Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.201
iyi tarafından bak sonu güzel bitmiş kuzum kakasını yapmışşşşşşşşşş rahatlamış annesi , oğluşun da stresini atıp gelir inşallahGünaydın kızlar dünden beri kızım kabiz gecele ağlayarak uyudu sabahta ağladı oğlanı okula goturecem gocugunu ayakkabısını giymedi kendini sıktı durdu oğlan okula geç kalmasın diye hemen babami çağırdım okula götürsün diye sagolsun hemen geldi bu seferde oğlan anneanne gelsin okula götürsün diye inatlasti en son gittiler kabus gibi sabahtı babamla oğlan okula gidince kızımı ılık suya otutturdum kakasını yapınca rahatadı çok sukur armut suyu verdim püresi inşallah duzelir benimde boğazım ağrıyor grip olacam galiba
çok iyi olunca böyle sorun mıknatısı oluyor insan ,inşallah bir daha böyle bir durumla karşılaşmazsın , misafirlerin de barışır maddi açıdan rabbim yardımcıları olsunGünaydın herkese. Çok tuhaf bir haftasonu yaşadım.
Öncelikle uğrayamadım. Cuma akşam misafirim var demiştim, karı koca bildiğiniz bağır çağır birbirine girdiler. Sonrasında geceye kadar sakinleştirme çabası. Sabah oldu, gene sürmüş o olaylar kendi evlerinde. Akşam eşi bize ağlayarak geldi kalmaya. Gece onunla otur ilgilen, ertesi gün koştur derken evine yolladık ama ben de bittim açıkçası.
Ne rejim ne birşey. Sadece bol bol yorgunluk var şu an üzerimde.
Sağol canım benim ya iyi çok şükür şimdi oynuyor fazla bişey yemedigid için bağırsaklarını tembellesiyor yoksa süt mu alerji yapıyor anlamadım bir kaç gün armur suyu ananas suyu verecem süt vermicem bakalım düzelecek mi ilacta vermekte istemiyorum alışkanlık yapar diye oğlana da sabah kızdım öyle gitti okula üzüldüm öptüm giderken ama bende strese girdim çocuklara hiç kızmak istemiyorum ama bizde sabır taşı değilizkiiyi tarafından bak sonu güzel bitmiş kuzum kakasını yapmışşşşşşşşşş rahatlamış annesi , oğluşun da stresini atıp gelir inşallah
Şükür iyi oldu biraz canım sağolasın yarın okula gider inşallahHabinar çocuk nasıl oldu iyimi yasemincim
Karnına saç kurutma makinası tut merve söylediydi kabızlık içinSağol canım benim ya iyi çok şükür şimdi oynuyor fazla bişey yemedigid için bağırsaklarını tembellesiyor yoksa süt mu alerji yapıyor anlamadım bir kaç gün armur suyu ananas suyu verecem süt vermicem bakalım düzelecek mi ilacta vermekte istemiyorum alışkanlık yapar diye oğlana da sabah kızdım öyle gitti okula üzüldüm öptüm giderken ama bende strese girdim çocuklara hiç kızmak istemiyorum ama bizde sabır taşı değilizki
Aynen canım sıkınti biz çekiyoruz canları sağolsun onalar iyi olsunlarda bişey olmaz kabızlığı için karnına ılık duşla su tuttum suya biraz kopuk yaptım oturup oynasın diye kakasını yaptı rahatladı çok şükür ceketini ve ayakkabisini giymedi ondan inat yaptı okula geç kalacaz diyorum anlamıyor kendini sıkıp ağlıyor son babamı aradım oğlanı götürdü sagolsunKarnına saç kurutma makinası tut merve söylediydi kabızlık için
Bu çocuklar büyüyo ya bide annelerine sorun
İnadı tutunca dediğinide çok yapmama taraftarıyım otoriteyi ellerine alınca hep dediklerini yaptırıyorlar iktidar mücadelesine giriyor çocuk bu konuda pedagog Adem güneşi tavsiye ederim tüm videolarını izlemiş biri olarak yanlışlarımı düzeltti duygusal yoksunluk ve iktidar mücadelesinden başla istersen
EVet ablacım ne yazık ki öylelerHiç küfür beceremem ama benim yerime birileri ediversin
Tatlım iş yerleri nankördür
Sen çalıştığın zaman herseye tamam tamam dersen iyisin
En ufak bi şeyde senden kötüsü olmaz
O yüzden tamam görevini yap ama hakkinida kullan
Teşekkürler kaptanım. Öyle yapayım gerçekten. Bildirimim:
abla inan karşısına çıkan da bazen saf oluyor bizim bir kiracı vardı gencecik hukuk fakültesi öğrencisi adam sen bunu bekarım diye kandır istemeye gitmiş o kadar inandırıcı ama okulu var diye vermemişler sonra kızi kaçırmış bizimkilerde acimisti hiç eşya filan yok o kızcağız soğuk evde öyle oturuyor sonra 3-4 ay geçti kiz öğrenmiş bunun evli çocuklu olduğunu ailesine geri döndüohh gönüllümüzü de bulduk amozana gidecek :) kız kuzeyi ne yapıcan çocuk oralara götürülmez ona göre
senin avantajın varmış 4 sene çıkmışsınız ben 2 ay sözlü kalıp evlendim çıkma v.s. yok yani:)
hadım falan gereksiz rabbim allah korkusu olmayana yolumuza çıkarmasın yeter
Bana doktor bağışikligini öldürüyorsun deyince biraktim zırt pırt heryeri silip supurmeyi ki sonuçta gerekte yok şimdi o zamanı kendime ve kuzeye harcamak daha iyi kız zaten ben haftanın 3-4 günü gezmedeyim , hem toz herseyeden yükselip sonra zemine iniyor sen şupur sıl siyah mobilyaya dön bak küfür etse daha iyiGünaydın canım
günaydın abla
Günaydın kuzum
Eeee içten kaloriferlisin sen canim benim
Bu iş karşılıklı olmadığı sürece ise yaramıyor canım
Hahaha abla bunu yapabilmek lazım gerçi ben içimden ayrı dışımdan ayrı söyleniyorum
Günaydın abla
Şarap ödem yapmış olabilir abla
Günaydın canım şükür sen nasilsib
Günaydın canım
Ay nasıl geçecek acaba çıkışta haber ver abla
Abla o zaman sabıtısm sen
Toparlanamadi daha kuzucuk
telefonun bozuk olmadığına sevindim canım artiyi eminim eksiye cevirirsin
Ben mümkün mertebe hergun silmeye gayret ediyorumda ona rağmen hümanın çoraplar çabuk batıyor sinir oluyorum nerede bulup batırıyor anlamış değilim
cumaya eksiye döner canim
Hiçbirsey değilCuma :85,4
Bugun :85,6
+200
Bildirimi yaptığıma göre gülsimayi uyutup işlere baslamam lazim
Geçen sende de vardı bu sizde bizde çok çektik inşallah geçer sizinde , mercimek çorbası kırmızı canım içine de bulduğun sebzeyi at bol zeytinyağlı tereyagli bizim bebede çok işe yarıyorMefkurem sağol abla kabızlığı gectiydin son 2 aydır tekrar başladı kabızlığı yüzünden tuvalete oturmayan korkuyor çişini oturup yapıyor ama büyük çiste geldimi agliyor oturmak istemiyor sütü kesecem süt alerjisi olabilir püresi armut suyu satılıyor %100 onu iciyor onu içerecek artık
North River sagol baharcim hangi mercimek canım kırmızımi yeşil mi bugün yapiyim
badem000
kız senin etiketi zor yaptim niye değiştin nickini :) sağol canancim
oo haftaya eksi başlamak süperTeşekkürler kaptanım. Öyle yapayım gerçekten. Bildirimim:
Cuma: 93.3
Pazartesi: 93.0
Fark: -300 gr
canım sen mop derken paspas setinden mi bahsediyorsun ben viledanın ayakla basıp sıkılan setini kullanıyorum ondan once de parex in pratik seti
birde ben haftada iki gün yaparım byük sil süpür diğer türlü extra yapmıyorum tek cocuk batmıyor artık birde toza alışmaları gereklli demişti doktor saf gibi her gün temizlik yapıyordum
günaydın
aynen valla benimkinin en büyük derdide yemek yapmıyormusum yalan yapıyorum ama onun tarzı gibi degil ben hep diyette olunca adamda karbonhidrat manyagı 4 gündür onun tarzı menü yapıyorum dün bir kare küçük borcam fırında makarna yedi 4 gündür benden iyisi yok anlat anlat bitiremiyor ama unuttugu sey evlendiğimizde 5 kg almıştı boyle yemekle
ben dogum sonrasıda yanmaya devam etmiştim
kız bizim kafalar bozuk diet modu darladı diye izne ayrılan sen degilmiydin simdi özlüyor insan dimi
ben bunun kısa yolunu deniyorum begenmediysen niye aldın ben senle 4 yıl çıktım bizde neyse o
ben ben ben giderim gönüllü
aynen abla sürekli ruya gördü neyse derdi
normal canım bence sen halledersin
gunaydın sen nasılsın canım
hayır bu yag hücreleri çok akıllı ya hani küçülmemek için su tutuyorda ee ealırken niye saftirik oluyor la bunda yeteri kadr yag var daha sismeyelim demiyor
naber pınar ya bizim diğer gebemiz nerede
benim esimin tarafında cok varmış Rize
ne hikayeler var yazık olan hep cocuklara ve cocukları için kalmak zorunda olan kadınlara olmuş bu erkekleri belli yastan sonra hadım edeceksin ya2 cocuk yapıp jubile yaptıracaksın
ihtiyacın yok ama bol sans abla
pınar sen bu işi hep hafta sonu yapıyorsun bence esinede yapma sosis sorun ortadan kalksın
kıyamam ah işte cocukluk bilse bu kadar cekecek
malesef anlıyorum seni
oo iyi abla ben 1,7 filan deyince hafiften tırsmıştım
ah abla olmuyor işte oyle
ne kız takımı takıyoruz 500de benden
Güzel söylemiş.sen de şunu bunu yaptın dersen al sana tartışmabenimkinin dili çok acımasızdır , çabuk sinirlenip hakaret bile eder, ben de yöntem olarak şunu geliştirdim derin nefes al yavaşça ver sakinleş sonrada hiç olmadı mükemmel insan mı var herkesin kusuru, eksiklikleri var diyip adım hıdır elimden gelen budur beğenmiyorsan sen bilirsin elindekiyle mutlu olmaya bak derim olur biter aşık veysel ne güzel demiş
ben var seversen
çay var içersen
yol var gidersen
:)))
İlk başta biz de öyleydik ama sonra annem babam kardeşim özellikle benim için üzül eye beni ezik görmeye şimdi çatır çatır kavga ediyoz.şimdi de az bi sus diyolar .Sonra biz barışıyoz tabiGelmiş geçmiş olsun eşimde bende hiçbir zaman başkasının yanında tartışmayız kan içer kızılcık şerbeti derler ya öyle
Milletin evliliği dört dörtlükmü sanki herkesin sorunu var beraber atlatamıyorsak zaten araya birilerini sokuyorsak ne anlamı var o evliliğin tabi bu dediklerim 10 sene sonra oluverdi :)
Senin çiftler yeni evli sanırım
Vays olumlu düşüne düşüne buharlaştırmış olabilir mısın acababen de tartıldım ama söylemem :) sabah tartıldım üstüne 2 bardak limonlu su içtim wc ye gitmedim çimdim bir daha tartıldım 300 gr eksik çıktı içtiğim sular nereye gitti pekii
Mefkurem sağol abla kabızlığı gectiydin son 2 aydır tekrar başladı kabızlığı yüzünden tuvalete oturmayan korkuyor çişini oturup yapıyor ama büyük çiste geldimi agliyor oturmak istemiyor sütü kesecem süt alerjisi olabilir püresi armut suyu satılıyor %100 onu iciyor onu içerecek artık
North River sagol baharcim hangi mercimek canım kırmızımi yeşil mi bugün yapiyim
badem000
kız senin etiketi zor yaptim niye değiştin nickini :) sağol canancim
ben adamı düşünüp demiştim bunlar yaş aldıkça değişiyor mu diye babamı düşünürsem eyvah eyvah adam gitti başka ülkeden hatun buldu annem de onu boşadı 6 çocuk 4 torun varken :)) sonra evlendiği kadını varken başkasını da aldı ilkinden 2 sonrakinden de 2 çocuğu varken sırayla boşadı şimdi 3. ile o kadıncağızda 2. den olan 2 çocuğa bakıyor brezilya dizisini geçti yavfff en iyisi ben babamı düşünmeyeyim :)))
Hic fena fikir degil bide ole deniyim
 zaten anca su icebildm suansa hala tokum oyle bi yemisimki dun
Ayy abla ne guldum Allah iyilignizi versin insallahbiraz bahane gbi sanki
Saol canım okula gitmedi hala hasta ateşi az boğaz aynı nebülizatör makinasıyla aşk yaşıyor garibim :)
Benim bildirimim
Cuma 99.5
Bugün 99.9
Fark +400
Ne yalan soyliyim buna bile sevindim çünkü dün +1.7 yi gorunce sok oldum
Bide sabahın 7 sinde tartildim
Benim tartı saatim 10 - 11 arası
Bende bildirim yapayım
+500 de benden
Uykusuzluk diyete vurdu sanırım toparlanırım inşallah
canım sen mop derken paspas setinden mi bahsediyorsun ben viledanın ayakla basıp sıkılan setini kullanıyorum ondan once de parex in pratik seti
birde ben haftada iki gün yaparım byük sil süpür diğer türlü extra yapmıyorum tek cocuk batmıyor artık birde toza alışmaları gereklli demişti doktor saf gibi her gün temizlik yapıyordum
günaydın
aynen valla benimkinin en büyük derdide yemek yapmıyormusum yalan yapıyorum ama onun tarzı gibi degil ben hep diyette olunca adamda karbonhidrat manyagı 4 gündür onun tarzı menü yapıyorum dün bir kare küçük borcam fırında makarna yedi 4 gündür benden iyisi yok anlat anlat bitiremiyor ama unuttugu sey evlendiğimizde 5 kg almıştı boyle yemekle
ben dogum sonrasıda yanmaya devam etmiştim
kız bizim kafalar bozuk diet modu darladı diye izne ayrılan sen degilmiydin simdi özlüyor insan dimi
ben bunun kısa yolunu deniyorum begenmediysen niye aldın ben senle 4 yıl çıktım bizde neyse o
ben ben ben giderim gönüllü
aynen abla sürekli ruya gördü neyse derdi
normal canım bence sen halledersin
gunaydın sen nasılsın canım
hayır bu yag hücreleri çok akıllı ya hani küçülmemek için su tutuyorda ee ealırken niye saftirik oluyor la bunda yeteri kadr yag var daha sismeyelim demiyor
naber pınar ya bizim diğer gebemiz nerede
benim esimin tarafında cok varmış Rize
ne hikayeler var yazık olan hep cocuklara ve cocukları için kalmak zorunda olan kadınlara olmuş bu erkekleri belli yastan sonra hadım edeceksin ya2 cocuk yapıp jubile yaptıracaksın
ihtiyacın yok ama bol sans abla
pınar sen bu işi hep hafta sonu yapıyorsun bence esinede yapma sosis sorun ortadan kalksın
kıyamam ah işte cocukluk bilse bu kadar cekecek
malesef anlıyorum seni
oo iyi abla ben 1,7 filan deyince hafiften tırsmıştım
ah abla olmuyor işte oyle
ne kız takımı takıyoruz 500de benden
cuma:72,2
ptesi:72,6
yeminle yapıştı su 72,6 ama indirecegim havasını
Günaydın herkese. Çok tuhaf bir haftasonu yaşadım.
Öncelikle uğrayamadım. Cuma akşam misafirim var demiştim, karı koca bildiğiniz bağır çağır birbirine girdiler. Sonrasında geceye kadar sakinleştirme çabası. Sabah oldu, gene sürmüş o olaylar kendi evlerinde. Akşam eşi bize ağlayarak geldi kalmaya. Gece onunla otur ilgilen, ertesi gün koştur derken evine yolladık ama ben de bittim açıkçası.
Ne rejim ne birşey. Sadece bol bol yorgunluk var şu an üzerimde.
Günaydın kızlar dünden beri kızım kabiz gecele ağlayarak uyudu sabahta ağladı oğlanı okula goturecem gocugunu ayakkabısını giymedi kendini sıktı durdu oğlan okula geç kalmasın diye hemen babami çağırdım okula götürsün diye sagolsun hemen geldi bu seferde oğlan anneanne gelsin okula götürsün diye inatlasti en son gittiler kabus gibi sabahtı babamla oğlan okula gidince kızımı ılık suya otutturdum kakasını yapınca rahatadı çok sukur armut suyu verdim püresi inşallah duzelir benimde boğazım ağrıyor grip olacam galiba
Ben de 63.50 çıktım sabah tartıda. O da ayrı bir moral bozukluğu. 2 gündür spora da gidemedim.
Cuma: 62.2
Pazartesi:63.50
Buralardayim canim agustos annelerinde takiliyorum mide bulantilarim var doktor dinlen dedi sabun bile midemi bulandiriyor baya kotuyum bu aralar gecer insallahPufuduks nerdesin kiz sende yoksun ortalikta
Kötü olmuş insan ne diyeceğini ki den olacağını bilemez .adam olmasa ortamda salla gitsin ...
Gelmiş geçmiş olsun eşimde bende hiçbir zaman başkasının yanında tartışmayız kan içer kızılcık şerbeti derler ya öyle
Milletin evliliği dört dörtlükmü sanki herkesin sorunu var beraber atlatamıyorsak zaten araya birilerini sokuyorsak ne anlamı var o evliliğin tabi bu dediklerim 10 sene sonra oluverdi :)
Senin çiftler yeni evli sanırım
çok iyi olunca böyle sorun mıknatısı oluyor insan ,inşallah bir daha böyle bir durumla karşılaşmazsın , misafirlerin de barışır maddi açıdan rabbim yardımcıları olsun
aklıma ne geldi ilk tayin yerin de dayım vefat etti diye bana baş sağlığına gelen 2 komşu birbirine girmişti :) bir zamanlar bende böyle mıknatıs gibi sorunluları çekerdim :)
İnşallah...yok yere sizin de zamanınızı zehir etmişler, kavgalarını evlerine saklasalarmış keşke
iyice bir dinlen,
onlar da sorunlarını çözerler inşallah zararsız ziyansız
Birşey sorabilir miyim? Hamileyken yediklerini ayarlayıp kilo vermen sakıncalı değil dimi?Kizlar benim kiloda cumayla ayni 65.9 dunki menuye gore iyi bile ama dun eksideydim aslinda
Tabi buldun artıyı geç dalganı ahhhh o şarap çarptı beni yoksa bu 500 gr artı çıkmazdı.Biliyom senin cuma sürprizlerini
Olsun biz bugunden bahsediyoruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?