- 27 Kasım 2018
- 4.964
- 16.025
- 128
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.881
Tamam canim:) buraya yazicam diye onu bile vicdan azabiyla yedim inanyeni basladigin için 2 YK tadımlık diyelim ama akşama bırakma böyle şeyleri mümkün mertebe canım
Super menu:))Menü
Sabah ( 10:00)
2 yumurta
1 greyfurt
Öğle (13:00)
3 köfte
1 greyfurt
1 corba kasesi salata
Akşam(17:40)
1 greyfut
3 köfte
Su:2 lt Spor: 5 mile lesile @Pnrrr-20 180
Tamam canim duzeltirim yarina:)Kuzucum öğün aralarında boşluk bırakırmisin yazarken, böyle zor oluyor okuması
Saatleri heralde yanlış yazdin
Akşam ikindin den önce olmus :))
Hic canini sıkma alışma doneminde olur bukadarcik hem 2 kș mış
Geriside güzel
Annen kilo vermek istiyomu
Varmi fazla kilosu
Guzel menu ama meyveyi sabah saatlerinde yemek daha iyi diye biliyorum:)Menum gelsin sonunda yataktan bildiriyorum
12:00
Domatesli yumurta(2yumurtadan)
1dilim ekmek
17:00
3 tavada yumurta
1, 5dilim ekmek
20:00
3minik mandalina(aşağı yukarı ceviz büyüklüğünde Birtanesi yoğurt bitmişti yiyemedim)
Su:2lt
Bi öğün daha olsaydı kesin yumurtalardm ablaGıd Gıd gidakkkkk
Yoğunluğu iyi atlatmisin cnm
akşam yediğim de oluyor sabahta açlık durumuna bağlı oluyor bıraz benimTamam canim:) buraya yazicam diye onu bile vicdan azabiyla yedim inan
Super menu:))
Tamam canim duzeltirim yarina:)
Ayy evet 17.30 yazmam lazimdi
Sagol canim moralim duzeldi cok dikkkat edicem bundan sonra kacamaklara karsi:)
Evet anneminde vermesi gereken bi 15-20 kg var
Hatta bugun gel senide uye edeyim baska takimda yaris falan dedim abla yanasil tevaful etti oyle simdi senin mesajini gosterdim baya gulduk
Guzel menu ama meyveyi sabah saatlerinde yemek daha iyi diye biliyorum:)
Harikaaaaaaaa bitanecik baharım :)
Sorma ya benim sipada patates istedi 21:00 deŞuan cocuklarla meşgulüm abla yatacaklari zaman acıktım diyor sıpalar :) tam göremedim ekmek olmasaydı diye yazmışin galibana yarın sıfır ekmek düşünüyorum bakalim sende yarın iyi bir eksi görürsün inşallah rakibem :)
Benim menüde iyiydi bana niye bitanecigim demiyon
Ben üvey yarışmacı miyim
Beni de ovebilirsiniz sakıncası yokinşallah 0 ekmek yarın misafir var akşam koltuk hali robot ladim o yüzden spor yapamadım
Abla beni övdüğün icin teşekkürler ama hepimiz birbirimizi ovelim çünkü beklentileri karşılamak için kişi harekete geçer
Saat 13 e kadar nasıl duruyorsun canım ya kahvalti içinMenum
11.00
1 kahve 1 bitter
13.00
2 yumurta soğan biber ve peynirli
4 zeytin
2 d.ekmek
17.00
1 sütlü kahve 4 hurma
18.00
4-5 kaşık yumurtalı fasulye
1 d.ekmek
3-4 kaşık yoğurt havuç 1 adet portakal
2 lt su
yumurta günü olmuş bende diyecektim meyveyi aralarda yesenMenum gelsin sonunda yataktan bildiriyorum
12:00
Domatesli yumurta(2yumurtadan)
1dilim ekmek
17:00
3 tavada yumurta
1, 5dilim ekmek
20:00
3minik mandalina(aşağı yukarı ceviz büyüklüğünde Birtanesi yoğurt bitmişti yiyemedim)
Su:2lt
parayla bir işim yok sigaramı alabileyim yeter onu da eşim söylense de parasını veriyor :)kıyafet ihtiyacım olsa alıyor , ben istemeden zorla ayakkabı aldırıyor benim parayla ne işim olsun ki haaa anneme giderken alışverişte yapıyoruz daha ne olsun demi;:)İyi atlatmıssin
afiyet olsun canım
Ben geçmişini bilmiyorum senin a Zuhal abla baya güveniyor sana , ben seydaciyim 55 kgda rekor kırdı @seydan94
Bende valla
Abla sen beni sevmiyon dimimenü çok güzel canisilad havada uçuyor millete bana buda güzel spor yok mu yok hurma var mı listede iki kuru hurmanın peşine düş yok yok kesin sevmiyon
Afiyet olsun canım güzel
Hiç olmamış
İnşallah uyanmaz canım
Malesef canım
@askrhpozitif sen hap mi kullanıyorsun
bunun devreler yandi+18 e gidiyor yavaştan
sen yazınca fark ettim ben bayadir içmiyorum ve su kramplara iyi gelebilir aslında
Lapa protein ne oluyoruz hedef belli gerçi dik dik memeler
Sağlık ocağına sor canım öyle bır zamanı yok zaten onlar çağırır hem
Seydaciyim
Ay ben bugün niye bu msji görmüyorum ne olmuş ki
Parayı ne yapcam almak istemiyorum diyen kadın mı olur abla :)
rezillik puanım yerlerde ama cidden kasıklarına filan çok ağrıyor ya hep aklımda vicdan azabı gibi ama
inşallah gülüm :) beni görünce hayal kırıklığına uğramada gerçi kocaman gülümsememden hemen anlarsın ekim ablam dersin :)))çok geçmiş olsun canım, çocuklar hasta olunca dünya duruyor ya
seni ziyarete gelecem abla, enerji patlaması yaşamak istiyorum
ee abla, birbirimizi her yönden çekmişiz işte
görmeden hissederek bu kadar sevdiğimize göre
ahahaha hiç güleceğim yoktu. muhteşemsin ama çok haklısın
2 güne göre daha iyi abla,
arada ben hala ağrıyorum diye çan çalıyor
aminnn kuzum bak doğum anın da edilen duaların kabul edildiği söylenir o esnada hatırlarsan et duanı çocuğun için de kendin için de et kuzenine de bebiş için :)Sonra kendime gelince dedim anne hamileyim deyince oda basladi aglamaya bu sefer ben hem guldum hem agladim cok tarifsiz ya valla rabbim her isteyen kuluna nasip etsin kuzenim 8 senedir bekliyor dua ediyorum hergun cok uzuluyorum onlara
Listede olmayinca kendimi bi tuhaf hissediyorum cok uzucuuuu
Iyi geceler canım benim uykuda bugünlerde harab uyuyamıyorumHerkese iyi geceler belki de tam uykumu almıyorum geç yatıp erken kalkiyorumbirde gece kuzeyin üstünü filan kontrol edince bölünüyor tabi sürekli
gittik dondummmm arabayı uzağa park ettik yürüdük o hastaneye ilk defa gidince park sıkıntısı olur mu diye öyle yaptık
Bugun seninde benim gibi yumurtalı gün olmuş afiyet olsunHayirli aksamlar kizlar
Bugünki menum
1 avuç içi kadar tb ekmeğinden tost 1b kahve
Öğlen
1 Tereyagda yumurta peynir zeytin domates 1dilim ekmek 1b çay
Aksam
2 yumurtadan az zeytin yağlı bol yeşillikli yumurta salatasi 1 kase yoğurt
2 lt su bitki çayı
60 dk yürüyüş 60 puan @Pnrrr-20
yapmam şarttı abla resmen eşyaların himayesinde yaşıyorduk yapabilmem için bir bahane lazımdı onuda bulunca çok şükür bittiMaşallah tatlım yalnız başına bisuru iş yapmışın
Listeni belirledinmi gun için :)
Evet canim misafir bahanesiyle evi elden geçirdim çok şükürTamam abla saolasın yarın ve cuma yaparım iyi oldu
Kış günü yaz temizliği yaptın mervoş
Canım çekmedi değil :)
Misafirin cumamı geliyor
afiyet olsun kuzu Maydanoz iyi kilo verdiriyor lakin fazlası baş ağrıtıyor bilgin olsun ben Bi ara dereotu maydonuz VS salata yapıp lorla yiyordum abartinca baş ağrısı kaçınılmaz olmuştuMenümü yazayım şarj bitecek
Sabah 10:45
2 yumurta ile kızarmış peynirli maydonozlu keten tohumlu acılı salata
1 dl kızarmış tb ekmeği
Yemekten 15 dk sonra 1 tk pulbiber biraz limonsuyu 1 tk bal ile 1 bar karışım
Öğlen 1 bar kefir
Akşam 18:30
1 kase süzme mercimek çorbası
4-5 kaşık ıspanak
1 kase pırasa yemeği
15 dk sonra sabahki karışım balsız
Su
1.5 litre
2 litre maydonoz ve yeşil elmalı kür
Spor 1 saat aerobik 210 p @Pnrrr-20
gayet güzel menü abla ne zamandır tavuk yapacam üşeniyorum dolaptn çıkarmaya eşimin Bi arkadaşı getirmiş gezen tavuk geç pişer diye öyle bekliyor garibim hafta sonu yapayım bari canım cektiMenumu yazayim spor sonra gelecek
6.00
1 tk pekmez zencefil limon suyu oksuruk için
7.00
2 yumurta az sut 1 tk karabugday unuyla krep
Peynir
K. Biber, biber, domates, roka
2 zeytin
13.30
Yogurt
1 cennet hurması
19.00
Tavuklu salata
1 bar tuzsuz duru ayran
10 badem
Su 2 lt yi geçer
Yarın diğer odalarıda temizledim mi daha son sevilaycim günlük rutin işler dışında kolumu kipirdatmamKolay gelsin mervecim azcık dinlen iş bitmez
Akşam nerede diyecektim ki Zuhal ablanın mesajında gördüm 2 kaşıkla savrulmuş sütlaç tebrik ederimMenum kizlar
Sabah 12.30 (anca kahvaltiya oturdum)
Yarimdan azcik fazla dilim tt ekmegi
Beyaz peynir3-4 dilim
5 zeytin
1 tk bal
Ara 16.00
1 elma
1 kucuk kase sarimaakli yogurt
Aksam 15.30
1 kase bulgurlu ispanak corbasi
2 yemek kasigi yogurt
Ara(bu ara beni mahvetti ablama gittik cook cok israr etti mecbur kaldim:/ama cok pismanim)
1 turk kahvesi
2 kasik firin sütlac:/
Su 2 lt yakin
Normalde spor yapamiyorum ama sutlactan once ve sonra 20 ser dakika yurudum orta tempo Insallah ise yaramistir
niyekolay gelsin sen anlattıkça ben darlaniuorum
Bol bol eksi getirsin inşallahMenü
Sabah ( 10:00)
2 yumurta
1 greyfurt
Öğle (13:00)
3 köfte
1 greyfurt
1 corba kasesi salata
Akşam(17:40)
1 greyfut
3 köfte
Su:2 lt Spor: 5 mile lesile @Pnrrr-20 180
afiyet olsunMenum
11.00
1 kahve 1 bitter
13.00
2 yumurta soğan biber ve peynirli
4 zeytin
2 d.ekmek
17.00
1 sütlü kahve 4 hurma
18.00
4-5 kaşık yumurtalı fasulye
1 d.ekmek
3-4 kaşık yoğurt havuç 1 adet portakal
2 lt su
Annenin boy kilo kaçTamam canim duzeltirim yarina:)
Ayy evet 17.30 yazmam lazimdi
Sagol canim moralim duzeldi cok dikkkat edicem bundan sonra kacamaklara karsi:)
Evet anneminde vermesi gereken bi 15-20 kg var
Hatta bugun gel senide uye edeyim baska takimda yaris falan dedim abla yanasil tevaful etti oyle simdi senin mesajini gosterdim baya gulduk
tabi akşama bırakmasak daha iyi :))akşam yediğim de oluyor sabahta açlık durumuna bağlı oluyor bıraz benim
uyuyabiliyosan erken yat cnmHerkese iyi geceler belki de tam uykumu almıyorum geç yatıp erken kalkiyorumbirde gece kuzeyin üstünü filan kontrol edince bölünüyor tabi sürekli
eve gelince çay koydum yedik içtik ben yattım uyudum :)ekim2009 Ekim nerelerdesin cnm merak ettim
@__badem__ canan sen böyle gelmemezlik yapmazdın hayır olsun tatlim
Biz nerde bulalım öyle tavuğuyet güzel menü abla ne zamandır tavuk yapacam üşeniyorum dolaptn çıkarmaya eşimin Bi arkadaşı getirmiş gezen tavuk geç pişer diye öyle bekliyor garibim hafta sonu yapayım bari canım cekti
Sagol canim sayenizde motive oldum:)Akşam nerede diyecektim ki Zuhal ablanın mesajında gördüm 2 kaşıkla savrulmuş sütlaç tebrik ederim
Boyu 1.57 kilosuda 88 civari aslinda ayagindan ameliyat oldu gecen sene acil kilo vermesi lazim 1 sene oldu ama 80 in altina dusemedi malesef:/Annenin boy kilo kaç
Eger rahatsız olmazsanız
Tabi duzenli gelebilirse
Buraya da gelebilir :)
tabi akşama bırakmasak daha iyi :))
uyuyabiliyosan erken yat cnm
Allah Allah hayret bisey yaagittik dondummmm arabayı uzağa park ettik yürüdük o hastaneye ilk defa gidince park sıkıntısı olur mu diye öyle yaptık
dahiliyeye eşime de randevu almıştık onun tahliller yarın çıkacakmış diye beraber gideriz dedik kanı verdik benim fizik tedavi için aldığım randevu gümm oldu yanlış hastaneye almışım aynı doktora gideyim dedim o da başka yerdeymiş fark etmemişim randevuyu alırken her şeyde bir hayır varmış boşta olan başka doktora randevuyu aldım hemen sıra geldi girdim ilaçları gösterdim ben artık bunları kullanmak istemiyorum birden bırakılmadığı için doz azaltmak gerekiyor sanırım dedim adam ilaçları veren her zaman ki doktorun adını söyledi o yazdı demi dedi heee dedim boş boşuna 1 yıldır çok ağır ilaçlar kullanıyormuşum boşuna sabah öğle akşam uyumuyormuşum :)))dozu azaltttı bitince gel yine azaltıcaz dedi:)
Ayyy lütfen bozulmasineve gelince çay koydum yedik içtik ben yattım uyudum :)
öğleden neçe sonra kalktım 2 kere denedim pc yine fan erorr yazdı hay ben senin didimm... sonrada süpürge yemek derken akşam oldu yemeği yiyip ben yine yattım :) anca geldim yani şükür pc bu defa 2. deneme de açıldı yoksa aşağı atacaktım
Genelde akşama pek kalmıyor meyve de bugün böyle denk geldi
Sorma ya benim sipada patates istedi 21:00 deyediler baba oğul
dunde sana demişti
Kiskanma
Beni de ovebilirsiniz sakıncası yok
Saat 13 e kadar nasıl duruyorsun canım ya kahvalti için
yumurta günü olmuş bende diyecektim meyveyi aralarda yesen
İyi geceler canım Allah dinlendirsinHerkese iyi geceler belki de tam uykumu almıyorum geç yatıp erken kalkiyorumbirde gece kuzeyin üstünü filan kontrol edince bölünüyor tabi sürekli
O nasıl doktormus abla herkese aynı ilacımı veriyormuşgittik dondummmm arabayı uzağa park ettik yürüdük o hastaneye ilk defa gidince park sıkıntısı olur mu diye öyle yaptık
dahiliyeye eşime de randevu almıştık onun tahliller yarın çıkacakmış diye beraber gideriz dedik kanı verdik benim fizik tedavi için aldığım randevu gümm oldu yanlış hastaneye almışım aynı doktora gideyim dedim o da başka yerdeymiş fark etmemişim randevuyu alırken her şeyde bir hayır varmış boşta olan başka doktora randevuyu aldım hemen sıra geldi girdim ilaçları gösterdim ben artık bunları kullanmak istemiyorum birden bırakılmadığı için doz azaltmak gerekiyor sanırım dedim adam ilaçları veren her zaman ki doktorun adını söyledi o yazdı demi dedi heee dedim boş boşuna 1 yıldır çok ağır ilaçlar kullanıyormuşum boşuna sabah öğle akşam uyumuyormuşum :)))dozu azaltttı bitince gel yine azaltıcaz dedi:)
Orası öyle abla tabikiAnnenin boy kilo kaç
Eger rahatsız olmazsanız
Tabi duzenli gelebilirse
Buraya da gelebilir :)
tabi akşama bırakmasak daha iyi :))
uyuyabiliyosan erken yat cnm
burda bende bulamıyorum da eşimin iş arkadaşı getirmiş sağolsunBiz nerde bulalım öyle tavuğu
Varsa duduklude pisir
Ama biliyon düzenli katılım ve disiplin bizim sartimiz :))Boyu 1.57 kilosuda 88 civari aslinda ayagindan ameliyat oldu gecen sene acil kilo vermesi lazim 1 sene oldu ama 80 in altina dusemedi malesef:/
Hemen bi uyelik acayim anne kiz yarisalim o zamankatilmak ister bence
Annem benden daha disiplinli az once konusurken motive edecek birileri olsa falan diyodu bende takimimla motive oluyorum dedim:)Ama biliyon düzenli katılım ve disiplin bizim sartimiz :))
Eger rahat takılayım derse
Daha relaks takımlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?