Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim bildirimim
Cuma 99.5
Bugün 99.9
Fark +400

Ne yalan soyliyim buna bile sevindim çünkü dün +1.7 yi gorunce sok oldum
Bide sabahın 7 sinde tartildim
Benim tartı saatim 10 - 11 arası
Ne oldu bize 400 ler 500 ler havada geziyor bize yakışmadı gerçekten hadi bu hafta sıkalım biraz verelim su 1.5 kiloyu

Sabır diliyorum zor gerçekten

@Poni Bon evet bayadir gorunmuyor nerdesin cnm
@Pufuduks nerdesin kiz sende yoksun ortalikta

Aynen cnm nerden bildin sosisi esim istedi o yiyince bende dayanamiyorm göz gormeyince gönül katlaniyor aslinda esimi dizginlemem lazim sanirm
Aynen ya bı cee dedi sonra kayıp
Eşine tütsülenmiş şarküteri izlet hatta bence sen izle yemezsin
Buralardayim canim agustos annelerinde takiliyorum mide bulantilarim var doktor dinlen dedi sabun bile midemi bulandiriyor baya kotuyum bu aralar gecer insallah
huhu nerdesin İrem ya uyanır uyanmaz çubuk kraker bulundur başucunda ondan ye biraz yat kalk

Birşey sorabilir miyim? Hamileyken yediklerini ayarlayıp kilo vermen sakıncalı değil dimi?
Nasıl ayarlıyorsun kilo verme durumunu? Bebek bu durumdan ne gibi etkileniyor?
Bir de spor yapabiliyor musun?
Yok canım özellikle ilk üç ay hiç problem değil sonrası zaten sağlıklı beslenme ye ye iki canlisin olayı yalan bizim @askrhpozitif çok az kilo aldı mesela zaten doğrusu bu
eyledi post: 58246493 .!.:
Tabi buldun artıyı geç dalganı ahhhh o şarap çarptı beni yoksa bu 500 gr artı çıkmazdı.
Son kadehi icmeyecektin 3 çok oldu 3
Keşke bende bu kiloya insemde yapışsa bana da
Ah abla benim boy kısa 158
Bana da aylardır aynı kilo yapıştı maalesef. Ben üstüne gittikçe direniyor ısrarla. Bakalım ne zaman gidecek...
Akşama ızgara et ve salata var. Sonra bir güzel spor.
güzel plan

Oy hava çok bunaltıcı spor yapamadım geri tepiyor ayaklarım birazdan dışarı çıkacağız bugün yemeği eşim yapacak :) yeter 4 gündür yemek yaptigim ( kıymayı geç çıkardım cozunmedi çaktırmayin :) )

Ah canim kiyamam kabizlik bizi bile etkikiyor o napsin kucucuk iyi gene yapabilmis
Sende dikkat et cnm adacayi ic bogazini adacayiyla gargara yap cok iyi geliyor

saat 2 gibi gidicem 2:40 da başlayacak şimdilik heyecan yok :)
Nasil gecti cnm suanda bitmis olmali :)

Buralardayim canim agustos annelerinde takiliyorum mide bulantilarim var doktor dinlen dedi sabun bile midemi bulandiriyor baya kotuyum bu aralar gecer insallah

Ah canim ya baharda demis cubuk kraker falan iyi geliyormus bende okumustm Allah saglik versin canim bi yandan kilo vermene yardmci olur aslinda iyi tarafindan bakmak gerekirse kiz kilo bildirim yapsana cumalari enazindan neden ugramiyon hic
sukur benim cok hafif hafif bulanip geciyor

Birşey sorabilir miyim? Hamileyken yediklerini ayarlayıp kilo vermen sakıncalı değil dimi?

Aslinda kilo vermeye calismiyorum ben zaten hep 65-66 arasiydm 10 aydir falan burda o kiloya dustugumden beri bi almanya tatili yaptm orda birden 3 haftda 69lara cikmistm oda cabuk geldigi gbi gitti pek bsi anlamadim. Suanda menulerim dolu dolu yani tabi saglikli beslenmeye dikkat ediyorm sadece.
Ama kilo vermek bile ilk zamanlar olaganmis yani verende cok oluyor kotu etkilenmez bebek diye biliyorum cnm.
Spor simdilik yapmiyorum arada yuruyus disinda ama bakicam bi hamilelik pilatesi falan veyatta yuruyuse basliycam sık sık.

Merak ettim bakicam smdi ama ben cok seviyodum hamilelikten sonrada yiyemezsem

Ohh senden iyiisi yok esin yapsin yemegi sende gezmeyemi gidiyon Anne ogul gezin yemeklerde hazir olsun
ah ah benim esim hep hazirci hatta simdiden diyo cocuk olunca beni boslamican dmi ödu kopuyo ihmal edilcek diye

Çok kötü olmuş gerçekten
Ah kıyamam benim büyük kız da da çok çektik çok şükür düzeldi süt çok içiyordu onu günde 1 kereye düşürdük birde muz çok yiyordu bir ayda duphalac kullandık
Ben de 63.50 çıktım sabah tartıda. O da ayrı bir moral bozukluğu. 2 gündür spora da gidemedim.
Cuma: 62.2
Pazartesi:63.50
çabuk gelen çabuk gider inşallah

Ahh neler çektim o kabızlıktan kızım ağladıkça ben ediyordum bisey yapamıyorum diye
Teşekkürler kaptanım. Öyle yapayım gerçekten. Bildirimim:
Cuma: 93.3
Pazartesi: 93.0
Fark: -300 gr
Süper cnim bir sen varsın eksi gelen canı gönülden tebrik ediyorum
Ne bilim bahar silsen Bi turlu silmessn dert
2 hamileligimde de kilo verdim çok şükür 2 side sağlıklı bebekler annelerin depolarında besleniyor demişti bana doktorum hamileyim diye abartarak yemek doğru değil normalden az yemekte aynı şekilde

Saçmalama Kizzzz kafa goz girmiyim şimdi sana

Sabitmisin bebegim
Ne kürü

Kilo direnci diye bisey yoktuki onuda nerden cikardin :)
Dur daha bismillah yeni başladık

Bulmusunuz kukla gibi adamlari oynatın bakalım :))))

Anladım canım güzel bir şekilde etkilenmiş olmana sevindim.

Çok kötü olmuş gerçekten

çabuk gelen çabuk gider inşallah
Neyse ki rutin hayatıma döndüm

Bana da aylardır aynı kilo yapıştı maalesef. Ben üstüne gittikçe direniyor ısrarla. Bakalım ne zaman gidecek...
Akşama ızgara et ve salata var. Sonra bir güzel spor.
Guzel plan cnm suyunuda bol iç yarına baya gider artilar

Bugünkü menümü size yazayım:
Sabah kalkınca; 1 bardak sıcak limonlu su ve 2 adet gün kurusu kayısı.
Kahvaltı: 2 dilim ekmek ve 2 parça peynir, 1 bardak şekersiz çay
Ara: 1 şekersiz türk kahvesi
Öğlen: 2 parça tulum Peyniri, 2 ceviz.
Öğleden sonra: 1 kaşık fıstık ezmesi, 1 kaşık kuşburnu marmelatı, 1 dilim ayva.
Akşam: (Daha yemedim) 2 parça pirzola ve salata
Su: 0.5 Lt
Su içemiyorum

ben de tartıldım ama söylemem :) sabah tartıldım üstüne 2 bardak limonlu su içtim wc ye gitmedim çimdim bir daha tartıldım 300 gr eksik çıktı içtiğim sular nereye gitti pekii
Demekki ödem vardı cnm
Niye soylemiyon kizz bizdenmi sakliyon :)
Cuma :85,4
Bugun :85,6
+200
Bildirimi yaptığıma göre gülsimayi uyutup işlere baslamam lazim
neyse fazla degilmis seninki

Küçük değil artık cnm sütü birak istersen

bunlarda ayrı Bi salakmis :))

neyse zaten az kaldı tatlım işlerini hallet icin rahat etsin

kuzucum fikir almak istediğinde arada yaz tabi şu nasıl olur falan diye
Ama öğünler ayrı ayrı yazildiginda çok karışıklık olur bide hatirlamayizki sabahtan ne yedin vs.
Günü topluca değerlendirmek daha sağlıklı bi yorum olur. menu yazmak 1 dk ni almaz
Yatinca bile yaziverirsin yada wc de :))

Teşekkürler kaptanım. Öyle yapayım gerçekten. Bildirimim:
Cuma: 93.3
Pazartesi: 93.0
Fark: -300 gr
ohh be şükür ekside biri var

neler duyacaz yaa

Kizlar benim kiloda cumayla ayni 65.9 dunki menuye gore iyi bile ama dun eksideydim aslinda
Çok iyi gidiyosun tatlım

@Poni Bon evet bayadir gorunmuyor nerdesin cnm
@Pufuduks nerdesin kiz sende yoksun ortalikta

Aynen cnm nerden bildin sosisi esim istedi o yiyince bende dayanamiyorm göz gormeyince gönül katlaniyor aslinda esimi dizginlemem lazim sanirm
Eşine söyle sen yiyince benimde canım istiyor ana zararli diye :))
annengilin yanindami kavga ediyosunuz
Onlara duyurmayin cnm

nasıl ödem tutmuşsun abla sen
Bende anlamadım Tuğçem 2 gün dolu menü sonucu böyle oldu
Saglikli ve dengeli beslendikten sonra sorun olmaz cnm
Hamurisi tatlının zaten ne anneye nede bebeğe faydası yok
Tabi buldun artıyı geç dalganı ahhhh o şarap çarptı beni yoksa bu 500 gr artı çıkmazdı.
cozumude biliyon tatlicim
Booollll suuuuuu

Ne oldu bize 400 ler 500 ler havada geziyor bize yakışmadı gerçekten hadi bu hafta sıkalım biraz verelim su 1.5 kiloyu
aynen güzelim yaaa
Ama herkesin işi sıkı tutup güzel Bi eksiyle geleceğinden eminim

Hayyal ben hamileyken diyetisyene gidiyordum 1600-1800 kalorişik diyet yapıyordum ki oğlan 4.5 kilo. Doğdu :) bebek senin neyi ne kadar yediğine bakmaz ki depoları boşaltır sadece ister yerine koy ister koyma anneyi sömürüyor bebişler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…