- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.601
allah hayrını versin kız teyzenin burada olduğunu konuştuk ya önceden kent parkın dibin de ki kentpark konaklarındayım şeker fabrikasının önün de site :))
Kolay gelsin sana tatlım
Valla canım taşınırkende Bi posta yaptım aslında sonra bir yangın atlattık o zaman heryer herdyerdi kirkimiz bile çıkmamıştı ondan sonra evde düzen. Pek mümkün olmadı
Çok şükür canım gelmiş geçmiş olsun
neresinde abla teyzem var orada e
anladım abla kişi alıyor ama gelmiyorsa kişi yollayamamis oluyor[/QUOTE]gecer canım inşallah tez zamanda ne yedin hele de bize
evet abla zayiflama isteği ben sadece görüntü yada sağlık olarak bakmıyorum sade bunlarla baksam belki bu süreç çok zor olur
irademi konuşturduğum bir alan ve ne kadar irade o kadar kendi sayginligimi kazanma ve daha doygun bir hayat
gülüm çekim yasası ayrı senin bahsettiğin şifa enerjiliği , eğer şifayı alması gereken kişinin haberi de varsa şifayı kabul de ediyorsa yine de olmuyorsa yollayanın enerjisin de sıkıntı vardır yada tam nasıl yapacağını bilmiyordur
Zencefilli çay içtim ablaMarketlerde grip, boğaz için çaylar oluyor ordada vardır mutlaka yada zencefil nane kekik limon da yapabilirsin
Bütün apartmanın elektrik kabloları yandı çok şükür itfaiye çabuk müdahale etti banyolardan ileri geçmedi hasar canım çok sağolNe yangını mervecim geçmiş olsun
yaşlılık işte abla özledim oraları 6 sene oldu gelmeyeliallah hayrını versin kız teyzenin burada olduğunu konuştuk ya önceden kent parkın dibin de ki kentpark konaklarındayım şeker fabrikasının önün de site :))
dolapla birlikte degişirim hemde
40 bin miiii
ayyyy valla 40 kiloya bile düşerim ben
çok mu paragözüm neeee
valla güzelim bence yaparsın şunu düşünerek ver hatta o parayla bi de zayıflamış olacaksıın ki kendine yepyeni gardrop yaparsın
offff misssss yaaaa
deterjanı abartma kız banyoda biz kadınların huyudurKizlar bende toz aldim yarinda evi supurcem ve banyoyu temizlicem. Yarin aksam ablam geliyor insallah
ay yazık bebe 30 gün isimsizabla tuanayı gündeme getitdim tekrar
eşim ben de çok seviyorum olabilir dedi
ama kesin karar yok
ayyy defnenin ismini 30 günlükken koyabilmiştik o da nüfus cüzdanını çıkarttırabilmek için
işte suyu vucudun kullanmıyor abla direk atıyorsun bu durumdaBende bu mantığı anlamıyorum hem çok wc ye gidiyorsun. mineral kaybi için buda çok iyi değil
Ama birde nasıl su tutmuş oluyorsun
zenginin malı züürdün cenesini yorarHepimiz pek aşka geldik
olacak olacak olumlu sinyal lütfenOlmu
Olmuyor gerçekten beni hiç motive etmiyor. Gerçi insanlar benden nasıl umudu kestilerse herkes bir kilo koyup para teklif ediyor annem babam eşim hatta erkek kardeşim bile verirler de kesin olarak ama olmuyor işte veremiyorum o kadar kiloyu bir noktadan sonra ipin ucunu kaçırıyorum. Istikrarlı değilim sanırım düzgün şekilde devam etsem olacak ama bakalim bu sefer yapacağım umarım
geçmiş olsun canımMeraba kizlar hastaneden geldim simdi gozume muayene icin damla kondu kotu goruyorum :) aksama etkisi gecer gelirim takima:)
sagda solda harcama interneti hep bize harca hep bizeEski eve gelip internete kavuşunca bir selam vereyim dedim. Tartıya ili gün kala menüler iyidir umarım.
Dünkü makarna olmadı pek biliyorum ama o makarnayı bile bulduğuma sevindim desem yalan olmaz.Mefkurem North River askrhpozitif
Ama cumaya yaklaştıkça tekrar böyle birşey yapmam merak etmeyin. Şimdi alışverişe çıkıp düzgün birşeyler alıcam. Bu arada internet 4 Ocak’ta bağlanacakmış. On kadar internetsiz duramam bir çözüm bulurum.
Öptüm hepinizi
şimdi merak ettim ama birde cee deyip gitme biz burda saksımıyızSelaaam olsuuun kk nın en fit takımına
bugun kmşudaydım, sonradan gittim ama kurtaramadım, ay bide bana yaptırmasın mı kısırı
ama caktırmadan dıyete uydurdum masada ne varsa ))
vericiğim şekerim bu kilolar gidicik
çok geçmiş olsun canımİyi aksamlar kizlar nasilsiniz gecmise bakamadim cocuklar uyuyana kadarda bakamam galiba simdi yoldayiz eve gidiyoruz benim kizin sonuclarinda yogun enfeksiyon cikti hemen aldik ildeki ozele goturduk tas olabilir dedi ultrasondu yeni tahlildi olduk olduk dirildik resmen cok sukur mesanede kalinlasma sistit varmis tedavi edilebilir biseymis iltihaptan oluyormus sukur bobreklerde bisey cikmadi ekstra ilac verdi baya yorulduk simdi eve gidip dinlenmek istiyorum mumkun oldugunca biraz diyete uygun olmayan durumlarda oldu ama ins su saaten sonra bisey yemeyerek telafi edebilirim
tetenoz asısı canım iki doz yaoılır hatta dohumdan sonra bir doz daha yaptır 5 yıl korurOoo supermis herkez zaten demis ama bende ayni kanıdayim 40bin tl icin 55kg bike dusmeyi dusunebilirim
Gecmis olsun cnm neyin var goz tansiyonumu yoksa seninde
Sagol canim
Sevindm cnm doktor da onemli bende degisdirebilirm doktor biraz soguk geldi bana bilemedm aslinda
Bana tahlil yaptirdilar birsuru onlar da guzel cikinca hicbirsey vermedi ve aşı falan soz konusu olmadi sasirdm suanda sor bi ne aşısiymis
cuma gunu bildirim bekleyen zuhal abla bakısıhayırlı uğurlu olsun şaşkın aslanımız , aslan çok şaşkın bakıyııı beee her gördüğüm de gülüyorum :)))
pişmiş mi hımmm anlamadım yok yok az daha dursun dur bi daha bakayım hee tamam yeter yeter12:00
Peynirli soganli yumurta(2yumurta 1, 5 kk peynir, çeyrek Soğan )
Bir büyük bardak ayran
4 yeşil zeytin
18:00
Çeyrek havuc
1 yk makarna(pişmiş mi diye bakarken fazla kaçtı)
19:30
1 tabak pırasa yemeği
1 büyük tabak yoğurtlu cevizli kereviz salatasi
Yarım bardak ayran
Su:3lt
Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin canım.Mideye iyi gelir zencefil canim limon agritabilir ama allah sifa versin insallah
Insallah canim rabbim ilk basta saglik sihhat versin hepimize de gerisi kolay insallah bebegim olunca hayatim olumlu yonde cok degisecek
Yok canim kadin doguma gitmedim cumartesi esimle ozele gitcez.gecen hafta cuma soylemistim esime gelir gelmez kaynanam kapiyi acti kayinbabam icerden video cekti bende mutfaktan ciktim uzerimde espirili hamile bluzu vardi heyy ben geliyorum yazili bir elimde kamufulajli bebek ayakkabisi minicik diger elimdede babam beni cok seviyor yazili zibinla babaminizda gelmiss hosgeldin askm suprizzz hamileyiiiim baba olacaksin dedim saskinligindan saga sola bakti saka mi yapiyon dedi vallaha mi falan sonra evet dedim hamileyim 4 haftalik dedim sarildi sımsıkı inanamadi eli ayagina karisti bidaha sarildi sonrada ne dese begenirsiniz "ne zaman hamile kaldin" e bu kadarda saskinlik beklemiyodum cok gulduk bu tepkisine videoda da ani kaldi sevincinden ne cay icti ne dogru duzgun uyudu rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah
ben listede degilim diye soylememistim kizlar
Takımda bi hamiş vakası daha cıkma ihtimali binde bir de olsa yüregine inicek kadının, ay düşünemedim bi anAmannn dağlara taşlara inş. Ilerlemesin cnm
Maşallah minik kuşum da dersen tam olucak ablaBende annenle yaşıt olabilirim :))) benim küçük minik oğlum 28 yaşında :)))
hahahaAllah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin canım.
Ama eşinin tepkisine koptummm
Takımda bi hamiş vakası daha cıkma ihtimali binde bir de olsa yüregine inicek kadının, ay düşünemedim bi an
Maşallah minik kuşum da dersen tam olucak abla
afiyet olsun guzeliyi akşamlar kızlar
Bugünki Menüm
Sabah
2 dilim ekmekle bol yeşillikli peynirli sandviç
Ara
1 bardak kiwith portakalan smothie, 2 kaşık bamya
Akşam
4 yk bamya, 4 yk yoğurt
Salata canım istemedi boğazım ağrıyor cocuklar hasta ben hasta canım bişey istemedi belki birazdan mandalin yerim
1 lt su bitki çayı
30 dk yürüyüş 30 puan @Pnrrr-20
Yaaa sorma kıza hitap edemedim 1 ay boyunca ne fenaydı yaaaa :)selam kızlar pc ye geceyim dedim eşim hazıra kondu sonunda kovdum mutfaktan
menum
sabah (11:00)
1/4 simit
1 yumurta
1 kare peynir
yesil biber
domates
ara(15:00)
1 kare yuzde 80 bitter
kahve
aksam(18:00)
5 top kofte fırında
haslanmış brokoli
su 2,5 lt
Ay en öyle oldu bahardolapla birlikte degişirim hemde
deterjanı abartma kız banyoda biz kadınların huyudur
ay yazık bebe 30 gün isimsiz
işte suyu vucudun kullanmıyor abla direk atıyorsun bu durumda
zenginin malı züürdün cenesini yorar
olacak olacak olumlu sinyal lütfen
geçmiş olsun canım
sagda solda harcama interneti hep bize harca hep bize
şimdi merak ettim ama birde cee deyip gitme biz burda saksımıyız
çok geçmiş olsun canım
tetenoz asısı canım iki doz yaoılır hatta dohumdan sonra bir doz daha yaptır 5 yıl korur
cuma gunu bildirim bekleyen zuhal abla bakısıMefkurem
pişmiş mi hımmm anlamadım yok yok az daha dursun dur bi daha bakayım hee tamam yeter yeter
Afiyet olsun canımselam kızlar pc ye geceyim dedim eşim hazıra kondu sonunda kovdum mutfaktan
menum
1/4 simit
1 yumurta
1 kare peynir
yesil biber
domates
1 kare yuzde 80 bitter
kahve
5 top kofte fırında
haslanmış brokoli
su 2,5 lt
suyu çoğalt canım geçmiş olsun tekrariyi akşamlar kızlar
Bugünki Menüm
Sabah
Ara
1 bardak kiwi portakal smothie, 2 kaşık bamya
Akşam
4 yk bamya, 4 yk yoğurt
Salata canım istemedi boğazım ağrıyor cocuklar hasta ben hasta canım bişey istemedi belki birazdan mandalin yerim
1 lt su bitki çayı
Kizzzz delii neresi maymuna benziyorBen maymun saniyodumburda biri yazinca farkettim
evet bence tek açıklaması bu[/QUOTE]sağol abla bu enerji çalışmaları sade birseyler söyleyerek gönderiliyor sa nasıl gidecekki ben düşünüyorum da mantıklı gelmiyoranladım abla kişi alıyor ama gelmiyorsa kişi yollayamamis oluyor
ucuz atlatmisssinizBütün apartmanın elektrik kabloları yandı çok şükür itfaiye çabuk müdahale etti banyolardan ileri geçmedi hasar canım çok sağol
yaşlılık işte abla özledim oraları 6 sene oldu gelmeyeli
menü guzel12:00
Peynirli soganli yumurta(2yumurta 1, 5 kk peynir, çeyrek Soğan )
Bir büyük bardak ayran
4 yeşil zeytin
18:00
Çeyrek havuc
1 yk makarna(pişmiş mi diye bakarken fazla kaçtı)
19:30
1 tabak pırasa yemeği
1 büyük tabak yoğurtlu cevizli kereviz salatasi
Yarım bardak ayran
Su:3lt
Bir güzel menü dahaselam kızlar pc ye geceyim dedim eşim hazıra kondu sonunda kovdum mutfaktan
menum
1/4 simit
1 yumurta
1 kare peynir
yesil biber
domates
1 kare yuzde 80 bitter
kahve
5 top kofte fırında
haslanmış brokoli
su 2,5 lt
su az spor ve menü guzeliyi akşamlar kızlar
Bugünki Menüm
Sabah
Ara
1 bardak kiwi portakal smothie, 2 kaşık bamya
Akşam
4 yk bamya, 4 yk yoğurt
1 lt su bitki çayı
Daha düşünmedimMefkurem abla sen seydayla olcak yarışta kimi tutuyorsun bak beni tutmazsan girmem yarışa
yada özgür iradenle karar ver abla artık bagrimiza taş basariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?