- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.241
Yazarken öğünler arasında boşluk bıraksana tatlicim bide alt alta yazarsan okuması daha kolay olurBugünkü menümü size yazayım:
Sabah kalkınca; 1 bardak sıcak limonlu su ve 2 adet gün kurusu kayısı.
Kahvaltı: 2 dilim ekmek ve 2 parça peynir, 1 bardak şekersiz çay
Ara: 1 şekersiz türk kahvesi
Öğlen: 2 parça tulum Peyniri, 2 ceviz.
Öğleden sonra: 1 kaşık fıstık ezmesi, 1 kaşık kuşburnu marmelatı, 1 dilim ayva.
Akşam: (Daha yemedim) 2 parça pirzola ve salata
Su: 0.5 Lt
Su içemiyorum
Kıymalı mi yapacanİnşallah mefkuremcim...
Lahana sarması düşünüyorum yarına.
Koca bebek papucun dama atılacak haberin yok diyeydinAh canim ya baharda demis cubuk kraker falan iyi geliyormus bende okumustm Allah saglik versin canim bi yandan kilo vermene yardmci olur aslindaiyi tarafindan bakmak gerekirse kiz kilo bildirim yapsana cumalari enazindan neden ugramiyon hic
sukur benim cok hafif hafif bulanip geciyor
Aslinda kilo vermeye calismiyorum ben zaten hep 65-66 arasiydm 10 aydir falan burda o kiloya dustugumden beri bi almanya tatili yaptm orda birden 3 haftda 69lara cikmistm oda cabuk geldigi gbi gitti pek bsi anlamadim. Suanda menulerim dolu dolu yani tabi saglikli beslenmeye dikkat ediyorm sadece.
Ama kilo vermek bile ilk zamanlar olaganmis yani verende cok oluyor kotu etkilenmez bebek diye biliyorum cnm.
Spor simdilik yapmiyorum arada yuruyus disinda ama bakicam bi hamilelik pilatesi falan veyatta yuruyuse basliycam sık sık.
Merak ettim bakicam smdi ama ben cok seviyodum hamilelikten sonrada yiyemezsem
Ohh senden iyiisi yok esin yapsin yemegi sende gezmeyemi gidiyonAnne ogul gezin yemeklerde hazir olsun
ah ah benim esim hep hazirci hatta simdiden diyo cocuk olunca beni boslamican dmi ödu kopuyo ihmal edilcek diye
Su içemeden olmazzzzzzzzBugünkü menümü size yazayım:
Sabah kalkınca; 1 bardak sıcak limonlu su ve 2 adet gün kurusu kayısı.
Kahvaltı: 2 dilim ekmek ve 2 parça peynir, 1 bardak şekersiz çay
Ara: 1 şekersiz türk kahvesi
Öğlen: 2 parça tulum Peyniri, 2 ceviz.
Öğleden sonra: 1 kaşık fıstık ezmesi, 1 kaşık kuşburnu marmelatı, 1 dilim ayva.
Akşam: (Daha yemedim) 2 parça pirzola ve salata
Su: 0.5 Lt
Su içemiyorum
Uyandigimda dis fircalamadan su bile icemiyorum huy oldu bende o yuzde dahada kotu oluyorum kalkip dis fircalamk beni bitiriyor kasiklarim cok agriyo ögürmekten napacam bilmiyorum yahuhu nerdesin İrem ya uyanır uyanmaz çubuk kraker bulundur başucunda ondan ye biraz yat kalk
Midem hep şiş cok rahatsiz oluyorum canim ya hic aklima gelmedi bildirim yapmak diyet yapmadigim icin ama katilacam canim djyetisyene gitcem haftaya yoksa boyle duzensiz devam etmemeliyim doktorda istirahat et dedi havada buz gibi yuruyus de bitti eliptigede binme dedi ama ben aksamlari yavasta olsa suruyorumAh canim ya baharda demis cubuk kraker falan iyi geliyormus bende okumustm Allah saglik versin canim bi yandan kilo vermene yardmci olur aslindaiyi tarafindan bakmak gerekirse kiz kilo bildirim yapsana cumalari enazindan neden ugramiyon hic
sukur benim cok hafif hafif bulanip geciyor
Koca bebek papucun dama atılacak haberin yok diyeydin
Uyandigimda dis fircalamadan su bile icemiyorum huy oldu bende o yuzde dahada kotu oluyorum kalkip dis fircalamk beni bitiriyor kasiklarim cok agriyo ögürmekten napacam bilmiyorum ya
Midem hep şiş cok rahatsiz oluyorum canim ya hic aklima gelmedi bildirim yapmak diyet yapmadigim icin ama katilacam canim djyetisyene gitcem haftaya yoksa boyle duzensiz devam etmemeliyim doktorda istirahat et dedi havada buz gibi yuruyus de bitti eliptigede binme dedi ama ben aksamlari yavasta olsa suruyorum
geldim kızlarrr
konuşmanın 40 dk olması lazımdı ben 1saat 20 dk konuşmuşum özel dersi olanlar kalktı salonun yarısı hala oturuyordu ve anlatmak istediğim her şeyi anlatamadım bile yine de çok güzel tepkiler ve övgüler aldım . konuşma metnine bakamadım bile kürsüde konuşunca kağıda bakılamıyormuş :)) kız öğrencilerden 4 tanesiyle fazladan 1 saat ayakta dikilip konuştuk bir gün bir yerlerde oturup çay kahve içip konuşsak olur mu diyor kuzucuklar soru sorup durdular çok tatlılardı yaaa
fm lerin hepsi tm lerden de sadece benim oğlanın sınıfı vardı benim oğlanla arkadaşları bir şey kapmamış eve gelince oğlumdan öğrendim eşim işta fen matematikçiler zeki olunca anlamış senin türkçe matematikçi oğlunla arkadaşları gerizekalı olduğu için bir şey kapmamıştır dedi :)
çok yoruldum bir de ablam kardeşlerim aradı onlarlada konuştuk anca geldim kızlar benim için değişik bir anı oldu öğrenciler için de inşallah faydalı olmuştur , faydalı oldu mu bana not verin dedim bir kişi 9 geri kalan 10 verdi:)
Çok çok tebriklergeldim kızlarrr
konuşmanın 40 dk olması lazımdı ben 1saat 20 dk konuşmuşum özel dersi olanlar kalktı salonun yarısı hala oturuyordu ve anlatmak istediğim her şeyi anlatamadım bile yine de çok güzel tepkiler ve övgüler aldım . konuşma metnine bakamadım bile kürsüde konuşunca kağıda bakılamıyormuş :)) kız öğrencilerden 4 tanesiyle fazladan 1 saat ayakta dikilip konuştuk bir gün bir yerlerde oturup çay kahve içip konuşsak olur mu diyor kuzucuklar soru sorup durdular çok tatlılardı yaaa
fm lerin hepsi tm lerden de sadece benim oğlanın sınıfı vardı benim oğlanla arkadaşları bir şey kapmamış eve gelince oğlumdan öğrendim eşim işta fen matematikçiler zeki olunca anlamış senin türkçe matematikçi oğlunla arkadaşları gerizekalı olduğu için bir şey kapmamıştır dedi :)
çok yoruldum bir de ablam kardeşlerim aradı onlarlada konuştuk anca geldim kızlar benim için değişik bir anı oldu öğrenciler için de inşallah faydalı olmuştur , faydalı oldu mu bana not verin dedim bir kişi 9 geri kalan 10 verdi:)
Iyi geçtiğine cook sevindim tatlım mmgeldim kızlarrr
sağ ol gülüm zaman kısıtlaması olması hiç hoş değilmiş ama :)
Ay cok sevindim abla ne guzel gecmis bence cokta faydalı olmusdur biz bile burda yazdiklarinsan etkileniyoruz onlar canlı canlı dinlediler
senin icinde hic unutmiycagin bi anı olmus, bide bakiyormussun sunumdan sunuma koşuyormussun
yuotube kanalın var mı diye soranlar yok diyince mutlaka açman lazım diyenler bile oldu demek ki faydalı olmuş bir şeyler almışlar :)Iyi geçtiğine cook sevindim tatlım mm
Masallah kağıda bile bakmamisin
Mutlaka herkes bişeyler almıştır hem sikilmamislarki, yoksa o kadar saat niye dinlesinler
Bi adim attın en azındansağ ol gülüm zaman kısıtlaması olması hiç hoş değilmiş ama :)
sunumdan sunuma koşacak kadar olmadım daha ama en azından bu sayede kendime verdiğim sözü tutmuş oldum
Gercektennnnyuotube kanalın var mı diye soranlar yok diyince mutlaka açman lazım diyenler bile oldu demek ki faydalı olmuş bir şeyler almışlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?