Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim planım yok valla
Spora hiç vaktim yok masa başı işim çok Nadiren şantiyeye gitmem gerekirse bi o kadar iç mimarım bu arada ikizlerim de 21 aylıklar yardım eden derken eşim var yalnızca canım ama şöyle kızlarıma tüm gün ben işteyken bakıcısı bakıyor yemek temizlik ütü falan diyorsan eşimle ikimiz yapıyoruz genelde gerektiği zaman da annem ya da kayınvalidem yardım ediyor sağolsunlar çünkü iş aaatlerim aşırı düzensiz bazen 10 da bile işten çıktığım oluyor

Allah Allah hayret bisey yaa
Bi daha o Dr un kapısından içeri girme
Demekki verdi uyuşturucuyu gönderdi
Neyseki șer, hayr olmuş

Ayyy lütfen bozulmasin
Siz yaptirmadinizmiydi bunu

TV ne zaman olacakmiski
daha gidermiyim yaklaşık 1 senedir çok ağır 2 ilacı birden veriyormuş bu gün ki doktor birini ben hastalarıma hiç vermiyorum çok zorda kalmadıkça dedi ..
bu gün eşim yine aradı hala tam teşhis koymamışlar bizim tv ye yok ana karttın bilmem neyine bakıyorlarmış hala galiba baya masraf çıkaracaklar eşim şimdiden yeni tv fiyatlarına özelliklerine bakmaya başladı netten bu son 2 aydır evde herşey bozuluyor ilk ütü bozuldu 1500 tl ye kazanlı ütü aldı eşim , sonra saç kurutma bozuldu adam profesyönel fön makinesi aldı leptabın ikisi bozuldu biri yarım yamalak tamir edildi bu benim ki yani yeni leptap da aldı arada ufak tefek bir şeyler daha bozuldu aldı kızzz şimdi korkuyorum ben bozulursam adam yenisi derse yaaa
ona da dedim tövbe tövbe diyip kızdı sen zaten çıtırsın diddiii hele demesin başına gelecekleri biliyor yaa ondan

Bence güzel olmuş canım bi de saatlerini de yazarsan dana iyi olur

İyi akşamlar kızlar bugun 3 odayı anca temizledim ara ara okudum burayı ama girmeye fırsatım olmadı marketi pazarı çocukları derken anca bu saat oldu azıcık popom yer görsün dedim

Ayyyu yorulmuşsundur tatlımmm valla iyi yapmışsın

Bu karışım ne için canım ?

Güzel olmuş abla

Yarına artılar giderse
Yarinda detoks yapicam işte
Ne kadar giderse

İnşallah alalım cnm

Ne yapacaksın abla

Bence başlangıçta olduğun için buna alışma süreci demek lazım canım ben Eminim yavaş yavaş ısrarlara da hayır diceksin bu motivasyon işi tamamen kilo verdiğini gördükçe zaten istemiyor insan
Menü
Sabah ( 10:00)
2 yumurta
1 greyfurt

Öğle (13:00)
3 köfte
1 greyfurt
1 corba kasesi salata

Akşam(17:40)
1 greyfut
3 köfte

Su:2 lt Spor: 5 mile lesile @Pnrrr-20 180

Greyfurt günü olmuş güzel olmuş canım
Menum
11.00
1 kahve 1 bitter

13.00
2 yumurta soğan biber ve peynirli
4 zeytin
2 d.ekmek

17.00
1 sütlü kahve 4 hurma

18.00
4-5 kaşık yumurtalı fasulye
1 d.ekmek
3-4 kaşık yoğurt havuç 1 adet portakal

2 lt su

Bence çok iyi bir menü

Yumurta günü olmuş canım bence yoğunken en kolay ve yararlı şeylerden biri

bilmiyorum belki de veriyordur yaşı baya vardı doktorun ben de iyi ilgileniyor diye iyi doktor sanıyordum :))
ağrıların olacak yine ama bu ilaçlar antidepresan ağrı kesici karışımı uzun süre kullanılmaz işe de yaramaz sen kendin halledeceksin bunun tedavisi yok dedi ben de hallederim ki ben dedim (psikolojik açıdan ) :)))

sabah eşim poğaça simit , pide aldı yarım simit ve pide yedim diye akşam sadece tavuk çorbası yapmıştım onunla salata yedim inşallah dengelenmiştir

Adam iyi demiş işte
kilo verince 10 yaş genclesmisindir :)))

Hepsi üst üste gelir zaten sizin baya cokmus bozulanlar :)) benimde odum kopar bisey bozulacak diye
TV eskimide, normalde en az 10 sene gider

Neyseki şükür kurtuldun o Dr dan

Bence başlangıçta olduğun için buna alışma süreci demek lazım canım ben Eminim yavaş yavaş ısrarlara da hayır diceksin bu motivasyon işi tamamen kilo verdiğini gördükçe zaten istemiyor insan
Tamam canim :)
Insallah o gunleri de gorurum:)

6 senelik buraya geldiğimiz sene almıştı
zayıflayınca kesinlikle daha genç görünüyor
ayyy mefkuşum benim kv kurban bayramın da gittik ya memlekete kadın genç kız gibi olmuşsun daha kilo verme böyle iyi dedi bir oğluna bir bana bakıyor benimkide tatil diye sakalları uzattı olduğu gibi beyazlar ortaya çıktı mı o iyice yaşlı ben genç göründüm herhald e kv nin gözüne ne güzel kibar olmuş bu kadar yeter dedi durdu ben de daha 20 kilo zayıflıycam dedim durdum :))

ben gidip yatayım yarın sabah erkenden yine gidicez doktora eşimin izni bu gün sondu sabahtan doktor işini halledip işe başlayacak inşallah
herkese huzurlu iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…