- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.941
abla bir kurşun doktorun siz en iyisjdaha gidermiyim yaklaşık 1 senedir çok ağır 2 ilacı birden veriyormuş bu gün ki doktor birini ben hastalarıma hiç vermiyorum çok zorda kalmadıkça dedi ..
bu gün eşim yine aradı hala tam teşhis koymamışlar bizim tv ye yok ana karttın bilmem neyine bakıyorlarmış hala galiba baya masraf çıkaracaklar eşim şimdiden yeni tv fiyatlarına özelliklerine bakmaya başladı netten bu son 2 aydır evde herşey bozuluyor ilk ütü bozuldu 1500 tl ye kazanlı ütü aldı eşim , sonra saç kurutma bozuldu adam profesyönel fön makinesi aldı leptabın ikisi bozuldu biri yarım yamalak tamir edildi bu benim ki yani yeni leptap da aldı arada ufak tefek bir şeyler daha bozuldu aldı kızzz şimdi korkuyorum ben bozulursam adam yenisi derse yaaa
ona da dedim tövbe tövbe diyip kızdı sen zaten çıtırsın diddiii hele demesin başına gelecekleri biliyor yaa ondan
Bi yandan yoruldum Bi yandan rahatladım valla kuzumBence güzel olmuş canım bi de saatlerini de yazarsan dana iyi olur
Ayyyu yorulmuşsundur tatlımmm valla iyi yapmışsın
Bu karışım ne için canım ?
Güzel olmuş abla
Ne yapacaksın abla
Bence başlangıçta olduğun için buna alışma süreci demek lazım canım ben Eminim yavaş yavaş ısrarlara da hayır diceksin bu motivasyon işi tamamen kilo verdiğini gördükçe zaten istemiyor insan
Greyfurt günü olmuş güzel olmuş canım
Bence çok iyi bir menü
Yumurta günü olmuş canım bence yoğunken en kolay ve yararlı şeylerden biri
İlacı azalmasına çok sevindim abla her şerde Bi hayır vardırbilmiyorum belki de veriyordur yaşı baya vardı doktorun ben de iyi ilgileniyor diye iyi doktor sanıyordum :))
ağrıların olacak yine ama bu ilaçlar antidepresan ağrı kesici karışımı uzun süre kullanılmaz işe de yaramaz sen kendin halledeceksin bunun tedavisi yok dedi ben de hallederim ki ben dedim (psikolojik açıdan ) :)))
günaydın abla sen hiç merak etme bugün eminim herkesten perşembeye yakışır menüler gelecekGunaydinnnnnn
Mutlu bol eksili bi perşembe olsun insalllahhhhhhh
Bugünün anlam ve onemine uygun menüler bekliyorum
Sakin karbonlu birgun geçirip, icimdeki zebaniyi ortaya çıkarmayın
bedenim kalktı ablada ruhum hala uyuyor hava kapalı olunca insanın yataktan çıkası gelmiyor sicacikDaha kalkan olmadimi
günaydın canimgünaydınnn
inşallah canım tembih etseydin sıkı sıkı dikkat etsin diyeDün antibiyotiği bitti bugün çok yoğun okulda yüzme drama tiyatro hepsi bi araya geldi inşallah tekrar hasta olmaz akşam 6 da alacam
Iyi olmana sevindim cnmşükürler olsun çok daha iyiyim ablamm
sen nasılsın
Hosgelmis sefa gelmişGunaydinlarr
Ablam dun gece geldi ucagi 11:30 indi cikana 12 oldu eve varana gece yarisin1 sonrada biraz oturduk muhabbet derken 2 yapmisiz
Ayyyy Allah korusunDeprem mi oldu bana mı öyle geldi acaba
Bugünü atlatıp yarında güzel Bi eksi gorursem daha mutlu olacam :)))Günaydın kızlar nasılsıniz
Hosgelmis sefa gelmiş
Geç yattinda bu saatte niye ayaktasın :) ))
Çocuklar kalktimi dabedenim kalktı ablada ruhum hala uyuyor hava kapalı olunca insanın yataktan çıkası gelmiyo
Doğruları söylemiş ekim tabiki çıtırsın
Bu arada doktoruna kafa göz dalasım geldi
Şeyda bu karışım Mustafa topuğlunun tarifi metabolizmayı 3 saat daha hızlı çalıştırıyor ve diyet listelerine mutlaka ekliyormuş
Tabiki ineceksin hiç
Şüphen olmasın ananıda al gel
İrem bende çok müzdaripim bu konuda hemen hemen her hastaneye gittiğimde bi arıza çıkarıp hastane yönetiminde buluyorum kendimi bu doktorlara o kadar eğitim verirken insan ilişkileri iletişim ile alakalı ders neden vermiyorlar acaba
Biz size nasıl saygı duyuyorsak sizde hastalara teşhis koyarken bi otur anlat şeker gibi olur olmadık ilaç dağıtma
Çok iyi drlar var ama onlardanda randevu almak problem meşhur olunca ulaşılmaz oluyor iyi drlar
Heee ablada olsa misafir sonuçta :))Sagol ablaa
Ay cok gec kalkmiyim dedim bide bi duşa giricemsonrada kahvalti hazirlarim anca diye seyettim
Günaydın kızlar nasılsıniz
İnşallah abla havuzları hamam gibi suda çok sıcak oluyor çıkınca işte hemen sınıfına gir dedimOyyy bide yüzme varmış
İnş. Üşütmez tekrar
Günaydın mervoş iyidir günlük plan yapıyorum yarın içinGünaydın kızlar nasılsıniz
Ettim tutarsa tabiabla bir kurşun doktorun siz en iyisj
Ütü kazanı dışarda olanlardan mi
Bi yandan yoruldum Bi yandan rahatladım valla kuzum
İlacı azalmasına çok sevindim abla her şerde Bi hayır vardır
günaydın abla sen hiç merak etme bugün eminim herkesten perşembeye yakışır menüler gelecek
bedenim kalktı ablada ruhum hala uyuyor hava kapalı olunca insanın yataktan çıkası gelmiyor sicacik
günaydın canim
inşallah canım tembih etseydin sıkı sıkı dikkat etsin diye
Neler kaynattınız bakem gözün aydın :)Gunaydinlarr
Ablam dun gece geldi ucagi 11:30 indi cikana 12 oldu eve varana gece yarisin1 sonrada biraz oturduk muhabbet derken 2 yapmisiz
Niye abla gene ne planladınBugün kahvaltı mutlulugunuda yasayamicam
Biraz zor gececek
İnş. Yarin emeklerimizin karsiligini alırız
Ay dun gircektim giremedim biturlu bugune kaldiHeee ablada olsa misafir sonuçta :))
Niye duşa gircen sabah sabah
günaydın canım hadi gözün aydinGunaydinlarr
Insallah ablaBugün kahvaltı mutlulugunuda yasayamicam
Biraz zor gececek
İnş. Yarin emeklerimizin karsiligini alırız
Ya bana öyle geldi yada az bısey sallandı son depremler diye baktım ama kayıtlı bisey yok sanırım bana öyle geldiAyyyy Allah korusun
inşallah abla inşallah hepimiz güzel eksikler goruruzBugünü atlatıp yarında güzel Bi eksi gorursem daha mutlu olacam :)))
Sagolun kizlar:) aynen oyle aylarca yiyip aldigimiz kilolari 15 gunde vermek istiyoruz aslinda bikac aylik bisey ama sabirsiz davrandigimizdan bu haldeyiz:/
Boğazı yakıyor şeydaHiç duymamıştım valla tadı nasıl
niye bozuldu ki ablacımIyi olmana sevindim cnm
Benim uyku düzenim düzelse daha iyi olacam :))
İnşallah abla havuzları hamam gibi suda çok sıcak oluyor çıkınca işte hemen sınıfına gir dedim
Günaydın mervoş iyidir günlük plan yapıyorum yarın için
Ettim tutarsa tabi
Neler kaynattınız bakem gözün aydın :)
Niye abla gene ne planladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?