- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.721
Günaydın kardeş takımGüzel bir güne uyanalım insalllahhhhhhh
Iyi geceler
Kaptan brokoli neden olmuyor bende yarin yapmayı düşünüyordumGörmeyenler icin :)
Kızlarrrr özellikle listedekiler
Tartiya son 2 gün kaldı
Lütfen menulere azami özen gösterelim
Lahana karnabahar brokoli bakliyat bulgur olmasın menulerde
Pro ya ağırlık verelim
Akşam sıfır ekmek sıfır karbon olsun
Günaydın hosgeldin tstlimGünaydın kardeş takımbizim takım epeey bi sessiz de size uğrayayım dedim. Nasıl gidiyor umarım herkes istediği eksiyi cuma günü görür
oda diğerleri gibi birçok kişide şişkinlik yapıyor cnmKaptan brokoli neden olmuyor bende yarin yapmayı düşünüyordum
170 boy kilo 55 maşallahİyi atlatmıssin
afiyet olsun canım
Ben geçmişini bilmiyorum senin a Zuhal abla baya güveniyor sana , ben seydaciyim 55 kgda rekor kırdı @seydan94170 boya 55 kilo maşallah
Bende valla
Abla sen beni sevmiyon dimimenü çok güzel canisilad havada uçuyor millete bana buda güzel spor yok mu yok hurma var mı listede iki kuru hurmanın peşine düş yok yok kesin sevmiyon
Afiyet olsun canım güzel
Hiç olmamış
İnşallah uyanmaz canım
Malesef canım
@askrhpozitif sen hap mi kullanıyorsun
bunun devreler yandi+18 e gidiyor yavaştan
sen yazınca fark ettim ben bayadir içmiyorum ve su kramplara iyi gelebilir aslında
Lapa protein ne oluyoruz hedef belli gerçi dik dik memeler
Sağlık ocağına sor canım öyle bır zamanı yok zaten onlar çağırır hem
Seydaciyim
Ay ben bugün niye bu msji görmüyorum ne olmuş ki
Parayı ne yapcam almak istemiyorum diyen kadın mı olur abla :)
rezillik puanım yerlerde ama cidden kasıklarına filan çok ağrıyor ya hep aklımda vicdan azabı gibi ama
günaydın abla ben hala +400 şişkinliğe bağlıyorum bugün daha dikkatli Olcam inşaallahGunaydinnnn sevgili 9.takimin azimli kızları
Nasıl bi gün gecirnemiz gerektiğini hepimiz biliyoruz degilmi :)
Inşallah bu sefer olacakhaaaa haaaa neden birbirimizi bulduğumuz belli:)
sen başkalarının ne dediğini ne düşündüğünü bosver cnm
Simdiye kadar hedefe ulasmadan yarım biraktik ve şu gercekki yalnız basaramiyoruz
Burda birbirimizden güç alıp bu sefer sonunu getirecez
geçmiş olsun cnm ne vardı gozunde
teline int.alabiliyosun dimi cnm
komsuya gitmeden niye bakmiyon buraya kız bide evinde otur
Neeee kisirmiiii
hic iyi şeyler düşünmüyorum :)
ooooo haftaya iddialı bi yaris izlicez
ne kadar saglik için desekde kadınların onceligi goruntudur :)
çok gecmis olsun cnm neyseki ilaç tedavisi varmis
Evet bende tartiya yansımamıştı diye hatırlıyorum karnabahar falan yiyemiyorum zaten bir tek brokoli ancaGünaydın hosgeldin tstlim
Iyi diyelim iyi olsun insallah:)
Sende herşey yolundami
Çok şükür her şey yolunda şu ara kaptan :)
oda diğerleri gibi birçok kişide şişkinlik yapıyor cnm
Sen kendini test ettinmi. Sana yarıyor yada yaramıyor diye
HoşgeldinGünaydın kardeş takımbizim takım epeey bi sessiz de size uğrayayım dedim. Nasıl gidiyor umarım herkes istediği eksiyi cuma günü görür
siskinlik yapacak şeyler yeme cnm turp tursu vs.günaydın abla ben hala +400 şişkinliğe bağlıyorum bugün daha dikkatli Olcam inşaallah
su az menü kötü değil cnmGunaydin arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben dün çok yoğundum vakit buldukça geldim ama akşam hiç halim yoktu hemen uyudum. O yüzden size katılamadım. Dün ku menümü yazayım
Sabah 10.00
2 yumurta
2 ceviz
Öğle 13.00
Köfte
2 dilim ekmek
1 ayran
Ara 15.00
1 muz
Akşam 18.00
Yogurt
Yulaf ezmesi
Yarım muz
Iki ceviz
1.5 lt su
Hoş buldum :) aminn insallah hepimiz istediğimiz hedefimize ulaşarak mezun oluruz . Bende iyiyim cok şükür bizim gruo fazla sessizdi size ugradimHoşgeldin
Uğraşıyoruz işte takım olarak
Girdik bi yola işte inşallah alnımızın akıyla hedeflerimize ulaşırız hep beraber
Siz nasılsınız
İyi yaptın tatlım daha bizimkilerde toplanmadiHoş buldum :) aminn insallah hepimiz istediğimiz hedefimize ulaşarak mezun oluruz . Bende iyiyim cok şükür bizim gruo fazla sessizdi size ugradim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?