Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Asya27aylaşımı az
Edda1985:İyi
Fadime02:İyi
Hoppidicik:İyi
Mursh:İyi
Nurkelebekaylaşımı az
taçsız prensesaylaşımı az
merwecik_20aylaşımı az
fitsema:Normal
BtlBetul:İyi
TrulyScrumptious:iyi

Arkadaşlar şimdi takım durumumuz yukardaki gibidir.Paylaşımı az yazdığım arkadaşların gerekçeleri hatırladığım kadarıyla şöyleydi ;

Asya27: İlk okula giden çocugu oldugu ıcın cok fazla onlıne olamıyorum demıstı.

Nurkelebek:İlk başlardaki hevesi ve paylaşımcılıgı yok.Neden onlıne olamadığı ıle ılgılı bı bılgım yok.Bi açıklama yaparsa seviniriz...

taçsız prenses:Bebeği çok hasta onun için onlıne olamıyor.

merwecik_20:Yeni işe başladı.İş yerinde pc yok onun ıcın paylasım durumu az.

Lütfen bu yazıma kimse kızmasın herkesın bı hayat mucadelesı var bu mucadelenın ıcınde bızede az zaman ayırmanızı ıstememız cok normal çünkü hepimizin amacı aynı ve bu yolda motıve cok onemlı.Bu takımlar kurulurkenkı amac bellı.Lutfen herkes bu kurallar ve ortak paydada buluşsun...

Yeni giren arkadaşlar şimdilik paylaşımlarınız ıyı ıns bundan sonrada bu şekılde devam edersınız...

3 hafta üst üste Mazeretsız kılo bıldırımı yapmayanlar takımdan çıkarılacaktır bılgınıze...

Cuma saat en gec 13:00 kadar kılo bıldırımı yapılmalı eger cuma yapılamıyacaksa persembeden kılo bıldırımı yapılması onemlı.Netıcede ben hem calısıp hem bu lıstelerı hazırlıyorum bıde o bıldırım yaptımı bu bıldırım yaptımı kontrol etmek zor oluyor...Herkes ustune dusen sorumlulugu yerıne getırsın lutfen...

Evt 9.TAKIM msj gayet net ve açık , şöyle yaparım böyle ederim benim tarzım deil.Açık oylamaya sunuyorum(Eğer içiniz rahat edecekse gizli oylamada yapabılırız.Herkes ozelden bana msj atıp fıkrını soyler bende sonucu acıklarım)herkes fıkrını bana bıldırsın...

Son düzenleme:

borek noldu borek?
resim koy da bakalim ( anca resmine bakabiliyorum zaten, zira koklasam bile hemen bi kilo yapisio gobuse )

Huuuu nirdesinizzz.....

Dukan diyeti kitabımı aldııım geldiiim.... tavuklarımı aldııım pişirdim şimdiden yarına hazırıııım.... Yulaf kepeği dört bir koldan aratıyorum bulcaz inşallah..... Diyetlerle kafayı bozcam vallaa..... Bi dukanım eksikti tam olcaz şimdi :)))) Dur bakayım okuyom daha kitabı öööffff... Bir de kullanım klavuzu var....Bu diyet olayını hiç bu kadar ciddiye almamıştım.... Kitaplar falan :)))

murshçum ilk defa biri sırf ben gevezeyim diye bana iyi diyooo :))))

ayy 62 kilo hatunun girdigi strese bakin yahu
benim de 4 tane diyet kitabim duruo yatagimin bas ucunda. alt cizmek icin rengarenk kalemlerle birlikte... hepsini okudum gerci ama arada yine goz atiyorum
bide bitanesinin hipnoz cdsi var geceleri uyumadan dinliyorum ise yario mu orasi tartisilir ama olsun yine de dinliorum cogu zaman hehe
eh tartida 99u gordugumde odum patladi artik piyasadaki her kitabi da okurum diyeti de yaparim napayim

öyle deme şekerim şunun şurasında bir kaç gündür 62 kiloyum. Ve verdiklerimi geri almam an meselesi..... iki gün yeter bana eski kiloma dönmem için Allah korusun. Ben ellilere düşmek istiyorum..... güzel seksüüü elbiseler giymek istiyoruum.... Kot pantalonlar giymek istiyorum..... Ama kot giydiğimde bacaklarım pörtlemesin oturduğumda yayılmasın istiyorum...... İsteklerim bitmiyor Ya Rabbiim, kendimle baş edemiyorum.....

Bu kitaptada amma çok dolandırmış lafı daha mevzuya giremedi aaaaaaaaaa.......

ya evet hepimizin derdi o benim hedef 65 ama sonra devam edicem tabiki cok gorunup de moralimi bozmasin diye once 65lik hedef koyayim dedim. 58e kadar yolu var ama zaten o kisim yavas yavas sporla olcak, diyet yapmam artik.

az once leslie 4 mile super challenge yaptim 55 dakika falan surdu. hergun yuruyus ve bisiklet yapa yapa bacak kaslarim gelismis heralde, 55 dakika bana miisn demedi biraz da bisiklet yapicam simdi.

fadime'den cok hoplayip ziplamam lazim

oooo süpersin sen aşmışsın olayı.... darısı başıma artık bende bi ara spora başlasam hiç fena olmayacak....

Selammmm canlar nasılsınız..Benim paşazadem yeni yeni toparlanmaya başladı hayırlısı ile bir iyileşsin inş. yine geleceğim..

Paylaşımı az yazmışsın kaptan haklısın ama minik meleğim çoooook hasta idi ( doktorlardan fırsat bulamadım bir de diş çıkarıyor sanırım hep huzursuz ille yanında olmamı istiyor çok afedersiniz ama wc bile birlikte gidiyoruz..Herşeye ağlıyor sürekli kucak istiyor zor zamanlar sanırım..CUma kilo bildirimi yapamadım..Bu sabah tartıldım 81.. inş. bayrama 79 ile girebilirim..

Valla kaptan haklısın..Bak sıpa ya yine ağlıyor

ne zaman pc otursam sanki hissediyor yafff emzirdim geldim..Çok huzursuz bu ara babasında bile durmuyor dün mutfağa gireyim dedim bulaşıkları makinaya atana kadar tam 3 defa uğuna uğuna ağladı koşup bakıyorum eşim kendi kendine ağlıyor diyor bişey yokken bende şaka olsun die gizli kamera taktıracağım eve dedim bir daha ki ağladığında eşim valla bişey yapmadım arkandan ağladı dedi adamı nasıl korkuttu isem

sabahtan beri temizlik yapıyorum ıyyhh akvaryumlar iyi bir hobi ama temizlemesi zor beaa......... Anca popomun üstüne oturabildim... Van da deprem olmuş (( Allah yardımcıları olsun ne zor....

Valla ben bu gün rejim mejim yapmadım... Dukan diyetine belki yarın başlarım.... Başlayamazsam elma rejimine devam ederim.... Bu gün sabah dukan yapçam diyerek yemeye başladım sonra ne buldumsa yedim yedim yedim yedim Çok pişmanım

yulaf kepeğini aktardan bulabilirsin..

murshçum ilk defa biri sırf ben gevezeyim diye bana iyi diyooo :))))

ilk günden heee2-3 gün yapsaydında soona yeseydin yiyeceklerini..

murçum çok haklısın ..herkes üzerine düşen sorumluluğu herkes yerine getirmeli...zayıflamaya gönlü olmayanlarda bence boşuna yer işgal etmemeli..de benim durumum " çok iyi " olmalıydı..." iyi " de neyin nesi...5 istiyorum ben 555555

Son düzenleyen: Moderatör:
yulaf kepeğini aktardan bulabilirsin..

ilk günden heee2-3 gün yapsaydında soona yeseydin yiyeceklerini..

Senden ötürüüüü..... O kadar yapalım dedim beraber yapalım dedimm bana goji berry dedinn....

Şekercimm bu gün tatil yapmış oldum... Yarın bomba gibi dönüyorum sahalara....

selam kizlar
ancak pc basina gelebildim canim sikkin yine bugun :/ bisey de yemedim sayilir.. azicik kahvalti ile butun gun durdum, diyetten degil istahsizliktan bu kez. umarim duzelirim yarina
spor da yapmadim dogal olarak hic halim yok cunku
yarin daha iyi bi moral ve daha cok paylasim yapabilmek umuduyla size iyi geceler diliyorum

herkese hayırlı haftalar dılıyorum önce sehıtlerımız sonra deprem felaketı allah ordakılerın yardımcısı olsun.onlara sabır guc kuvvet bıze de ırade versın kıı dıyetımız tıkır tıkır ıslesın görusmek uzere:)

canının sıkkın olmasına üzüldüm amaa yemek yememene sevindim :))

Evet merve buyüzden hepimizin morali bozuk (

Günaydın kızlarrrrrrrrrr

günaydın totoşlarımm...hepimize az kalorili bol paylaşımlı bir hafta diliyorum....kahvaltı yapıp gelicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…