Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

walla cnm bende dıyenlerın yalancısıyım kendım arastırıcam ama bır turlu zamanım olmuyor.Younlugumu atlatıyım bu konuyu arastırıcam mutlaka

çoğumuz sabah buradayız..akşam 7 den sonra in cin top oynar burada..sen saat farkından dolayı burada olamıyosun heralde değilmi??yoksa çok mu uykucusun??erken kalkan fazla yol alırmış...al işte hoppididen bi söz daha..bu topik beni alim etti yaa...herneyse canım , kendini yabancı hissetme...sonuçta hiçbirimiz akraba değiliz burada ..ama bir müddet sonra akraba gibide oluyoruz o da başka tabii...

gece hicbisey yemedim wala en son 9 gibi activia yogurt yedim yagsiz olandan
masumum yani

aferin sanaaa çok sevindim bende sadece muz yedim akşam:))

kızlarrr özellikle fadime and hoppidickkk sizde yapacak göz var

çarşamba misafirim var ve hazır yuftadan börek yapmak istiyorum amaa nasıl istiyom biliyonuzmuu
böyle pastaneden aldıgımız kol börekleri oluyoya üstü yumuşacıkk
için yumuşak ama pişmiş ama yanmamış katır kutur olmamış nasıl yapcamm

içine üstüne ne sürcemmm

hadi gösterin marifetleriniziiii

şöyle yumuşacık görünsün istiyrumm

tam adamına sordun bebişim...hamurişi konusunda üstüme eleman tanımambi kere sana hazır yufkadan yapma diyecem ama elde açmakda her babayiğidin harcı değil..öhhö öhhööööö...o zaman ne yapıcan ????içine booool süt koyucan ve yağ tabii ki..o zaman yumuşacık olur..bir kilo yufka için yarım kilo süt koy..ok,
???

çok yağlı olmazmıı
ben sütü bol koyim yagı orta derecede en iyisii :))
yani isin sırrı sütle yagda diyorsun...

gec yatiyorum gec kalkiyorum tabi 12de uyandim walla.. 2 oluyor sizin saate gore :26:
is yok ya simdi iyice saldim kendimi. 2 hafta sonra calismaya baslayinca el mahkum erken kalkicam.
biraz yabanci hissi oluyor tabi basta normal :26:
ama verilecek 30 kusur kilo olunca uzun sure daha buralardayim gibi gorunuyor. yakinda akraba da oluruz

çok yağlı olmazmıı

ilk boregimi evlendikten sonra yaptim :26: yani kimseye akil verecek durumda degilim hehe
ama soyle diyeyim ben yagla yogurt karistirip surmustum annem oyle demisti, aynen dedigin gibi olmustu. anne boregi gibi
annemi cok ozlediiiimmm

Son düzenleme:
ilk boregimi evlendikten sonra yaptim :26: yani kimseye akil verecek durumda degilim hehe
ama soyle diyeyim ben yagla yogurt karistirip surmustum annem oyle demisti, aynen dedigin gibi olmustu. anne boregi gibi
annemi cok ozlediiiimmm

:))
annen hangi şehirde

ben çok yaptım börek ama genelde sert oldu dışı istedigim yumuşaklıkta olmadı ben pufidik istiym yumuşacık az yaglı ama görüntüsü bile pamuk gibi olsun istiyomm pastane böreği istiyom kısacaa

bizim burda sadece uzun omurlu vakumlu yufka var malesef o yuzden hepsi tas gibi. yogurtla yag surdugum borek yumusaciiikkkk oldu wala ben de inanamadim. bir dene derim. ama sutle de olurmus ben de duymustum. ikisi hemen hemen ayni seyzaten. ama annem yogurt diyince ben onu dinlemistim :26:
annem bursa'da

annemi cok ozlediiiimmm

Eddacım benım annemde yogurtla yag suruyor.Yumusacık oluyor borekler.Hatta gecen ben yaptım yogurt yetmedı annem ıcıne sut koydurdu yagla beraber cırptım cırptım karısıtrdım sana ellerımle borek yaptımmm :)))

Yanı uzun lafın kısası yourt sut ve yagı cırp yufkanın once ıcıne sonra ustune sur.Bıde nelı yapcaksan ıcını bol koy az koydunmu yufka kuruyor:))

yok böreğin içinii az sevmem zatenn bol bol olcakkk
evett anlaşılan yogurt + süt + yogurt
internettede çok var baktım tariflerede
bi süt yağ demiş bi yogurt yağ
bazısıda sudan geçir demiş böreği...
deniye deniye bulam
resim eklerim artık :))

iç olarak şey biliyonuzmu ben yaptyım harika oluyoo

bol kaşar peynir rendele - kabak rendele - dere otu

harika oluyooo

Bu yesıl kabak rendesımı yoksa bal kabagı rendesımı cnm ?

Bu arada sen kocısle arayı duzeltmıssın dun okudum cok sevındım hadı bıdaha kusmek yok sakın bak :))

bu yesıl kabak rendesımı yoksa bal kabagı rendesımı cnm ?

Bu arada sen kocısle arayı duzeltmıssın dun okudum cok sevındım hadı bıdaha kusmek yok sakın bak :))

şu yeşil kabak varya kızartıp yiyoruz ondann
kaşar + kabak + dere otu bol bol denede bak harika oluyoo

evet düzelltik canım inşallahhhh

ayyy bayılırım 2 tabak yemeden doymam o derece yanı :)))

önemli deıl cnm fırsatın oldugu surece gır hıssettır kendını burda yeter bıze

allahtan fazla sevmiyorum 2 tane yedim oda pişmişmi diye bakmak içindi .ama bugün simit yedim 1 bitter çikolata yedim ufak akşam yemegi yemicem onun yerine 2 dilim kavun yedim . şimdi kınaya gidicem büyük kızımın hazırlanmasını bekliyorum saatlerce hazırlanamaz ben 5 dakikada hazırım

kız hani beni geçmicektin çizelgen kaçı gösteriyo maşallah .ben gidip kınada biraz halay çekimde belki biraz kilo veririm sana yetişirim .sen dr muydun

kız hani beni geçmicektin çizelgen kaçı gösteriyo maşallah .ben gidip kınada biraz halay çekimde belki biraz kilo veririm sana yetişirim .sen dr muydun

oooh iyi eglenceler
eh ben de bos durur muyum leslie yapar sana yetisirim
ay yok ya ne gezer sporumu da yapamadan gun bitti zaten, yerimden kalkasim yok.
yaptigim hic bi yemek de dogru duzgun olmadi neye elimi atsam kuruyor bugun yahu

çok yağlı olmazmıı
ya eddoşum sen beni yanlış anlamışsın...iyi oku bak...ben sütü bol koy dedim...yağı değil..

inşallah inşaallah...akraba ne demek, akrabadan beter oluruz valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…