Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ohh afiyet olsun:)

Ay geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda düzelir çocuklar hasta oldumu dünya duruyor sanki Rabbim beterinden saklasın

okurken korktum bir an tövbe tövbe taş mı diye şükür değilmiş senin nasıl korkup endişelendiği hayal edemiyorum şükür tedavi edilen bir şey çıkmış rabbim şifa versin

anladım abla kişi alıyor ama gelmiyorsa kişi yollayamamis oluyor[/QUOTE]

cok tesekkur ederim kizlar hepinize.. kiz ara ara sizlansada kafamiz rahatlayinca stres yapmiyoruz oglanda okadar yorulduki uyudu erkenden tabi on on bir gibi uyanip surpriz yapmazsa ....kiz istkrar bekle az sonra yazacam ne yedigimi

Şifa olsun cnm

Başka yerde bisey olmuyor kk da zaman zaman çekmiyor
Evin sinyali yüksek gösteriyor halbuki
Sağol abla
Evet diğer sitelerde bişey yok girebiliyorum kk da yoğunluk var galiba bazen ekran donuyor

ay begendin mi abla cok sevindim ya
Korka korka yazdim acaba yanlis bisey yedim mi diye
Ama buraya yazicam diye extra dikkat ettim Insallah hep boyle olur.
Salata iyi olurdunama yemek biraz aceleye gelince bende bi havuc yiyiverdim:)
Daha ne olsun tatlım

Bundan sonra meyveyle ara yaparsan 2-3 kș. Yoğurt yada Bikac kuruyemis ekleyebilirsin. Meyve şekeri hemen insiluni yükseltmesin diye

Daha yeni başladın
Bi sure sonra akşam sonrası ara olmazsa daha iyi olur
Tabi aksam çok erken değilse

Sabah7:30
Ceyrek yufka peynir maydonoz azcik tereyagi 8 zeytin

Ogle12:30
1yunurta marul domates 1kase yogurt

Aksam16:00
2dilim pizza ayran bide oglandan kalan kiyi kose bikac lokma daha yedim

Ara20:00
Bi avuc lahana 1avuc kuruyemis

Su 2olmadi
Spor baya yuruduk ama ekstra
Yaparsam yazarim

Valla benimde bahanem yok
Akşam demedim gece demedim paket paket cukolari goturdum
Bide yan gelip yattım :))
Abla senin mesajı okurken kıkır kıkır gülüyordum eşim ne oldu kafa gitti avradın dedi komiğime gitti yazın
Gözümden yaş geldi
Allahta seni güldürsün :)

Abla senin mesajı okurken kıkır kıkır gülüyordum eşim ne oldu kafa gitti avradın dedi komiğime gitti yazın
Gözümden yaş geldi
Allahta seni güldürsün :)
Aminn guzelimde
Yalan yok bizde, mal meydanda:)
Yoksa herkesin harcı değil 10 ayda 25 kilo almak
Çok büyük emek gerektiriyor) )

Wav rakibecim eşin salatada yapmış afiyet olsun guzel menu

sor bi ne aşısiymis
Pazartesi ogrenirim anca asi olmayida hoc sevemem ya huylanirim ben
aminnnn
kesin hepinizin gözleri de doldu demii ayy gözümde canlandı çok güzelll duygusal bir ortam
Aynen ya ben testte 2.cizgiyi gorunce araliksiz yarim saat aglamisim hemde hickirarak kaynanam zavalli anlamadi bei teselli ediyodu ay dusundukce gulsem mi aglasam mi karmasik duygular hissediyorum biranda
tetenoz asısı canım iki doz yaoılır hatta dohumdan sonra bir doz daha yaptır 5 yıl korur
Aboow deme gııo asi cok agritir

askrhpozitif canım dogumdan sonra regl düzensizliği oluyor ben geçen sene dk hapimi bittikten sonra 1 hafta ara verdim regl gelmedi test yaptım negatif çıktı 1 hafta bekledikten sonra normal yine ikinci dk hapi kutuya başladım bende çok korkmuştum halada regl geciktimi korkuyorum :)

Bugün Dr larda yoğun bibgün geçirdiniz cnm
Pizza tabiki göze batıyor ama miktar az ve erken en azından
Keşke sis izgara falan bişeyler yiyebilseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…