- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.521
Hamilelikten öncede almıştım abla ben hamilelikte de 5 kilo aldım sonrasında emzirme de derken oldu sana 20 kilo istekız sen hepsini emzirirken mi aldın canın çok mu çekiyor bir şeyleri ondan mı cacavar oluyorsun ahh ahh benim küçük kız kardeşim de öyle ama sen maşallah baya verdin benim küçük cadı kazanı bir türlü kafası sakin de kalmıyor stresten şişti kuzum veremedi darısı ona inşallah
abla o zaman blog açıp yazabilirsinamaç para kazanmaya dönerse insan nefsi , egosu çoşmaya müsaittir o yüzden asıl amaçtan kayma riski de olabilir zaten ben kameraya konuşamam ki
hay maşallah bizde bir yürümeye başlasak şimdi yuvarlanmaya başladık korkarım huma gibi gülsima da emeklemeyecekKızlarrrr bu arada oglusum yürümeye başladı :))
Bikac adım atıyordu ama dün baya 8-10 adım yuruyor
oyyyyy maşallah onaAyın 24 dünde 1 yaşında olacak cnm
çok şükür canım daha iyiyim :)Canım kahve ve cayda kafeinle birlikte tepkimeye giren maddeler var böylece idrar söktürücü özellik çıkıyor ortaya sürekli WC ye gitmek bu nedenle . Hem onları içtiğin için şu içme isteğinde baskilaniyor. Olay sadece kafein değil çünkü birçok deneyde kafeinli su icirmisler idrar söktürücü özellik olmamış ama kahve cay icirildihinde diüretik etki ortaya çıkmış . Bende çok tüketiyorum malesef 3 fincan kahve rahat 6-7 bardak çay hatta bazen daha fazla mesela diyetisyende detox yaparken kahve ve çay vermezdi ben içerim o ayrı :)
Avakado seversen onu ye canım yumurta yerine
Bence güzel sporda var
Abla daha öncede sıkıntı olmuştu bence müsait zamanında bı kontrole git
İnanılmaz aile 2 ile leylekleri
Himm sucuk pastırma bitse mi artık :)
Benimde kardeşimin 9 ay var ama ancak verilir işte
kız hepimizin aynı kim sağlıklı beslenme ile kilo almış olabilir ki
Çılgın seni
Oo Kamile bu hafta costun
Hoşgeldin canım inşallah
Bu kaşıklar tatlı kaşığımı canım
Ee düne göre desene birden eksi uçtu sandım
vücut çalışıyor WC de artar
aklına dank edecek abla merak etme hepimiz aynı hatayı usotky bende emzirirken .aldım bir hafta içinde inmistim ne güzel ama süt olsun diye paket paket helva yedim
Size de geçmiş olsun Sevilay valla sezon açıldi
Ay abla sen kazan unuttun mu Amazons gondereceksiniz benibu arada çok geçmiş olsun önlemini al hemen
Kız yeni doğmuştu ya o ne kadar hızlı bu zaman denen şey
Ammannnnn ne der senin dillerin
Sen daha iyi misin canım
Erkek farkı
ay senin minik oglands mi yürüyor
ohhhhh afiyet bal olsun o zamandaha tam acıkmamışım galiba canım istediği zaman güzelce yerim ben bulantı geçti gibi komşuma kahveye gidicem turp gibi oldum kahveyi duyunca :)
Benim öbür kuzenim korece okuma yazma öğrendi diziler sayesinde değişiksiniz yavffffYa evet orda bende cok gulmustum bide ha ha ha diye bi gulusu vardi bayiliyodum ya
Yesil ejderle ve beyaz ejderle atismalarini da cok seviyodum ya Hak in her soyledigi cok komik
Ovalari izledim hele Zeno nun hayati beydi oyle ya anime boyunca cok etkillendim ama Zenonun hayatini izlerken hungur hungur agladim. Hep en sorunsuz en mutlu görünmesine ragmen neler yasamis
Bence hiç de değilsin gayet azimli bir kaptanımızsınYok erken kalksamda sabahları enerjik olamıyorum
Biraz tembelim heralde :))
Çok şaşırdım, benle yaşıt oğlun var neredeyse.Yeni yürüyor dediğim benim torun :) ))
2 torun var biri 3 yaşında diğeri 1 olacak
Buyuk oğlum evli 30.5
Kiz 29
Küçük 28
Ben 47 :)
Tatlı kaşığı :)C
Bu kaşıklar tatlı kaşığımı canım
Maşallah abla sağlıkla büyüsün zaman çabuk geçiyor akşama bezelye mi yapsam bamya mi bezelye diyette onerilmiyor galiba tavasiyen var mı abla tavuk yok kırmızı et var ama buzluktaDogru ya tatil basliyor
Benim kiz da 22 sinde gelecek
Sagol tatlım
Bıdı bıdı yuruyusu pek tatlı
yok. Korece degilde az sz Japonca anlıyorum bendeBenim öbür kuzenim korece okuma yazma öğrendi diziler sayesinde değişiksiniz yavffff
Bamya daha iyi cnm bezelye karbon oranı yüksek haftasonu yaparsınMaşallah abla sağlıkla büyüsün zaman çabuk geçiyor akşama bezelye mi yapsam bamya mi bezelye diyette onerilmiyor galiba tavasiyen var mı abla tavuk yok kırmızı et var ama buzlukta
Kız ben onu demek istemedim. Bi isteksizlik var dedim. Sanki yemek yemeye de yememeye de halim yok gibi. Havalardan belki de çok yağmur var etkiledi herhalde yoksa sen o kadar zayıflayacaksın ben geri kalırmıyim hiç:)) gerçi ben 40 42 bedene insan bile çok iyiAaaaa üstüme iyilik saglik buda nerden çıktı :) ) heralde 100 lu kilolarda olmak hosuna gidiyor
Sen bilin tatlım
Ben 38 bedenlere giderken sen 46-48 lerde kalmak istiyosan zayiflama
Heee 27 sene önce yuruduydu :))))ay senin minik oglands mi yürüyor
evin içinde kendi kendime gülüp dursammi acaba :))1 dk kahkaha atarım savunma mekanizmam 24 saat güçlenir olur biter :)
1 dk öfke üzüntü 4 saat boyunca vucut direncini zayıflatıyor 1 dk kahkaha 24 saat boyunca güçlendiriyor bu da ek bilgi olsun :)
daha seninki küçük tatlım ama zaman çok çabuk geçiyormaşallah bizde bir yürümeye başlasak şimdi yuvarlanmaya başladık korkarım huma gibi gülsima da emeklemeyecek
Kizlar genelde daha tembel oluyolar heraldeoyyyyy maşallah ona
benim kız tembel çıkmıştı 15 aylıktı ilk yürümeye başladığında
sen kaşındın :)) ama baya rahat etmişsindirBir daha düzen işine girersem beni kollarımdan tutun ve bırakmayın olur mu işin içinden 2 haftadır çıkamadım fazla eşyalar ne kadar çokmuş bende resmen onlar sefa sürüyormuş evde bugün biter inşallah da bende bir rahata ererim
Kilo vermeye çalışmaktan hiç vazgecmedim cnm :)) ama korumayı başaramıyorum ben. İnş bundan sonra öyle olmazşaşırdım, benle yaşıt oğlun var neredeyse.
Azmine hayranım genç babaanne
havalardandir bebeğimKız ben onu demek istemedim. Bi isteksizlik var dedim. Sanki yemek yemeye de yememeye de halim yok gibi. Havalardan belki de çok yağmur var etkiledi herhalde yoksa sen o kadar zayıflayacaksın ben geri kalırmıyim hiç:)) gerçi ben 40 42 bedene insan bile çok iyi
NeeeeeeeeMefkurem Sana bir haberim var. Eşim dedi ki 75 kiloya in 40 bin lira yatıracağım hesabına istediğin şekild e harca bunu bir sürü kişinin içinde dedi dediğini de yapar ama ben yapabilir miyim bilmiyorum :)))) aslında şöyle sıkıp dişimi zayıflayıp o parayı da yesem ne güzel olur dimi
Mefkurem Sana bir haberim var. Eşim dedi ki 75 kiloya in 40 bin lira yatıracağım hesabına istediğin şekild e harca bunu bir sürü kişinin içinde dedi dediğini de yapar ama ben yapabilir miyim bilmiyorum :)))) aslında şöyle sıkıp dişimi zayıflayıp o parayı da yesem ne güzel olur dimi
5 kilo aldım canım gülsima 3 250 dogdu suyudu esiydi derken hamile kaldığım kilonunda aşağısına indim dogumdan hemen sonra benim kilo almam emzirirken oluyor canavar çıkıyor resmen icimden
tartı güzel ama yinede geç vakit yemeyi alışkanlık yapma cnm
Benim sukur burnum tikali değil cnm akıp duruyor :)) sadece oksuruk zorluyor
Offf sendemi
Yok geçmedi cnm benide uyutmuyor
Yazık yavrucuga inş. Çabuk atlatirsiniz
Kızlarrrr bu arada oglusum yürümeye başladı :))
Bikac adım atıyordu ama dün baya 8-10 adım yuruyor
Mideye iyi gelir zencefil canim limon agritabilir ama allah sifa versin insallah
Insallah canim rabbim ilk basta saglik sihhat versin hepimize de gerisi kolay insallah bebegim olunca hayatim olumlu yonde cok degisecek
Yok canim kadin doguma gitmedim cumartesi esimle ozele gitcez.gecen hafta cuma soylemistim esime gelir gelmez kaynanam kapiyi acti kayinbabam icerden video cekti bende mutfaktan ciktim uzerimde espirili hamile bluzu vardi heyy ben geliyorum yazili bir elimde kamufulajli bebek ayakkabisi minicik diger elimdede babam beni cok seviyor yazili zibinla babaminizda gelmiss hosgeldin askm suprizzz hamileyiiiim baba olacaksin dedim saskinligindan saga sola bakti saka mi yapiyon dedi vallaha mi falan sonra evet dedim hamileyim 4 haftalik dedim sarildi sımsıkı inanamadi eli ayagina karisti bidaha sarildi sonrada ne dese begenirsiniz "ne zaman hamile kaldin" e bu kadarda saskinlik beklemiyodum cok gulduk bu tepkisine videoda da ani kaldi sevincinden ne cay icti ne dogru duzgun uyudu rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah
ben listede degilim diye soylememistim kizlar
Ayni kafadayiz
40 bin miiii
ayyyy valla 40 kiloya bile düşerim ben
çok mu paragözüm neeee
valla güzelim bence yaparsın şunu düşünerek ver hatta o parayla bi de zayıflamış olacaksıın ki kendine yepyeni gardrop yaparsın
offff misssss yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?