Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yazarken öğünler arasında boşluk bıraksana tatlicim bide alt alta yazarsan okuması daha kolay olur
Akşam güzelde diğer öğünler çok degil ama çok kuru geldi bana

Bu su simdiye kadar ictiginse yatana kadar 2 lt olmali

Koca bebek papucun dama atılacak haberin yok diyeydin

Su içemeden olmazzzzzzzz
Telefonuma su içme programı indirdim sayesinde alıştım biraz suyunu heyecanlı hale getir tarçınlı karanfilli yeşil elmalı naneli gözüne güzel gözüksün
Bu arada 1 yıl su içmesem susamam zorla içince bi zamandan sonra alışıyorsun

huhu nerdesin İrem ya uyanır uyanmaz çubuk kraker bulundur başucunda ondan ye biraz yat kalk
Uyandigimda dis fircalamadan su bile icemiyorum huy oldu bende o yuzde dahada kotu oluyorum kalkip dis fircalamk beni bitiriyor kasiklarim cok agriyo ögürmekten napacam bilmiyorum ya
Midem hep şiş cok rahatsiz oluyorum canim ya hic aklima gelmedi bildirim yapmak diyet yapmadigim icin ama katilacam canim djyetisyene gitcem haftaya yoksa boyle duzensiz devam etmemeliyim doktorda istirahat et dedi havada buz gibi yuruyus de bitti eliptigede binme dedi ama ben aksamlari yavasta olsa suruyorum

Ah o mide bulantilari cok kotu benim hafif olsa bile rahatsiz ediyor bazen anliyorum seni o konuda cnm ama cok uzun ac kalmak da iyi degil az az da olsa bisiler ye ki bulantilarin cogalmasin
Eliptik icin bsi diyemicem cnm doktorun tavsiye etmemis sen gene dikkatli ol bence

geldim kızlarrr
konuşmanın 40 dk olması lazımdı ben 1saat 20 dk konuşmuşum özel dersi olanlar kalktı salonun yarısı hala oturuyordu ve anlatmak istediğim her şeyi anlatamadım bile yine de çok güzel tepkiler ve övgüler aldım . konuşma metnine bakamadım bile kürsüde konuşunca kağıda bakılamıyormuş :)) kız öğrencilerden 4 tanesiyle fazladan 1 saat ayakta dikilip konuştuk bir gün bir yerlerde oturup çay kahve içip konuşsak olur mu diyor kuzucuklar soru sorup durdular çok tatlılardı yaaa
fm lerin hepsi tm lerden de sadece benim oğlanın sınıfı vardı benim oğlanla arkadaşları bir şey kapmamış eve gelince oğlumdan öğrendim eşim işta fen matematikçiler zeki olunca anlamış senin türkçe matematikçi oğlunla arkadaşları gerizekalı olduğu için bir şey kapmamıştır dedi :)
çok yoruldum bir de ablam kardeşlerim aradı onlarlada konuştuk anca geldim kızlar benim için değişik bir anı oldu öğrenciler için de inşallah faydalı olmuştur , faydalı oldu mu bana not verin dedim bir kişi 9 geri kalan 10 verdi:)

Ay cok sevindim abla ne guzel gecmis bence cokta faydalı olmusdur biz bile burda yazdiklarinsan etkileniyoruz onlar canlı canlı dinlediler
senin icinde hic unutmiycagin bi anı olmus, bide bakiyormussun sunumdan sunuma koşuyormussun

Çok çok tebrikler
Ama bundan sonra her sene isterler :)))

Iyi geçtiğine cook sevindim tatlım mm

Masallah kağıda bile bakmamisin
Mutlaka herkes bişeyler almıştır hem sikilmamislarki, yoksa o kadar saat niye dinlesinler

Ay cok sevindim abla ne guzel gecmis bence cokta faydalı olmusdur biz bile burda yazdiklarinsan etkileniyoruz onlar canlı canlı dinlediler
senin icinde hic unutmiycagin bi anı olmus, bide bakiyormussun sunumdan sunuma koşuyormussun
sağ ol gülüm zaman kısıtlaması olması hiç hoş değilmiş ama :)
sunumdan sunuma koşacak kadar olmadım daha ama en azından bu sayede kendime verdiğim sözü tutmuş oldum

Iyi geçtiğine cook sevindim tatlım mm

Masallah kağıda bile bakmamisin
Mutlaka herkes bişeyler almıştır hem sikilmamislarki, yoksa o kadar saat niye dinlesinler
yuotube kanalın var mı diye soranlar yok diyince mutlaka açman lazım diyenler bile oldu demek ki faydalı olmuş bir şeyler almışlar :)

Sabah
Ekmeği de yemedim

Akşam 16.00 2 dlm ekmek 5 kaşık haşlanmış börülce acı bşber turşusu (4 tane frenk biberi ) 1 kase mercimek çorbası 3 kaşık pekmez
Spor yok(şimdilik. Ben çocuklar erken yatarsa 9.30 10 gibi .o zaman yapmaya çalışıyorum.sabahtan yapamıyorym)
Su 2 lt

Menum gelsin
12:00
Pırasalı peynirli omlet(2 yumurta, 1kk peynir)
Domates
Salatalik
7 yeşil zeytin

16:30
1 kupa kahve
1dilim fındık ezmeli ekmek

19:30
1 kepçe şehriye corbasi
1 tabak pırasa yemeği
1 büyük bardak ayran
2,3 çatal havuç lahana salatasi

Su en az 2 ye tamamlanacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…