- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.181
Ne güzel umarım o sonuçları da yarın ben görürümBenim bildirimim
Cuma 99.5
Bugün 99.9
Fark +400
Ne yalan soyliyim buna bile sevindim çünkü dün +1.7 yi gorunce sok oldum
Bide sabahın 7 sinde tartildim
Benim tartı saatim 10 - 11 arası
Buda ne saçma şeydir başkasının huzurunu bozmakta çabası dertleri neymişGünaydın herkese. Çok tuhaf bir haftasonu yaşadım.
Öncelikle uğrayamadım. Cuma akşam misafirim var demiştim, karı koca bildiğiniz bağır çağır birbirine girdiler. Sonrasında geceye kadar sakinleştirme çabası. Sabah oldu, gene sürmüş o olaylar kendi evlerinde. Akşam eşi bize ağlayarak geldi kalmaya. Gece onunla otur ilgilen, ertesi gün koştur derken evine yolladık ama ben de bittim açıkçası.
Ne rejim ne birşey. Sadece bol bol yorgunluk var şu an üzerimde.
Oy geçmiş olsun bı kaç gün armut kayısı ihmal etme bizde mercimekte çok işe yarıyor düzelir yazik kız çocuklaraGünaydın kızlar dünden beri kızım kabiz gecele ağlayarak uyudu sabahta ağladı oğlanı okula goturecem gocugunu ayakkabısını giymedi kendini sıktı durdu oğlan okula geç kalmasın diye hemen babami çağırdım okula götürsün diye sagolsun hemen geldi bu seferde oğlan anneanne gelsin okula götürsün diye inatlasti en son gittiler kabus gibi sabahtı babamla oğlan okula gidince kızımı ılık suya otutturdum kakasını yapınca rahatadı çok sukur armut suyu verdim püresi inşallah duzelir benimde boğazım ağrıyor grip olacam galiba
normal diyetine de dikkat etmemissinBen de 63.50 çıktım sabah tartıda. O da ayrı bir moral bozukluğu. 2 gündür spora da gidemedim.
Cuma: 62.2
Pazartesi:63.50
Aman onlara kalsa Doğum izninde de çalıştıracaklar beniSöyle isyerine kendilerini ayarlasinlar artık cnm
Amannn ne tuhaf bi durumGünaydın herkese. Çok tuhaf bir haftasonu yaşadım.
Öncelikle uğrayamadım. Cuma akşam misafirim var demiştim, karı koca bildiğiniz bağır çağır birbirine girdiler. Sonrasında geceye kadar sakinleştirme çabası. Sabah oldu, gene sürmüş o olaylar kendi evlerinde. Akşam eşi bize ağlayarak geldi kalmaya. Gece onunla otur ilgilen, ertesi gün koştur derken evine yolladık ama ben de bittim açıkçası.
Tabi haftasonu negatiflik yuklenmissin dinlenememisinkiBu akşam gidip spor yapmadan önce iyi bir ev temizliği yapacağım. Şu an baş ağrımın geçmesi için kahve içiyorum. Sabah işlerimi hallettim işyerinde.
hepsi üst üste gelmiş cnm yaaGünaydın kızlar dünden beri kızım kabiz gecele ağlayarak uyudu sabahta ağladı oğlanı okula goturecem gocugunu ayakkabısını giymedi kendini sıktı durdu oğlan okula geç kalmasın diye hemen babami çağırdım okula götürsün diye sagolsun hemen geldi bu seferde oğlan anneanne gelsin okula götürsün diye inatlasti en son gittiler kabus gibi sabahtı babamla oğlan okula gidince kızımı ılık suya otutturdum kakasını yapınca rahatadı çok sukur armut suyu verdim püresi inşallah duzelir benimde boğazım ağrıyor grip olacam galiba
Şükür :))Sabitim abla
senin kilon için artı biraz fazla olmuş cnm ama eminim halledersinBen de 63.50 çıktım sabah tartıda. O da ayrı bir moral bozukluğu. 2 gündür spora da gidemedim.
Cuma: 62.2
Pazartesi:63.50
Ortada bir sebep de yoktu, saçma sapan bir şekilde davet oldu kaos ortamı.Buda ne saçma şeydir başkasının huzurunu bozmakta çabası dertleri neymiş
Hiç küfür beceremem ama benim yerime birileri ediversinAman onlara kalsa Doğum izninde de çalıştıracaklar beni
Kavga edecek bahane arıyorlamış demekki size denk gelmiş sebep neydiGünaydın herkese. Çok tuhaf bir haftasonu yaşadım.
Amannn ne tuhaf bi durum
Madem kavga edeceklermiş gelmeselermis
Sizinde huzurunuzu bozmuslar
Neyse inş. Arayı bulurlar tekrar
Tabi haftasonu negatiflik yuklenmissin dinlenememisinki
Ev işini falan bosver bence spora gitsen sana ruhen iyi gelir
senin kilon için artı biraz fazla olmuş cnm ama eminim halledersin
Çok geçmiş olsun vanım.çok zor çocuk hastalıkları kıyamam.Günaydın kızlar dünden beri kızım kabiz gecele ağlayarak uyudu sabahta ağladı oğlanı okula goturecem gocugunu ayakkabısını giymedi kendini sıktı durdu oğlan okula geç kalmasın diye hemen babami çağırdım okula götürsün diye sagolsun hemen geldi bu seferde oğlan anneanne gelsin okula götürsün diye inatlasti en son gittiler kabus gibi sabahtı babamla oğlan okula gidince kızımı ılık suya otutturdum kakasını yapınca rahatadı çok sukur armut suyu verdim püresi inşallah duzelir benimde boğazım ağrıyor grip olacam galiba
Evet, maddi sorunlar aslında asıl sebep.Kavga edecek bahane arıyorlamış demekki size denk gelmiş sebep neydi
İstemediğin olayların içinde kendini bulunca insan çok kötü oluyor cidden
Yok yere baş ağrısı uykusuzluk inşallah tatlıya bağlanmıştır
Kötü olmuş insan ne diyeceğini ki den olacağını bilemez .adam olmasa ortamda salla gitsin ...Günaydın herkese. Çok tuhaf bir haftasonu yaşadım.
Herkesler artıda sanırsamcanım sen mop derken paspas setinden mi bahsediyorsun ben viledanın ayakla basıp sıkılan setini kullanıyorum ondan once de parex in pratik seti
birde ben haftada iki gün yaparım byük sil süpür diğer türlü extra yapmıyorum tek cocuk batmıyor artık birde toza alışmaları gereklli demişti doktor saf gibi her gün temizlik yapıyordum
günaydın
aynen valla benimkinin en büyük derdide yemek yapmıyormusum yalan yapıyorum ama onun tarzı gibi degil ben hep diyette olunca adamda karbonhidrat manyagı 4 gündür onun tarzı menü yapıyorum dün bir kare küçük borcam fırında makarna yedi 4 gündür benden iyisi yok anlat anlat bitiremiyor ama unuttugu sey evlendiğimizde 5 kg almıştı boyle yemekle
ben dogum sonrasıda yanmaya devam etmiştim
kız bizim kafalar bozuk diet modu darladı diye izne ayrılan sen degilmiydin simdi özlüyor insan dimi
ben bunun kısa yolunu deniyorum begenmediysen niye aldın ben senle 4 yıl çıktım bizde neyse o
ben ben ben giderim gönüllü
aynen abla sürekli ruya gördü neyse derdi
normal canım bence sen halledersin
gunaydın sen nasılsın canım
hayır bu yag hücreleri çok akıllı ya hani küçülmemek için su tutuyorda ee ealırken niye saftirik oluyor la bunda yeteri kadr yag var daha sismeyelim demiyor
naber pınar ya bizim diğer gebemiz nerede
benim esimin tarafında cok varmış Rize
ne hikayeler var yazık olan hep cocuklara ve cocukları için kalmak zorunda olan kadınlara olmuş bu erkekleri belli yastan sonra hadım edeceksin ya2 cocuk yapıp jubile yaptıracaksın
ihtiyacın yok ama bol sans abla
pınar sen bu işi hep hafta sonu yapıyorsun bence esinede yapma sosis sorun ortadan kalksın
kıyamam ah işte cocukluk bilse bu kadar cekecek
malesef anlıyorum seni
oo iyi abla ben 1,7 filan deyince hafiften tırsmıştım
ah abla olmuyor işte oyle
ne kız takımı takıyoruz 500de benden
Gelmiş geçmiş olsun eşimde bende hiçbir zaman başkasının yanında tartışmayız kan içer kızılcık şerbeti derler ya öyleEvet, maddi sorunlar aslında asıl sebep.
3 gün eşimle psikologluk oynadık.
saat 2 gibi gidicem 2:40 da başlayacak şimdilik heyecan yok :)sunum kactaydi canim heycanlimisin
sabah dersleri var çocukların o yüzden öğleden sonra etüt saatin de olacakBen sabahtan gidecen sanıyordum
Hadi Allah kolaylık versin canom
ben de tartıldım ama söylemem :) sabah tartıldım üstüne 2 bardak limonlu su içtim wc ye gitmedim çimdim bir daha tartıldım 300 gr eksik çıktı içtiğim sular nereye gitti pekiiBenim bildirimim
Cuma 99.5
Bugün 99.9
Fark +400
ne şansı bence adam çocuk yapıp dünyayı kendi nüfusuna boğmak istedi de geç yaşta başlamışAnacim senin baba da da amma şans varmis
ohh gönüllümüzü de bulduk amozana gidecek :) kız kuzeyi ne yapıcan çocuk oralara götürülmez ona görecanım sen mop derken paspas setinden mi bahsediyorsun ben viledanın ayakla basıp sıkılan setini kullanıyorum ondan once de parex in pratik seti
birde ben haftada iki gün yaparım byük sil süpür diğer türlü extra yapmıyorum tek cocuk batmıyor artık birde toza alışmaları gereklli demişti doktor saf gibi her gün temizlik yapıyordum
günaydın
aynen valla benimkinin en büyük derdide yemek yapmıyormusum yalan yapıyorum ama onun tarzı gibi degil ben hep diyette olunca adamda karbonhidrat manyagı 4 gündür onun tarzı menü yapıyorum dün bir kare küçük borcam fırında makarna yedi 4 gündür benden iyisi yok anlat anlat bitiremiyor ama unuttugu sey evlendiğimizde 5 kg almıştı boyle yemekle
ben dogum sonrasıda yanmaya devam etmiştim
kız bizim kafalar bozuk diet modu darladı diye izne ayrılan sen degilmiydin simdi özlüyor insan dimi
ben bunun kısa yolunu deniyorum begenmediysen niye aldın ben senle 4 yıl çıktım bizde neyse o
ben ben ben giderim gönüllü
aynen abla sürekli ruya gördü neyse derdi
normal canım bence sen halledersin
gunaydın sen nasılsın canım
hayır bu yag hücreleri çok akıllı ya hani küçülmemek için su tutuyorda ee ealırken niye saftirik oluyor la bunda yeteri kadr yag var daha sismeyelim demiyor
naber pınar ya bizim diğer gebemiz nerede
benim esimin tarafında cok varmış Rize
ne hikayeler var yazık olan hep cocuklara ve cocukları için kalmak zorunda olan kadınlara olmuş bu erkekleri belli yastan sonra hadım edeceksin ya2 cocuk yapıp jubile yaptıracaksın
ihtiyacın yok ama bol sans abla
pınar sen bu işi hep hafta sonu yapıyorsun bence esinede yapma sosis sorun ortadan kalksın
kıyamam ah işte cocukluk bilse bu kadar cekecek
malesef anlıyorum seni
oo iyi abla ben 1,7 filan deyince hafiften tırsmıştım
ah abla olmuyor işte oyle
ne kız takımı takıyoruz 500de benden
Günaydın canımGünaydın kızlar
günaydın ablaGunaydinnnnnn
Bol eksiklerin olduğu bi haftamız olsun inş.
Günaydın kuzumGünaydın 9.takimin azimli hatunlari
Eeee içten kaloriferlisin sen canim benimÇok şükür abla hayatın telaşına yetisememekten başka bir sorun yok :)
Hastaneye geldiydim tahlil vericem okadar sıcakki soyunasim var:)
Bu iş karşılıklı olmadığı sürece ise yaramıyor canımMutlu evliliğin sırrı beklentiyi minimuma indirip ,sen dört dörtlük olmadığın gibi karşıdakininde dört dörtlük olmasını beklemiyceksin hayatın verdikleriyle mutlu olmayı ogreniceksin onun sana göre eksik ama karakteri olmuş alışkanlıklarına saygı duyacaksin bence
Hahaha abla bunu yapabilmek lazım gerçi ben içimden ayrı dışımdan ayrı söyleniyorumsen de şunu bunu yaptın dersen al sana tartışmabenimkinin dili çok acımasızdır , çabuk sinirlenip hakaret bile eder, ben de yöntem olarak şunu geliştirdim derin nefes al yavaşça ver sakinleş sonrada hiç olmadı mükemmel insan mı var herkesin kusuru, eksiklikleri var diyip adım hıdır elimden gelen budur beğenmiyorsan sen bilirsin elindekiyle mutlu olmaya bak derim olur biter aşık veysel ne güzel demiş
ben var seversen
çay var içersen
yol var gidersen
:)))
Günaydın abla
Şarap ödem yapmış olabilir ablaPazartesi günü artiyla başladım üzgünüm
Cuma 99.500
Pazartesi: 100.00
+500
Sonuç ilginç anlamadım ama hallederim
Günaydın canım şükür sen nasilsibgünaydın can' lar
nasılsınız bakem
Günaydın canımGunaydinlarrr
Ay nasıl geçecek acaba çıkışta haber ver ablaben gidip çimeyim öğleden sonra okula gidicem ufaktan yüzüme gözüme de çeki düzen vereyim sonra yine damlarım :)
Abla o zaman sabıtısm senBenim bildirimim
Cuma 99.5
Bugün 99.9
Fark +400
Toparlanamadi daha kuzucukBende bildirim yapayım
+500 de benden
Uykusuzluk diyete vurdu sanırım toparlanırım inşallah
telefonun bozuk olmadığına sevindim canım artiyi eminim eksiye cevirirsinHayırlı haftalar diliyorum telim açıldı tuş problemliymis çok bastım açıldı
Bugün annem geliyor usakalr a bakacak bende evi siler süpürür ve tüm geçmiş ödevimi yapayım
Bugun malesef +500 ama gidecek inşaallah
Ben mümkün mertebe hergun silmeye gayret ediyorumda ona rağmen hümanın çoraplar çabuk batıyor sinir oluyorum nerede bulup batırıyor anlamış değilimcanım sen mop derken paspas setinden mi bahsediyorsun ben viledanın ayakla basıp sıkılan setini kullanıyorum ondan once de parex in pratik seti
cumaya eksiye döner canimcuma:72,2
ptesi:72,6
yeminle yapıştı su 72,6 ama indirecegim havasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?