Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

HaaaHaaahaaaa iyi demişin :)))

Gerçekten kilo yaşı cok atıyor
Görünüşü bırak insanın ruhu genclesiyor

Zayiflayinca bende hava 1500 dü:))) benimkiler diyodu çok kendini begenmis oldun diye :)))

Bu sefer cok umutluyum sizleri de hayal kirikligina ugratmak istemiyorum:) NOLUR ya nolur bu sefer 55in altina duseyim
Ama ilk sihirli kelimemiz SABİR :))
Burda zaten zamanın nasıl geçtiğini anlamicaksin
Bi bakmisin 55 olmuşun :)))

Başlangıçta yediklerini cok azaltma cnm
Bu demek degilki kacamak olsun
Yeterli dengeli olsun
Vücudunu şimdiden az yemeye alistirirsan ilerde zorluk cekersin

Farkettim onu :))

Olur olur canım sabır irade ile herşey olur
Sagolun kizlar:) aynen oyle aylarca yiyip aldigimiz kilolari 15 gunde vermek istiyoruz aslinda bikac aylik bisey ama sabirsiz davrandigimizdan bu haldeyiz:/

aminnn kuzum bak doğum anın da edilen duaların kabul edildiği söylenir o esnada hatırlarsan et duanı çocuğun için de kendin için de et kuzenine de bebiş için :)
Insallah abla hepimiz icin edicem herkes diyor dogum heyecanindan sanci agrisindan kendine bile dua edemiyosun diye ama rabbim kolayligini verir insallah gonulden gecmeside bir duadir

boş boşuna 1 yıldır çok ağır ilaçlar kullanıyormuşum boşuna sabah öğle akşam uyumuyormuşum :)))dozu azaltttı bitince gel yine azaltıcaz dedi:)
Tuh abla ya uzuldum bostan yere ictigine artik son bulmus ve birkez daha kanaat ettim ki tek doktorla tedavi gorulmez illaki 2.bi doktora gitmek sart malesef hastanelerimiz kendini bilmezlerle dolu kimisinin egosundan gozu gormez kimisi bilgilendirmez kimisi eksik yanlis tedavide bulunur allah hepimize sifa versin hstanelere dusurmesin sukur arada iyi insanlara rastliyoruz cok seviniyorum bana sansli bi ayricalik gibi geliyo ekstradan sevincle cikiyorum hastaneden o dereceyim bu konuda

Sayfayı ben kapatıp ben açmışım :))

2 yi geçiyordu yattığım 5.5 da uyandim 6 da kalktım

Hem açlıktan hem malum sebepten uyayamadım

Hadi bakalim sabah kahveleriniz benden

Doğruları söylemiş ekim tabiki çıtırsın
Bu arada doktoruna kafa göz dalasım geldi

Şeyda bu karışım Mustafa topuğlunun tarifi metabolizmayı 3 saat daha hızlı çalıştırıyor ve diyet listelerine mutlaka ekliyormuş
Bu sefer cok umutluyum sizleri de hayal kirikligina ugratmak istemiyorum:) NOLUR ya nolur bu sefer 55in altina duseyim
Tabiki ineceksin hiç
Şüphen olmasın ananıda al gel
İrem bende çok müzdaripim bu konuda hemen hemen her hastaneye gittiğimde bi arıza çıkarıp hastane yönetiminde buluyorum kendimi bu doktorlara o kadar eğitim verirken insan ilişkileri iletişim ile alakalı ders neden vermiyorlar acaba
Biz size nasıl saygı duyuyorsak sizde hastalara teşhis koyarken bi otur anlat şeker gibi olur olmadık ilaç dağıtma
Çok iyi drlar var ama onlardanda randevu almak problem meşhur olunca ulaşılmaz oluyor iyi drlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…