Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

asma yapragı benimkiler anca onu severler yogurtlu

Ayyy bayılırım 2 tabak yemeden doymam o derece yanı :)))

Önemli deıl cnm fırsatın oldugu surece gır hıssettır kendını burda yeter bıze

Hadi sende başlaaa hadi hadi hadi hadiiiiiiiiiiii.......... Beraber yaparız işte kardeş kardeş.....

Duydum ne yediğimi merak etmişsiniz :)))

Buyrun ogle yemegım :)) Yepsını yıyemedım dip not...

Tavuklu makarna (Sıfır yag kullanılmıstır.)

Hadi sende başlaaa hadi hadi hadi hadiiiiiiiiiiii.......... Beraber yaparız işte kardeş kardeş.....
evladım dur aaaaaaa...nereye çekiştiriyosun ..öyle pat diyince başlayamam ben...önce gereki önhazırlığı yapmam lazım...en azından şu goji berry denen nesneyi bulmam lazım ki wc de olası kötü bir durumla karşılaşmayayım..
Duydum ne yediğimi merak etmişsiniz :)))

Buyrun ogle yemegım :)) Yepsını yıyemedım dip not...

Tavuklu makarna (Sıfır yag kullanılmıstır.)

Eki Görüntüle 277694
murçum ya makarnayı ya da tavuğu yeseydin daha iyi olmazmıydı??...hani proteinle karbonhidratı karıştırmamak gerekiyo ya ...o yüzden şeyettimm..

şu güzel havada oturmuşum bilgisayar başında...vah bana vahlar bana...fadime kadar olamadım..yaşlandım ben yaşlandım..

selam kizlar
bugun berbat bi modda uyandim hic yataktan cikmak istemedim annemi ozledim sanirim turkiyeye gidesim var
motivasyonum da cok dusuk.. surekli biseyler yiyesim var tokluk hissi yok tamamen yokoldu sanki
halbuki bugun esim de futbola gidiyor rahat rahat evde sporumu yaparim diodum
umarim diyeti bozmam bu gidisat hic iyi gorunmuyor
biri beni durdursun

hiç değilse doğru adrestesin , şükret...motivasyon kaybın için daha sık online olmanı öneririm (bugün nedense herkese bunu öneriyorum..kazenle bir akrabalığım yokdur)...şaka bir yana motivasyon kaybı bizdede oluyor , daha yolun başındasın , hemen pes etme..bişeyler atıştırmak istiyosan meyve yiyebilirsin...ya da lihgt bisküvi yanında çayla ara öğünde yiyebilirsin...kendini çok zorlama...hepimizin hatası hemen , hızlıca kilo vermeyi istemek ve bunun için çabalamak...oysa diyet yavaş ve bilinçli yapılırsa daha iyi bir sonuç elde edilir , emin ol..

Ahhh şu hormonlar.... Yaparlar arada böyle keratalar..... Komik bişiler izle dağat azcık kafanı.....

eddaaaa byeeeeeeeeeeeee

gitmedim güncelleme varmış buralardayım az daha :))))

ayyy bayılırım 2 tabak yemeden doymam o derece yanı :)))

önemli deıl cnm fırsatın oldugu surece gır hıssettır kendını burda yeter bıze

yok öyle 2 tabak artık yarım tabakkkkkk var

duydum ne yediğimi merak etmişsiniz :)))

buyrun ogle yemegım :)) yepsını yıyemedım dip not...

Tavuklu makarna (sıfır yag kullanılmıstır.)

Eki Görüntüle 277694

murcum güzelde tabakların biraz büyük gibi geldi bana bunun yarısı bile fazla sonuçta makarnaaa

Gece birşey yedinmi bakimmmm
bak oklavayı çıkartıyorummm

Goji Berry, Kurt Üzümü diyo böğğk isme bak bu şartmı yaww nerden bulcaz bunu ooooooo.... Blue berry görmüştüm bim de hatta alıp yemiştim.... Güzeldi beğenmiştim buda öyle bir şey mi acaba....

Cnm pirinç ve makarna ıcıne yag gırdıgınde karbonhıdrat oluyorlarmıs yagsız sadece haslaması vucuda enerjı verıyormus.Ben bu sekılde bılgı aldım ama kendım arastırma fırsatı bulamadım henuz.Bakalım arastırınca buraya yazarım ıns dogrusunu yapıyorumdur ...

walla makarna yiyceksem öyle yal gibi yemem ya tereyaglı domatesli kekikli yerimm yada hiç yemem

ben aslinda butun gun online'im sabah haric :26: yalniz bazen muhabbete katilmakta biraz zorlaniyorum daha yeniyim tanimiyorum kimseyi.. elimden geleni yapiyorum ama. yapida da biraz cekingenlik var ama zamanla asarim tabi bunu.
evet bugun kendimi cok kotu hissederek uyandim berbat ruyalar da gordum gece. boyle zamanlarda hep birseyler tikistirirdim simdi diyette olunca o da yok.
light biskuvim yok ama birsuru meyve aldim dun, gidip gelip onlardan atistircam.
ahh evet malesef benim her zaman en buyuk hatam buydu. uzun zamanda alinan kiloyu hemen vermeye calismak. bu sefer daha bilincliyim belli kalorinin altina inmiyorum, sok diyet yapmiyorum. listede hersey var aslinda tatli bile (kendi yaptigim tatlandiricili veya az balli meyveler tabi, cikolatalarin falan tadini bile unuttum yoksa:26:) ama bazen canima tak ediyor bi an once kurtulayim su goruntuden diyorum kendimi aynada gorunce sinir oluyorum.
neyse sporumu yapayim kendime gelirim

Goji Berry, Kurt Üzümü diyo böğğk isme bak bu şartmı yaww nerden bulcaz bunu ooooooo.... Blue berry görmüştüm bim de hatta alıp yemiştim.... Güzeldi beğenmiştim buda öyle bir şey mi acaba....

kurt üzümümü??kurtlu üzüm olmasın sakın ooo?

Kizlar, topraktan gelen hersey karbonhidrattir (proteine giren bazi kurubaklagiller haric)
Hayvandan gelen hersey de proteindir.
Yani icine koydugumuz yagla ilgisi yok malesef pirincin makarnanin haslamasi da karbonhidrattir.
Ama tabi cikolata seker gibi karbonhidrat degil, komplex karbonhidrat oluyorlar yani vucut icin daha faydali.

tamam bebiş...

walla makarna yiyceksem öyle yal gibi yemem ya tereyaglı domatesli kekikli yerimm yada hiç yemem
çaaaaakk kuşumm..:13:.tereyağı azıcıkda yak ama ...nefis oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…