- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.121
Rutin kontrolmuÇok şükür abla hayatın telaşına yetisememekten başka bir sorun yok :)
Hastaneye geldiydim tahlil vericem okadar sıcakki soyunasim var:)
Habersiz gittim ama ara var 1 saati geçer derdiydim sorduğumda halbuki 2 saati geçer di ama öyle desim.hemen kek çırpmış kurabiye yapmış kısır yapmış sarma da var mış. Yeni evliler bebek falan da yi.allagtan habersizdi.neyse hem öğle hem akşam gibi düşünüp accık rahatlayamaz miyizKeşke kendine bi çorba falan yapsaydın cnm
hepsi çok güzel tatlim
ben onu bunu yapayım derken yine erken olmadı
Bide çok erken yersem geç yattigim için çok zorlanıyorum
Oooo süper :)
öğün atlamak hata oluyor cnm en kötü salata yoğurt yiyebilirsin
küsmek yaramis senin adama :)
akşam güzel
Sabah ekmek fazla olmuş :)
manyak olacaklar hergun tartilma sin :))
Ben gormediydim senin alintida gordum
bence tavuk değilde patatesler bitsin artık :))
takarsın gözlüğünü kontrol altında olursun cnm
Hem stresde iyi gelmiyordur heralde
Senin detoks çok etki etmedimi
Yok cnm bitki çayı iciyorum
Benim bronslar hassas o yüzden öksürük fazla oluyor
Bide karga gibi sesim var :)))
Bugün kimse yoktu ki
Takım hiç böyle sakin olmamıştı
Bizede yaramasin inş. :))
hani habersiz gittiydin hazirlikmi yapmış
Keşke evde yiyip gideydin karnım tok derdin
baya dolu olmuş :) )
Yok kalkacam şimdiBirazdan da uyursun en sevdiğim uyku zamani
Mutlu evliliğin sırrı beklentiyi minimuma indirip ,sen dört dörtlük olmadığın gibi karşıdakininde dört dörtlük olmasını beklemiyceksin hayatın verdikleriyle mutlu olmayı ogreniceksin onun sana göre eksik ama karakteri olmuş alışkanlıklarına saygı duyacaksin benceGünaydın abla
Sağol :)
Bu arada inişte seni ne kadar çok seviyormuş yaaaa.30 sene sabretmiş adam sevmediği salatayı yemişhatırın için olsa gerek
Ama sabrın da bir sonu var tabi :)))
Dedem de geçenlerde babaanneme bana sen hiç kahve yaptın mı diye sitem etmiş laf etmiş bissürü.80 yaşını geçti kendisi.adamlar böyle içinden geçeni bilmemizi bekliyorlar.şu epifiz bezindeki o dmt hormonunu iyice bi aktif hale getirebileydik.mutlu evliliğin sırrı :)
Nerde o ağaç bulup kökünü içecem.
Tartin eksiyse rahatliyabiliriz:))Habersiz gittim ama ara var 1 saati geçer derdiydim sorduğumda halbuki 2 saati geçer di ama öyle desim.hemen kek çırpmış kurabiye yapmış kısır yapmış sarma da var mış. Yeni evliler bebek falan da yi.allagtan habersizdi.neyse hem öğle hem akşam gibi düşünüp accık rahatlayamaz miyiz
Teşekkür ederim canım rutin kontroller işte,sen kimlerdensin yenimi düştün buraya:)Geçmiş olsunFitt_anne hayırdır ne oldu
Arada sırada dostla içilen kahveye bebişim bişey demez ablam:)Yok kalkacam şimdi
Akşam erken yatmıştım biraz yetti
Gel kahve içek desem sen icmezzsin sana süt ısıtırım :))
Bunlarda sıkı tı yok yapıyoz .Mutlu evliliğin sırrı beklentiyi minimuma indirip ,sen dört dörtlük olmadığın gibi karşıdakininde dört dörtlük olmasını beklemiyceksin hayatın verdikleriyle mutlu olmayı ogreniceksin onun sana göre eksik ama karakteri olmuş alışkanlıklarına saygı duyacaksin bence
Be eskiden 9. Takıma takılıyordum .baktım açılmış zuhal abla gelmişTe
Teşekkür ederim canım rutin kontroller işte,sen kimlerdensin yenimi düştün buraya:)
69.7 cumaya göre -300Tartin eksiyse rahatliyabiliriz:))
Hoşgeldin canımBe eskiden 9. Takıma takılıyordum .baktım açılmış zuhal abla gelmiş
tekrar damladım.
Canan456 idim ben nickim değişti
Seve seve kabul edicek aliskanliklarini valla hiç ipleme bile,bı fikrim daha geldi :)şayet yapılacak biseyse iki tarafta biraz ödün verebilirBunlarda sıkı tı yok yapıyoz .
Ammaaaa
Benim karakterim olmuş eksikliklerini düzenli aralıklarla gözüme sokup laf etmesine napçaz.
Çok mükemmelmiş gibi.
İşte o zaman insan sen de şunu yaptın bunu yaptın diye onun kusurlarini görmeye başlıyor.
Bende öyle oldu yani.
Ben o kökü içem
Gebeliğin avantajımi desem dezavantajimi bilemedim:)Rutin kontrolmu
Kız kış günü bunu diyebiliyorsan ne mutlu
Ben yataktan çıkmaya korkuyorum :))
sen de şunu bunu yaptın dersen al sana tartışmaBunlarda sıkı tı yok yapıyoz .
Ammaaaa
Benim karakterim olmuş eksikliklerini düzenli aralıklarla gözüme sokup laf etmesine napçaz.
Çok mükemmelmiş gibi.
İşte o zaman insan sen de şunu yaptın bunu yaptın diye onun kusurlarini görmeye başlıyor.
Bende öyle oldu yani.
Ben o kökü içem
içimizden birini para toplayıp amazonlara o o ağaç kökünü almaya mı yollasak :)Seve seve kabul edicek aliskanliklarini valla hiç ipleme bile,bı fikrim daha geldi :)şayet yapılacak biseyse iki tarafta biraz ödün verebilir
Yada o ağacın kökünü iç:))
Abla bu hafta kendine sözün var unutma plan yapmıştın dolu dolu sağlıklı menüler yapacaz azaltınca olmuyo denedik gördükBiliyorum spor yapmam lazım ama inanın hiç halim yok evde bile doğru dürüst iş yapmadım
Pazar menüsü
Sabaha doğru uyuduğum için Geç kalktim
12.00 civarı
Ispanaklı 2 yumurta
19.00
180 gr büftek
Salata
Su 2 lt.
Bi sürü bitki çayı
Huy değiştirmiş benceBizde geçen gün benim adamla biraz atıştık
Ama bizimkinin sebebi çok önemliydi :))
Konu lahana salatası :))
30 yıl sonra adamin lahana salatası sevmediğini ogrendim
Niye domates salatası yapmamisimda lahana salatası yapmışım
Dedim ben her kış lahana salatası yaparım kışın domatesler zaten tatsız hormonlu
Yok başkaları yapiyomusda, ben yapincami olmuyormus
Bu zaten normalde yemiyomus lahanayi2 çatal alıyormuş vs.
Sanki bunca senedir butun lahana salatalarini ben yedim
Hatta kaç senedir şişkinlik yapıyor diye yemiyorum bile
Neyse bisey daha ogrenmis oldum :))
ne demek bacım sen iste ben sana bildiğim bir şeyse getireyim :))
okuduğum bir çok kaynakta ruhun bedene gümüş bir cisimle bağlı olduğu geçiyor , özellikle tibet lamaları( rahipleri), astral seyehat denilen ruhun bedenden ayrılarak dolanmasını sıkı bir disiplinle küçük yaşlarda eğitilerek öğreniyorlarmış , ibadetler de bir tür meditasyondur deniliyor , tabi şeytan aklımızı çelip ahh ocakta yemek vardı çamaşırı serecektim diye konsantrasyonumuzu bozmazsa:)
GünaydınGünaydın kızlar
Takım olarak ekim bizi astral seyahat meditasyon uzak doğu derken sıyırmadan nirvanaya ulaştıracak sanırımBunlarda sıkı tı yok yapıyoz .
Ammaaaa
Çok mükemmelmiş gibi.
Bende öyle oldu yani.
Ben o kökü içem
En güzeli herkes işine geldiği gibi davranıyor işte ekim yıllarını verdiğin adamındanhuyunu biliyOnsen de şunu bunu yaptın dersen al sana tartışmabenimkinin dili çok acımasızdır , çabuk sinirlenip hakaret bile eder, ben de yöntem olarak şunu geliştirdim derin nefes al yavaşça ver sakinleş sonrada hiç olmadı mükemmel insan mı var herkesin kusuru, eksiklikleri var diyip adım hıdır elimden gelen budur beğenmiyorsan sen bilirsin elindekiyle mutlu olmaya bak derim olur biter aşık veysel ne güzel demiş
ben var seversen
çay var içersen
yol var gidersen
:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?