Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

abla tuanayı gündeme getitdim tekrar
eşim ben de çok seviyorum olabilir dedi
ama kesin karar yok

ayyy defnenin ismini 30 günlükken koyabilmiştik o da nüfus cüzdanını çıkarttırabilmek için

Bende bu mantığı anlamıyorum hem çok wc ye gidiyorsun. mineral kaybi için buda çok iyi değil
Ama birde nasıl su tutmuş oluyorsun

abla tuanayı gündeme getitdim tekrar
eşim ben de çok seviyorum olabilir dedi
ama kesin karar yok

ayyy defnenin ismini 30 günlükken koyabilmiştik o da nüfus cüzdanını çıkarttırabilmek için
Kiz demesinler bizden gorduler diye

Anacim sizde pek rahatmisiniz :) )

Kiz demesinler bizden gorduler diye

Anacim sizde pek rahatmisiniz :) )
ayyyy yok abla aksine fazla düşünmekten ismini koyamadık kızın
yok türlçe karakter olmasın ki mail adresinde sıkıntı yaşamasın
yok değişik bi isim olup kimse dalga geçmesin
yok unisex olmasın
yok çok genç ismi olmasın ki yaş aldığında da hoş gelsin kulağa vs vs düşüne düşüne koyamadık haaa bize kalsa biz daha koyamazdık da babam istedi defne ismini eşim de kırmadı sağolsun :)
ama bi anımı anlatayım 1 ay boyunca çocuğa ismiyle hitap edemedim tabii ismi yok kızın
neyse biz 40ı çıktı defnenin annemlerle yazlığa gittik
akşam dolaştırıyorum arabasıyla bi kadın yaklaştı sevdi falan sonra adı ne dedi ben böyle kalakaldım ismi gelmedi aklıma. bikaç sn düşündüm sonra cevap verebildim
kadının bana bakışını unutamıyorum zaten kız bana da benzemiyor ismini de bilmiyorum çocuğun kimbilir neler geçti aklından

Valla o parayı bana eşim versin yapardım abla çatır catirda yerdim
şimdilik yuvarlanmasi da yetiyor abla oyuncakları koyuyorum önüne oyalaniyor azıcık destekli oturmayada başladık
Sorma abla kendim kaşındım ama iyi oldu atilcaklari attım verilecekleri belediyenin kutuları var oraya koydum girmediğim oda kalmadı yarında dip köşe temizliğimi yapsam oh misss

aslında iradede oluyorda resmen yemeği arzuluyorsun

HaaaaaH haaaa alemsiniz :)))))
Kadın kaçırdın falan sanmistir :))

Ayy cok güldum

evet cnm oyle yaramaz :)

ablan bekarmi
Oh ne güzel gezersiniz gerçi kış ama olsun

Bekar abla gezcez insallah biraz soguk ama almanyaya gore iyi tabi buralar gene.
Bi eminönu balik ekmek yapicaz insallah ablamin bahanesiyle, uzak geliyo bize hic gidemiyoz arabada olmayinca ulasim araclariyla istanbulda tam iskence ama bu ara cok canim cekiyodu iyi olcak

Olmu
Yoğunluktan geçmişi rastgele okuyorum ama en ilgimi çeken tabii ki 40.000-TL

Değil 75, 60 a bile düşülür 40.000 TL için.

Net

Olmuyor gerçekten beni hiç motive etmiyor. Gerçi insanlar benden nasıl umudu kestilerse herkes bir kilo koyup para teklif ediyor annem babam eşim hatta erkek kardeşim bile verirler de kesin olarak ama olmuyor işte veremiyorum o kadar kiloyu bir noktadan sonra ipin ucunu kaçırıyorum. Istikrarlı değilim sanırım düzgün şekilde devam etsem olacak ama bakalim bu sefer yapacağım umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…