- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.861
walla makarna yiyceksem öyle yal gibi yemem ya tereyaglı domatesli kekikli yerimm yada hiç yemem
Kizlar, topraktan gelen hersey karbonhidrattir (proteine giren bazi kurubaklagiller haric)
Hayvandan gelen hersey de proteindir.
Yani icine koydugumuz yagla ilgisi yok malesef pirincin makarnanin haslamasi da karbonhidrattir.
Ama tabi cikolata seker gibi karbonhidrat degil, komplex karbonhidrat oluyorlar yani vucut icin daha faydali.
çoğumuz sabah buradayız..akşam 7 den sonra in cin top oynar burada..sen saat farkından dolayı burada olamıyosun heralde değilmi??yoksa çok mu uykucusun??erken kalkan fazla yol alırmış...al işte hoppididen bi söz daha..ben aslinda butun gun online'im sabah haric :26: yalniz bazen muhabbete katilmakta biraz zorlaniyorum daha yeniyim tanimiyorum kimseyi.. elimden geleni yapiyorum ama. yapida da biraz cekingenlik var ama zamanla asarim tabi bunu.
evet bugun kendimi cok kotu hissederek uyandim berbat ruyalar da gordum gece. boyle zamanlarda hep birseyler tikistirirdim simdi diyette olunca o da yok.
light biskuvim yok ama birsuru meyve aldim dun, gidip gelip onlardan atistircam.
ahh evet malesef benim her zaman en buyuk hatam buydu. uzun zamanda alinan kiloyu hemen vermeye calismak. bu sefer daha bilincliyim belli kalorinin altina inmiyorum, sok diyet yapmiyorum. listede hersey var aslinda tatli bile (kendi yaptigim tatlandiricili veya az balli meyveler tabi, cikolatalarin falan tadini bile unuttum yoksa:26:) ama bazen canima tak ediyor bi an once kurtulayim su goruntuden diyorum kendimi aynada gorunce sinir oluyorum.
neyse sporumu yapayim kendime gelirim
gece hicbisey yemedim wala en son 9 gibi activia yogurt yedim yagsiz olandan
masumum yani
evet yaaaa...ben dukanda okumuştum unuttum...meyvelerde karbonhidrat ..yani meyve sebzeler de karbonhidrat ona gore
Bu ne biçim diyet anlayıdır kardeşim :)))
Bu ne biçim diyet anlayıdır kardeşim :)))
tam adamına sordun bebişim...hamurişi konusunda üstüme eleman tanımamaferin sanaaa çok sevindim bende sadece muz yedim akşam:))
kızlarrr özellikle fadime and hoppidickkk sizde yapacak göz var
çarşamba misafirim var ve hazır yuftadan börek yapmak istiyorum amaa nasıl istiyom biliyonuzmuu
böyle pastaneden aldıgımız kol börekleri oluyoya üstü yumuşacıkk
için yumuşak ama pişmiş ama yanmamış katır kutur olmamış nasıl yapcamm
içine üstüne ne sürcemmm
hadi gösterin marifetleriniziiii
şöyle yumuşacık görünsün istiyrumm
tam adamına sordun bebişim...hamurişi konusunda üstüme eleman tanımambi kere sana hazır yufkadan yapma diyecem ama elde açmakda her babayiğidin harcı değil..öhhö öhhööööö...o zaman ne yapıcan ????içine booool süt koyucan ve yağ tabii ki..o zaman yumuşacık olur..bir kilo yufka için yarım kilo süt koy..ok,
???
çoğumuz sabah buradayız..akşam 7 den sonra in cin top oynar burada..sen saat farkından dolayı burada olamıyosun heralde değilmi??yoksa çok mu uykucusun??erken kalkan fazla yol alırmış...al işte hoppididen bi söz daha..bu topik beni alim etti yaa...herneyse canım , kendini yabancı hissetme...sonuçta hiçbirimiz akraba değiliz burada ..ama bir müddet sonra akraba gibide oluyoruz o da başka tabii.. .
çok yağlı olmazmıı
ben sütü bol koyim yagı orta derecede en iyisii :))
yani isin sırrı sütle yagda diyorsun...
ilk boregimi evlendikten sonra yaptim :26: yani kimseye akil verecek durumda degilim hehe
ama soyle diyeyim ben yagla yogurt karistirip surmustum annem oyle demisti, aynen dedigin gibi olmustu. anne boregi gibi
annemi cok ozlediiiimmm
:))
annen hangi şehirde
ben çok yaptım börek ama genelde sert oldu dışı istedigim yumuşaklıkta olmadı ben pufidik istiym yumuşacık az yaglı ama görüntüsü bile pamuk gibi olsun istiyomm pastane böreği istiyom kısacaa
ilk boregimi evlendikten sonra yaptim :26: yani kimseye akil verecek durumda degilim hehe
ama soyle diyeyim ben yagla yogurt karistirip surmustum annem oyle demisti, aynen dedigin gibi olmustu. anne boregi gibi
annemi cok ozlediiiimmm
Eddacım benım annemde yogurtla yag suruyor.Yumusacık oluyor borekler.Hatta gecen ben yaptım yogurt yetmedı annem ıcıne sut koydurdu yagla beraber cırptım cırptım karısıtrdım sana ellerımle borek yaptımmm :)))
Yanı uzun lafın kısası yourt sut ve yagı cırp yufkanın once ıcıne sonra ustune sur.Bıde nelı yapcaksan ıcını bol koy az koydunmu yufka kuruyor:))
yok böreğin içinii az sevmem zatenn bol bol olcakkk
evett anlaşılan yogurt + süt + yogurt
internettede çok var baktım tariflerede
bi süt yağ demiş bi yogurt yağ
bazısıda sudan geçir demiş böreği...
deniye deniye bulam
resim eklerim artık :))
iç olarak şey biliyonuzmu ben yaptyım harika oluyoo
bol kaşar peynir rendele - kabak rendele - dere otu
harika oluyooo
bu yesıl kabak rendesımı yoksa bal kabagı rendesımı cnm ?
Bu arada sen kocısle arayı duzeltmıssın dun okudum cok sevındım hadı bıdaha kusmek yok sakın bak :))
ayyy bayılırım 2 tabak yemeden doymam o derece yanı :)))
önemli deıl cnm fırsatın oldugu surece gır hıssettır kendını burda yeter bıze
bizim burda sadece uzun omurlu vakumlu yufka var malesef o yuzden hepsi tas gibi. Yogurtla yag surdugum borek yumusaciiikkkk oldu wala ben de inanamadim. Bir dene derim. Ama sutle de olurmus ben de duymustum. Ikisi hemen hemen ayni seyzaten. Ama annem yogurt diyince ben onu dinlemistim :26:
Annem bursa'da
kız hani beni geçmicektin çizelgen kaçı gösteriyo maşallah .ben gidip kınada biraz halay çekimde belki biraz kilo veririm sana yetişirim .sen dr muydun
ya eddoşum sen beni yanlış anlamışsın...iyi oku bak...ben sütü bol koy dedim...yağı değil..çok yağlı olmazmıı
ben sütü bol koyim yagı orta derecede en iyisii :))
yani isin sırrı sütle yagda diyorsun...
inşallah inşaallah...akraba ne demek, akrabadan beter oluruz valla.gec yatiyorum gec kalkiyorum tabi12de uyandim walla.. 2 oluyor sizin saate gore :26:
is yok ya simdi iyice saldim kendimi. 2 hafta sonra calismaya baslayinca el mahkum erken kalkicam.
biraz yabanci hissi oluyor tabi basta normal :26:
ama verilecek 30 kusur kilo olunca uzun sure daha buralardayim gibi gorunuyor. yakinda akraba da oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?