Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hamilelikten öncede almıştım abla ben hamilelikte de 5 kilo aldım sonrasında emzirme de derken oldu sana 20 kilo iste
amaç para kazanmaya dönerse insan nefsi , egosu çoşmaya müsaittir o yüzden asıl amaçtan kayma riski de olabilir zaten ben kameraya konuşamam ki
abla o zaman blog açıp yazabilirsin

Kızlarrrr bu arada oglusum yürümeye başladı :))
Bikac adım atıyordu ama dün baya 8-10 adım yuruyor
hay maşallah bizde bir yürümeye başlasak şimdi yuvarlanmaya başladık korkarım huma gibi gülsima da emeklemeyecek

çok şükür canım daha iyiyim :)

Benim öbür kuzenim korece okuma yazma öğrendi diziler sayesinde değişiksiniz yavffff

Bir daha düzen işine girersem beni kollarımdan tutun ve bırakmayın olur mu işin içinden 2 haftadır çıkamadım fazla eşyalar ne kadar çokmuş bende resmen onlar sefa sürüyormuş evde bugün biter inşallah da bende bir rahata ererim

Yok erken kalksamda sabahları enerjik olamıyorum
Biraz tembelim heralde :))
Bence hiç de değilsin gayet azimli bir kaptanımızsın

Yeni yürüyor dediğim benim torun :) ))
2 torun var biri 3 yaşında diğeri 1 olacak

Buyuk oğlum evli 30.5
Kiz 29
Küçük 28
Ben 47 :)
Çok şaşırdım, benle yaşıt oğlun var neredeyse.
Azmine hayranım genç babaanne.

C
Bu kaşıklar tatlı kaşığımı canım
Tatlı kaşığı :)

Dogru ya tatil basliyor
Benim kiz da 22 sinde gelecek

Sagol tatlım
Bıdı bıdı yuruyusu pek tatlı
Maşallah abla sağlıkla büyüsün zaman çabuk geçiyor akşama bezelye mi yapsam bamya mi bezelye diyette onerilmiyor galiba tavasiyen var mı abla tavuk yok kırmızı et var ama buzlukta

Maşallah abla sağlıkla büyüsün zaman çabuk geçiyor akşama bezelye mi yapsam bamya mi bezelye diyette onerilmiyor galiba tavasiyen var mı abla tavuk yok kırmızı et var ama buzlukta
Bamya daha iyi cnm bezelye karbon oranı yüksek haftasonu yaparsın
İstersen et kavurmada olur salatayla

Aaaaa üstüme iyilik saglik buda nerden çıktı :) ) heralde 100 lu kilolarda olmak hosuna gidiyor
Sen bilin tatlım
Ben 38 bedenlere giderken sen 46-48 lerde kalmak istiyosan zayiflama
Kız ben onu demek istemedim. Bi isteksizlik var dedim. Sanki yemek yemeye de yememeye de halim yok gibi. Havalardan belki de çok yağmur var etkiledi herhalde yoksa sen o kadar zayıflayacaksın ben geri kalırmıyim hiç:)) gerçi ben 40 42 bedene insan bile çok iyi

Mefkurem Sana bir haberim var. Eşim dedi ki 75 kiloya in 40 bin lira yatıracağım hesabına istediğin şekild e harca bunu bir sürü kişinin içinde dedi dediğini de yapar ama ben yapabilir miyim bilmiyorum :)))) aslında şöyle sıkıp dişimi zayıflayıp o parayı da yesem ne güzel olur dimi

ay senin minik oglands mi yürüyor
Heee 27 sene önce yuruduydu :))))

1 dk kahkaha atarım savunma mekanizmam 24 saat güçlenir olur biter :)
1 dk öfke üzüntü 4 saat boyunca vucut direncini zayıflatıyor 1 dk kahkaha 24 saat boyunca güçlendiriyor bu da ek bilgi olsun :)
evin içinde kendi kendime gülüp dursammi acaba :))

maşallah bizde bir yürümeye başlasak şimdi yuvarlanmaya başladık korkarım huma gibi gülsima da emeklemeyecek
daha seninki küçük tatlım ama zaman çok çabuk geçiyor

oyyyyy maşallah ona
benim kız tembel çıkmıştı 15 aylıktı ilk yürümeye başladığında
Kizlar genelde daha tembel oluyolar heralde
Isim konusunu ne yaptınız
Çocuk gelecek nerdeyse :)
sen kaşındın :)) ama baya rahat etmişsindir
Fazlalıkları nereye koydun

şaşırdım, benle yaşıt oğlun var neredeyse.
Azmine hayranım genç babaanne
Kilo vermeye çalışmaktan hiç vazgecmedim cnm :)) ama korumayı başaramıyorum ben. İnş bundan sonra öyle olmaz
havalardandir bebeğim
Sen aliskinsin güzel havaya tabi

Neinnnn 38 beden olacazzzz :))))

Neeeeeeee
Aman yarabbim bu nasıl motivasyon

Kız ne 75 i
Ben seni 69 a indirecem
Artık bi güzellik yaparsın bizede

40 bin miiii
ayyyy valla 40 kiloya bile düşerim ben
çok mu paragözüm neeee
valla güzelim bence yaparsın şunu düşünerek ver hatta o parayla bi de zayıflamış olacaksıın ki kendine yepyeni gardrop yaparsın
offff misssss yaaaa

5 kilo aldım canım gülsima 3 250 dogdu suyudu esiydi derken hamile kaldığım kilonunda aşağısına indim dogumdan hemen sonra benim kilo almam emzirirken oluyor canavar çıkıyor resmen icimden

Aa cok iyimis 5 kilo ne ki ama sonrasi kotuymus ama emziren bi arkadasimda ole diyodu sanki icim cekiliyor gbi oluyor dayanamiyorm abur cubur yemezsem ordada irade onemli demekki

Haklisin abla yoktur ole huyum aslinda ama dun dayanamadim resmen

Kızlarrrr bu arada oglusum yürümeye başladı :))
Bikac adım atıyordu ama dün baya 8-10 adım yuruyor

Ayy masallah ya ne tatlidir smdi o

Ah canim ne guzel olmus oda sevinmis sasirmis cok guzel duygular bunlar cok sevindm insallah saglikla aliriz kucgmiza  doktordan sonrada yaz cnm ne dedi diye

Ayni kafadayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…