- 17 Ekim 2007
- 999
- 2.529
- 313
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.141
Oooo harikaaa69.7 cumaya göre -300
Regl etkisi olsa da ekşi görmek güzel
Pzt eksi başlamakçok güzel oluyor.
Hiiii Hiiii benden siskosun şu anPazartesi günü artiyla başladım üzgünüm
Cuma 99.500
Pazartesi: 100.00
+500
Sonuç ilginç anlamadım ama hallederim
gülüm benim sinirlenip öfkemi yaşayıp sonun da serbest bırakmak için 5 dk lık yöntemimin için de söylenmek içinden küfretmek rahatlayıp öfkeyi serbest bırakmak var o içten neler söylendiğini o yüzden hiç işin içine katma biz sadece dıştan aşık veyseli söyleyelimAbla bu hafta kendine sözün var unutma plan yapmıştın dolu dolu sağlıklı menüler yapacaz azaltınca olmuyo denedik gördük
Huy değiştirmiş bence
İşine geldiği gibi davranıyorlar abla adamlar
Günaydın
Takım olarak ekim bizi astral seyahat meditasyon uzak doğu derken sıyırmadan nirvanaya ulaştıracak sanırım
En güzeli herkes işine geldiği gibi davranıyor işte ekim yıllarını verdiğin adamındanhuyunu biliyOn
Dışından aşık veysel söylerken
içses neler söylüyor ve ohhh rahatladım diyosun
iyiyiz şükür çıtırık sen nasılsıngünaydın can' lar
nasılsınız bakem
ayy mefkuremm sen çok yaşa kaç senelik kocan lahana salatası sevmiyiii sen yeni öğrenkız bu adamlar yaşını aldıkça değişiyor mu bana mı öyle geliyor senin ki kaç yaşındaydı benim ki 1.5 ay sonra 49 unu dolduracak
günaydın güzellikGunaydinlarrr
ben adamı düşünüp demiştim bunlar yaş aldıkça değişiyor mu diye babamı düşünürsem eyvah eyvah adam gitti başka ülkeden hatun buldu annem de onu boşadı 6 çocuk 4 torun varken :)) sonra evlendiği kadını varken başkasını da aldı ilkinden 2 sonrakinden de 2 çocuğu varken sırayla boşadı şimdi 3. ile o kadıncağızda 2. den olan 2 çocuğa bakıyor brezilya dizisini geçti yavfff en iyisi ben babamı düşünmeyeyim :)))ayyy hiç güleceğim yoktu pazartesi pazartesiMefkurem
bence adamlar yaş aldıkça değişiyorlar. babamı düşünerek söylüyorum bunu
Bunun cuması var unutma son gülen iyi güler:))Hiiii Hiiii benden siskosun şu an
100 gr ama olsundu
Öğün atlama düzenli beslen cnm bide su iccccciccc
Sohbete gel bebeğimBuraya düzenli gelemiyorum diyet modunda olmamakta etkiliyor
Ama doğum yapar yapmaz listeye girerim lohusaligim listeye girmeme engel sayılmaz galiba bence:))
Biliyom senin cuma sürprizleriniBunun cuması var unutma son gülen iyi güler:))
günaydın güzellik
Yemişsin artık yapacak birşey yok cancan :)
Haftada biri on güne mü çıkarsan şarküteriyi sonra 15 derken çözeriz biz bu işi :)))
Haha koptum gülmekten. Su iç kız soda yerine bence :)
Bizde geçen gün benim adamla biraz atıştık
Ama bizimkinin sebebi çok önemliydi :))
Konu lahana salatası :))
30 yıl sonra adamin lahana salatası sevmediğini ogrendim
Niye domates salatası yapmamisimda lahana salatası yapmışım
Dedim ben her kış lahana salatası yaparım kışın domatesler zaten tatsız hormonlu
Yok başkaları yapiyomusda, ben yapincami olmuyormus
Bu zaten normalde yemiyomus lahanayi2 çatal alıyormuş vs.
Sanki bunca senedir butun lahana salatalarini ben yedim
Hatta kaç senedir şişkinlik yapıyor diye yemiyorum bile
Neyse bisey daha ogrenmis oldum :))
Ben sabahtan gidecen sanıyordumben gidip çimeyim öğleden sonra okula gidicem ufaktan yüzüme gözüme de çeki düzen vereyim sonra yine damlarım :)
ben adamı düşünüp demiştim bunlar yaş aldıkça değişiyor mu diye babamı düşünürsem eyvah eyvah adam gitti başka ülkeden hatun buldu annem de onu boşadı 6 çocuk 4 torun varken :)) sonra evlendiği kadını varken başkasını da aldı ilkinden 2 sonrakinden de 2 çocuğu varken sırayla boşadı şimdi 3. ile o kadıncağızda 2. den olan 2 çocuğa bakıyor brezilya dizisini geçti yavfff en iyisi ben babamı düşünmeyeyim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?