- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.921
Amin cnmİnşallah işe yarar ablacım
Ooooo gözün aydinnnben gidip yatayım yarın sabah erkenden yine gidicez doktora eşimin izni bu gün sondu sabahtan doktor işini halledip işe başlayacak inşallah
herkese huzurlu iyi geceler
Bu sefer cok umutluyum sizleri de hayal kirikligina ugratmak istemiyorum:) NOLUR ya nolur bu sefer 55in altina duseyimİnanırsan kesin görürsün
HaaaHaaahaaaa iyi demişin :)))6 senelik buraya geldiğimiz sene almıştı
zayıflayınca kesinlikle daha genç görünüyor
ayyy mefkuşum benim kv kurban bayramın da gittik ya memlekete kadın genç kız gibi olmuşsun daha kilo verme böyle iyi dedi bir oğluna bir bana bakıyor benimkide tatil diye sakalları uzattı olduğu gibi beyazlar ortaya çıktı mı o iyice yaşlı ben genç göründüm herhald e kv nin gözüne ne güzel kibar olmuş bu kadar yeter dedi durdu ben de daha 20 kilo zayıflıycam dedim durdum :))
Ama ilk sihirli kelimemiz SABİR :))Bu sefer cok umutluyum sizleri de hayal kirikligina ugratmak istemiyorum:) NOLUR ya nolur bu sefer 55in altina duseyim
Farkettim onu :))Amin cnm
Yaramak zorunda :))
Bu sefer cok umutluyum sizleri de hayal kirikligina ugratmak istemiyorum:) NOLUR ya nolur bu sefer 55in altina duseyim
Ama ilk sihirli kelimemiz SABİR :))
Burda zaten zamanın nasıl geçtiğini anlamicaksin
Bi bakmisin 55 olmuşun :)))
Başlangıçta yediklerini cok azaltma cnm
Bu demek degilki kacamak olsun
Yeterli dengeli olsun
Vücudunu şimdiden az yemeye alistirirsan ilerde zorluk cekersin
Sagolun kizlar:) aynen oyle aylarca yiyip aldigimiz kilolari 15 gunde vermek istiyoruz aslinda bikac aylik bisey ama sabirsiz davrandigimizdan bu haldeyiz:/Farkettim onu :))
Olur olur canım sabır irade ile herşey olur
Insallah abla hepimiz icin edicem herkes diyor dogum heyecanindan sanci agrisindan kendine bile dua edemiyosun diye ama rabbim kolayligini verir insallah gonulden gecmeside bir duadiraminnn kuzum bak doğum anın da edilen duaların kabul edildiği söylenir o esnada hatırlarsan et duanı çocuğun için de kendin için de et kuzenine de bebiş için :)
Tuh abla ya uzuldum bostan yere ictigine artik son bulmus ve birkez daha kanaat ettim ki tek doktorla tedavi gorulmez illaki 2.bi doktora gitmek sart malesef hastanelerimiz kendini bilmezlerle dolu kimisinin egosundan gozu gormez kimisi bilgilendirmez kimisi eksik yanlis tedavide bulunur allah hepimize sifa versin hstanelere dusurmesin sukur arada iyi insanlara rastliyoruz cok seviniyorum bana sansli bi ayricalik gibi geliyo ekstradan sevincle cikiyorum hastaneden o dereceyim bu konudaboş boşuna 1 yıldır çok ağır ilaçlar kullanıyormuşum boşuna sabah öğle akşam uyumuyormuşum :)))dozu azaltttı bitince gel yine azaltıcaz dedi:)
Günaydın ablaDaha kalkan olmadimi
ohhh hepsinden kurtuldun :)) oğlan iyilestimi iyice cnmGünaydın abla
7 de kalktım bebeleri okullarına bıraktım
Eşimide postalayım evi toplayıp kursa gidecem
sen daha iyimisin çiçeğimgünaydınnn
Doğruları söylemiş ekim tabiki çıtırsındaha gidermiyim yaklaşık 1 senedir çok ağır 2 ilacı birden veriyormuş bu gün ki doktor birini ben hastalarıma hiç vermiyorum çok zorda kalmadıkça dedi ..
bu gün eşim yine aradı hala tam teşhis koymamışlar bizim tv ye yok ana karttın bilmem neyine bakıyorlarmış hala galiba baya masraf çıkaracaklar eşim şimdiden yeni tv fiyatlarına özelliklerine bakmaya başladı netten bu son 2 aydır evde herşey bozuluyor ilk ütü bozuldu 1500 tl ye kazanlı ütü aldı eşim , sonra saç kurutma bozuldu adam profesyönel fön makinesi aldı leptabın ikisi bozuldu biri yarım yamalak tamir edildi bu benim ki yani yeni leptap da aldı arada ufak tefek bir şeyler daha bozuldu aldı kızzz şimdi korkuyorum ben bozulursam adam yenisi derse yaaa
ona da dedim tövbe tövbe diyip kızdı sen zaten çıtırsın diddiii hele demesin başına gelecekleri biliyor yaa ondan
Şeyda bu karışım Mustafa topuğlunun tarifi metabolizmayı 3 saat daha hızlı çalıştırıyor ve diyet listelerine mutlaka ekliyormuşBence güzel olmuş canım bi de saatlerini de yazarsan dana iyi olur
Ayyyu yorulmuşsundur tatlımmm valla iyi yapmışsın
Bu karışım ne için canım ?
Güzel olmuş abla
Ne yapacaksın abla
Bence başlangıçta olduğun için buna alışma süreci demek lazım canım ben Eminim yavaş yavaş ısrarlara da hayır diceksin bu motivasyon işi tamamen kilo verdiğini gördükçe zaten istemiyor insan
Greyfurt günü olmuş güzel olmuş canım
Bence çok iyi bir menü
Yumurta günü olmuş canım bence yoğunken en kolay ve yararlı şeylerden biri
Tabiki ineceksin hiçBu sefer cok umutluyum sizleri de hayal kirikligina ugratmak istemiyorum:) NOLUR ya nolur bu sefer 55in altina duseyim
İrem bende çok müzdaripim bu konuda hemen hemen her hastaneye gittiğimde bi arıza çıkarıp hastane yönetiminde buluyorum kendimi bu doktorlara o kadar eğitim verirken insan ilişkileri iletişim ile alakalı ders neden vermiyorlar acabaInsallah abla hepimiz icin edicem herkes diyor dogum heyecanindan sanci agrisindan kendine bile dua edemiyosun diye ama rabbim kolayligini verir insallah gonulden gecmeside bir duadir
Tuh abla ya uzuldum bostan yere ictigine artik son bulmus ve birkez daha kanaat ettim ki tek doktorla tedavi gorulmez illaki 2.bi doktora gitmek sart malesef hastanelerimiz kendini bilmezlerle dolu kimisinin egosundan gozu gormez kimisi bilgilendirmez kimisi eksik yanlis tedavide bulunur allah hepimize sifa versin hstanelere dusurmesin sukur arada iyi insanlara rastliyoruz cok seviniyorum bana sansli bi ayricalik gibi geliyo ekstradan sevincle cikiyorum hastaneden o dereceyim bu konuda
Dün antibiyotiği bitti bugün çok yoğun okulda yüzme drama tiyatro hepsi bi araya geldi inşallah tekrar hasta olmaz akşam 6 da alacamohhh hepsinden kurtuldun :)) oğlan iyilestimi iyice cnm
sen daha iyimisin çiçeğim
şükürler olsun çok daha iyiyim ablammohhh hepsinden kurtuldun :)) oğlan iyilestimi iyice cnm
sen daha iyimisin çiçeğim
Oyyy bide yüzme varmışDün antibiyotiği bitti bugün çok yoğun okulda yüzme drama tiyatro hepsi bi araya geldi inşallah tekrar hasta olmaz akşam 6 da alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?