Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çocuklar kalktimi da
Biraz daha yataydin

Yarinida atlat iyice bi dinlen cnm
2 cadiyla olabildiği kadar tabi :))
ikiside yatıyor abla yataktan çıkamadım aslında dahada yatarsam ogleyi bulur kalkmam diye ayilmaya çalışıyorum

Gunaydin cnm ben cok iyiyim sen nasilsin temizlik toparlanma yorgunluklarini atabildnmi bi nebze
Günaydın canım çok şükür dinleniyorum işte bu hafta böyle oldu
neler planladın canım inşallah tutar yoksa ceremesini kendisi çeker canım

Günaydınlar,

İlk defa akşam aklıma geldi, 2 lak lak yapayım dedim giremedim foruma. Sonra pes edip uyudum.

Menüm

07:10 2 yumurta, 1 kabak, 1 dilim peynir ile omlet
10:08 sade türk kahvesi ve maden suyu
12:45 3 parça (130 gr civarıdır) mangalda tavuk ve bol salata
15:50 bir bardak kefir ve muz
17:40 4 yk kereviz çorbası

3,5 litre su içildi
60 dk pilates*3= 180 p
@Pnrrr-20

HaaaHaaahaaaa iyi demişin :)))

Gerçekten kilo yaşı cok atıyor
Görünüşü bırak insanın ruhu genclesiyor

Zayiflayinca bende hava 1500 dü:))) benimkiler diyodu çok kendini begenmis oldun diye :)))
ben ömrüm de hiç zayıflamamıştım şimdiye kadar 74 ün altını gördüğümü hiç hatırlamıyorum son 20 senedir 70 li rakam bile görmemiştim ki :)) inşallah ben de 60 lı rakamları görürüm de burnum da totoşum da havaya kalkabilir egoma izin veriyorum

kız benim doğum çok zor olduğu halde o anda aklıma çok da iyi tanımadığım biri kızım için dua et demişti o geldi dua ettiydim :)
aynen gülüm rabbim düşürmesin düşürürse de iyi doktor bulmayı nasip etsin

valla gülüm ben pek kızamıyorum doktorlara başları o kadar kalabalık ki hasta başına 1-2 dk bakıyorlar ancak bu kadar oluyor sistemin hatası bence

Valla hic kusura bakmasınlar
O kadar emek veriyoz
Tabiki heryerimiz kalkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…