- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.541
abla tuanayı gündeme getitdim tekrarHeee 27 sene önce yuruduydu :))))
evin içinde kendi kendime gülüp dursammi acaba :))
daha seninki küçük tatlım ama zaman çok çabuk geçiyor
Kizlar genelde daha tembel oluyolar heralde
Isim konusunu ne yaptınız
Çocuk gelecek nerdeyse :)
sen kaşındın :)) ama baya rahat etmişsindir
Fazlalıkları nereye koydun
Kilo vermeye çalışmaktan hiç vazgecmedim cnm :)) ama korumayı başaramıyorum ben. İnş bundan sonra öyle olmaz
havalardandir bebeğim
Sen aliskinsin güzel havaya tabi
Neinnnn 38 beden olacazzzz :))))
Bende bu mantığı anlamıyorum hem çok wc ye gidiyorsun. mineral kaybi için buda çok iyi değilCanım kahve ve cayda kafeinle birlikte tepkimeye giren maddeler var böylece idrar söktürücü özellik çıkıyor ortaya sürekli WC ye gitmek bu nedenle . Hem onları içtiğin için şu içme isteğinde baskilaniyor. Olay sadece kafein değil çünkü birçok deneyde kafeinli su icirmisler idrar söktürücü özellik olmamış ama kahve cay icirildihinde diüretik etki ortaya çıkmış . Bende çok tüketiyorum malesef 3 fincan kahve rahat 6-7 bardak çay hatta bazen daha fazla mesela diyetisyende detox yaparken kahve ve çay vermezdi ben içerim o ayrı
ayyyyy iyi sevindim abla, kendimi bi an çok maddiyatçı hissettmiştim şu an rahatladımAyni kafadayiz
Kiz demesinler bizden gorduler diyeabla tuanayı gündeme getitdim tekrar
eşim ben de çok seviyorum olabilir dedi
ama kesin karar yok
ayyy defnenin ismini 30 günlükken koyabilmiştik o da nüfus cüzdanını çıkarttırabilmek için
Dünya menfaat dünyasıayyyyy iyi sevindim abla, kendimi bi an çok maddiyatçı hissettmiştim şu an rahatladım
ayyyy yok abla aksine fazla düşünmekten ismini koyamadık kızınKiz demesinler bizden gorduler diye
Anacim sizde pek rahatmisiniz :) )
evet cnm oyle yaramaz :)Ayy masallah ya ne tatlidir smdi o
ablan bekarmiKizlar bende toz aldim yarinda evi supurcem ve banyoyu temizlicem. Yarin aksam ablam geliyor insallah
Valla o parayı bana eşim versin yapardım abla çatır catirda yerdimMefkurem Sana bir haberim var. Eşim dedi ki 75 kiloya in 40 bin lira yatıracağım hesabına istediğin şekild e harca bunu bir sürü kişinin içinde dedi dediğini de yapar ama ben yapabilir miyim bilmiyorum :)))) aslında şöyle sıkıp dişimi zayıflayıp o parayı da yesem ne güzel olur dimi
şimdilik yuvarlanmasi da yetiyor abla oyuncakları koyuyorum önüne oyalaniyor azıcık destekli oturmayada başladıkHeee 27 sene önce yuruduydu :))))
evin içinde kendi kendime gülüp dursammi acaba :))
daha seninki küçük tatlım ama zaman çok çabuk geçiyor
Kizlar genelde daha tembel oluyolar heralde
Isim konusunu ne yaptınız
Çocuk gelecek nerdeyse :)
sen kaşındın :)) ama baya rahat etmişsindir
Fazlalıkları nereye koydun
Kilo vermeye çalışmaktan hiç vazgecmedim cnm :)) ama korumayı başaramıyorum ben. İnş bundan sonra öyle olmaz
havalardandir bebeğim
Sen aliskinsin güzel havaya tabi
Neinnnn 38 beden olacazzzz :))))
aslında iradede oluyorda resmen yemeği arzuluyorsunAa cok iyimis 5 kilo ne kiama sonrasi kotuymus ama emziren bi arkadasimda ole diyodu sanki icim cekiliyor gbi oluyor dayanamiyorm abur cubur yemezsem ordada irade onemli demekki
Haklisin abla yoktur ole huyum aslinda ama dun dayanamadim resmen
Ayy masallah ya ne tatlidir smdi o
Ah canim ne guzel olmus oda sevinmis sasirmis cok guzel duygular bunlar cok sevindm insallah saglikla aliriz kucgmiza doktordan sonrada yaz cnm ne dedi diye
HaaaaaH haaaa alemsiniz :)))))ayyyy yok abla aksine fazla düşünmekten ismini koyamadık kızın
yok türlçe karakter olmasın ki mail adresinde sıkıntı yaşamasın
yok değişik bi isim olup kimse dalga geçmesin
yok unisex olmasın
yok çok genç ismi olmasın ki yaş aldığında da hoş gelsin kulağa vs vs düşüne düşüne koyamadık haaa bize kalsa biz daha koyamazdık da babam istedi defne ismini eşim de kırmadı sağolsun :)
ama bi anımı anlatayım 1 ay boyunca çocuğa ismiyle hitap edemedim tabii ismi yok kızın
neyse biz 40ı çıktı defnenin annemlerle yazlığa gittik
akşam dolaştırıyorum arabasıyla bi kadın yaklaştı sevdi falan sonra adı ne dedi benböyle kalakaldım ismi gelmedi aklıma. bikaç sn düşündüm sonra cevap verebildim
kadının bana bakışını unutamıyorum zaten kız bana da benzemiyor ismini de bilmiyorum çocuğun kimbilir neler geçti aklından
Hepimiz pek aşka geldikValla o parayı bana eşim versin yapardım abla çatır catirda yerdim
kesiiinnnnnnHaaaaaH haaaa alemsiniz :)))))
Kadın kaçırdın falan sanmistir :))
ayyyy yok abla aksine fazla düşünmekten ismini koyamadık kızın
yok türlçe karakter olmasın ki mail adresinde sıkıntı yaşamasın
yok değişik bi isim olup kimse dalga geçmesin
yok unisex olmasın
yok çok genç ismi olmasın ki yaş aldığında da hoş gelsin kulağa vs vs düşüne düşüne koyamadık haaa bize kalsa biz daha koyamazdık da babam istedi defne ismini eşim de kırmadı sağolsun :)
ama bi anımı anlatayım 1 ay boyunca çocuğa ismiyle hitap edemedim tabii ismi yok kızın
neyse biz 40ı çıktı defnenin annemlerle yazlığa gittik
akşam dolaştırıyorum arabasıyla bi kadın yaklaştı sevdi falan sonra adı ne dedi benböyle kalakaldım ismi gelmedi aklıma. bikaç sn düşündüm sonra cevap verebildim
kadının bana bakışını unutamıyorum zaten kız bana da benzemiyor ismini de bilmiyorum çocuğun kimbilir neler geçti aklından
evet cnm oyle yaramaz :)
ablan bekarmi
Oh ne güzel gezersiniz gerçi kış ama olsun
Ben bi ineyim 69 a bak nasıl güzellik yapıyorum herkese :)) özellikle de sanaNeeeeeeee
Aman yarabbim bu nasıl motivasyon
Kız ne 75 i
Ben seni 69 a indirecem
Artık bi güzellik yaparsın bizede
Olmuyor gerçekten beni hiç motive etmiyor. Gerçi insanlar benden nasıl umudu kestilerse herkes bir kilo koyup para teklif ediyor annem babam eşim hatta erkek kardeşim bile verirler de kesin olarak ama olmuyor işte veremiyorum o kadar kiloyu bir noktadan sonra ipin ucunu kaçırıyorum. Istikrarlı değilim sanırım düzgün şekilde devam etsem olacak ama bakalim bu sefer yapacağım umarımYoğunluktan geçmişi rastgele okuyorum ama en ilgimi çeken tabii ki 40.000-TL
Değil 75, 60 a bile düşülür 40.000 TL için.
Net
Aaa evet ben de söyleyecektim. Teşekkürler@Kazen bey
Bu arkadaşlarımıza aslan rica edebilirmiyiz
Şimdiden tesekkur ederiz
@istikrar1986 (kelebek silinecek)
@kkkmevsim5
Edibe12
@Hayyal
@Pufuduks
Yonahime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?