Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok şükür abla hayatın telaşına yetisememekten başka bir sorun yok :)
Hastaneye geldiydim tahlil vericem okadar sıcakki soyunasim var:)
Rutin kontrolmu

Kız kış günü bunu diyebiliyorsan ne mutlu
Ben yataktan çıkmaya korkuyorum :))

Habersiz gittim ama ara var 1 saati geçer derdiydim sorduğumda halbuki 2 saati geçer di ama öyle desim.hemen kek çırpmış kurabiye yapmış kısır yapmış sarma da var mış. Yeni evliler bebek falan da yi.allagtan habersizdi.neyse hem öğle hem akşam gibi düşünüp accık rahatlayamaz miyiz

Mutlu evliliğin sırrı beklentiyi minimuma indirip ,sen dört dörtlük olmadığın gibi karşıdakininde dört dörtlük olmasını beklemiyceksin hayatın verdikleriyle mutlu olmayı ogreniceksin onun sana göre eksik ama karakteri olmuş alışkanlıklarına saygı duyacaksin bence

Tartin eksiyse rahatliyabiliriz:))

Bunlarda sıkı tı yok yapıyoz .
Ammaaaa
Benim karakterim olmuş eksikliklerini düzenli aralıklarla gözüme sokup laf etmesine napçaz.
Çok mükemmelmiş gibi.
İşte o zaman insan sen de şunu yaptın bunu yaptın diye onun kusurlarini görmeye başlıyor.
Bende öyle oldu yani.

Ben o kökü içem

Te

Teşekkür ederim canım rutin kontroller işte,sen kimlerdensin yenimi düştün buraya:)
Be eskiden 9. Takıma takılıyordum .baktım açılmış zuhal abla gelmiş
tekrar damladım.
Canan456 idim ben nickim değişti

Seve seve kabul edicek aliskanliklarini valla hiç ipleme bile,bı fikrim daha geldi :)şayet yapılacak biseyse iki tarafta biraz ödün verebilir
Yada o ağacın kökünü iç:))

sen de şunu bunu yaptın dersen al sana tartışma benimkinin dili çok acımasızdır , çabuk sinirlenip hakaret bile eder, ben de yöntem olarak şunu geliştirdim derin nefes al yavaşça ver sakinleş sonrada hiç olmadı mükemmel insan mı var herkesin kusuru, eksiklikleri var diyip adım hıdır elimden gelen budur beğenmiyorsan sen bilirsin elindekiyle mutlu olmaya bak derim olur biter aşık veysel ne güzel demiş
ben var seversen
çay var içersen
yol var gidersen
:)))

Seve seve kabul edicek aliskanliklarini valla hiç ipleme bile,bı fikrim daha geldi :)şayet yapılacak biseyse iki tarafta biraz ödün verebilir
Yada o ağacın kökünü iç:))
içimizden birini para toplayıp amazonlara o o ağaç kökünü almaya mı yollasak :)

Abla bu hafta kendine sözün var unutma plan yapmıştın dolu dolu sağlıklı menüler yapacaz azaltınca olmuyo denedik gördük
Huy değiştirmiş bence
İşine geldiği gibi davranıyorlar abla adamlar

Günaydın kızlar
Günaydın
Takım olarak ekim bizi astral seyahat meditasyon uzak doğu derken sıyırmadan nirvanaya ulaştıracak sanırım
En güzeli herkes işine geldiği gibi davranıyor işte ekim yıllarını verdiğin adamındanhuyunu biliyOn
Dışından aşık veysel söylerken
içses neler söylüyor ve ohhh rahatladım diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…