Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayy ben de çok etkilendim sarı ejderin hayatını izlerken

Marketlerde grip, boğaz için çaylar oluyor ordada vardır mutlaka yada zencefil nane kekik limon da yapabilirsin

ayy gülümm ne güzel süpriz ve şokk yaşatmışısınız eşine :))
Aynem oyle oldu ben boyle sasiracagini sevinecegini tahmin edememistim ben bile diyeceklerimi unuttum karsinda dilim damagim kurumustu sesim titredi falan cok guzel duygular ya rabbim her isteyen herkese nasip etsin insallah

Ooo supermis herkez zaten demis ama bende ayni kanıdayim 40bin tl icin 55kg bike dusmeyi dusunebilirim

Meraba kizlar hastaneden geldim simdi gozume muayene icin damla kondu kotu goruyorum :) aksama etkisi gecer gelirim takima:)

Gecmis olsun cnm neyin var goz tansiyonumu yoksa seninde

Ay inşallah kız sanada hayırlı olsun canim

Sagol canim

Sevindm cnm doktor da onemli bende degisdirebilirm doktor biraz soguk geldi bana bilemedm aslinda
Bana tahlil yaptirdilar birsuru onlar da guzel cikinca hicbirsey vermedi ve aşı falan soz konusu olmadi sasirdm suanda sor bi ne aşısiymis

Yoğunluktan geçmişi rastgele okuyorum ama en ilgimi çeken tabii ki 40.000-TL

Değil 75, 60 a bile düşülür 40.000 TL için.

Net

haaaa haaaa neden birbirimizi bulduğumuz belli:)

sen başkalarının ne dediğini ne düşündüğünü bosver cnm
Simdiye kadar hedefe ulasmadan yarım biraktik ve şu gercekki yalnız basaramiyoruz
Burda birbirimizden güç alıp bu sefer sonunu getirecez

Meraba kizlar hastaneden geldim simdi gozume muayene icin damla kondu kotu goruyorum :) aksama etkisi gecer gelirim takima:)
geçmiş olsun cnm ne vardı gozunde

teline int.alabiliyosun dimi cnm

komsuya gitmeden niye bakmiyon buraya kız bide evinde otur
Neeee kisirmiiii

bla yeni öğrendim ya nasil düşünüyorsun erken evlilik hakkinda
hic iyi şeyler düşünmüyorum :)

Peki tatlım olur haftaya olalım
Heheh görücezzzzz :))
ooooo haftaya iddialı bi yaris izlicez

ne kadar saglik için desekde kadınların onceligi goruntudur :)

çok gecmis olsun cnm neyseki ilaç tedavisi varmis

maşallah benim ufaklık ta yakindir yürümesi kaç aylık

abla yeni öğrendim ya nasil düşünüyorsun erken evlilik hakkinda

çok sağol baharcim da tam anladım en iyisi biraz araştırayım ve kafeinin sisirdigini bir arkadaş tecrübe etmiş paylaşmısti

bacı en iyi düzen taşınmayla oluyor 3-4 ay oluyor tasinali hem fazla eşyalardan kolaylıkla kurtuldum hem de gorenek belasi diye aldigim esyalrdan
7 yıldır vitrinlerime bol bol hizmet ettim diyerek birini kitaplığa çevirdim birinide kilere dolap oldu tasinsam cok az eşyayla tasinacam mesela yine avangart salon koltularim yerine çay seti koltuğu aldm hem temizliği kolay hem çok az yer işgal ediyor[/QUOTE]
gülüm çekim yasası ayrı senin bahsettiğin şifa enerjiliği , eğer şifayı alması gereken kişinin haberi de varsa şifayı kabul de ediyorsa yine de olmuyorsa yollayanın enerjisin de sıkıntı vardır yada tam nasıl yapacağını bilmiyordur

okurken korktum bir an tövbe tövbe taş mı diye şükür değilmiş senin nasıl korkup endişelendiği hayal edemiyorum şükür tedavi edilen bir şey çıkmış rabbim şifa versin

Aynem oyle oldu ben boyle sasiracagini sevinecegini tahmin edememistim ben bile diyeceklerimi unuttum karsinda dilim damagim kurumustu sesim titredi falan cok guzel duygular ya rabbim her isteyen herkese nasip etsin insallah
aminnnn
kesin hepinizin gözleri de doldu demii ayy gözümde canlandı çok güzelll duygusal bir ortam

ayy ben de çok etkilendim sarı ejderin hayatını izlerken
Aynen ya://askinda tam guzel yerinde bitti o kadar cok soru isareti var ki mangasini okumaya calistim onuda beceremedim. Suwon olayini falanda cok merak ediyorun nolcak diye
Gecmis olsun cnm neyin var goz tansiyonumu yoksa seninde

geçmiş olsun cnm ne vardı gozunde
Sagolun kizlar kontrolum vardi goz tansiyonu degil retinayla alakali bi rahatsizlik oldu bende. Onumuzdeki hafta sehir disinda kendi doktoruma gidicem asil kontrol o zaman olcak

mangaları sevmiyorum, animelerin yarı tadını bile vermiyor ki
geçmiş olsun bu arada göz damlası damlatmış doktor 4-5 saat gözünü çok zorlama bulanık görürsün sen şimdi

Kolay gelsin sana tatlım
Valla canım taşınırkende Bi posta yaptım aslında sonra bir yangın atlattık o zaman heryer herdyerdi kirkimiz bile çıkmamıştı ondan sonra evde düzen. Pek mümkün olmadı
Çok şükür canım gelmiş geçmiş olsun

eskişehirdeyim canooom buyur gel :)
neresinde abla teyzem var orada e

gecer canım inşallah tez zamanda ne yedin hele de bize

evet abla zayiflama isteği ben sadece görüntü yada sağlık olarak bakmıyorum sade bunlarla baksam belki bu süreç çok zor olur
irademi konuşturduğum bir alan ve ne kadar irade o kadar kendi sayginligimi kazanma ve daha doygun bir hayat

gülüm çekim yasası ayrı senin bahsettiğin şifa enerjiliği , eğer şifayı alması gereken kişinin haberi de varsa şifayı kabul de ediyorsa yine de olmuyorsa yollayanın enerjisin de sıkıntı vardır yada tam nasıl yapacağını bilmiyordur[/QUOTE]anladım abla kişi alıyor ama gelmiyorsa kişi yollayamamis oluyor

mangaları sevmiyorum, animelerin yarı tadını bile vermiyor ki
geçmiş olsun bu arada göz damlası damlatmış doktor 4-5 saat gözünü çok zorlama bulanık görürsün sen şimdi
Ayenn bende sevmiyorum yani kitap halinde olsa tamam da netten okumak zor.
Ogle 3gibi damlatildi simdi daha iyi gormem az once baya bi bulanikti

Ne yangını mervecim geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…