Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayyy İrem okurken gülümsedim ne güzel olmuş :) )

Listede olman sart değil aslan için cnm
Sen gorunmedigin için gelmicen sandım ozaman senin adini vermemistim ben

Yonahime tatlım normalde yeni gelenlere listeye girince amblemiz olan aslanı veriyoruz
Birazdan liste yapicam
Eger sen gerçekten burda kaliciyim diyorsan senin adinida yazicam

Haa bu arada geçen gün bi yeni arkadaş eleştiride bulunduk diye alındı gitti
Sende alınma darılma durumları olmaz heralde dimi :))

sonradan eklenen ova bölümleri izledin mi hak belki de ben sarı ejderim diyor yaa gülmekten ölmüştüm kara hak sarı ejderim diyor hahahah, değiş valla az gönlümüz açılsın :)))
kilo konusun da inşallahı maşallahı gibi yok gülüm kesin gidiyor sen yeter ki gerçekten iste

Yok kizz ben okadar isguzar degilim kaç gündür doğru dürüst ev iside yapmadim
Sabah gozumden uyku akıyor ama öksürük ten yatamadim
iş güzar değilsin ama yatakta da yatmıyorsun hele çocuklar akşam geleceğiz desinler fıldır fıldır kalkıp yemek hazırlıyorsun canooom ben seni gayet iyi tanıyorum :))

Aynı zamanda yazmışız

Cevap ver ona gore
İnsallah canim eger saglik sorunum olmazsa buradayim:)
Siradan seylerde alinmaca falan yapmam ya sanmıyorum:) elestiri elbette yapilcak bu bizim iyiligimiz icin :)

Ya evet orda bende cok gulmustum bide ha ha ha diye bi gulusu vardi bayiliyodum ya
Yesil ejderle ve beyaz ejderle atismalarini da cok seviyodum ya Hak in her soyledigi cok komik
Ovalari izledim hele Zeno nun hayati beydi oyle ya anime boyunca cok etkillendim ama Zenonun hayatini izlerken hungur hungur agladim. Hep en sorunsuz en mutlu görünmesine ragmen neler yasamis

Merhaba arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım. Bu hafta hiç zayiflayasim yok :)) bi bıkkınlık var sanki hevesim yok yani tabi bu diyeti bozdugum anlama gelmesin sadece böyle hissediyorum:))
gülüm sen ruhen ve bedenen çok yorulmuşsun o yüzden böyle hissediyorsun halin kalmamış senin enerjin azalmış sana tavsiyem fırsat bulursan güzel bir film izle yoksa da hareketli müzikler dinlemeye çalış

Ayyy İrem okurken gülümsedim ne güzel olmuş :) )

Listede olman sart değil aslan için cnm
Sen gorunmedigin için gelmicen sandım ozaman senin adini vermemistim ben
Sagol ablacim benimde aslanim olsun o zaman 9 ay sonra zaten katilicam hatta bikac hafta sonra tamamen adapte olmayi dusunuyorum

North River baharcim çay kahve niye içtiğimiz suyu tutuyor bir aciklasan sana zahmet
Canım kahve ve cayda kafeinle birlikte tepkimeye giren maddeler var böylece idrar söktürücü özellik çıkıyor ortaya sürekli WC ye gitmek bu nedenle . Hem onları içtiğin için şu içme isteğinde baskilaniyor. Olay sadece kafein değil çünkü birçok deneyde kafeinli su icirmisler idrar söktürücü özellik olmamış ama kahve cay icirildihinde diüretik etki ortaya çıkmış . Bende çok tüketiyorum malesef 3 fincan kahve rahat 6-7 bardak çay hatta bazen daha fazla mesela diyetisyende detox yaparken kahve ve çay vermezdi ben içerim o ayrı :)
Avakado seversen onu ye canım yumurta yerine
Bence güzel sporda var
Abla daha öncede sıkıntı olmuştu bence müsait zamanında bı kontrole git
İnanılmaz aile 2 ile leylekleri
Himm sucuk pastırma bitse mi artık :)
Tamamdir canim cok iyi anladim:)
Ay hafi İnsallah bikac aya kuzenimin dugunu var fit olmam lazim:))
Benimde kardeşimin 9 ay var ama ancak verilir işte
Oyle kotu bi abircubur ve tatli aliskanligim varki benim:/ saglikli beslenmeyi aliskanlik haline getirebilsem super olur:) iyi denk geldim takimjn acilis zamanina o zaman:)
kız hepimizin aynı kim sağlıklı beslenme ile kilo almış olabilir ki

Çılgın seni
Gunaydinlar bugun -100 daha gelmisRakibem sende durum ne
Oo Kamile bu hafta costun
Merhabalar kardeş takım nasıl geçiyor haftanız, bol eksili bir hafta olur inşallah.
Hoşgeldin canım inşallah
Bu kaşıklar tatlı kaşığımı canım
Ben sabitim yaa ama bugün çok dikkatliyim.yemeğim pişiyor .saçmalamamak için hazır. :)
Sen yolu yarıladın o zaman -500 oldun di mi :)
Ee düne göre desene birden eksi uçtu sandım
Ay kizlar ben bugun cok sasirdm tartida 65.4 ciktim ama menulerim dolu dolu nasil oluyor anlamadim acikcasi
Bide dun 12 de birden peynirli ekmek cekti cnm 1 dilim ekmek birz peynir 1cerry domates yediydim
vücut çalışıyor WC de artar

aklına dank edecek abla merak etme hepimiz aynı hatayı usotky bende emzirirken .aldım bir hafta içinde inmistim ne güzel ama süt olsun diye paket paket helva yedim

Mefkurem sağol abla grip sezonu açıldı oğlan gece oksurdu yinede okula goturdum sabah iyiydi evde kalınca daha çok hastalanır biraz temiz hava alsın zaman geçirir iyu olur onun icinde
Size de geçmiş olsun Sevilay valla sezon açıldi
amaç para kazanmaya dönerse insan nefsi , egosu çoşmaya müsaittir o yüzden asıl amaçtan kayma riski de olabilir zaten ben kameraya konuşamam ki
Ay abla sen kazan unuttun mu Amazons gondereceksiniz beni bu arada çok geçmiş olsun önlemini al hemen
Kızlarrrr bu arada oglusum yürümeye başladı :))
Bikac adım atıyordu ama dün baya 8-10 adım yuruyor
Kız yeni doğmuştu ya o ne kadar hızlı bu zaman denen şey
Merhaba arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım. Bu hafta hiç zayiflayasim yok :)) bi bıkkınlık var sanki hevesim yok yani tabi bu diyeti bozdugum anlama gelmesin sadece böyle hissediyorum:))
Ammannnnn ne der senin dillerin
grupça dökülüyoruz sanırım
çok geçmiş olsun canım
yoğurt yemeye çalış
Sen daha iyi misin canım
Masallah bu pek fena cnm kız sakindi
Apalarken yerinde durmuyor oraya buraya cikacam diye ugrasiyordu
Bakalım yürüyünce ne yapacaz:))
Erkek farkı
Bende annenle yaşıt olabilirim :))) benim küçük minik oğlum 28 yaşında :)))
ay senin minik oglands mi yürüyor

Amannn dağlara taşlara inş. Ilerlemesin cnm
1 dk kahkaha atarım savunma mekanizmam 24 saat güçlenir olur biter :)
1 dk öfke üzüntü 4 saat boyunca vucut direncini zayıflatıyor 1 dk kahkaha 24 saat boyunca güçlendiriyor bu da ek bilgi olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…