- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.961
Sabır metanet bide her hafta tartının yüzümüze gülmesiAynen canım öyle bir dünya yok 15 günde verelim keşke öyle olsa ama sabırla kilolar gidiyor
Boğazı yakıyor şeyda
Denemediğim bi bu kaldı inşallah fayda eder
Planı bugün için yapiyoz:)) karşılığını yarın alicaz inş.Günaydın mervoş iyidir günlük plan yapıyorum yarın
günaydın canım hadi gözün aydin
Insallah abla
Ya bana öyle geldi yada az bısey sallandı son depremler diye baktım ama kayıtlı bisey yok sanırım bana öyle geldi
inşallah abla inşallah hepimiz güzel eksikler goruruz
ikiside yatıyor abla yataktan çıkamadım aslında dahada yatarsam ogleyi bulur kalkmam diye ayilmaya çalışıyorumÇocuklar kalktimi da
Biraz daha yataydin
Yarinida atlat iyice bi dinlen cnm
2 cadiyla olabildiği kadar tabi :))
Günaydın canım çok şükür dinleniyorum işte bu hafta böyle olduGunaydin cnm ben cok iyiyim sen nasilsin temizlik toparlanma yorgunluklarini atabildnmi bi nebze
neler planladın canım inşallah tutar yoksa ceremesini kendisi çeker canımİnşallah abla havuzları hamam gibi suda çok sıcak oluyor çıkınca işte hemen sınıfına gir dedim
Günaydın mervoş iyidir günlük plan yapıyorum yarın için
Ettim tutarsa tabi
Neler kaynattınız bakem gözün aydın :)
Niye abla gene ne planladın
Muz süt yapicam cnmNiye abla gene ne planladın
sende yararsa bizde deniyelkm yaseminBoğazı yakıyor şeyda
Denemediğim bi bu kaldı inşallah fayda eder
Hastalık öksürükniye bozuldu ki ablacım
Önce o kobay olsun yani :)))sende yararsa bizde deniyelkm yasemin
Moral bozmanin kilo vermeye bi faydası yokki :)) mecbur önümüze bakicazSabır metanet bide her hafta tartının yüzümüze gülmesi
Artı çıkınca moral kalmıyor bende
yani olabilirÖnce o kobay olsun yani :)))
ben ömrüm de hiç zayıflamamıştım şimdiye kadar 74 ün altını gördüğümü hiç hatırlamıyorum son 20 senedir 70 li rakam bile görmemiştim ki :)) inşallah ben de 60 lı rakamları görürüm de burnum da totoşum da havaya kalkabilir egoma izin veriyorumHaaaHaaahaaaa iyi demişin :)))
Gerçekten kilo yaşı cok atıyor
Görünüşü bırak insanın ruhu genclesiyor
Zayiflayinca bende hava 1500 dü:))) benimkiler diyodu çok kendini begenmis oldun diye :)))
kız benim doğum çok zor olduğu halde o anda aklıma çok da iyi tanımadığım biri kızım için dua et demişti o geldi dua ettiydim :)Insallah abla hepimiz icin edicem herkes diyor dogum heyecanindan sanci agrisindan kendine bile dua edemiyosun diye ama rabbim kolayligini verir insallah gonulden gecmeside bir duadir
Tuh abla ya uzuldum bostan yere ictigine artik son bulmus ve birkez daha kanaat ettim ki tek doktorla tedavi gorulmez illaki 2.bi doktora gitmek sart malesef hastanelerimiz kendini bilmezlerle dolu kimisinin egosundan gozu gormez kimisi bilgilendirmez kimisi eksik yanlis tedavide bulunur allah hepimize sifa versin hstanelere dusurmesin sukur arada iyi insanlara rastliyoruz cok seviniyorum bana sansli bi ayricalik gibi geliyo ekstradan sevincle cikiyorum hastaneden o dereceyim bu konuda
günaydın canım telefonu bırakabilirsem kalkacam da kalkamadimGünaydın hatunlar
Tartı öncesi son gün
Hareket berekettir kalkın oturmaya mi geldik
valla gülüm ben pek kızamıyorum doktorlara başları o kadar kalabalık ki hasta başına 1-2 dk bakıyorlar ancak bu kadar oluyor sistemin hatası benceDoğruları söylemiş ekim tabiki çıtırsın
Bu arada doktoruna kafa göz dalasım geldi
Şeyda bu karışım Mustafa topuğlunun tarifi metabolizmayı 3 saat daha hızlı çalıştırıyor ve diyet listelerine mutlaka ekliyormuş
Tabiki ineceksin hiç
Şüphen olmasın ananıda al gel
İrem bende çok müzdaripim bu konuda hemen hemen her hastaneye gittiğimde bi arıza çıkarıp hastane yönetiminde buluyorum kendimi bu doktorlara o kadar eğitim verirken insan ilişkileri iletişim ile alakalı ders neden vermiyorlar acaba
Biz size nasıl saygı duyuyorsak sizde hastalara teşhis koyarken bi otur anlat şeker gibi olur olmadık ilaç dağıtma
Çok iyi drlar var ama onlardanda randevu almak problem meşhur olunca ulaşılmaz oluyor iyi drlar
Dur önce bi kayfe iceydik :))Günaydın hatunlar
Tartı öncesi son gün
Hareket berekettir kalkın oturmaya mi geldik
Valla hic kusura bakmasınlarben ömrüm de hiç zayıflamamıştım şimdiye kadar 74 ün altını gördüğümü hiç hatırlamıyorum son 20 senedir 70 li rakam bile görmemiştim ki :)) inşallah ben de 60 lı rakamları görürüm de burnum da totoşum da havaya kalkabilir egoma izin veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?