- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.501
Ayyy İrem okurken gülümsedim ne güzel olmuş :) )Mideye iyi gelir zencefil canim limon agritabilir ama allah sifa versin insallah
Insallah canim rabbim ilk basta saglik sihhat versin hepimize de gerisi kolay insallah bebegim olunca hayatim olumlu yonde cok degisecek
Yok canim kadin doguma gitmedim cumartesi esimle ozele gitcez.gecen hafta cuma soylemistim esime gelir gelmez kaynanam kapiyi acti kayinbabam icerden video cekti bende mutfaktan ciktim uzerimde espirili hamile bluzu vardi heyy ben geliyorum yazili bir elimde kamufulajli bebek ayakkabisi minicik diger elimdede babam beni cok seviyor yazili zibinla babaminizda gelmiss hosgeldin askm suprizzz hamileyiiiim baba olacaksin dedim saskinligindan saga sola bakti saka mi yapiyon dedi vallaha mi falan sonra evet dedim hamileyim 4 haftalik dedim sarildi sımsıkı inanamadi eli ayagina karisti bidaha sarildi sonrada ne dese begenirsiniz "ne zaman hamile kaldin" e bu kadarda saskinlik beklemiyodum cok gulduk bu tepkisine videoda da ani kaldi sevincinden ne cay icti ne dogru duzgun uyudu rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah
ben listede degilim diye soylememistim kizlar
Evet cnm bende erken evlendim 16 daAnnem de 46 yasinda:)
Erken evlenmissin sende sanirim benim ablamda 30 yasinda ama annem 16sinda evlenmis mesela
Torunlar falan ne sirin oluyolar dimi ya:)) benimde 3 yegenim var herbiri digerinden sirin
Ayın 24 dünde 1 yaşında olacak cnmayyy maşallah ona pıtır pıtır ne sevimlidir şimdi
kaç aylık ablacım
Ha bu arada aslan logosu bebde almak isyorum:) gerci nasil verilir falan bilgim yokAyın 24 dünde 1 yaşında olacak cnm
Aynı zamanda yazmışızHa bu arada aslan logosu bebde almak isyorum:) gerci nasil verilir falan bilgim yok
sonradan eklenen ova bölümleri izledin mi hak belki de ben sarı ejderim diyor yaa gülmekten ölmüştüm kara hak sarı ejderim diyor hahahah, değiş valla az gönlümüz açılsın :)))Hosbuldum ablacim:)
Aman Ya Rabbi bi anime sever buldum
Ne kadar harika bi takim bura yaa
Evet canim aynen Yona nin adini bick aldim aslinda favori karakterim Hak elbette ama nick olarak alamadim onu
Ben daha gecen ay izledim ve cok cok begendim ama yeni sezonun olmamasi mahvetti beniaslinda avatarimi yeni degistim Hak ti yoksa dur yine degistiriyjm
Kilo mevzuunda İnsallah dedigin gibi olur:)
Senin Masaallahin var darısı da bizlere
iş güzar değilsin ama yatakta da yatmıyorsun hele çocuklar akşam geleceğiz desinler fıldır fıldır kalkıp yemek hazırlıyorsun canooom ben seni gayet iyi tanıyorum :))Yok kizz ben okadar isguzar degilim kaç gündür doğru dürüst ev iside yapmadim
Sabah gozumden uyku akıyor ama öksürük ten yatamadim
Yonahime tatlım normalde yeni gelenlere listeye girince amblemiz olan aslanı veriyoruz
Birazdan liste yapicam
Eger sen gerçekten burda kaliciyim diyorsan senin adinida yazicam
Haa bu arada geçen gün bi yeni arkadaş eleştiride bulunduk diye alındı gitti
Sende alınma darılma durumları olmaz heralde dimi :))
İnsallah canim eger saglik sorunum olmazsa buradayim:)Aynı zamanda yazmışız
Cevap ver ona gore
Bizim kuzende koreli gelin istiyo baya iri yarı bişeyHeee dogru hatirladim :))
Soyleye söyleye öyle bi gelin gelecek :)
Ya evet orda bende cok gulmustum bide ha ha ha diye bi gulusu vardi bayiliyodum yasonradan eklenen ova bölümleri izledin mi hak belki de ben sarı ejderim diyor yaa gülmekten ölmüştüm kara hak sarı ejderim diyor hahahah, değiş valla az gönlümüz açılsın :)))
kilo konusun da inşallahı maşallahı gibi yok gülüm kesin gidiyor sen yeter ki gerçekten iste
gülüm sen ruhen ve bedenen çok yorulmuşsun o yüzden böyle hissediyorsun halin kalmamış senin enerjin azalmış sana tavsiyem fırsat bulursan güzel bir film izle yoksa da hareketli müzikler dinlemeye çalışMerhaba arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım. Bu hafta hiç zayiflayasim yok :)) bi bıkkınlık var sanki hevesim yok yani tabi bu diyeti bozdugum anlama gelmesin sadece böyle hissediyorum:))
Sagol ablacimAyyy İrem okurken gülümsedim ne güzel olmuş :) )
Listede olman sart değil aslan için cnm
Sen gorunmedigin için gelmicen sandım ozaman senin adini vermemistim ben
iyiyim şimdi hatta tontişime kahve içmeye gidicem :)Çok geçmiş olsun guzelim
Canım kahve ve cayda kafeinle birlikte tepkimeye giren maddeler var böylece idrar söktürücü özellik çıkıyor ortaya sürekli WC ye gitmek bu nedenle . Hem onları içtiğin için şu içme isteğinde baskilaniyor. Olay sadece kafein değil çünkü birçok deneyde kafeinli su icirmisler idrar söktürücü özellik olmamış ama kahve cay icirildihinde diüretik etki ortaya çıkmış . Bende çok tüketiyorum malesef 3 fincan kahve rahat 6-7 bardak çay hatta bazen daha fazla mesela diyetisyende detox yaparken kahve ve çay vermezdi ben içerim o ayrı :)North River baharcim çay kahve niye içtiğimiz suyu tutuyor bir aciklasan sana zahmet
Avakado seversen onu ye canım yumurta yerineYumurta kokuyor gibi geliyor abla pek yiyemiyorm bugunde dedm 1 tane hasliyim esimle yarim yarim yeriz zorliyim kendimi sonra beyazi protein bana daha yararli diye sadce orasini yedim. Doktorum bi liste verdi gunde 1 yumurta yaziyor ama ben haftda 1 anca yiyormnormalde cok severdim hamilelikten dolayi sanirim
Bence güzel sporda varPazartesi menüsü
Kalkinca 1 tk keçiboynuzu pekmezi polen
8.00
2 dil. Çavdar arpa Ekm.
2 yumurta omlet
Peynir
2 zeytin
Salata
12.00
2 dil. Çavdar arpa Ekm.
Peynir
Domates
6 zeytin
Biraz kendi yaptığım fıstık ezmesi
19.30 (alisveristen geldim)
Ton balıklı yeşil salata
Su 2lt
Spor 3 mil leslie şimdi yapicam
Puanı yapınca yazarım
Abla daha öncede sıkıntı olmuştu bence müsait zamanında bı kontrole gitBugün ekmek fazla oldu bende
Yarindan itibaren sıfır ekm. Olacak
Bide kaç gündür boğaz için çok bitki çayı içtim ya sağ böbreğim ağrıyor
Ben onun icin olduğunu düşünüyorum yoksa usutmedim falan
İnanılmaz aile 2 ile leylekleriAa bu gece bizde cocuklarla animasyon izledik ben cok seviyorumkardeslerimle arada aciyoruz:) siz ne izlediniz acaba merak ettim
Ya aslinda bugunde yazabilirim ama beni öldurmezseniztakima girmeye birden karar verdim ve berbat bi menum var://
Sabah
1 pogaca ve peynir
Ogle
1 dilim kibris tatlisi cayla
Aksam
2 dido cikolata cayla sonrada yatim mandalina
Gordugunuz gibi berbat bi menu://
Son 2 haftam ozellikle hep bu sekilde gecti
Himm sucuk pastırma bitse mi artık :)Menü yazıp yatayım artık
Sabah 10:30
2 yuumrtadan omlet
2 dl sucuk
2 dl ekmek
Öğlen 16 gibi
2 yarım ceviz
3 ruşeymli bisküvi glikoz yok
Akşam 19
1 tabak taze fasulye
1 tabak salata
1 dl ekmek
Su 2 litreyi geçti
Ha bide sabah limonlu su kahvaltıdan önce
Benimde kardeşimin 9 ay var ama ancak verilir işteTamamdir canim cok iyi anladim:)
Ay hafi İnsallah bikac aya kuzenimin dugunu var fit olmam lazim:))
kız hepimizin aynı kim sağlıklı beslenme ile kilo almış olabilir kiOyle kotu bi abircubur ve tatli aliskanligim varki benim:/ saglikli beslenmeyi aliskanlik haline getirebilsem super olur:) iyi denk geldim takimjn acilis zamanina o zaman:)
Çılgın seniInsallah canimm evet katilicam.doktora ve diyetisyene gideyim ona gore spor yapmaya baslarim insallah o zaman menulerimle sporumla karnimda yavrucumla heheyytheyyburalarda halaya duracam insallah kiiiz ben varyaa bir zamanlar grubumun spor birincisiydim zirvemi kimseciklere kaptirmiyordum haa o kadar spora ragmen kilo veriyor muydum malesef kacamaklarim yuzunden akilsiz basimin cezasini ayaciklarima ödettim cok pismanim ama farkindalikta cok onemli farkindayim oyleyse ben de varim burdayim normal sartlarda veremedigim kilolarimi hamileligimde vericem kendime guvenim sonsuz
(Kizlar hormonlar tavan yapti bi agliyorum bir gaza geliyorum degisik duygular icerisindeyim ama kararliyim cok yakinda geliciiiiimm)
Oo Kamile bu hafta costunGunaydinlar bugun -100 daha gelmisRakibem sende durum ne
Hoşgeldin canım inşallahMerhabalar kardeş takım nasıl geçiyor haftanız, bol eksili bir hafta olur inşallah.
Bu kaşıklar tatlı kaşığımı canımDünkü listem
Pazartesi:
Sabah kalkınca; 1 bardak sıcak limonlu su ve 2 adet gün kurusu kayısı.
Kahvaltı: 2 dilim ekmek ve 2 parça peynir, 1 bardak şekersiz çay
Ara: 1 şekersiz Türk kahvesi
Öğlen: 2 parça tulum Peyniri, 2 ceviz.
Öğleden sonra: 1 kaşık fıstık ezmesi, 1 kaşık kuşburnu marmelatı, 1 dilim ayva.
Akşam: Yoğurtlu kırmızı lahana
Su: 1.5 Lt
Spor: 105 puan @Pnrrr-20
Ee düne göre desene birden eksi uçtu sandımBen sabitim yaaama bugün çok dikkatliyim.yemeğim pişiyor .saçmalamamak için hazır. :)
Sen yolu yarıladın o zaman -500 oldun di mi :)
vücut çalışıyor WC de artarAy kizlar ben bugun cok sasirdm tartida 65.4 ciktimama menulerim dolu dolu nasil oluyor anlamadim acikcasi
Bide dun 12 de birden peynirli ekmek cekti cnm 1 dilim ekmek birz peynir 1cerry domates yediydim
aklına dank edecek abla merak etme hepimiz aynı hatayı usotky bende emzirirken .aldım bir hafta içinde inmistim ne güzel ama süt olsun diye paket paket helva yedimkız sen hepsini emzirirken mi aldın canın çok mu çekiyor bir şeyleri ondan mı cacavar oluyorsun ahh ahh benim küçük kız kardeşim de öyle ama sen maşallah baya verdin benim küçük cadı kazanı bir türlü kafası sakin de kalmıyor stresten şişti kuzum veremedi darısı ona inşallah
Size de geçmiş olsun Sevilay valla sezon açıldiMefkurem sağol abla grip sezonu açıldı oğlan gece oksurdu yinede okula goturdum sabah iyiydi evde kalınca daha çok hastalanır biraz temiz hava alsın zaman geçirir iyu olur onun icinde
Ay abla sen kazan unuttun mu Amazons gondereceksiniz beniamaç para kazanmaya dönerse insan nefsi , egosu çoşmaya müsaittir o yüzden asıl amaçtan kayma riski de olabilir zaten ben kameraya konuşamam ki
Kız yeni doğmuştu ya o ne kadar hızlı bu zaman denen şeyKızlarrrr bu arada oglusum yürümeye başladı :))
Bikac adım atıyordu ama dün baya 8-10 adım yuruyor
Ammannnnn ne der senin dillerinMerhaba arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım. Bu hafta hiç zayiflayasim yok :)) bi bıkkınlık var sanki hevesim yok yani tabi bu diyeti bozdugum anlama gelmesin sadece böyle hissediyorum:))
Sen daha iyi misin canımgrupça dökülüyoruz sanırım
çok geçmiş olsun canım
yoğurt yemeye çalış
Erkek farkıMasallah bu pek fena cnm kız sakindi
Apalarken yerinde durmuyor oraya buraya cikacam diye ugrasiyordu
Bakalım yürüyünce ne yapacaz:))
ay senin minik oglands mi yürüyorBende annenle yaşıt olabilirim :))) benim küçük minik oğlum 28 yaşında :)))
daha tam acıkmamışım galiba canım istediği zaman güzelce yerim ben bulantı geçti gibi komşuma kahveye gidicem turp gibi oldum kahveyi duyunca :)grupça dökülüyoruz sanırım
çok geçmiş olsun canım
yoğurt yemeye çalış
1 dk kahkaha atarım savunma mekanizmam 24 saat güçlenir olur biter :)Amannn dağlara taşlara inş. Ilerlemesin cnm
Bnede 2 gun once izledim inanilmaz aileyi cidden cok guzeldi yaaİnanılmaz aile 2 ile leylekleri
Hahahah yani benimkide lafkız hepimizin aynı kim sağlıklı beslenme ile kilo almış olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?