyeye gitsin

Hey Allahım yaa kadın saatlerce sarma sarmış , daha ne diyor :))

Aaaa tatlim sen yarın gitcen ya erken yatsana

Ooooo su icilmis
Şartlara gore cok iyii cnm
Yarindan itibaren bakliyata dikkat edebilirsek iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…