- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.561
Selaaam olsuuun kk nın en fit takımına
abla birşey sormak istiyorum cevaplar sevinirim çünkü merak ediyorum şimdi çekim yasası diyorlar ya diyelim biri uzaktan enerji yolladı ama karsi taraf hissetmedi bunun nedeni nedir çekim yasasindami verendemi yoksa alandami problembilinç altından ne kadar saf aptal olup her dediğimize inandığından , çekim yasasından , her şeyin enerjisi olduğundan sözlerimiz ve düşüncelerimizin de enerjiden olup titreşim yaydığından çekim yasasının da benzer enerjiler benzerlerini çeker ilkesine göre ne konuşuyorsan ne düşünüp neye inanıyorsak onu çekeceğimizden , suyun hafısası olduğundan , hayal etmenin önemi ve kısacıkta eft den bahsettim bu kadarı yetişti anca
abla yeni öğrendim ya nasil düşünüyorsun erken evlilik hakkindaEvet cnm bende erken evlendim 16 da
çok sağol baharcim da tam anladım en iyisi biraz araştırayım ve kafeinin sisirdigini bir arkadaş tecrübe etmiş paylaşmıstiCanım kahve ve cayda kafeinle birlikte tepkimeye giren maddeler var böylece idrar söktürücü özellik çıkıyor ortaya sürekli WC ye gitmek bu nedenle . Hem onları içtiğin için şu içme isteğinde baskilaniyor. Olay sadece kafein değil çünkü birçok deneyde kafeinli su icirmisler idrar söktürücü özellik olmamış ama kahve cay icirildihinde diüretik etki ortaya çıkmış . Bende çok tüketiyorum malesef 3 fincan kahve rahat 6-7 bardak çay hatta bazen daha fazla mesela diyetisyende detox yaparken kahve ve çay vermezdi ben içerim o ayrı :)
Avakado seversen onu ye canım yumurta yerine
Bence güzel sporda var
Abla daha öncede sıkıntı olmuştu bence müsait zamanında bı kontrole git
İnanılmaz aile 2 ile leylekleri
Himm sucuk pastırma bitse mi artık :)
Benimde kardeşimin 9 ay var ama ancak verilir işte
kız hepimizin aynı kim sağlıklı beslenme ile kilo almış olabilir ki
Çılgın seni
Oo Kamile bu hafta costun
Hoşgeldin canım inşallah
Bu kaşıklar tatlı kaşığımı canım
Ee düne göre desene birden eksi uçtu sandım
vücut çalışıyor WC de artar
aklına dank edecek abla merak etme hepimiz aynı hatayı usotky bende emzirirken .aldım bir hafta içinde inmistim ne güzel ama süt olsun diye paket paket helva yedim
Size de geçmiş olsun Sevilay valla sezon açıldi
Ay abla sen kazan unuttun mu Amazons gondereceksiniz benibu arada çok geçmiş olsun önlemini al hemen
Kız yeni doğmuştu ya o ne kadar hızlı bu zaman denen şey
Ammannnnn ne der senin dillerin
Sen daha iyi misin canım
Erkek farkı
ay senin minik oglands mi yürüyor
bacı en iyi düzen taşınmayla oluyor 3-4 ay oluyor tasinali hem fazla eşyalardan kolaylıkla kurtuldum hem de gorenek belasi diye aldigim esyalrdanBir daha düzen işine girersem beni kollarımdan tutun ve bırakmayın olur mu işin içinden 2 haftadır çıkamadım fazla eşyalar ne kadar çokmuş bende resmen onlar sefa sürüyormuş evde bugün biter inşallah da bende bir rahata ererim
Olmu
Olmuyor gerçekten beni hiç motive etmiyor. Gerçi insanlar benden nasıl umudu kestilerse herkes bir kilo koyup para teklif ediyor annem babam eşim hatta erkek kardeşim bile verirler de kesin olarak ama olmuyor işte veremiyorum o kadar kiloyu bir noktadan sonra ipin ucunu kaçırıyorum. Istikrarlı değilim sanırım düzgün şekilde devam etsem olacak ama bakalim bu sefer yapacağım umarım
Biri istikrar mi dedi işte ben burdayimOlmu
Olmuyor gerçekten beni hiç motive etmiyor. Gerçi insanlar benden nasıl umudu kestilerse herkes bir kilo koyup para teklif ediyor annem babam eşim hatta erkek kardeşim bile verirler de kesin olarak ama olmuyor işte veremiyorum o kadar kiloyu bir noktadan sonra ipin ucunu kaçırıyorum. Istikrarlı değilim sanırım düzgün şekilde devam etsem olacak ama bakalim bu sefer yapacağım umarım
çok sağol abla haftaya insallah
canım artılar eksi olur olurda senle aramizda cok fark var hem cumaya cok az var
haftaya ne dersin seni yenmenin de ayrı lezzeti olcak
Hoşgeldin canim9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:Yonahime
Yaşı:22
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:yok
Emziriyormusun:hayir
Meslekgrenci
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:1.62
Kilo:75
Hedef:54
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :bu yaz 65 kgydim sonra moldu bilmiyorum stres hastalik derken bi baktim 10 kilo almisim://
Bize kısaca kendini anlatırmısın:bekar 22 yasinda cipcitir olmasi gereken yas ve zamanda donbili dombili dolasan bi kizim malesef:///
Su an evdeyim is vs yok biraz rahatsizligim oldu telefona cok fazla bakamiyorum ama İnsallah daha iyi olup kilocuklarida Tek Tek vericem:))
Seydacim bak sana özel menüler şimdiden araştırıyorum emin ol cook begeneceksinPeki tatlım olur haftaya olalım
Heheh görücezzzzz :))
Ay inşallah kız sanada hayırlı olsun canimKızlarrrr kepim gelmiş
Hihihihihuhuhu
Yehuhuhu
Darısı size cancanlarimm
Ay geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda düzelir çocuklar hasta oldumu dünya duruyor sanki Rabbim beterinden saklasınİyi aksamlar kizlar nasilsiniz gecmise bakamadim cocuklar uyuyana kadarda bakamam galiba simdi yoldayiz eve gidiyoruz benim kizin sonuclarinda yogun enfeksiyon cikti hemen aldik ildeki ozele goturduk tas olabilir dedi ultrasondu yeni tahlildi olduk olduk dirildik resmen cok sukur mesanede kalinlasma sistit varmis tedavi edilebilir biseymis iltihaptan oluyormus sukur bobreklerde bisey cikmadi ekstra ilac verdi baya yorulduk simdi eve gidip dinlenmek istiyorum mumkun oldugunca biraz diyete uygun olmayan durumlarda oldu ama ins su saaten sonra bisey yemeyerek telafi edebilirim
hahaha aslan parçası çok hareketli olacak kuzummm az koşturacaksınız peşine, yorulacaksınız:)) eee öyle dışarıdan benim gibi sevmek olmaz :)Masallah bu pek fena cnm kız sakindi
Apalarken yerinde durmuyor oraya buraya cikacam diye ugrasiyordu
Bakalım yürüyünce ne yapacaz:))
Yok kuzum niye diyim istediğin kadar etiket yap, biz niye burdayızMefkurem yine bu kiz beni niye etiket yaptı dime sakın dime
Bamya yaptım abla eti yarın pisiririm bamyayi nohutlu yaptım nohudu yemicem bamyalari secerim :) yanında yoğurt ekmek yemicem bugün kaçamak yok cok sukur tatlılara saldirmadim önünüzdeki günlerde benim meşhur soda ayran kurum vardı onu yapmayı dusunuyorum :)
Tmm abla salata malezmesi azdı olduğu kadar yapıyım bugün kararliyim spor yapacaktim biraz rahatsizim çocukları okula bıraktıktan sonra biraz yürüyüş yaptim yatiyim biraz dedim uyuyamadım iki tane grip hapi içtim.Yok kuzum niye diyim istediğin kadar etiket yap, biz niye burdayız
Birbirimize yol göstermek icin
Tek bamya yoğurt doyurmaz belki salatada ye istersen
Bak kararlı olunca krizde olmuyormus :)))
Sagol canim insallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun.cumartesi hemen yazarim insallah kalp atisinida duyariz ozellikle esimi bekliyorum yoksa sabirsizim bende duramazdim bugune kadarAh canim ne guzel olmus oda sevinmis sasirmis cok guzel duygular bunlar cok sevindm insallah saglikla aliriz kucgmiza doktordan sonrada yaz cnm ne dedi diye
ayy gülümm ne güzel süpriz ve şokk yaşatmışısınız eşine :))Mideye iyi gelir zencefil canim limon agritabilir ama allah sifa versin insallah
Insallah canim rabbim ilk basta saglik sihhat versin hepimize de gerisi kolay insallah bebegim olunca hayatim olumlu yonde cok degisecek
Yok canim kadin doguma gitmedim cumartesi esimle ozele gitcez.gecen hafta cuma soylemistim esime gelir gelmez kaynanam kapiyi acti kayinbabam icerden video cekti bende mutfaktan ciktim uzerimde espirili hamile bluzu vardi heyy ben geliyorum yazili bir elimde kamufulajli bebek ayakkabisi minicik diger elimdede babam beni cok seviyor yazili zibinla babaminizda gelmiss hosgeldin askm suprizzz hamileyiiiim baba olacaksin dedim saskinligindan saga sola bakti saka mi yapiyon dedi vallaha mi falan sonra evet dedim hamileyim 4 haftalik dedim sarildi sımsıkı inanamadi eli ayagina karisti bidaha sarildi sonrada ne dese begenirsiniz "ne zaman hamile kaldin" e bu kadarda saskinlik beklemiyodum cok gulduk bu tepkisine videoda da ani kaldi sevincinden ne cay icti ne dogru duzgun uyudu rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah
ben listede degilim diye soylememistim kizlar
Hoşgeldin canim
Sagolun kizlar tesekkur ederim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?