Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel bir güne uyanalım insalllahhhhhhh

Iyi geceler
Günaydın kardeş takım bizim takım epeey bi sessiz de size uğrayayım dedim. Nasıl gidiyor umarım herkes istediği eksiyi cuma günü görür

Kaptan brokoli neden olmuyor bende yarin yapmayı düşünüyordum

Günaydın kardeş takım bizim takım epeey bi sessiz de size uğrayayım dedim. Nasıl gidiyor umarım herkes istediği eksiyi cuma günü görür
Günaydın hosgeldin tstlim

Iyi diyelim iyi olsun insallah:)
Sende herşey yolundami

Kaptan brokoli neden olmuyor bende yarin yapmayı düşünüyordum
oda diğerleri gibi birçok kişide şişkinlik yapıyor cnm
Sen kendini test ettinmi. Sana yarıyor yada yaramıyor diye

170 boy kilo 55 maşallah
Seydacim bize başarının sirlarini paylassana

Inşallah bu sefer olacak

Evet bende tartiya yansımamıştı diye hatırlıyorum karnabahar falan yiyemiyorum zaten bir tek brokoli anca

Gunaydin arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben dün çok yoğundum vakit buldukça geldim ama akşam hiç halim yoktu hemen uyudum. O yüzden size katılamadım. Dün ku menümü yazayım
Sabah 10.00
2 yumurta
2 ceviz
Öğle 13.00
Köfte
2 dilim ekmek
1 ayran
Ara 15.00
1 muz
Akşam 18.00
Yogurt
Yulaf ezmesi
Yarım muz
Iki ceviz
1.5 lt su

Hoşgeldin
Uğraşıyoruz işte takım olarak
Girdik bi yola işte inşallah alnımızın akıyla hedeflerimize ulaşırız hep beraber
Siz nasılsınız

günaydın abla ben hala +400 şişkinliğe bağlıyorum bugün daha dikkatli Olcam inşaallah
siskinlik yapacak şeyler yeme cnm turp tursu vs.
Bugün akşam sıfır karbon olsun yarın tüm gun

su az menü kötü değil cnm

Sen kan testi falan yaotiracaktin ne oldu

Bende 2 saat uyudum
2 saatte uyumaya çabaladım :)) sonra kalktım pekmez zencefil limon suyu yaptım

Tartı pek iyi şeyler söylemiyor ama elimden geleni yapıyorum
bide sabahın 6 sinda tartildim
Kahvaltiyida erkenden yaptim çok acikmistim

Hoşgeldin
Uğraşıyoruz işte takım olarak
Girdik bi yola işte inşallah alnımızın akıyla hedeflerimize ulaşırız hep beraber
Siz nasılsınız
Hoş buldum :) aminn insallah hepimiz istediğimiz hedefimize ulaşarak mezun oluruz . Bende iyiyim cok şükür bizim gruo fazla sessizdi size ugradim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…