Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bi bakayim

Vsy canına nasıl bir hormon bu

Çok şükür canım tez zamanda iyileşirsin ınsallah

Amin canımm sağol

Tek 1 gün mü
Tatlım biraz kendini dusun yaa

Ablacım son iki haftam ya zaten işleri toparlamam gerekiyor

Canım son iki haftam ya işleri toparlamam gerekiyor bu hafta sıkı çalışmam gerekiyor aksine haftaya ben olur ne olmaz

Amin canımm sağol

Canım son iki haftam ya işleri toparlamam gerekiyor bu hafta sıkı çalışmam gerekiyor aksine haftaya ben olur ne olmaz
Söyle isyerine kendilerini ayarlasinlar artık cnm

Anacim senin baba da da amma şans varmis

Telin olmasına sevindim cnm
Annengil yakinmi oturuyor

Artı ya yorum yok :)) zaten cuma guzel Bi eksi gelecek biliyorum

Dile kolay 30 senedir niye dememiş esin abla da şimdi diyor bence canım domates salatasi istiyordu bahane bulacakya sevmem deyiverdi
yerleri nasıl siliyorsun kuzu peki pratik bisey varsa çok iyi olur valla bana işkence geliyor
canım sen mop derken paspas setinden mi bahsediyorsun ben viledanın ayakla basıp sıkılan setini kullanıyorum ondan once de parex in pratik seti
birde ben haftada iki gün yaparım byük sil süpür diğer türlü extra yapmıyorum tek cocuk batmıyor artık birde toza alışmaları gereklli demişti doktor saf gibi her gün temizlik yapıyordum
Günaydın kızlar
günaydın
Çok şükür abla hayatın telaşına yetisememekten başka bir sorun yok :)
Hastaneye geldiydim tahlil vericem okadar sıcakki soyunasim var:)

aynen valla benimkinin en büyük derdide yemek yapmıyormusum yalan yapıyorum ama onun tarzı gibi degil ben hep diyette olunca adamda karbonhidrat manyagı 4 gündür onun tarzı menü yapıyorum dün bir kare küçük borcam fırında makarna yedi 4 gündür benden iyisi yok anlat anlat bitiremiyor ama unuttugu sey evlendiğimizde 5 kg almıştı boyle yemekle
69.7 cumaya göre -300
Regl etkisi olsa da ekşi görmek güzel
Pzt eksi başlamakçok güzel oluyor.

Gebeliğin avantajımi desem dezavantajimi bilemedim:)
ben dogum sonrasıda yanmaya devam etmiştim
Buraya düzenli gelemiyorum diyet modunda olmamakta etkiliyor
Ama doğum yapar yapmaz listeye girerim lohusaligim listeye girmeme engel sayılmaz galiba bence:))
kız bizim kafalar bozuk diet modu darladı diye izne ayrılan sen degilmiydin simdi özlüyor insan dimi
ben bunun kısa yolunu deniyorum begenmediysen niye aldın ben senle 4 yıl çıktım bizde neyse o
içimizden birini para toplayıp amazonlara o o ağaç kökünü almaya mı yollasak :)
ben ben ben giderim gönüllü
kız North River sabahın erkeninden sen niye kalktın da kk ye yazdın kuzey uyutmadı mı gülüm
aynen abla sürekli ruya gördü neyse derdi
günaydınnnn güzellerim

Pazartesi günü artiyla başladım üzgünüm
Cuma 99.500
Pazartesi: 100.00
+500
Sonuç ilginç anlamadım ama hallederim
normal canım bence sen halledersin

günaydın can' lar

nasılsınız bakem
gunaydın sen nasılsın canım

moralini bozma gülüm sebep büyük ihtimal şundan
hayır bu yag hücreleri çok akıllı ya hani küçülmemek için su tutuyorda ee ealırken niye saftirik oluyor la bunda yeteri kadr yag var daha sismeyelim demiyor
naber pınar ya bizim diğer gebemiz nerede
benim esimin tarafında cok varmış Rize
ne hikayeler var yazık olan hep cocuklara ve cocukları için kalmak zorunda olan kadınlara olmuş bu erkekleri belli yastan sonra hadım edeceksin ya 2 cocuk yapıp jubile yaptıracaksın
ben gidip çimeyim öğleden sonra okula gidicem ufaktan yüzüme gözüme de çeki düzen vereyim sonra yine damlarım :)
ihtiyacın yok ama bol sans abla
Hic fena fikir degil bide ole deniyim

zaten anca su icebildm suansa hala tokum oyle bi yemisimki dun

Ayy abla ne guldum Allah iyilignizi versin insallah biraz bahane gbi sanki
pınar sen bu işi hep hafta sonu yapıyorsun bence esinede yapma sosis sorun ortadan kalksın
Saol canım okula gitmedi hala hasta ateşi az boğaz aynı nebülizatör makinasıyla aşk yaşıyor garibim :)
kıyamam ah işte cocukluk bilse bu kadar cekecek
Amin canımm sağol

malesef anlıyorum seni

Benim bildirimim
Cuma 99.5
Bugün 99.9
Fark +400

Ne yalan soyliyim buna bile sevindim çünkü dün +1.7 yi gorunce sok oldum
Bide sabahın 7 sinde tartildim
Benim tartı saatim 10 - 11 arası
oo iyi abla ben 1,7 filan deyince hafiften tırsmıştım
Söyle isyerine kendilerini ayarlasinlar artık cnm
ah abla olmuyor işte oyle
Bende bildirim yapayım
+500 de benden
Uykusuzluk diyete vurdu sanırım toparlanırım inşallah
ne kız takımı takıyoruz 500de benden

Kızlar şaka maka ama listede olup eksi olan varmi

Bugunden itibaren lütfen karbona suya spora dikkat edelim
En azından herkes hedefini tutturmaya calissin
Sonra listemiz cakilmasin

Ozellikle akşamları sıfır karbon
Lutfen rica ediyorum

Bildirim yapmayan
@seydan94
@Sweetyy83
Edibe12
askrhpozitif

Umarim sizde guzel sonuclar vardir

Başka unuttugum varmi

Hayyal Sende cumadan beri gorunmedin cnm
Günaydın herkese. Çok tuhaf bir haftasonu yaşadım.
Öncelikle uğrayamadım. Cuma akşam misafirim var demiştim, karı koca bildiğiniz bağır çağır birbirine girdiler. Sonrasında geceye kadar sakinleştirme çabası. Sabah oldu, gene sürmüş o olaylar kendi evlerinde. Akşam eşi bize ağlayarak geldi kalmaya. Gece onunla otur ilgilen, ertesi gün koştur derken evine yolladık ama ben de bittim açıkçası.
Ne rejim ne birşey. Sadece bol bol yorgunluk var şu an üzerimde.

Günaydın kızlar dünden beri kızım kabiz gecele ağlayarak uyudu sabahta ağladı oğlanı okula goturecem gocugunu ayakkabısını giymedi kendini sıktı durdu oğlan okula geç kalmasın diye hemen babami çağırdım okula götürsün diye sagolsun hemen geldi bu seferde oğlan anneanne gelsin okula götürsün diye inatlasti en son gittiler kabus gibi sabahtı babamla oğlan okula gidince kızımı ılık suya otutturdum kakasını yapınca rahatadı çok sukur armut suyu verdim püresi inşallah duzelir benimde boğazım ağrıyor grip olacam galiba

Sabitim abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…