Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mefkurem sağol abla kabızlığı gectiydin son 2 aydır tekrar başladı kabızlığı yüzünden tuvalete oturmayan korkuyor çişini oturup yapıyor ama büyük çiste geldimi agliyor oturmak istemiyor sütü kesecem süt alerjisi olabilir püresi armut suyu satılıyor %100 onu iciyor onu içerecek artık
North River sagol baharcim hangi mercimek canım kırmızımi yeşil mi bugün yapiyim
badem000
kız senin etiketi zor yaptim niye değiştin nickini :) sağol canancim

iyi tarafından bak sonu güzel bitmiş kuzum kakasını yapmışşşşşşşşşş rahatlamış annesi , oğluşun da stresini atıp gelir inşallah

çok iyi olunca böyle sorun mıknatısı oluyor insan ,inşallah bir daha böyle bir durumla karşılaşmazsın , misafirlerin de barışır maddi açıdan rabbim yardımcıları olsun
aklıma ne geldi ilk tayin yerin de dayım vefat etti diye bana baş sağlığına gelen 2 komşu birbirine girmişti :) bir zamanlar bende böyle mıknatıs gibi sorunluları çekerdim :)

iyi tarafından bak sonu güzel bitmiş kuzum kakasını yapmışşşşşşşşşş rahatlamış annesi , oğluşun da stresini atıp gelir inşallah
Sağol canım benim ya iyi çok şükür şimdi oynuyor fazla bişey yemedigid için bağırsaklarını tembellesiyor yoksa süt mu alerji yapıyor anlamadım bir kaç gün armur suyu ananas suyu verecem süt vermicem bakalım düzelecek mi ilacta vermekte istemiyorum alışkanlık yapar diye oğlana da sabah kızdım öyle gitti okula üzüldüm öptüm giderken ama bende strese girdim çocuklara hiç kızmak istemiyorum ama bizde sabır taşı değilizki

Karnına saç kurutma makinası tut merve söylediydi kabızlık için
Bu çocuklar büyüyo ya bide annelerine sorun

İnadı tutunca dediğinide çok yapmama taraftarıyım otoriteyi ellerine alınca hep dediklerini yaptırıyorlar iktidar mücadelesine giriyor çocuk bu konuda pedagog Adem güneşi tavsiye ederim tüm videolarını izlemiş biri olarak yanlışlarımı düzeltti duygusal yoksunluk ve iktidar mücadelesinden başla istersen

Aynen canım sıkınti biz çekiyoruz canları sağolsun onalar iyi olsunlarda bişey olmaz kabızlığı için karnına ılık duşla su tuttum suya biraz kopuk yaptım oturup oynasın diye kakasını yaptı rahatladı çok şükür ceketini ve ayakkabisini giymedi ondan inat yaptı okula geç kalacaz diyorum anlamıyor kendini sıkıp ağlıyor son babamı aradım oğlanı götürdü sagolsun

EVet ablacım ne yazık ki öyleler
İş yaptığım sürece herşey yolunda ama ufak bi hatam öyle bi büyüyor ki
O yüzden korkuyorum 2 hafta sonra arkamdan bu işimde eksik bırakmış desinler istemiyorum malum işsizlik had safhada ve Türkiye şartlarında çalışabileceğim en iyi yerlerden birindeyim
O yüzden kaybetmek istemiyorum

Mefkurem abla ben menüleri öğün öğün yazsam olurmu akşam müsait olamıyorum evde hrkes ilgi hizmet bekliyor öğün öğün yazarsam örnek sabah öğle kötüyse akşama nasıl dengelerim bilgi verirsiniz herkes öyle yapsa iyi olur aslında

abla inan karşısına çıkan da bazen saf oluyor bizim bir kiracı vardı gencecik hukuk fakültesi öğrencisi adam sen bunu bekarım diye kandır istemeye gitmiş o kadar inandırıcı ama okulu var diye vermemişler sonra kızi kaçırmış bizimkilerde acimisti hiç eşya filan yok o kızcağız soğuk evde öyle oturuyor sonra 3-4 ay geçti kiz öğrenmiş bunun evli çocuklu olduğunu ailesine geri döndü adamda kacti gitti

Bana doktor bağışikligini öldürüyorsun deyince biraktim zırt pırt heryeri silip supurmeyi ki sonuçta gerekte yok şimdi o zamanı kendime ve kuzeye harcamak daha iyi kız zaten ben haftanın 3-4 günü gezmedeyim , hem toz herseyeden yükselip sonra zemine iniyor sen şupur sıl siyah mobilyaya dön bak küfür etse daha iyi
Cuma :85,4
Bugun :85,6
+200
Bildirimi yaptığıma göre gülsimayi uyutup işlere baslamam lazim
Hiçbirsey değil
Geçen sende de vardı bu sizde bizde çok çektik inşallah geçer sizinde , mercimek çorbası kırmızı canım içine de bulduğun sebzeyi at bol zeytinyağlı tereyagli bizim bebede çok işe yarıyor
Teşekkürler kaptanım. Öyle yapayım gerçekten. Bildirimim:
Cuma: 93.3
Pazartesi: 93.0
Fark: -300 gr
oo haftaya eksi başlamak süper

Kizlar benim kiloda cumayla ayni 65.9 dunki menuye gore iyi bile ama dun eksideydim aslinda

Poni Bon evet bayadir gorunmuyor nerdesin cnm
Pufuduks nerdesin kiz sende yoksun ortalikta

Aynen cnm nerden bildin sosisi esim istedi o yiyince bende dayanamiyorm göz gormeyince gönül katlaniyor aslinda esimi dizginlemem lazim sanirm

Güzel söylemiş.
İlk başta biz de öyleydik ama sonra annem babam kardeşim özellikle benim için üzül eye beni ezik görmeye şimdi çatır çatır kavga ediyoz.şimdi de az bi sus diyolar .Sonra biz barışıyoz tabi
Ama onlar i kavgada kaliyo 2 3 gün sonra bile annem barıştınız mı diyo.bilmiyo garibim üstüne kaç posta tartıştık.bizimki hayat tarzı oldu galiba.allah sonumuzu hayretsin.ama bize ii geldi sabki.o değişti mi hayır.ama benim içine dert olmuyor artık.
Keşke olmasa tabi.
ben de tartıldım ama söylemem :) sabah tartıldım üstüne 2 bardak limonlu su içtim wc ye gitmedim çimdim bir daha tartıldım 300 gr eksik çıktı içtiğim sular nereye gitti pekii
Vays olumlu düşüne düşüne buharlaştırmış olabilir mısın acaba

Böyle daha iyi oldu sanki .öncekinden sıkılmıştım.iki alt çizgi olacak önde ve da kızlar( __badem__ )

maşallah
bence de sen babanı düşünme
hiç böyle birşey okuyacağım gelmemişti aklıma
Hic fena fikir degil bide ole deniyim

zaten anca su icebildm suansa hala tokum oyle bi yemisimki dun

Ayy abla ne guldum Allah iyilignizi versin insallah biraz bahane gbi sanki

e hadi dene bakalım olacak mı :)

Saol canım okula gitmedi hala hasta ateşi az boğaz aynı nebülizatör makinasıyla aşk yaşıyor garibim :)

oyy kuzum yaa, iyileşsin hemencecik yavrucak

Benim bildirimim
Cuma 99.5
Bugün 99.9
Fark +400

Ne yalan soyliyim buna bile sevindim çünkü dün +1.7 yi gorunce sok oldum
Bide sabahın 7 sinde tartildim
Benim tartı saatim 10 - 11 arası

nasıl ödem tutmuşsun abla sen

Bende bildirim yapayım
+500 de benden
Uykusuzluk diyete vurdu sanırım toparlanırım inşallah

aynen uykusuzluk ödemi o
toparlanırsın hiç merak etme

iyiyim ben de,
pazartesi yoğunluğu var. hiçbir şeye konsantre olamadım hala

cuma:72,2
ptesi:72,6
yeminle yapıştı su 72,6 ama indirecegim havasını

bence sen indirirsin onun havasını

yok yere sizin de zamanınızı zehir etmişler, kavgalarını evlerine saklasalarmış keşke
iyice bir dinlen,
onlar da sorunlarını çözerler inşallah zararsız ziyansız

kabızlık zor ya, kuzuya yardım etsin allah
sen de dikkat et kendine, önlemeye çalış hastalığı
geçmiş olsun

Ben de 63.50 çıktım sabah tartıda. O da ayrı bir moral bozukluğu. 2 gündür spora da gidemedim.
Cuma: 62.2
Pazartesi:63.50

bozma moralini
toparlanırsın tatlım

Kötü olmuş insan ne diyeceğini ki den olacağını bilemez .adam olmasa ortamda salla gitsin ...

Maalesef...

Herkesin evlilikte bir imtihanı var elbette öyle veya böyle. Maddiyat hele ki bu zamanda ciddi bir durum.
Yeni evliler, 5 aylık.

Çok da iyi olmanın, herkese koşmanın bir anlamı yok ama işte zorda olana yardım etmek de gerekiyor.

yok yere sizin de zamanınızı zehir etmişler, kavgalarını evlerine saklasalarmış keşke
iyice bir dinlen,
onlar da sorunlarını çözerler inşallah zararsız ziyansız
İnşallah...

Kizlar benim kiloda cumayla ayni 65.9 dunki menuye gore iyi bile ama dun eksideydim aslinda
Birşey sorabilir miyim? Hamileyken yediklerini ayarlayıp kilo vermen sakıncalı değil dimi?
Nasıl ayarlıyorsun kilo verme durumunu? Bebek bu durumdan ne gibi etkileniyor?
Bir de spor yapabiliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…