Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çarşambaya kadar yetiştirebilecek misin ev taşımayı gülüm
kitaplar atılır mı kızzz belediyeler topluyordur , tanıdık çocuğu olan yoksa ver belediyeye gitsin
Yetişir inşallah Ekimciğim, bu akşam yeni evde kalıyoruz. Yarın arabayla üç- beş turda eski evdeki eşyalar taşınır. Salı günü eski evi temizleyip Çarşamba anahtarı teslim ederiz. Burayı da artık yavaş yavaş yerleştiririm.
Burada kütüphaneler eskiyen yıpranan kitapları bedavaya veya 3-5 kuruşa veriyor. Çoğunu oralardan topladım. Atmam zaten yerleştirirken elden geçirip istemediklerimi geri kütüphaneye götürürüm. Ama bu kadar kitap biriktirdiğimi fark etmemiştim, hayret doğrusu.

Tasinacaginiz ev yakinmi cnm

Valla helal olsun hurma topuna bile ödül olarak bakıyor :))
Bu sefer olacağına hem kendin inanıyorsun hemde bizi inandirdin
Evet baya yakın, arabayla 2 dk filandır. Görsen birşey yemeden önce kırk defa düşünüyorum. Kilolar gerçekten canıma tak etti. Eşim de şokta, test etmek için olmadık şeyler getiriyor eve, eskiden kızıyordum yok destek olmuyorsun bilmem ne. Valla şimdi hiç umurumda değil ne gözüm görüyor ne canım çekiyor.

valla benim de inancım tam Edibe12 ye hele bu ara hızlı eriyecek 80 li rakamları görecek adım gibi biliyorum her ev taşıma da ben bile zayıflıyordum :)
Teşekkür ederim, siz beni motive ediyorsunuz. Gün içinde yazışmalar, motive edici sözler aklıma geliyor. Arkadaşlarım yapıyorsa ben de yaparım diye güç topluyorum. Taşınma diyet için bana zorlu geldi. Bugün resmen yiyecek birşey bulamayıp buzluktan çıkardığım haşlanmış nohutu yedim. Hatta tuz nerede bulamadığım için tuz bile koyamadım. Yoğurt filan hak getire. Önceden yemek konusunda daha planlı ve hazırlıklı olmalıymışım ama geçti neyse şükür. Yarından itibaren düzene girerim.

Habinar nasıl atlamışım mesajını canım arkadaşım Merak etme ben o mesajı bulup okurum Şimdi telefondan bakıyorum. Sabah bilgisayardan açarım.
Geçmiş olsun dün gece zor geçmiş, Allah şifa versin. Şimdi nasıl? Mandalina kabuklarından çay mı yapsan?

Kızlar alıntılar vardı ama yorgunluktan cevap yazacak halim kalmadı, kusuruma bakmayın. İlk fırsatta telafi etmeye çalışacağım. Yarın sabah da erkenden eski eve gidip online ders yapmam lazım. Ah şu internet beni perişan etmeden yeni eve bağlanır umarım
Herkese iyi geceler. Cumaya geri sayım başladı

bitmese de yeter abla ben 2 gün jest yaptım tmm bitti

Kızlar mop olarak ne kullanıyorsunuz ne önerirsiniz benim mop bozuldu yenisini almam lazim
Mop kullanmıyorm canım ya geçen şu doldurmalilara baktım pratik duruyor ama ben onun içine su doldurup zırt pırt ugrasmam
geçmiş olsun tel muhim

Pudingi görmedim :)
Hele şükür haber aldık ben senin yerine hep başkasını etiket yapmışım şimdi fark ettim keşke 3 gün isteseydin tabi doktorda önemli vermeyebilir
Ben sanırım kafalarına vura vura trip atıyorum gerçi şimdi eşimin hakkını yemeyim gece bile sen biraz uyu ben bakarım derde annelik manyaklik insan eşine bile guvenmez mi
Afiyet olsun canım
Bence yeni nesilin problemi bu yazık çoğu sezeryan ta orda başlıyor eksiklik
Çok şükür ablacım mr deyince doktor çok korkmuştum neden şüphelendi diye ama yokmuş bişe
Yok abla bi gün rapor aldım pert vaziyetteyim 10 saattir hastanede ordan oraya mahvoldu
İyice dinlen canım
Güzel menü
Abla erkekler yaş aldıkça çeneleri düşüyor bizde babama diyoruz hep sofrada bir fikri var

Evet ok North River ’in feryatları gün boyu kulağımda çınladıkça su içtim
süpersin canım valla okudum diğer msjlar da olcak olcak bu iş olacak :)

Dile kolay 30 senedir niye dememiş esin abla da şimdi diyor bence canım domates salatasi istiyordu bahane bulacakya sevmem deyiverdi
yerleri nasıl siliyorsun kuzu peki pratik bisey varsa çok iyi olur valla bana işkence geliyor

Afiyet olsun cnm ne güzel kahvaltı o öyle
Günaydın abla
Sağol :)
Bu arada inişte seni ne kadar çok seviyormuş yaaaa.30 sene sabretmiş adam sevmediği salatayı yemiş hatırın için olsa gerek
Ama sabrın da bir sonu var tabi :)))
Dedem de geçenlerde babaanneme bana sen hiç kahve yaptın mı diye sitem etmiş laf etmiş bissürü.80 yaşını geçti kendisi.adamlar böyle içinden geçeni bilmemizi bekliyorlar.şu epifiz bezindeki o dmt hormonunu iyice bi aktif hale getirebileydik.mutlu evliliğin sırrı :)
Nerde o ağaç bulup kökünü içecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…