- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.701
Abla lapayı ben hep tavukla salatayla yiyorum ama :)kalorisi olmayan içeceklerin yazılması şart değil cnm
Normalde ben sodayı çok icerimde son zaman azaltmaya çalışıyorum
Menüde güzel sadece son ara biraz gece kalmış
akşam tavuk sebzenin yanında lapa ne alaka tatlım böyle faydası olmazki aksine karbon almış oluyorsun
Kaç kilo ağırlık kaldirdin
Normalde aletli gym 3 puandi heralde
Evet keyfi olarak burası harici hiç bir şeye bakmıyorum internette. Ama online derslerim için çok gidiyor. Ama yapacak birşey yok paraya kıyıp telefona yükleyeceğim. Bunun için canımı sıkamam, burayı hiç ihmal edememdolapla birlikte degişirim hemde
deterjanı abartma kız banyoda biz kadınların huyudur
ay yazık bebe 30 gün isimsiz
işte suyu vucudun kullanmıyor abla direk atıyorsun bu durumda
zenginin malı züürdün cenesini yorar
olacak olacak olumlu sinyal lütfen
geçmiş olsun canım
sagda solda harcama interneti hep bize harca hep bize
şimdi merak ettim ama birde cee deyip gitme biz burda saksımıyız
çok geçmiş olsun canım
tetenoz asısı canım iki doz yaoılır hatta dohumdan sonra bir doz daha yaptır 5 yıl korur
cuma gunu bildirim bekleyen zuhal abla bakısıMefkurem
pişmiş mi hımmm anlamadım yok yok az daha dursun dur bi daha bakayım hee tamam yeter yeter
Geçen haftanın listesi ilk sayfada var cnmListede kac kisi var simdi abla
Bide listeye girmek icin ne yapmam lazim
abla avm iste hep hamur hep hamurBugün Dr larda yoğun bibgün geçirdiniz cnm
Pizza tabiki göze batıyor ama miktar az ve erken en azından
Keşke sis izgara falan bişeyler yiyebilseydin
Gulum dr daydik yoksa pek disarda yiyen bi aile degiliz evcimeniz de mecburen boyle oldu cocuklarda isteyince ins erken yedigim icin kurtaririnPizza olmamış salam sosis işlem görmüş kolesterolü yükselten tuzlu ürünler hocam
Keşke hafta sonu yeseydin
Evet benim alt katta boy boy yufka var pismis yazin yaptirmistik valla aciktim napayim yedimbizi eslestiren mefkûre ablacim eğer eski rekortmen Seyda duruyorsa ben korkayim
spor oldu abla 20 dk eliptik @pinar
abla yinede düşün memunde çok guzel
bu yufka pismis mi menu fena degil de saat20 kurumeyve için geç degilmi
valla sende bu azim varken daha neler ogrenir bizede ogretirsinistikrar1986 gülüm düşüncelerin de enerjisi var titreşip radyo dalgası gibi dalga yayıyorlar ya o dalgalar tüm evrene yayılıyor eğer güçlü bir şifa için enerji niyeti olan biri varsa dünyanın diğer ucunu boş ver gezegenler arası bile enerjiyi yollar ama tam anlamıyla ne diyorlar nasıl bir niyet yükleyip yapıyorlar yada özel ritüeli var mı öğrenemedim inşallah onu da öğrenmeyi rabbim nasip eder
Kiz ödül verecek olan benimki değil:)))Mefkurem eşin şu zaman v.s. dedi mi banka ödülü için sen 2 kere başardın 3. sana oooo basit iş
benim eşim dese hiç umursamam parayı ne yapacam bir şey almak istemiyorum ki :))
Cok okumak istemiyorum acikcasi:) mesajlara baksam yeter bana yoruluyorum yoksaGeçen haftanın listesi ilk sayfada var cnm
Sen kuralları okumadinmiydi :) ) orda yazıyor ne yapman gerektiği
2 hafta deneme süresi oluyor genel kural bu
Bu dönemde takimla uyum, paylaşım, kilo verme, Kurallara uyma
yeterliyse 3.cuma bildiriminde listeye girilebilir yoksa süre uzar
inşallahhhhhh gülüm onu da öğreneyim zaten herkese anlatıcam her yerde:))abla avm iste hep hamur hep hamur
Gulum dr daydik yoksa pek disarda yiyen bi aile degiliz evcimeniz de mecburen boyle oldu cocuklarda isteyince ins erken yedigim icin kurtaririn
Evet benim alt katta boy boy yufka var pismis yazin yaptirmistik valla aciktim napayim yedim
valla sende bu azim varken daha neler ogrenir bizede ogretirsin
anaaa valla mı birinin alıntıda gördüm de yazdım sen sandımmm :)))Kiz ödül verecek olan benimki değil:)))
Eyleminki
Evet canım yeni gördüm yazdığini 80 puanCnm ilk sayfadan spor puanini hesaplayip ole yazarmisin bende ezbere bilmiyorm sporlarin puanlarini
dua kabul olunca tabi yerin mekanın önemi yok ama bu enerji isinde düşünce gönderiliyor diyoruz ya tamam sonuçta herşey sebepler tahtında var ediliyor belki adi değişmiş bu mevzunun neyse arastirim bendeistikrar1986 gülüm düşüncelerin de enerjisi var titreşip radyo dalgası gibi dalga yayıyorlar ya o dalgalar tüm evrene yayılıyor eğer güçlü bir şifa için enerji niyeti olan biri varsa dünyanın diğer ucunu boş ver gezegenler arası bile enerjiyi yollar ama tam anlamıyla ne diyorlar nasıl bir niyet yükleyip yapıyorlar yada özel ritüeli var mı öğrenemedim inşallah onu da öğrenmeyi rabbim nasip eder
Nerdeeeeee :))))anaaa valla mı birinin alıntıda gördüm de yazdım sen sandımmm :)))
Aman TV olana kadar seninkine bisey olmasın inş.benim pc yine ikide bir ya donuyor ya tık diye kendinden kapanıyor , tv nin arızası ne ona bile bakmamışlar daha 10 gün oldu bu iyice bozulursa yeni pc yi ( eşim kullanıyor şimdi) alıp kullanabilmem için tv nin tamir olup gelmesi benimkinin tv karşısın da oturması lazımmmm
İyi atlatmıssinMenüye gelecek olursaak ))
Sabah 10:00
iki dilim ekmekarasına beyaz beynir tost
3zeytin
oglle 14 civarı
bir kasık kısır
1 haslanmış yumurta bol maydanozla
2sarma
aksam
4 kasık sulu köfte
1 kk peynir(salata malz. ve yogurt yoktu) bunların yerine onerisi olan varsa yazabilir.
1dlm ekmek
su 2lt
spor 30 dk yuruyus
Pnrrr-12
afiyet olsun canımMenum
09.00
1 kahve 1 gün kurusu
11.00
2 yumurtalı soğanlı omlet
2 d.ekmek
Peynir
4-5 zeytin
1 kahve 1 gün kurusu
1 kahve yarim muz kakaolu Hindistan cevizli
18.00
1 d.ekmek
Yumurtalı fasulye
salata
20.00
10 besni uzum çay
2.lt suya tamamlayacağım sporda yazacak inşallah
Ben geçmişini bilmiyorum senin a Zuhal abla baya güveniyor sana , ben seydaciyim 55 kgda rekor kırdı @seydan94Abla insallah benim için kolay sen beni tut yeter
Bende valla
Abla sen beni sevmiyon dimigayet guzel mervecim
buda guzel
Spor yokmu
Menu çok güzel de canisi
İnş. Cabuk duzelirsiniz
Suyu ılık içmeye çalış limonlu
Yoğurt yerine Peynir olmuş işte :)) sulu köfte de patates yok degilmi
Son 2 gün aksam ekmek olmazsa iyi olur
Bide spor puanını hesapla cnm
Yürüyüşün normalmi tempolumu
güzel olmuş tatlim
Spor ne zaman olacak
Cuma gelesi oldu :))
Afiyet olsun canım güzelIlk menum umarim kotu degildir:)
Sabah
1 dilim tt ekmek
Suzme peynir 2 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Maydanoz havuc
1tk bal
Sonra dr gittim falan
Ara
1 elma
aksam
8-10 tane firinda hamsi
1 havuc
Ara
1 avuc kabak cekirdegi
1 kuru incir 1 kuru kayisi cayla
Su 2 ltye yakin
Hiç olmamışBende menumu yazayım sporu sonra yazarim
Kalkinca 1 tk keçiboynuzu pekmezi pollen
12.00 civari
Ispanaklı 3 yumurta
15.00 gibi
3 hurma 1 ceviz 2 brezilya cevizi
18.15
2 avuç içi büftek
Kocacigimin yaptığı salata :) )))
Yarım bar ayran
Su 2 lt
İnşallah uyanmaz canımanladım abla kişi alıyor ama gelmiyorsa kişi yollayamamis oluyor
cok tesekkur ederim kizlar hepinize.. kiz ara ara sizlansada kafamiz rahatlayinca stres yapmiyoruz oglanda okadar yorulduki uyudu erkenden tabi on on bir gibi uyanip surpriz yapmazsa ....kiz istkrar bekle az sonra yazacam ne yedigimi
Sabah7:30
Ceyrek yufka peynir maydonoz azcik tereyagi 8 zeytin
Ogle12:30
1yunurta marul domates 1kase yogurt
Aksam16:00
2dilim pizza ayran bide oglandan kalan kiyi kose bikac lokma daha yedim
Ara20:00
Bi avuc lahana 1avuc kuruyemis
Su 2olmadi
Spor baya yuruduk ama ekstra
Yaparsam yazarim
Malesef canımPazartesi ogrenirim anca asi olmayida hoc sevemem ya huylanirim ben
Aynen ya ben testte 2.cizgiyi gorunce araliksiz yarim saat aglamisim hemde hickirarak kaynanam zavalli anlamadi bei teselli ediyodu ay dusundukce gulsem mi aglasam mi karmasik duygular hissediyorum biranda
Aboow deme gııo asi cok agritir
@askrhpozitif sen hap mi kullanıyorsunaskrhpozitif canım dogumdan sonra regl düzensizliği oluyor ben geçen sene dk hapimi bittikten sonra 1 hafta ara verdim regl gelmedi test yaptım negatif çıktı 1 hafta bekledikten sonra normal yine ikinci dk hapi kutuya başladım bende çok korkmuştum halada regl geciktimi korkuyorum :)
bunun devreler yandi
En müthiş yorum benden
Eşimin bana 40 binlira vereceğini bilsem hesapsızca harcama özgürlüğüm olsa 100 kiloya çıkar geri 60 kiloya inerim
İsterse squat poposu yaparım hatta kaslı dik dik memeler...
sen yazınca fark ettim ben bayadir içmiyorum ve su kramplara iyi gelebilir aslındaBen menüyü yazayım
Sabah 9.00
2 yumurtadan omlet
Beyaz peynir
1 zeytin
2 dilim ekmek
Öğleden sonra 15.00
6 köfte
Salata
Akşam 21.00
1 avuç kuruyemiş(fındık, fıstık, badem)
1 tane limonlu soda ( bu arada ben normal içtiğim sodaları hiç yazmam ama mutlaka günde 2 tane içerim bu limonlu diye ekstra yazdım)
Su 2 lt
Lapa protein ne oluyoruz hedef belli gerçi dik dik memelermenüm
Sabah 11. Gibi
2 yumurta ile keten tohumlu kızarmış peynirli salata
1 dl kızarmış çavdar ekmeği
14 gibi 1 avuç çiğ fındık filtre kahve
Akşam 19
Lapa
baharatlı acılı tavuk
Buharda brokoli 1-2 parçada karnabahar
Su 2 litreyi geçer
Spor 30 dk ağırlık çalıştım 4x30 dk 4 p dedim 120pPnrrr-12
Sağlık ocağına sor canım öyle bır zamanı yok zaten onlar çağırır hemAyy eveetsagol canimm
Ayy bende abartirim camsirsuyu bide ellerimden cikmazdi kokusu artk eldiven kullaniyorm akillandim
E bana tetanos aşısı yapilmadi bisi olurmuki doktoruma soylesemmi bu durumu
SeydaciyimOlurmu ben çok merak ediyorum
2 güzel metolu. Yarışmacı :)) sonuç ne olacak
Ay ben bugün niye bu msji görmüyorum ne olmuş ki@Pufuduks gülüm duygulandım haaa yazık kv de seni teselli etmeye çalışmış ne bilsin kadın bilse zaten kendide sana sarılır ağlardı :)
Parayı ne yapcam almak istemiyorum diyen kadın mı olur abla :)Mefkurem eşin şu zaman v.s. dedi mi banka ödülü için sen 2 kere başardın 3. sana oooo basit iş
benim eşim dese hiç umursamam parayı ne yapacam bir şey almak istemiyorum ki :))
Evet keyfi olarak burası harici hiç bir şeye bakmıyorum internette. Ama online derslerim için çok gidiyor. Ama yapacak birşey yok paraya kıyıp telefona yükleyeceğim. Bunun için canımı sıkamam, burayı hiç ihmal edemem
rezillik puanım yerlerde ama cidden kasıklarına filan çok ağrıyor ya hep aklımda vicdan azabı gibi ama______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Sweetyy83 -- + -- + -- + 135 + 30 + -- + --
Mehlikatun -- + -- + -- + 70 + 30 + -- + --
Nanekekik -- + 40 + 140 + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + 135 + -- + -- + --
Tugcekrblt 260 + 240 + -- + -- + -- + -- + --
badem 105 + -- + -- + 105 + -- + -- + --
Zeyhas -- + 60 + -- + -- + -- + -- + --
Hayyal 135 + -- + -- + 105 + -- + -- + --
Habinar -- + -- + -- + -- + 120 + -- + --
Istikrar1986 -- + -- + -- + -- + 80+ -- + --
Haydin kizlar haydiii Son 2 gun kaldi Sporlar yapilsin, menulere ozen gosterilsin, odem sulari yapilsin kiii yaglar da erisin gitsinnnn
ayyyy oylemi yapmışım tuuuu banaAbla sen beni sevmiyon dimimenü çok güzel canisilad havada uçuyor millete bana buda güzel spor yok mu yok hurma var mı listede iki kuru hurmanı
NidennnnHiç olmamış
Benimde 11 gibi basliyorÇok açım hele saat 22;30 civarı çıldıracak noktadaydim artık puzzle filan oyalandim şimdi yatacağım kahve bile icmedim aklım karisirip yanına başka şeylere yonelirim diye demir ilacını içip yatacagim herkese iyi geceler
Sağol canım iyi gidiyor. Eski evdeki herşeyi taşıdık, temizledik. Birkaç boyanacak yeri boyadık (kızımın duvarlardaki sanat eserleriEdibe12 işleri kolayladinmi cnm
neyseki eşyalar gitmiş cnm gerisi yavaş yavas olur giderSağol canım iyi gidiyor. Eski evdeki herşeyi taşıdık, temizledik. Birkaç boyanacak yeri boyadık (kızımın duvarlardaki sanat eserleri)
Uğraşıyoruz ki ev sahibi depozitolu kesmesin.
Eskiyle uğraşmaktan yeni eve bakamadık. Neyseki bugün mutfak alışverişi yaptık.
Gelişmeleri aktarırım
oyyy akşam cok erken olmuş bide geç yatiyon acikmadinmiMenüm
Sabah 11
1 yağda yumurta
Salatalık
2 dilim tb ekmek( Aslında bir dilim ama paketin sonundaki kalın dilimdi, 2 saydım)
Öğle-Akşam 4.30
5 kaşık kıyma
Salata
2 dilim tb ekmek
Su 2 lt
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?