- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.161
Saol canım okula gitmedi hala hasta ateşi az boğaz aynı nebülizatör makinasıyla aşk yaşıyor garibim :)Habinar geçmiş olsun canım, oğlun nasıl oldu
Bi bakayim
Vsy canına nasıl bir hormon bu
Çok şükür canım tez zamanda iyileşirsin ınsallah
Tek 1 gün mü
Tatlım biraz kendini dusun yaa
bitmese de yeter abla ben 2 gün jest yaptım tmm bitti
Mop kullanmıyorm canım ya geçen şu doldurmalilara baktım pratik duruyor ama ben onun içine su doldurup zırt pırt ugrasmam
geçmiş olsun tel muhim
Pudingi görmedim :)
Hele şükür haber aldık ben senin yerine hep başkasını etiket yapmışımşimdi fark ettim keşke 3 gün isteseydin tabi doktorda önemli vermeyebilir
Ben sanırım kafalarına vura vura trip atıyorum gerçi şimdi eşimin hakkını yemeyim gece bile sen biraz uyu ben bakarım derde annelik manyaklik insan eşine bile guvenmez mi
Afiyet olsun canım
Bence yeni nesilin problemi bu yazık çoğu sezeryan ta orda başlıyor eksiklik
İyice dinlen canım
Güzel menü
Abla erkekler yaş aldıkça çeneleri düşüyor bizde babama diyoruz hep sofrada bir fikri var
süpersin canım valla okudum diğer msjlar da olcak olcak bu iş olacak :)
Söyle isyerine kendilerini ayarlasinlar artık cnmAmin canımm sağol
Ablacım son iki haftam ya zaten işleri toparlamam gerekiyor
Canım son iki haftam ya işleri toparlamam gerekiyor bu hafta sıkı çalışmam gerekiyor aksine haftaya ben olur ne olmaz
Anacim senin baba da da amma şans varmisben adamı düşünüp demiştim bunlar yaş aldıkça değişiyor mu diye babamı düşünürsem eyvah eyvah adam gitti başka ülkeden hatun buldu annem de onu boşadı 6 çocuk 4 torun varken :)) sonra evlendiği kadını varken başkasını da aldı ilkinden 2 sonrakinden de 2 çocuğu varken sırayla boşadı şimdi 3. ile o kadıncağızda 2. den olan 2 çocuğa bakıyor brezilya dizisini geçti yavfff en iyisi ben babamı düşünmeyeyim :)))
Oyyy bu hafta 400 500 lerle gidiyozBende bildirim yapayım
+500 de benden
Uykusuzluk diyete vurdu sanırım toparlanırım inşallah
Telin olmasına sevindim cnmHayırlı haftalar diliyorum telim açıldı tuş problemliymis çok bastım açıldı
Bugün annem geliyor usakalr a bakacak bende evi siler süpürür ve tüm geçmiş ödevimi yapayım
Bugun malesef +500 ama gidecek inşaallah
1 gün dolu 1 gün boş yapicam cnm :)Abla bu hafta kendine sözün var unutma plan yapmıştın dolu dolu sağlıklı menüler yapacaz azaltınca olmuyo denedik gördük
canım sen mop derken paspas setinden mi bahsediyorsun ben viledanın ayakla basıp sıkılan setini kullanıyorum ondan once de parex in pratik setiDile kolay 30 senedir niye dememiş esin abla da şimdi diyor bence canım domates salatasi istiyordu bahane bulacakya sevmem deyiverdi
yerleri nasıl siliyorsun kuzu peki pratik bisey varsa çok iyi olur valla bana işkence geliyor
günaydınGünaydın kızlar
Çok şükür abla hayatın telaşına yetisememekten başka bir sorun yok :)
Hastaneye geldiydim tahlil vericem okadar sıcakki soyunasim var:)
aynen valla benimkinin en büyük derdide yemek yapmıyormusum yalan yapıyorum ama onun tarzı gibi degil ben hep diyette olunca adamda karbonhidrat manyagı 4 gündür onun tarzı menü yapıyorum dün bir kare küçük borcam fırında makarna yedi 4 gündür benden iyisi yok anlat anlat bitiremiyor ama unuttugu sey evlendiğimizde 5 kg almıştı boyle yemekleMutlu evliliğin sırrı beklentiyi minimuma indirip ,sen dört dörtlük olmadığın gibi karşıdakininde dört dörtlük olmasını beklemiyceksin hayatın verdikleriyle mutlu olmayı ogreniceksin onun sana göre eksik ama karakteri olmuş alışkanlıklarına saygı duyacaksin bence
69.7 cumaya göre -300
Regl etkisi olsa da ekşi görmek güzel
Pzt eksi başlamakçok güzel oluyor.
ben dogum sonrasıda yanmaya devam etmiştimGebeliğin avantajımi desem dezavantajimi bilemedim:)
kız bizim kafalar bozuk diet modu darladı diye izne ayrılan sen degilmiydin simdi özlüyor insan dimiBuraya düzenli gelemiyorum diyet modunda olmamakta etkiliyor
Ama doğum yapar yapmaz listeye girerim lohusaligim listeye girmeme engel sayılmaz galiba bence:))
ben bunun kısa yolunu deniyorum begenmediysen niye aldın ben senle 4 yıl çıktım bizde neyse osen de şunu bunu yaptın dersen al sana tartışmabenimkinin dili çok acımasızdır , çabuk sinirlenip hakaret bile eder, ben de yöntem olarak şunu geliştirdim derin nefes al yavaşça ver sakinleş sonrada hiç olmadı mükemmel insan mı var herkesin kusuru, eksiklikleri var diyip adım hıdır elimden gelen budur beğenmiyorsan sen bilirsin elindekiyle mutlu olmaya bak derim olur biter aşık veysel ne güzel demiş
ben var seversen
çay var içersen
yol var gidersen
:)))
ben ben ben giderim gönüllüiçimizden birini para toplayıp amazonlara o o ağaç kökünü almaya mı yollasak :)
aynen abla sürekli ruya gördü neyse derdikızNorth River sabahın erkeninden sen niye kalktın da kk ye yazdın kuzey uyutmadı mı gülüm
normal canım bence sen halledersinPazartesi günü artiyla başladım üzgünüm
Cuma 99.500
Pazartesi: 100.00
+500
Sonuç ilginç anlamadım ama hallederim
gunaydın sen nasılsın canımgünaydın can' lar
nasılsınız bakem
hayır bu yag hücreleri çok akıllı ya hani küçülmemek için su tutuyorda ee ealırken niye saftirik oluyor la bunda yeteri kadr yag var daha sismeyelim demiyor
naber pınar ya bizim diğer gebemiz neredeGunaydinlarrr
benim esimin tarafında cok varmış Rizeben adamı düşünüp demiştim bunlar yaş aldıkça değişiyor mu diye babamı düşünürsem eyvah eyvah adam gitti başka ülkeden hatun buldu annem de onu boşadı 6 çocuk 4 torun varken :)) sonra evlendiği kadını varken başkasını da aldı ilkinden 2 sonrakinden de 2 çocuğu varken sırayla boşadı şimdi 3. ile o kadıncağızda 2. den olan 2 çocuğa bakıyor brezilya dizisini geçti yavfff en iyisi ben babamı düşünmeyeyim :)))
ihtiyacın yok ama bol sans ablaben gidip çimeyim öğleden sonra okula gidicem ufaktan yüzüme gözüme de çeki düzen vereyim sonra yine damlarım :)
pınar sen bu işi hep hafta sonu yapıyorsun bence esinede yapma sosis sorun ortadan kalksınHic fena fikir degil bide ole deniyim
 zaten anca su icebildm suansa hala tokum oyle bi yemisimki dun
Ayy abla ne guldum Allah iyilignizi versin insallahbiraz bahane gbi sanki
kıyamam ah işte cocukluk bilse bu kadar cekecekSaol canım okula gitmedi hala hasta ateşi az boğaz aynı nebülizatör makinasıyla aşk yaşıyor garibim :)
malesef anlıyorum seniAmin canımm sağol
Ablacım son iki haftam ya zaten işleri toparlamam gerekiyor
Canım son iki haftam ya işleri toparlamam gerekiyor bu hafta sıkı çalışmam gerekiyor aksine haftaya ben olur ne olmaz
oo iyi abla ben 1,7 filan deyince hafiften tırsmıştımBenim bildirimim
Cuma 99.5
Bugün 99.9
Fark +400
Ne yalan soyliyim buna bile sevindim çünkü dün +1.7 yi gorunce sok oldum
Bide sabahın 7 sinde tartildim
Benim tartı saatim 10 - 11 arası
ah abla olmuyor işte oyleSöyle isyerine kendilerini ayarlasinlar artık cnm
ne kız takımı takıyoruz 500de bendenBende bildirim yapayım
+500 de benden
Uykusuzluk diyete vurdu sanırım toparlanırım inşallah
Bütün artılara ölümmmm :)cuma:72,2
ptesi:72,6
yeminle yapıştı su 72,6 ama indirecegim havasını
Günaydın herkese. Çok tuhaf bir haftasonu yaşadım.Hayyal Sende cumadan beri gorunmedin cnm
Sabitim ablaKızlar şaka maka ama listede olup eksi olan varmi
Bugunden itibaren lütfen karbona suya spora dikkat edelim
En azından herkes hedefini tutturmaya calissin
Sonra listemiz cakilmasin
Ozellikle akşamları sıfır karbon
Lutfen rica ediyorum
Bildirim yapmayan
@seydan94
@Sweetyy83
Edibe12
askrhpozitif
Umarim sizde guzel sonuclar vardir
Başka unuttugum varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?