- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.841
asma yapragı benimkiler anca onu severler yogurtlu
evt cnm bu hafta şaftım kaydı cumayı bıle es gecmısım en kötu telden face gırebılıyorum ordan msjla ulastırmaya calısırım ama dedıgın gıbı gunde 5 dkıkada olsa yazmalıyım belkı butun msjlara okdr ayrıntılı cvp veremem ama okudugum kadarına cevp vermelıyım bana oklava felan yanı tekrar kusuruma bakmayn bu hafta ıcın
evet , şanslısın kurban yaklaştı...bendemi tekrar dukan yapsam ne...bak benide heveslendirdin şimdiii29 demek..ee bana yaklaşmışsın diyemiycem , yaşımıda sölemicemm sen lisedeyken şişkoymuşsun ben ömrüm boyunca şişkoydum yaa..offf off hatırlamak istemiyorum geçmişimi...üstüne bende perde çekmek istiyorum..
evladım dur aaaaaaa...nereye çekiştiriyosun ..öyle pat diyince başlayamam ben...önce gereki önhazırlığı yapmam lazım...en azından şu goji berry denen nesneyi bulmam lazım ki wc de olası kötü bir durumla karşılaşmayayım..Hadi sende başlaaa hadi hadi hadi hadiiiiiiiiiiii.......... Beraber yaparız işte kardeş kardeş.....
murçum ya makarnayı ya da tavuğu yeseydin daha iyi olmazmıydı??...hani proteinle karbonhidratı karıştırmamak gerekiyo ya ...o yüzden şeyettimm..Duydum ne yediğimi merak etmişsiniz :)))
Buyrun ogle yemegım :)) Yepsını yıyemedım dip not...
Tavuklu makarna (Sıfır yag kullanılmıstır.)
Eki Görüntüle 277694
hiç değilse doğru adrestesin , şükret...motivasyon kaybın için daha sık online olmanı öneririm (bugün nedense herkese bunu öneriyorum..kazenle bir akrabalığım yokdurselam kizlar
bugun berbat bi modda uyandim hic yataktan cikmak istemedim annemi ozledim sanirimturkiyeye gidesim var
motivasyonum da cok dusuk.. surekli biseyler yiyesim var tokluk hissi yok tamamen yokoldu sanki
halbuki bugun esim de futbola gidiyor rahat rahat evde sporumu yaparim diodum
umarim diyeti bozmam bu gidisat hic iyi gorunmuyor
biri beni durdursun
selam kizlar
bugun berbat bi modda uyandim hic yataktan cikmak istemedim annemi ozledim sanirimturkiyeye gidesim var
motivasyonum da cok dusuk.. surekli biseyler yiyesim var tokluk hissi yok tamamen yokoldu sanki
biri beni durdursun
eddaaaa byeeeeeeeeeeeee
ayyy bayılırım 2 tabak yemeden doymam o derece yanı :)))
önemli deıl cnm fırsatın oldugu surece gır hıssettır kendını burda yeter bıze
duydum ne yediğimi merak etmişsiniz :)))
buyrun ogle yemegım :)) yepsını yıyemedım dip not...
Tavuklu makarna (sıfır yag kullanılmıstır.)
Eki Görüntüle 277694
selam kizlar
biri beni durdursun
evladım dur aaaaaaa...nereye çekiştiriyosun ..öyle pat diyince başlayamam ben...önce gereki önhazırlığı yapmam lazım...en azından şu goji berry denen nesneyi bulmam lazım ki wc de olası kötü bir durumla karşılaşmayayım..
murçum ya makarnayı ya da tavuğu yeseydin daha iyi olmazmıydı??...hani proteinle karbonhidratı karıştırmamak gerekiyo ya ...o yüzden şeyettimm..
evladım dur aaaaaaa...nereye çekiştiriyosun ..öyle pat diyince başlayamam ben...önce gereki önhazırlığı yapmam lazım...en azından şu goji berry denen nesneyi bulmam lazım ki wc de olası kötü bir durumla karşılaşmayayım..
murçum ya makarnayı ya da tavuğu yeseydin daha iyi olmazmıydı??...hani proteinle karbonhidratı karıştırmamak gerekiyo ya ...o yüzden şeyettimm..
Cnm pirinç ve makarna ıcıne yag gırdıgınde karbonhıdrat oluyorlarmıs yagsız sadece haslaması vucuda enerjı verıyormus.Ben bu sekılde bılgı aldım ama kendım arastırma fırsatı bulamadım henuz.Bakalım arastırınca buraya yazarım ıns dogrusunu yapıyorumdur ...
hiç değilse doğru adrestesin , şükret...motivasyon kaybın için daha sık online olmanı öneririm (bugün nedense herkese bunu öneriyorum..kazenle bir akrabalığım yokdur)...şaka bir yana motivasyon kaybı bizdede oluyor , daha yolun başındasın , hemen pes etme..bişeyler atıştırmak istiyosan meyve yiyebilirsin...ya da lihgt bisküvi yanında çayla ara öğünde yiyebilirsin...kendini çok zorlama...hepimizin hatası hemen , hızlıca kilo vermeyi istemek ve bunun için çabalamak...oysa diyet yavaş ve bilinçli yapılırsa daha iyi bir sonuç elde edilir , emin ol..
Gece birşey yedinmi bakimmmm
bak oklavayı çıkartıyorummm
Goji Berry, Kurt Üzümü diyo böğğk isme bak bu şartmı yaww nerden bulcaz bunu ooooooo.... Blue berry görmüştüm bim de hatta alıp yemiştim.... Güzeldi beğenmiştim buda öyle bir şey mi acaba....
Cnm pirinç ve makarna ıcıne yag gırdıgınde karbonhıdrat oluyorlarmıs yagsız sadece haslaması vucuda enerjı verıyormus.Ben bu sekılde bılgı aldım ama kendım arastırma fırsatı bulamadım henuz.Bakalım arastırınca buraya yazarım ıns dogrusunu yapıyorumdur ...
tamam bebiş...Cnm pirinç ve makarna ıcıne yag gırdıgınde karbonhıdrat oluyorlarmıs yagsız sadece haslaması vucuda enerjı verıyormus.Ben bu sekılde bılgı aldım ama kendım arastırma fırsatı bulamadım henuz.Bakalım arastırınca buraya yazarım ıns dogrusunu yapıyorumdur ...
çaaaaakk kuşumm..:13:.tereyağı azıcıkda yak ama ...nefis oluyo.walla makarna yiyceksem öyle yal gibi yemem ya tereyaglı domatesli kekikli yerimm yada hiç yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?