- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.761
Kızlar ben temizliğe giriseceğim yine görüşüyoruz
Canım sıkılıyor benim ya.
Canım sıkılınca da karnım acıkıyor
Yağmur var Adana da , doğru düzgün müşteri yok. Telefonumda oyun oynuyordum canım bitmiş. Öğle arasına da daha var.
Gideyim Şubede masaları dolaşayım az, uyarı alana kadar
vallahi yaa, ufak ufak sancım var, ilk kızımda da son zamanlarımda olurdu bu sancılanmalar
ayyyy 2 haftacık sabretse bücürük keşke
dursun kız biraz daha liste bosalmadi dahavallahi yaa, ufak ufak sancım var, ilk kızımda da son zamanlarımda olurdu bu sancılanmalar
ayyyy 2 haftacık sabretse bücürük keşke
Yorgunluk ağır basmışBen de acıkırım diye düşündüm hatta dolaptan yoğurt çıkarmıştım, soğuk yersem midem kötü oluyor diye. Ama ne acıktım ne yorgunluktan yiyecek halim oldu, erkenden yattım.
:)Günaydın herkese.
Çok heyecanlı, Cuma’ya resmen iki gün kaldı. İçimden geçen hiç birşey yemesem de daha çok eksi gelse şeklinde ama yanlış tabiki öyle yapmayıp sağlıklı beslenmeliyim. Tabiki dikkat etmemiz gerekenler var. Kaptanımız yazmış onları
Günaydın herkese.
Çok heyecanlı, Cuma’ya resmen iki gün kaldı. İçimden geçen hiç birşey yemesem de daha çok eksi gelse şeklinde ama yanlış tabiki öyle yapmayıp sağlıklı beslenmeliyim. Tabiki dikkat etmemiz gerekenler var. Kaptanımız yazmış onları
Ekmek bulgur 3 kase çorba kestane hep karbon olmuş toplam hesap edersek 6-7 dilim ekmeğe denk geliyor çorba kremalıdır bide tarhana da unluBenden de bir dün menüsü gelsin- Salı-
Sabah kalkınca: 1 limonlu su
Kahvaltı: 2 kase tarhana çorbası, 1 dilim ekmek, biraz peynir
Ara: 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi, 1 şekersiz Türk kahvesi
Öğlen: 1 porsiyon Tavuk ızgara, 1 köz biber, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı.
Akşam: 1 kase mantar çorbası, 2 kuzu pirzola, avuç içi kadar biftek, Soğanlı domatesli sumaklı salata.
Akşam arası: 2 kestane kebap, 1 filtre kahve.
Su: 2,5 lt
Spor: 130pPnrrr-12
Tarhanaya un koymam. Tarhana salça çok az yağ hepsi bu.Ekmek bulgur 3 kase çorba kestane hep karbon olmuş toplam hesap edersek 6-7 dilim ekmeğe denk geliyor çorba kremalıdır bide tarhana da unlu
Keten tohumu diyette çok yardımcı protein besinidir omega var içinde çiğneyerek tüketmek önemli balık yoksa keten tohumu azda olsa yerini tutuyorHerkese günaydın biraz geriye gittim arkadaşlarıma yorum yazıp sonra kendi menüme geçicem.
Öğleni de keşke biraz daha yiyecekle doldursan mefkuremcim.
Ama akşam et yemen güzel olmuş.
Ben ne zaman et yesem daha iyi kilo veriyorum.
Menün güzelmiş canım sevdim, keten tohumu tok mu tutuyor yoksa bağırsaklar için mi?
Ben aldım ama kapağını dahi açmadım henüz :)
Ama ben bugün biraz karnabahar yicem
Menün çok güzel canım, devam
Uykunu iyi alamadığın için tartı iyi şeyler söylemiyor aslında.
Uyku apsesi tarzı bir durumun mu var? Neden uyuyamıyorsun?
Oldukça kötü bir durum olmalı. Haftasonu o dediğini çok net yaşadım, Allah kolaylık versin...
Harika
Tarhanayı kendinmi yaptın unsuzTarhanaya un koymam. Tarhana salça çok az yağ hepsi bu.
Bulgur da 2 yemek kaşığı.
Çorba da sütlü, eşim yaptı akşam.
Ben bağırsaklar için de tüketildiğini biliyorum, çok uzun zaman önce kullanmıştım.Keten tohumu diyette çok yardımcı protein besinidir omega var içinde çiğneyerek tüketmek önemli balık yoksa keten tohumu azda olsa yerini tutuyor
bence de erkenKolay gelsin canim
seni cok iyi anliyorum bende sıkıntıdan yemek dusunurum gezin de kafa dagit
Ayy kiz daha erken az daha beklesin ama hayirlisi tabi. Normal dogummu oluck canim
Tabi lif oranı yüksekBen bağırsaklar için de tüketildiğini biliyorum, çok uzun zaman önce kullanmıştım.
Yoğurtla karıştırıp yerdim.
ayyy ilahiiiidursun kız biraz daha liste bosalmadi daha
Yorgunluk ağır basmış
:)
Stres yapma yaseminbence de erken
Rabbim hayırlı zamanı bilir ama en azından 2 hafta daha beklesin izne bi ayrılayım şimdi çok erken ayyyy
normal istiyorum canım da bugün bi kasıyor ki beni sorma ya hareketli ve yeri dar olduğu için çok hissettiriyor kendini ya çok uykusuz ve yorgunum o yüzden kasılmam var ya da
ya şimdi internetten okuyordum enfeksiyon erken doğuma sebep olabilirmişStres yapma yasemin
İşin çok yoğun yorgunluktan dır umarım
Daha 1 aydan fazla varmış
Beni kasıklarda idrar yollarım ağrıyormuş gibi oluyordu erken doğum 1 ay önce oldu zatenya şimdi internetten okuyordum enfeksiyon erken doğuma sebep olabilirmiş
yaaa çok gerildim
kızlar bu kasılmalar nerde başlardı karında olmaz heralde di mi kasıklarda olması gerekiyor doğum sancısı olmak için di mi
internette de kasık yazıyorBeni kasıklarda idrar yollarım ağrıyormuş gibi oluyordu erken doğum 1 ay önce oldu zaten
Günü azaldıkça anneyi bi korku alıyor ister istemezinternette de kasık yazıyor
benim karnımın içinde var kasılmalar
o zaman yorgunluktan heralde
kalorisi olmayan içeceklerin yazılması şart değil cnm
Normalde ben sodayı çok icerimde son zaman azaltmaya çalışıyorum
Menüde güzel sadece son ara biraz gece kalmış
akşam tavuk sebzenin yanında lapa ne alaka tatlım böyle faydası olmazki aksine karbon almış oluyorsun
Kaç kilo ağırlık kaldirdin
Normalde aletli gym 3 puandi heralde
İyi atlatmıssin
afiyet olsun canım
Ben geçmişini bilmiyorum senin a Zuhal abla baya güveniyor sana , ben seydaciyim 55 kgda rekor kırdı @seydan94
Bende valla
Abla sen beni sevmiyon dimimenü çok güzel canisilad havada uçuyor millete bana buda güzel spor yok mu yok hurma var mı listede iki kuru hurmanın peşine düş yok yok kesin sevmiyon
Afiyet olsun canım güzel
Hiç olmamış
İnşallah uyanmaz canım
Malesef canım
@askrhpozitif sen hap mi kullanıyorsun
bunun devreler yandi+18 e gidiyor yavaştan
sen yazınca fark ettim ben bayadir içmiyorum ve su kramplara iyi gelebilir aslında
Lapa protein ne oluyoruz hedef belli gerçi dik dik memeler
Sağlık ocağına sor canım öyle bır zamanı yok zaten onlar çağırır hem
Seydaciyim
Ay ben bugün niye bu msji görmüyorum ne olmuş ki
Parayı ne yapcam almak istemiyorum diyen kadın mı olur abla :)
rezillik puanım yerlerde ama cidden kasıklarına filan çok ağrıyor ya hep aklımda vicdan azabı gibi ama
bizi eslestiren mefkûre ablacim eğer eski rekortmen Seyda duruyorsa ben korkayim
spor oldu abla 20 dk eliptik @pinar
abla yinede düşün memunde çok guzel
bu yufka pismis mi menu fena degil de saat20 kurumeyve için geç degilmi
ins. Herkes den atak gelecektir tatlimGünaydınlar,
Geçmişi okumaktan gözlerim ağrıdı. Sürekli giremeyince zor oluyor takip etmesi. Nasılsınız bakalım? Tartıdan önceki son 2 günde büyük ataklar bekliyorum tüm takımdan :)
Dünkü menüm
07:12 2 dilim peynir, 3 yeşil zeytin, kurutulmuş domates, kırmızı biber, salatalık, bir dilim ekşi mayalı tb ekmeği
10:33 sade türk kahvesi ve maden suyu
12:40 yaprak sarması ve bir kase yoğurt... sarma 10-15 tane vardı
16:30 7 adet çiğ badem ve bir bardak kefir
19:20 bir kepçe kereviz çorbası
3,5 litre su içildi
30 dk orta tempo yürüyüş*2= 60
30 dk cardio*3=90
30 dk kickboks*4=120
270 pPnrrr-12
yorgunluk stress heosi neden olabilir cnmgünaydın kızlaaarrrr
bugün ve önümüzdeki günlerde çok yoğunum, ufaklık sıkıştırmaya başladı erkenci mi davranacak nedir o yüzden bir an önce elimdeki bütün işleri toparlamam gerek
muhteşem bir gün dilerim hepinize
kahvaltı öğlen olduya cnm Oyüzden ara yaptim sadeceÖğleni de keşke biraz daha yiyecekle doldursan mefkuremcim.
Ama akşam et yemen güzel olmuş.
Ben ne zaman et yesem daha iyi kilo veriyorum
Bugün tartildinmiAma ben bugün biraz karnabahar yicem
yok güzelim hastalık varya öksürük uyutmuyorUykunu iyi alamadığın için tartı iyi şeyler söylemiyor aslında.
Uyku apsesi tarzı bir durumun mu var? Neden uyuyamıyorsun
saatleri unutmuşsun bebeğim :))Benden de bir dün menüsü gelsin- Salı-
Sabah kalkınca: 1 limonlu su
Kahvaltı: 2 kase tarhana çorbası, 1 dilim ekmek, biraz peynir
Ara: 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi, 1 şekersiz Türk kahvesi
Öğlen: 1 porsiyon Tavuk ızgara, 1 köz biber, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı.
Akşam: 1 kase mantar çorbası, 2 kuzu pirzola, avuç içi kadar biftek, Soğanlı domatesli sumaklı salata.
Akşam arası: 2 kestane kebap, 1 filtre kahve.
Su: 2,5 lt
Spor: 130pPnrrr-12
Amann bunlarda kotu süpriz yapmasinlar :) ))Akşam annemin yatıya misafirleri vardı akrabalarımız, onlara hoşgeldine gittik.
Cuma günü de ben davet ettim kendilerini.
Gene bir davet gene bir ben :)
Ohhhh işsizlikten canı sıkılıyor :))Canım sıkılıyor benim ya.
Canım sıkılınca da karnım acıkıyor
Yağmur var Adana da , doğru düzgün müşteri yok. Telefonumda oyun oynuyordum canım bitmiş. Öğle arasına da daha var.
Gideyim Şubede masaları dolaşayım az, uyarı alana kadar
senden baya umutluyum edibemGünaydın herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?