- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.581
ayy ben de çok etkilendim sarı ejderin hayatını izlerkenYa evet orda bende cok gulmustum bide ha ha ha diye bi gulusu vardi bayiliyodum ya
Yesil ejderle ve beyaz ejderle atismalarini da cok seviyodum ya Hak in her soyledigi cok komik
Ovalari izledim hele Zeno nun hayati beydi oyle ya anime boyunca cok etkillendim ama Zenonun hayatini izlerken hungur hungur agladim. Hep en sorunsuz en mutlu görünmesine ragmen neler yasamis
kız hepsi de minnacık değil yaaa olsun da cebine koysun heheheheheBizim kuzende koreli gelin istiyo baya iri yarı bişey
Heee diyom cebine koyar gezdirirsin minnak minnak
ekim2009
Marketlerde grip, boğaz için çaylar oluyor ordada vardır mutlaka yada zencefil nane kekik limon da yapabilirsinTmm abla salata malezmesi azdı olduğu kadar yapıyım bugün kararliyim spor yapacaktim biraz rahatsizim çocukları okula bıraktıktan sonra biraz yürüyüş yaptim yatiyim biraz dedim uyuyamadım iki tane grip hapi içtim.
Aynem oyle oldu ben boyle sasiracagini sevinecegini tahmin edememistim ben bile diyeceklerimi unuttum karsinda dilim damagim kurumustu sesim titredi falan cok guzel duygular ya rabbim her isteyen herkese nasip etsin insallahayy gülümm ne güzel süpriz ve şokk yaşatmışısınız eşine :))
Mefkurem Sana bir haberim var. Eşim dedi ki 75 kiloya in 40 bin lira yatıracağım hesabına istediğin şekild e harca bunu bir sürü kişinin içinde dedi dediğini de yapar ama ben yapabilir miyim bilmiyorum :)))) aslında şöyle sıkıp dişimi zayıflayıp o parayı da yesem ne güzel olur dimi
Meraba kizlar hastaneden geldim simdi gozume muayene icin damla kondu kotu goruyorum :) aksama etkisi gecer gelirim takima:)
Ay inşallah kız sanada hayırlı olsun canim
Sagol canim insallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun.cumartesi hemen yazarim insallah kalp atisinida duyariz ozellikle esimi bekliyorum yoksa sabirsizim bende duramazdim bugune kadarbugun saglik ocagini hekimimi degistirdim yeni doktor buldum cok sukur daha ilgililerdi kalp atisindan sinra asi yapacaklarmis sana yapildi mi bu ne asisi acaba
eskişehirdeyim canooom buyur gel :)
haaaa haaaa neden birbirimizi bulduğumuz belli:)Yoğunluktan geçmişi rastgele okuyorum ama en ilgimi çeken tabii ki 40.000-TL
Değil 75, 60 a bile düşülür 40.000 TL için.
Net
sen başkalarının ne dediğini ne düşündüğünü bosver cnmOlmu
Olmuyor gerçekten beni hiç motive etmiyor. Gerçi insanlar benden nasıl umudu kestilerse herkes bir kilo koyup para teklif ediyor annem babam eşim hatta erkek kardeşim bile verirler de kesin olarak ama olmuyor işte veremiyorum o kadar kiloyu bir noktadan sonra ipin ucunu kaçırıyorum. Istikrarlı değilim sanırım düzgün şekilde devam etsem olacak ama bakalim bu sefer yapacağım umarım
geçmiş olsun cnm ne vardı gozundeMeraba kizlar hastaneden geldim simdi gozume muayene icin damla kondu kotu goruyorum :) aksama etkisi gecer gelirim takima:)
teline int.alabiliyosun dimi cnmEski eve gelip internete kavuşunca bir selam vereyim dedim. Tartıya ili gün kala menüler iyidir umarım.
Dünkü makarna olmadı pek biliyorum ama o makarnayı bile bulduğuma sevindim desem yalan olmaz.Mefkurem @nanekekik askrhpozitif
Ama cumaya yaklaştıkça tekrar böyle birşey yapmam merak etmeyin. Şimdi alışverişe çıkıp düzgün birşeyler alıcam. Bu arada internet 4 Ocak’ta bağlanacakmış. On kadar internetsiz duramam bir çözüm bulurum.
Öptüm hepinizi
komsuya gitmeden niye bakmiyon buraya kız bide evinde oturSelaaam olsuuun kk nın en fit takımına
bugun kmşudaydım, sonradan gittim ama kurtaramadım, ay bide bana yaptırmasın mı kısırı
ama caktırmadan dıyete uydurdum masada ne varsa ))
vericiğim şekerim bu kilolar gidicik
hic iyi şeyler düşünmüyorum :)bla yeni öğrendim ya nasil düşünüyorsun erken evlilik hakkinda
ooooo haftaya iddialı bi yaris izlicezPeki tatlım olur haftaya olalım
Heheh görücezzzzz :))
ne kadar saglik için desekde kadınların onceligi goruntudur :)Gerçekten neden zayıflamak gerekiyor sebeplerini bir bir yazıp etraflıca düşünmezsek kisa vadede vazgeçeriz
Beyin vücudumuza komut veriyor eğer o emir vermezse irademiz işlev görmez iradeye bir bütün olarak bakmak lazim hem ruhen hem bedenen doygun mutlu bir hayat yaşamak istiyoruz ve zaten insaniyetin gereği.o zaman işe beyni motive edecek mevzularla basliyoruz
@eyledi abla bu sözlere sen ilham oldun bizide gorecenmi
çok gecmis olsun cnm neyseki ilaç tedavisi varmisİyi aksamlar kizlar nasilsiniz gecmise bakamadim cocuklar uyuyana kadarda bakamam galiba simdi yoldayiz eve gidiyoruz benim kizin sonuclarinda yogun enfeksiyon cikti hemen aldik ildeki ozele goturduk tas olabilir dedi ultrasondu yeni tahlildi olduk olduk dirildik resmen cok sukur mesanede kalinlasma sistit varmis tedavi edilebilir biseymis iltihaptan oluyormus sukur bobreklerde bisey cikmadi ekstra ilac verdi baya yorulduk simdi eve gidip dinlenmek istiyorum mumkun oldugunca biraz diyete uygun olmayan durumlarda oldu ama ins su saaten sonra bisey yemeyerek telafi edebilirim
maşallah benim ufaklık ta yakindir yürümesi kaç aylıkabla birşey sormak istiyorum cevaplar sevinirim çünkü merak ediyorum şimdi çekim yasası diyorlar ya diyelim biri uzaktan enerji yolladı ama karsi taraf hissetmedi bunun nedeni nedir çekim yasasindami verendemi yoksa alandami problem
[Qyasasimdamefkurem, post: 58256058, member: 650201"]Kızlarrrr bu arada oglusum yürümeye başladı :))
Bikac adım atıyordu ama dün baya 8-10 adım yuruyor
okurken korktum bir an tövbe tövbe taş mı diye şükür değilmiş senin nasıl korkup endişelendiği hayal edemiyorum şükür tedavi edilen bir şey çıkmış rabbim şifa versinİyi aksamlar kizlar nasilsiniz gecmise bakamadim cocuklar uyuyana kadarda bakamam galiba simdi yoldayiz eve gidiyoruz benim kizin sonuclarinda yogun enfeksiyon cikti hemen aldik ildeki ozele goturduk tas olabilir dedi ultrasondu yeni tahlildi olduk olduk dirildik resmen cok sukur mesanede kalinlasma sistit varmis tedavi edilebilir biseymis iltihaptan oluyormus sukur bobreklerde bisey cikmadi ekstra ilac verdi baya yorulduk simdi eve gidip dinlenmek istiyorum mumkun oldugunca biraz diyete uygun olmayan durumlarda oldu ama ins su saaten sonra bisey yemeyerek telafi edebilirim
aminnnnAynem oyle oldu ben boyle sasiracagini sevinecegini tahmin edememistim ben bile diyeceklerimi unuttum karsinda dilim damagim kurumustu sesim titredi falan cok guzel duygular ya rabbim her isteyen herkese nasip etsin insallah
Aynen ya://askinda tam guzel yerinde bitti o kadar cok soru isareti var ki mangasini okumaya calistim onuda beceremedimayy ben de çok etkilendim sarı ejderin hayatını izlerken
Gecmis olsun cnm neyin var goz tansiyonumu yoksa seninde
Sagolun kizlar kontrolum vardi goz tansiyonu degil retinayla alakali bi rahatsizlik oldu bende. Onumuzdeki hafta sehir disinda kendi doktoruma gidicem asil kontrol o zaman olcakgeçmiş olsun cnm ne vardı gozunde
mangaları sevmiyorum, animelerin yarı tadını bile vermiyor kiAynen ya://askinda tam guzel yerinde bitti o kadar cok soru isareti var ki mangasini okumaya calistim onuda beceremedim. Suwon olayini falanda cok merak ediyorun nolcak diye
Sagolun kizlar kontrolum vardi goz tansiyonu degil retinayla alakali bi rahatsizlik oldu bende. Onumuzdeki hafta sehir disinda kendi doktoruma gidicem asil kontrol o zaman olcak
hayırlı uğurlu olsun şaşkın aslanımız , aslan çok şaşkın bakıyııı beee her gördüğüm de gülüyorum :)))Aslanim gelmis bu arada
ayyyy yok abla aksine fazla düşünmekten ismini koyamadık kızın
yok türlçe karakter olmasın ki mail adresinde sıkıntı yaşamasın
yok değişik bi isim olup kimse dalga geçmesin
yok unisex olmasın
yok çok genç ismi olmasın ki yaş aldığında da hoş gelsin kulağa vs vs düşüne düşüne koyamadık haaa bize kalsa biz daha koyamazdık da babam istedi defne ismini eşim de kırmadı sağolsun :)
ama bi anımı anlatayım 1 ay boyunca çocuğa ismiyle hitap edemedim tabii ismi yok kızın
neyse biz 40ı çıktı defnenin annemlerle yazlığa gittik
akşam dolaştırıyorum arabasıyla bi kadın yaklaştı sevdi falan sonra adı ne dedi benböyle kalakaldım ismi gelmedi aklıma. bikaç sn düşündüm sonra cevap verebildim
kadının bana bakışını unutamıyorum zaten kız bana da benzemiyor ismini de bilmiyorum çocuğun kimbilir neler geçti aklından
Kolay gelsin sana tatlımEski eve gelip internete kavuşunca bir selam vereyim dedim. Tartıya ili gün kala menüler iyidir umarım.
Dünkü makarna olmadı pek biliyorum ama o makarnayı bile bulduğuma sevindim desem yalan olmaz.Mefkurem @nanekekik askrhpozitif
Ama cumaya yaklaştıkça tekrar böyle birşey yapmam merak etmeyin. Şimdi alışverişe çıkıp düzgün birşeyler alıcam. Bu arada internet 4 Ocak’ta bağlanacakmış. On kadar internetsiz duramam bir çözüm bulurum.
Öptüm hepinizi
Valla canım taşınırkende Bi posta yaptım aslında sonra bir yangın atlattık o zaman heryer herdyerdi kirkimiz bile çıkmamıştı ondan sonra evde düzen. Pek mümkün olmadıabla birşey sormak istiyorum cevaplar sevinirim çünkü merak ediyorum şimdi çekim yasası diyorlar ya diyelim biri uzaktan enerji yolladı ama karsi taraf hissetmedi bunun nedeni nedir çekim yasasindami verendemi yoksa alandami problem
abla yeni öğrendim ya nasil düşünüyorsun erken evlilik hakkinda
çok sağol baharcim da tam anladım en iyisi biraz araştırayım ve kafeinin sisirdigini bir arkadaş tecrübe etmiş paylaşmısti
bacı en iyi düzen taşınmayla oluyor 3-4 ay oluyor tasinali hem fazla eşyalardan kolaylıkla kurtuldum hem de gorenek belasi diye aldigim esyalrdan
7 yıldır vitrinlerime bol bol hizmet ettim diyerek birini kitaplığa çevirdim birinide kilere dolap oldu tasinsam cok az eşyayla tasinacam mesela yine avangart salon koltularim yerine çay seti koltuğu aldm hem temizliği kolay hem çok az yer işgal ediyor
Çok şükür canım gelmiş geçmiş olsunİyi aksamlar kizlar nasilsiniz gecmise bakamadim cocuklar uyuyana kadarda bakamam galiba simdi yoldayiz eve gidiyoruz benim kizin sonuclarinda yogun enfeksiyon cikti hemen aldik ildeki ozele goturduk tas olabilir dedi ultrasondu yeni tahlildi olduk olduk dirildik resmen cok sukur mesanede kalinlasma sistit varmis tedavi edilebilir biseymis iltihaptan oluyormus sukur bobreklerde bisey cikmadi ekstra ilac verdi baya yorulduk simdi eve gidip dinlenmek istiyorum mumkun oldugunca biraz diyete uygun olmayan durumlarda oldu ama ins su saaten sonra bisey yemeyerek telafi edebilirim
neresinde abla teyzem var orada eeskişehirdeyim canooom buyur gel :)
gecer canım inşallah tez zamanda ne yedin hele de bizeİyi aksamlar kizlar nasilsiniz gecmise bakamadim cocuklar uyuyana kadarda bakamam galiba simdi yoldayiz eve gidiyoruz benim kizin sonuclarinda yogun enfeksiyon cikti hemen aldik ildeki ozele goturduk tas olabilir dedi ultrasondu yeni tahlildi olduk olduk dirildik resmen cok sukur mesanede kalinlasma sistit varmis tedavi edilebilir biseymis iltihaptan oluyormus sukur bobreklerde bisey cikmadi ekstra ilac verdi baya yorulduk simdi eve gidip dinlenmek istiyorum mumkun oldugunca biraz diyete uygun olmayan durumlarda oldu ama ins su saaten sonra bisey yemeyerek telafi edebilirim
evet abla zayiflama isteği ben sadece görüntü yada sağlık olarak bakmıyorum sade bunlarla baksam belki bu süreç çok zor olurhaaaa haaaa neden birbirimizi bulduğumuz belli:)
sen başkalarının ne dediğini ne düşündüğünü bosver cnm
Simdiye kadar hedefe ulasmadan yarım biraktik ve şu gercekki yalnız basaramiyoruz
Burda birbirimizden güç alıp bu sefer sonunu getirecez
geçmiş olsun cnm ne vardı gozunde
teline int.alabiliyosun dimi cnm
komsuya gitmeden niye bakmiyon buraya kız bide evinde otur
Neeee kisirmiiii
hic iyi şeyler düşünmüyorum :)
ooooo haftaya iddialı bi yaris izlicez
ne kadar saglik için desekde kadınların onceligi goruntudur :)
çok gecmis olsun cnm neyseki ilaç tedavisi varmis
gülüm çekim yasası ayrı senin bahsettiğin şifa enerjiliği , eğer şifayı alması gereken kişinin haberi de varsa şifayı kabul de ediyorsa yine de olmuyorsa yollayanın enerjisin de sıkıntı vardır yada tam nasıl yapacağını bilmiyordur[/QUOTE]anladım abla kişi alıyor ama gelmiyorsa kişi yollayamamis oluyormaşallah benim ufaklık ta yakindir yürümesi kaç aylık
abla yeni öğrendim ya nasil düşünüyorsun erken evlilik hakkinda
çok sağol baharcim da tam anladım en iyisi biraz araştırayım ve kafeinin sisirdigini bir arkadaş tecrübe etmiş paylaşmısti
bacı en iyi düzen taşınmayla oluyor 3-4 ay oluyor tasinali hem fazla eşyalardan kolaylıkla kurtuldum hem de gorenek belasi diye aldigim esyalrdan
7 yıldır vitrinlerime bol bol hizmet ettim diyerek birini kitaplığa çevirdim birinide kilere dolap oldu tasinsam cok az eşyayla tasinacam mesela yine avangart salon koltularim yerine çay seti koltuğu aldm hem temizliği kolay hem çok az yer işgal ediyor
Ayenn bende sevmiyorum yani kitap halinde olsa tamam da netten okumak zor.mangaları sevmiyorum, animelerin yarı tadını bile vermiyor ki
geçmiş olsun bu arada göz damlası damlatmış doktor 4-5 saat gözünü çok zorlama bulanık görürsün sen şimdi
Ben maymun saniyodumhayırlı uğurlu olsun şaşkın aslanımız , aslan çok şaşkın bakıyııı beee her gördüğüm de gülüyorum :)))
Ne yangını mervecim geçmiş olsun
Kolay gelsin sana tatlım
Valla canım taşınırkende Bi posta yaptım aslında sonra bir yangın atlattık o zaman heryer herdyerdi kirkimiz bile çıkmamıştı ondan sonra evde düzen. Pek mümkün olmadı
Çok şükür canım gelmiş geçmiş olsun
neresinde abla teyzem var orada e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?